Een prachtige 2e hands akoestische Gibson gitaar uitgezocht; onderhandeling inruil ging soepel en vlot. No nonsens met een strakke inruilprijs ! Prettig in de omgang en afhandeling, Bedankt !
Ik ben vandaag in Scheveningen geweest, en heb er een Gretsch gekocht. Een hele fijne en relaxte zaak. Met een enorme keuze. Ze laten je zelf lekker proberen. En heb je hulp nodig dan word je heel ple... Toon meer
Maxguitarstore is gewoon de beste gitaarwinkel van Nederland! Ik ben al vaste klant van Robbert sinds mn 16e..( nu 54 ;-) Robbert is altijd bereid om te helpen en rechtdoorzee. Hii heeft een e... Toon meer
Zonet mijn eerste ervaring gehad met Max Guitar in verband met een aankoop van de Mark Speer Limited Edition Stratocater. Max Guitar bleek in Benelux nog een van de weinige exemplaren hiervan in stock... Toon meer
Max Guitar is a specialist guitar store located in The Hague, at the Scheveningen harbour. The company focuses on guitars, amplifiers, effects, and related accessories and serves both in-store and international online customers. All staff members are musicians or audiophiles, providing product advice based on practical experience. The store carries a large and varied selection of electric, acoustic, and bass guitars, along with amplifiers and pedals from a wide range of manufacturers. Max Guitar combines a broad inventory with a boutique-style approach, allowing customers to test and compare equipment in a professional environment. Max Guitar also offers in-house technical services. Experienced luthiers handle guitar setups, repairs, modifications, and custom work. Instruments are inspected and adjusted before shipment when required, helping ensure consistent quality for online orders. Product selection is based on build quality, durability, and long-term usability. The company places emphasis on sustainable products and reliable brands rather than short-term trends. Clear communication and accurate product information are part of its standard service. By combining retail, technical expertise, and musician-led advice, Max Guitar operates as a full-service guitar specialist for players at different experience levels.
Doctor Lelykade 12, 2583 CM, Den Haag, Nederland
- +31 (0)85 303 06 40
- info@maxguitarstore.com
- max.guitars
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Perfecte service
Vandaag bij MAX geweest. Prachtige winkel.
Had een zadeltje nodig voor mijn Eastman gitaar.
Door Koen direct aangepast erin gezet.
Zo op het oog de juiste hoogte bepaald.
Klasse, kom graag weer eens terug.
Super- ervaring!
Vandaag voor het eerst in de winkel. Voor ik het wist kreeg ik een lekkere bak koffie( met koekjes!) De volumeknop van mijn bas gaf ongevraagd een distortion- geluid.. Ter plekke gerepareerd en tegelijkertijd de frets afgevijld waardoor ze niet meer zo scherp waren en de andere drie knoppen ook even vastgezet. De heren Koen en Paul hebben een aardige dosis humor! Tussendoor kon ik nog wat vragen stellen waar alle tijd voor was.Ik kom zeker terug, bedankt mensen!! Groetjes, Cecile Rintjema
Credit where credit is due
Credit where credit is due. Deze mensen doen meer dan de gemiddelde gitaarshophouder. Goede bediening. Setup van je instrument voor verzending zoals ik er nog nooit een gehad heb..
Goed bezig en een dikke merci!
Uitermate goede winkel
Uitermate goede winkel. Heb hier mijn eerste ‘echte’ gitaar gekocht, werd hierin goed begeleid door Wouter en kreeg veel mogelijkheden aangeboden. Houdt goed rekening met het budget van mensen, ze hebben een groot bereik qua budget. Na het afbreken van een snaar een jaar later werd ik direct (gratis) geholpen. Ook kan je je gitaar laten keuren door de technische dienst . Snelle en goede service!
Always great to shop at Max Guitar 👌🏼
Een zaak met een top service
Een zaak met een top service. De grote voordeel ten opzichte van een guitar prive op Marktplaats of een ander site kopen is gewoon, dat je altijd terug kan. Achteraf ben ik hierover heel erg blij. Alles vakmensen, die je met veel passie willen helpen, en ook nog goede tips voor alles en nog wat hebben. Blij dat jullie bestaan👍🏻Tot snel
Wat een fijne winkel!
Wat een fijne winkel! Heel prettig geholpen door de Max Guitar medewerkers. Zoektocht eindigde in twee gitaren: Eastman en Gibson. Deze heb ik uitgebreid geprobeerd. Nachtje over geslapen en de Gibson gekocht.
Super goede service, enorm aanbod en goede prijzen. Ik kom weer terug als ik weer een nieuwe gitaar mag kopen.
Top Guitarshop!!!
Afgelopen week kocht ik (voor de derde keer reeds) een elektrische gitaar (Fender Vintera Jaguar) bij Max Guitars en ook deze keer ben ik vol lof over hun service! Prima (online) communicatie en alles verlopen naar wens! Aan te raden gitaarwinkel.
Gerry Vergult (Antwerpen)
Prima gitaarwinkel
Geweldige winkel: MaxGuitar, in de beste traditie van Den Haag, Beatstad!!
Ik heb daar een fantastisch mooie custom Gibson LesPaul gekocht en een mooie Blackstar gitaarversterker. Aangezien ik niet direct naast de deur woon, is aflevering voor mij altijd een probleem. MaxGuitar heeft prima geadviseerd om gitaar in handbagage mee te nemen. De versterker is via UPS afgeleverd. UPS was zeer traag, maar MaxGuitar had alles prima voor elkaar!!
Gibson SJ200 aanlopen frets met 012 snaren
Heb een Gibson SJ200 en kwam bij ze terecht via Gibson Nederland (hadden mij doorverwezen). klacht was bij 012 snaren aanlopen onderkant fretboard. een ramp voor een liefhebber kun je begrijpen. eenmaal het probleem uitgelegd zijn ze stapsgewijs begonnen aan het onderzoeken. na 2 weken heb ik de gitaar opgehaald. en naar volle tevredenheid. gitaar bleek sporen van uitdroging te hebben...en de saddle was iets te laag. Na herstel de hals bijgedraaid en hals is weer als nieuw. Max Guitars bedankt!
prima service
na aankoop van mijn gitaar deed de tuner in de humbucker het niet.
Ik mocht, omdat ik naar Zeeland op vakantie ging, en langs Den haag reed op maandag toch langskomen met mijn gitaar om het euvel te laten verhelpen.
Dit was ook zo gebeurd, en na een lekker bakkie koffie kon ik met mijn nieuwe gitaar met goede tuner op weg naar mijn vakantiebestemming.
Dikke duim, voor het personeel en de service
Hele fijne en kundige hulp van Max…
Hele fijne en kundige hulp van Max Guitars:
Een tijdje geleden op marktplaats een Ibanez strat gevonden uit 1976, maar.....hier moest wel e.e.a. aan gebeuren.
Om te kijken of de strat het wel waard was even langs Max Guitars gereden en aldaar door Paul supervriendelijk en kundig geholpen.
Frets gerond, bedrading vervangen, 500k pot, een middle pickup en wat kapjes die "er nog lagen", heb ik een fantastische opgeknapte gitaar oldtimer die heerlijk speelt en dito klinkt met een eigen geluid en dat was nou net de bedoeling
Ook nog rekening houdende met de prijs die Max gerekend heeft, wil ik hierbij Paul en Koen ontzettend bedanken voor de kunde, de service en de supervriendelijke manier waarmee ze mij hebben geholpen.
Paul & Koen, dankjewel !!!
Ik realiseer me dat het lijkt alsof in aandelen in de zaak heb, maar dit is gewoon een hele goede ervaring......:)
Groeten,
Patrick
Beste gitaar ooit hier gekocht
Beste gitaar ooit hier gekocht, Eastman AC120. Inmiddels al aan mijn 3de refret job! Nu op aanraden stainless steel frets dr op, deze moeten jaren meegaan. Dit op aanraden van guitar doc Marijn ik wist niet dat deze bestonden. Voorheen speelde ik in 3-4 jaar mijn frets er doorheen... intussen gespeeld op mijn vintage Taylor, die is nog van Casa Benelly ;-) Deze shop is top!!!
Bert W
Gitaar bij Max besteld binnen 2 dagen geleverd en zorgvuldig en prof verpakt . Gitaar was ook perfect afgesteld en klonk als een klok.
Zou zeker bij max opnieuw bestellen en aanbevelen.
Repair shop
Ik had problemen met het elektronicacircuit van mijn Godin LXGT. Ik kon sel terecht bij de repairshop en wachten tijdens de reparatie. Na analyse van het probleem werd het euvel snel en deskundig opgelost. Ook de afterservice was goed. Ik wilde een extra aanpassing en deze werd ook snel en naar tevredenheid uitgevoerd.
Echt de absolute top in NL volgens mij…
Echt de absolute top in NL volgens mij zeker qua assortiment topmerken. Goede reparateur en vakkundig personeel. Kocht hier mijn eerste dure gitaar en heb er geen spijt van. Zoiets koop je niet bij een online baxxie.
Oude gitaar laten opknappen bij Max…
Oude gitaar laten opknappen bij Max Guitar Store in Den Haag. Is allemaal goed gelukt. Vriendelijke en vakkundige afhandeling. Vooraf gemaakte afspraken over de werkzaamheden en de kosten zijn nagekomen. Kortom ik ben zeer tevreden.
Tevreden gitarist uit Den Helder
Na veel positieve reviews over de Eastman SB55DC/v gelezen en beluisterd te hebben, heb ik de knoop doorgehakt en er één besteld bij Max Guitar. De gitaar werd zeer snel bezorgd en is echt weergaloos.
Bedankt Robbert en collega's bij Max!
Weer niets dan lof..
Ter uitbreiding van de Gibson collectie na een goede eerdere ervaring bij Max Guitar (Les Paul Standard 60) ook nu weer hier geslaagd voor ditmaal een SG standard Ebony. Wederom niets dan lof, vriendelijke en heldere communicatie van informeren tot daadwerkelijke koop (door Jordi). Geen gepush, recht is recht krom is krom. Nice. Na levering een minimale (lak)beschadiging aan de headstock opgemerkt alsmede verkeerd verzendadres (DHL debet) wat meteen door Karel werd opgepakt. Alhoewel ik het alleen wilde melden als aandachtspuntje werd de feedback gewaardeerd en werd ik netjes en naar meer dan tevredenheid gecompenseerd voor de lakschade.
Tot de volgende keer! Het rek is nog niet vol
Snelle en goede attente service
Snelle en goede attente service , klasse!