Max Guitar Reviews 910

4,7

Een prachtige 2e hands akoestische Gibson gitaar uitgezocht; onderhandeling inruil ging soepel en vlot. No nonsens met een strakke inruilprijs ! Prettig in de omgang en afhandeling, Bedankt !

Ik ben vandaag in Scheveningen geweest, en heb er een Gretsch gekocht. Een hele fijne en relaxte zaak. Met een enorme keuze. Ze laten je zelf lekker proberen. En heb je hulp nodig dan word je heel ple... Toon meer

Maxguitarstore is gewoon de beste gitaarwinkel van Nederland! Ik ben al vaste klant van Robbert sinds mn 16e..( nu 54 ;-) Robbert is altijd bereid om te helpen en rechtdoorzee. Hii heeft een e... Toon meer

Zonet mijn eerste ervaring gehad met Max Guitar in verband met een aankoop van de Mark Speer Limited Edition Stratocater. Max Guitar bleek in Benelux nog een van de weinige exemplaren hiervan in stock... Toon meer

Max Guitar is a specialist guitar store located in The Hague, at the Scheveningen harbour. The company focuses on guitars, amplifiers, effects, and related accessories and serves both in-store and international online customers. All staff members are musicians or audiophiles, providing product advice based on practical experience. The store carries a large and varied selection of electric, acoustic, and bass guitars, along with amplifiers and pedals from a wide range of manufacturers. Max Guitar combines a broad inventory with a boutique-style approach, allowing customers to test and compare equipment in a professional environment. Max Guitar also offers in-house technical services. Experienced luthiers handle guitar setups, repairs, modifications, and custom work. Instruments are inspected and adjusted before shipment when required, helping ensure consistent quality for online orders. Product selection is based on build quality, durability, and long-term usability. The company places emphasis on sustainable products and reliable brands rather than short-term trends. Clear communication and accurate product information are part of its standard service. By combining retail, technical expertise, and musician-led advice, Max Guitar operates as a full-service guitar specialist for players at different experience levels.

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geweldige service en advies

Al meerdere malen bij Max Guitar geshopt en altijd een geweldige ervaring! Deze keer kwam ik voor een servicebeurt voor mijn Gibson en mocht meekijken 🙂 Goede uitleg, afstelling en de gitaar kan er weer tegen aan! Op zoek naar een mooie gitaar en goede service? Bij Max Guitar zit je goed!

24 februari 2024
Logo Max Guitar

Antwoord van Max Guitar

Hoi Alexander, Heel erg bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de servicebeurt je goed is bevallen!

Geniet van je Gibson en hopelijk tot snel!

Super goede service

Super goede service, enorm aanbod en goede prijzenwilt u een gitaar?! Ga Naar MaxGuitar!!!!

1 februari 2024
Logo Max Guitar

Antwoord van Max Guitar

Hoi Silvy,

Super bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. :)

We zien je graag weer eens terug bij Max Guitar!

after sales service

Mooie gitaar gekocht van gerenommeerde fabrikant, maar in die fabriek was een foutje gemaakt en de gitaar zou terug moeten naar importeur en dan maar zien hoe lang het duurt. Maar…. de gitaarchirurg van Max heeft de hele configuratie van elementen, draden, potmeters etc. in orde gemaakt en een paar uur later klonk de gitaar geweldig. Kosten dezes geen enkele euro en garantie loopt gewoon door. Erg tevreden. Weer.

20 oktober 2023

Fender Telecaster gekocht!

Gisteren een prachtige Fender Telecaster American Performer gekocht! Enorm goed geholpen met deskundig advies en een goede uitleg. En ik kreeg, naast goede koffie 😃, alle tijd om verschillende modellen uit te proberen in een speelruimte
zodat ik in alle rust de juiste keuze heb kunnen maken. Fijn personeel met veel kennis, top ervaring. Thanks! Gr. Peter

24 oktober 2023

Een klein feestje

Wow. Zeer kundige advisering, hele prettige begeiding, bijzonder ruim assortiment, fijne sfeer, goede koffie... Wat wil je nog meer….?!

13 oktober 2023

Vandaag een Epiphone J-200 gekocht

Vandaag een Epiphone J-200 gekocht. Ik werd zeer goed geholpen door Wouter die ook meteen een lekker bak koffie met stroopwafel aanbood. Er werd rustig de tijd genomen en Wouter kwam zelf met nog een J-200 uit het magazijn welke een nog mooiere tekening op de achterkant heeft. De gitaar is ook meteen een beetje gesteld. Goede prijs ook trouwens.
Kortom, een goede zaak met vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen. Thanks mannen 👊🏼

13 oktober 2023

Super netjes afgehandeld!

Bestelling liet drie weken op zich wachten. Maar door eerlijk te zeggen waardoor het misging en bij de uiteindelijke levering een leuke attentie mee te sturen heeft Max het superfijn en super netjes afgerond! Bedankt mannen!

16 juni 2023

Mooie winkel, vriendelijk personeel en prima service!

Ik kwam voor een paar knopjes en een draagband voor mijn bas-ukelele. Zeer vriendelijk geholpen, de knopjes zijn er meteen opgezet en ze hebben ook nog even op de bas gespeeld. De basukelele was niet eens daar gekocht! Ze hebben niet eens basukeleles... Meteen ook maar een versterker/luidspreker gekocht. Deze week was kortingweek (wist ik niet), dus overal ging 10% af. Mijn geluksdag!

23 mei 2023

ik heb een Gibson Les Paul studio in…

ik heb een Gibson Les Paul studio in vintage sunburst here's na de fantastische service van de top shop!! zelfs buiten openingstijden wordt u Via whatsapp af en toe te woord gestaan!!super vriendelijk personeel en onwijs fijne en zeer complete service ik zeg op mijn beurt wilt u een gitaar?! Ga Naar MaxGuitar!!!!

groeten van een tot dusver zeer tevreden klant

17 april 2023

Prima zaak!

Heel goede ervaring gehad bij de aankoop van mijn Sigma SDM18. Er ging wat mis met de online betaling via Ideal (mijn schuld) maar dat werd snel opgelost (op zondag!) door Robbert. Gitaar werd binnen twee dagen bezorgd, perfect verpakt (in de case met daaromheen maar liefst twee kartonnen dozen) en goed afgesteld. Ik ben helemaal tevreden.

21 maart 2023

Geweldige service

Geweldige service, denkt mee en zorgt ervoor dat je een fantastische gitaar krijgt. Kwam binnen met de vraag over een Gibson Les Paul Tribute, ben uiteindelijk terecht gekomen met een super spelende en klinkende Classic. Netjes verzonden en super afgesteld. Een tevreden klant en kom zeker nog eens langs en terug!

7 maart 2023

Vlotte bestelling online vanuit het Gentse

Online een prachtige Eastman Romeo LA gekocht bij MaxGuitars! Vooraf via mail overlegd met een verkoper en even later besteld. Twee dagen later geleverd in perfecte staat! Jammer dat er in het Gentse zo geen muziekwinkels zijn, Dank u Max Guitar, dank u Sjaak!

25 januari 2023

Compliment voor Paul van de repairafdeling

Een late reactie van mij, inmiddels alweer ruim een week geleden!!!

Op 28/12 bij MAX een gitaartje gekocht, de Epihone Welshire P-90s Cherry (jeugdsentiment maar was destijds niet te (s)temmen).
Na enige dagen flink spelen liepen de snaren aan en klonk die als een sitar.
Met Paul afgesproken van de repair afdeling, geen probleem direct komen.
Had ook nog een probleempje met de 3 standen schakelaar van mij Gibson ES-335. Dus deze ook mee in de auto.
De “sitar” klinkt weer als een gitaar en de action is ook okay.
Probleem 3 standenschakelaar is ook opgelost.
Heeft het uitermate goed gefixed. Weliswaar moest ik voor de 3 standenschakelaar een keer extra terugkomen, maar daar maakte hij geen punt van. Een beetje schuurpapier en deskundigheid doet wonderen.

En tijdens de reparatie nog de GLADIO van Cornerstone aangeschaft.

Ben uitermate tevreden over de klantgerichtheid en service van MAX GUITAR.

Chris

3 januari 2023

Contact gehad met Wouter van Max…

Contact gehad met Wouter van Max guitars. Absolute aanrader. Het ging om een Custom shop Fender. Er was een element probleem vanaf fabriek. Perfect opgelost. Communicatie voorbeeldig. Kunnen veel mensen nog van leren! Groet, Jacques

14 januari 2023

Het duurde best lang voordat ik…

Het duurde best lang voordat ik geholpen kon worden (een volgende keer misschien beter vroeg in de ochtend gaan), maar daarna super goed door Paul geholpen! Ik kwam voor een draagband voor mijn ukelele, daarop moest een extra dop worden geschroefd. Werd geregeld. Ondertussen liet ik weten dat het spelen op de tenor ukelele zoveel zwaarder ervaarde in vergelijking met de sopraan. Ik vroeg mij af of dit misschien met andere snaren te verhelpen was. De oplossing was: het verdiepen van de sleufjes in de topkam! Dat is wel een precies karweitje waarvoor speciaal gereedschap nodig is, maar kon meteen worden gedaan. Langer dan een kwartier kon ik niet achter elkaar spelen, maar nu speelt het licht en pijnloos!! Heel erg blij!!’

27 december 2022

Top geregeld

Afgelopen donderdag heb ik mijn 12-snarige Fendor-gitaar opgehaald na reparatie. De hals bleek ingescheurd te zijn en een van de medewerkers, Wouter, heeft de reparatie al na een week kunnen afhandelen. De reparateur heeft een super resultaat bereikt. Je ziet er niets van, ik ben zeer content met de reparatie. Wouter en team, top!!. Ik kan weer genieten van het spelen. Deze reparatie is met een vriendelijke handdruk bezegeld.

7 december 2022

Max Guitar bezoeken is een feestje

Max Guitar bezoeken is een feestje. Aan klantvriendelijkheid in de vorm van hulpvaardigheid en aandacht geen gebrek.

Ik ben altijd hartstikke tevreden als ik bij Max Guitar ben geweest. Ze zien me hier absoluut weer terug

29 augustus 2022