Retourneren van een online bestelling is simpelweg onmogelijk. Mail wordt niet beantwoord, app is een chatbot die niet kan helpen. Krijg gewoon geen simpel retourlabel. Was altijd fan van Massimo, maa... Toon meer
Ik bestelde een handtas en betaalde €399. De handtas arriveerde en er hing een prijsetiket aan van €299. Een vergissing kan altijd gebeuren maar niet antwoorden op de gestuurde mail kan niet door de b... Toon meer
Had ik deze reviews maar eerder gelezen, alles klopt. Whatsapp is een robot die totaal niets doet. Heb een aantal mails gestuurd maar er wordt niet op gereageerd , SCHANDALIG voor zo’n groot bedrijf... Toon meer
De bezorging verloopt altijd prima, maar het retourproces in combinatie met Klarna is een drama. Bij een volledige online retour worden de oorspronkelijke bezorgkosten standaard niet terugbet... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Massimo Dutti nace en al año 1985 y es adquirida por Inditex en 1991. Hoy supera la cifra de 790 tiendas en más de 75 mercados. En sus orígenes, la marca se orienta a moda de hombre. A partir del año 1995 se inicia el lanzamiento de moda mujer en todas sus dimensiones: desde las líneas más urbanas al casual. Con ello, Massimo Dutti se consolida a todos los niveles como un grupo en crecimiento a nivel nacional e internacional con una plantilla que actualmente supera los 10.000 empleados. Durante el año 2003 Massimo Dutti lanza una oferta de moda infantil bajo el nombre comercial de Massimo Dutti Boys & Girls. Esta línea está siendo implantada de forma progresiva en tiendas de varios mercados, susceptibles por su tamaño de albergar su espacio específico. En su totalidad y a partir de Septiembre de 2006, Massimo Dutti diseña y comercializa las siguientes líneas: Women: Women’s wear, Accessories, Fragrances Men: Men’s wear, Accessories, Personal Tailoring, Fragrances Boys & Girls
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Super slechte klantenservice
Super slechte klantenservice. Ik heb 2 keer moeten betalen in de winkel omdat de kassa een storing had, dus 2 keer betaald voor 1 artikel. 3 maanden later het geld nog niet terug na 10 keer mailen, bellen en 3 keer een bezoek aan de winkel.. Rare praktijken..
Wat een bedrijf! Verschrikkelijk!
Wat een bedrijf! De medewerkers in Amstelveen blijven maar doordrammen, dat je de gewenste kleding in de winkel moet bestellen. Bij thuiskomst zag ik bij het maattabel ( op hun website ) dat ik de kleding niet had moeten bestellen en nadat ik mijn kleding had gepast, bleek het maattabel op hun website ook niet te kloppen.
Tot slot, op het moment dat je in de winkel besteld krijg je een bevestiging van je bestelling, echter mag je met de zelfde bevestiging je kleding niet retourneren. Echt een schande!
Heb hier een pantalon met jasje gekocht…
Heb hier een pantalon met jasje gekocht en met een paar keer dragen was de kruis van de broek gescheurd en het de mouwen van het jasje eveeens kapot.
Kwa kwaliteit zijn ze zeer slecht en raad het iedereen dan ook af om iets van massimo duttie aan te schaffen.
Wil er bij vermelden dat het de 2 de keer is dat ik me hoofd stoot om iets bij massimo duttie te kopen ..
Levering beoordeeld en niet aangekomen
Levering beoordeeld en niet aangekomen. Onmogelijk om ze te bereiken online. Schandalig. Meer dan 300€ kwijt.
Onbetrouwbaar, levert en reageert niet
Ik heb iets besteld maar naar 10 dagen nog niets gekregen. Contact opgenomen, maar geen reactie. Bestel hier niet! Ik ga stappen ondernemen, dit kan niet.
Goods not delivered
Bestel hier aub niet
Bestel hier aub niet! Leuke kleren.. maar als je iets wil retourneren krijg je niemand te pakken. Mijn geretourneerd pakketje wordt niet retour gemeld, er staat nergens een telefoonnummer en op e-mails reageren ze niet. Dit zaakje stinkt!
Klantenservice slecht, heel slecht
Zoals vele reeds melden klantenservice super slecht, langst geen enkel weg kan je iemand bereiken
Leuke winkels
Leuke winkels, vriendelijk personeel. High end fashion voor een betaalbare prijs.
Europese wetgeving wordt niet nageleefd
Bestelling geplaatst op 01/09 en geleverd op 03/09 in een afhaalpunt. Bestelling werd opgehaald op het afhaalpunt op 18/09. Aangezien Massimo Duttie (MD) de retourtermijn van 30 dagen laat aanvangen vanaf de besteldatum (01/09), is 01/10 de limietdatum waarop nog een bestelling kan geretourneerd worden volgens hun voorwaarden. Op 02/10 oefen ik mijn herroeppingsrecht uit, maar daar wordt geen enkel gevolg aan gegeven door MD. De wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen, die in dit geval aanvangt op het moment dat ik fysiek de artikelen afhaal bij het afhaalpunt, wordt bijgevolg niet gerespecteerd.
Waardeloze service
Bij de MD winkel in den Haag heb ik recentelijk een (prijzige) Trenchcoat gepast. Helaas niet meer op voorraad in mijn maat, dus adviseerde de medewerker het item ter plekke in de winkel te bestellen en thuis te laten leveren. Hier ging ik mee akkoord, dus ik betaalde de jas in de winkel.
Bij ontvangst bleek de jas niet goed genaaid te zijn en liep de rechternaad van de arm scheef (zoals ook wel eens gebeurt bij een broek, dat de zijnaad naar voren toe draait).
Ik heb contact opgenomen met de winkel, omdat ik de jas wilde ruilen of een terugbetaling. Er werd mij verteld dat de jas NIET per post geretourneerd kon worden omdat hij in de winkel betaald/besteld was. Los van het feit dat ik niet in de buurt woon van een MD winkel, ik niet in staat ben om op de korte termijn hier naar toe te reizen (mij dit bovendien veel geld kost), is mij in de winkel ook niet gemeld wat de gevolgen voor mij als klant zouden zijn, mocht ik kiezen voor bestellen in de winkel en thuisbezorging.
In dit geval was er iets mis met de jas en was dit geen probleem waar de klant voor mag opdraaien (in mijn ogen).
Na een aantal keren gebeld te hebben met de winkel, en de manager uiteindelijk te hebben gesproken, werd mij geadviseerd contact op te nemen met de klantenservice (de voertaal van de KC is overigens Engels, je probleem duidelijk uitleggen kost dan wat meer moeite).
In eerste instantie werd mij verteld dat zij niets voor mij konden betekenen omdat de jas in de winkel vooruitbetaald was. Na een lang- en moeizaam gesprek (ik ging niet akkoord met een ''nee, helaas kunt u hem niet per post retourneren'') werd mij om foto's gevraagd van de jas. Deze heb ik opgestuurd, maar helaas kreeg ik hier geen reactie op, dus heb ik zelf weer contact opgenomen. Tijdens dit gesprek werd bij mij de indruk gewekt dat de jas per post geretourneerd kon worden. Pffff... wat een opluchting was dat. Deze casus moest alleen nog worden doorgezet naar de juiste afdeling.
Niets van het positieve nieuws bleek waar te zijn. Een aantal dagen later heb ik mij maar weer gemeld om te vragen hoe het ervoor stond en nu werd mij ineens gemeld dat zij niks voor mij konden betekenen..? Ondanks dat er iets mis was met de jas, werd mij geacht de jas fysiek in een MD winkel te retourneren omdat ik de jas al betaald had en ik de pin bon in mijn bezit had. Ongelofelijk. Het ene moment werd het probleem begrepen en kon ik de jas retourneren, het andere moment moest ik als klant zelf naar een MD winkel toe reizen om het probleem op te lossen. Wat heeft dit mij ontzettend veel tijd, energie en stress gekost.
Omdat ik niet in staat ben om naar een MD winkel te reizen, heb ik mij er (met heel veel frustratie) bij neergelegd.
Mijn advies (al helemaal als je ver van een MD winkel af woont): bestel NIKS in de winkel wat thuis wordt bezorgd. Mocht het artikel niet passen of er is iets mee aan de hand, probleem van de klant! De klantenservice geeft verkeerde indrukken en zet je op het verkeerde been. Ik word nog pissig terwijl ik dit aan het schrijven ben. Voor mij geen MD meer. Wat een verspilde energie en wat een waardeloze service. Bah.
levering is niet aangekomen en geen…
levering is niet aangekomen en geen manier om ze te bereiken..
mooie kleding/retourneren zonder problemen
mooie kleding, zeker één van mn favoriete merken. Retourzending ging prima, binnen 2 weken na versturen heb ik het geld teruggestort gekregen op mn bankrekening
Retourproces werkt niet
Ik probeer al dagen een retour aan te melden maar ontvang geen retourlabel in mijn mail. Klantenservice reageert niet per mail en als je belt krijg je een onverstaanbaar Engels keuzemenu en sta je ontzettend lang in de de wacht om een medewerker te spreken. Ik bestel nooit meer bij deze webshop!
Retour aanmelding komt niet door
Probeer al drie dagen een artikel online retour aan te melden. Krijg automatisch bevestiging dat ik in mijn inbox een retour etiket toegestuurd zal krijgen. Er gebeurt vervolgens niks. In mijn account zijn vervolgens ook geen retour aanmeldingen terug te vinden. Ik zie nergens een klantenservice nummer in Nederland. Dit kun je als bedrijf toch niet maken!
Vreselijk onbereikbare klantenservice en slechte service.
Ik deel de mening van de andere reviewers. Ik ben dol op dit merk, hun design en kwaliteit maar als het op klantenservice aankomt zijn ze waardeloos! de klanteservice is niet te bereiken. Zowel het 0800 nummer via NL als rechtstreeks bellen met Barcelona hoofdkantoor. Vreselijk. Ik heb nu al een kleine 3 uren wachttijd erop zitten en geen resultaat. Probleem: 2 cadeaubonnen gekregen voor mijn verjaardag in december en ze zijn niet te gebruiken op de website! Jij nu. Walgelijke manier van zakendoen. Je kunt inderdaad niet mailen, je kunt nergens een klacht indienen. Zo jammer voor dit merk maar ik zal nooit en te nimmer iemand aanbevelen een cadeaubon te kopen. Uiteindelijk iemand aan de telefoon gekregen uit Engeland. Ze zouden ervoor zorgen dat de cadeaukaarten werden geactiveerd. Tot op heden niet gebeurt!! AE uit Z
ik krijg mijn geld niet terug .
ik krijg mijn geld niet terug .
al besteld in november en terug gestuurd .
de kwaliteit was zeer slecht.
bestel nooit nimmer .
Ik krijg mijn geld niet terug en ze zijn onbereikbaar
Retourzending is al meer dan twee weken geleden aangekomen, heb mijn geld nog niet terug ontvangen. Er is geen klantenservice, niet per mail en niet per telefoon. De website staat bol van ''de klantenservice staat voor u klaar", maar daar is dus niks van waar. Dit is oplichting.
Wat een waardeloos is dit zeg!
Wat een waardeloos is dit zeg!! Nooit iets bestellen!!!
2 cadeaubonnen besteld en 8 weken op gewacht en nou staat er geen saldo op!! Telefonisch niet te bereiken.
Retour nooit overgedragen
Mijn retourzending ligt al 10 dagen in het magazijn in Purmerend te wachten om opgehaald te worden. Ik kan op geen enkele manier contact opnemen over mijn retourzending. Daar gaat mijn geld...