Ik ben vandaag in Scheveningen geweest, en heb er een Gretsch gekocht. Een hele fijne en relaxte zaak. Met een enorme keuze. Ze laten je zelf lekker proberen. En heb je hulp nodig dan word je heel ple... Toon meer
Maxguitarstore is gewoon de beste gitaarwinkel van Nederland! Ik ben al vaste klant van Robbert sinds mn 16e..( nu 54 ;-) Robbert is altijd bereid om te helpen en rechtdoorzee. Hii heeft een e... Toon meer
Gisteren een prachtige Fender Telecaster American Performer gekocht! Enorm goed geholpen met deskundig advies en een goede uitleg. En ik kreeg, naast goede koffie 😃, alle tijd om verschillende mode... Toon meer
Vandaag een geweldige mooie originele 1979 Fender Stratocaster gescoord .Wouter heeft hem open gedraaid en gecheckt of alles origineel was en mij de foto’s toegestuurd. Alles klopte aan deze gita... Toon meer
Max Guitar is a specialist guitar store located in The Hague, at the Scheveningen harbour. The company focuses on guitars, amplifiers, effects, and related accessories and serves both in-store and international online customers. All staff members are musicians or audiophiles, providing product advice based on practical experience. The store carries a large and varied selection of electric, acoustic, and bass guitars, along with amplifiers and pedals from a wide range of manufacturers. Max Guitar combines a broad inventory with a boutique-style approach, allowing customers to test and compare equipment in a professional environment. Max Guitar also offers in-house technical services. Experienced luthiers handle guitar setups, repairs, modifications, and custom work. Instruments are inspected and adjusted before shipment when required, helping ensure consistent quality for online orders. Product selection is based on build quality, durability, and long-term usability. The company places emphasis on sustainable products and reliable brands rather than short-term trends. Clear communication and accurate product information are part of its standard service. By combining retail, technical expertise, and musician-led advice, Max Guitar operates as a full-service guitar specialist for players at different experience levels.
Doctor Lelykade 12, 2583 CM, Den Haag, Nederland
- +31 (0)85 303 06 40
- info@maxguitarstore.com
- max.guitars
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle en goede attente service
Snelle en goede attente service , klasse!
Vandaag een fender aangeschaft en een…
Vandaag een fender aangeschaft en een zeer goede begeleiding cq advies gekregen. Er werd ruim de tijd genomen om te adviseren en dit geeft mij een goede bevestiging van de keuze. Keurig de gitaar afgesteld en opgeleverd.
Dank aan team Max Guitar !!
Prima service en nazorg
Customshop Fender bas besteld, en hier en daar een foutje van Fender, slordig, maar dankzij goede begleiding en eigenaar Robbert die er bovenop zit, alles keurig opgelost. Max Guitar is hiermee ziijn customshop dealerschap dubbel en dwars waard.
Erg bijzonder
Meer dan een jaar geleden pre order geplaatst voor een standaard gitaar. Nog steeds niet geleverd. Ik wil annuleren maar ze willen geen geld teruggeven terwijl dit wettelijk gezien natuurlijk gewoon moet en ook in hun eigen voorwaarden staat dat je binnen 14 dagen na ontvangst je geld terug kunt krijgen. Daar zit ik ruim binnen aangezien de gitaar nog niet eens is verzonden. Nog nooit meegemaakt.
Prachtige Epiphone
Deze week (online) bij Max Guitar een prachtige Epiphone Les Paul gekocht. De communicatie verliep vlot via de chat functie en mijn vragen werden snel beantwoord. Op de afgesproken dag ontving ik de gitaar keurig verpakt en speelklaar afgesteld.
Voorraad
Speaker besteld, maar die bleek niet op voorraad. De teller op de site klopte dus niet. Binnen een paar dagen kreeg ik bericht en mijn geld terug. De speaker is namelijk overal uitverkocht. Ik had de gok gewaagd, ook gezien de negatieve recenties, maar dat viel in mijn geval dus wel mee.

Antwoord van Max Guitar
Stock op de website klopt niet en refund na 2 weken
Had een gitaar besteld waarvan er nog stond dat er meerdere in stock waren, nadat ik hem besteld had update de stock op de website correct en was ik zeer tevreden over m'n aankoop.
3 dagen later en geen nieuws, nadat ik een e-mail stuurde blijkt dat die gitaar toen al uitverkocht was en dat ze besteld was maar dat ze niet wisten wanneer hij ging aankomen. Ik vroeg om een refund en die werd uitbetaald maar het duurde dan nog 2 weken vooraleer ik iets van geld zag.
Leuke winkel met vriendelijk personeel maar toch teleurgesteld, zou niet aanraden
klantvriendelijkheid is soms zoek
Helaas een beetje slechte ervaring wat betreft de communicatie met de eigenaar, ook al is het uiteindelijk goed gekomen.
Daarnaast wat privacy problemen: ook al staat de naam van een medewerker in het email adres die je mailt, de eigenaar leest mee en reageert namens de medewerker. Met sommige medewerkers gaat de communicatie met een vriendelijker toon dan met anderen.
Over de winkel: Er is een goede keuze aan gitaren. Ik heb zonder problemen in de winkel diverse gitaren kunnen vergelijken met elkaar en heb uiteindelijk de juiste gitaar kunnen kopen. De gratis setup was ook goed.
Het retourneren van een verkeerde koffer ging redelijk, ik moest wel een nieuwe ergens anders bestellen omdat zij geen tussen oplossing wilden bieden.
Ik blijf toch met de hoop dat ik nooit gebruik moet maken van de garantie want met zo een eigenaar is een onprettig discussie wel mogelijk.
Aankoop Taylor occasion
Bij aankoop van prima Taylor occasion, toch een beetje een gok, wel eerder Taylors gehad, helder verhaal van de medewerker van Max Guitar. Attent, reserveerde op verzoek, hield me op de hoogte zonder dat ik hoefde te bellen. Zeer tevreden dus en een uitstekende gitaar met het geluid en de actie die ik zocht.
Bedankt!
Het is echt een mooie gitaar. Lakwerk is echt subliem. De binding loopt netjes over op de neck zonder randje. Hij is lekker licht en ook de elementen zijn echt heel goed. Heel dik en vet en toch heel dynamisch. Normaal weer ik altijd wel iets te vinden, maar dat is nu niet zo.
Professioneel, kwalitatief
Snelle, correcte, beleefde service. Kwaliteit en geen grote keten maar in handen van een ervaren kenner.
Epihone Sheraton, geen reactie na klacht
Hallo.
Dit is mijn allereerste recensie op internet. En hoop ook meteen de laatste.
Helaas geen positieve ervaring zoals de meeste op dit platform.
Kort samengevat:
Niet goed klinkende/ afgestelde gitaar.
Na een bezoek aan de werkplaats in den Haag en daarna meerdere mails te hebben gestuurd over aanhoudende problemen (verschillende adressen verstuurd waarop ook eerder al was gereageerd) met uitleg over de problemen en situatie, en met een verzoek om een reactie te geven, is niets meer vernomen.
De problemen zijn inmiddels door een andere gitaarspecialist verholpen.
Ervaring: Snelle sales, slechte aftersales.
Vandaar maar 2 sterren.
Fender CS Jazzmaster 65
Bij deze heb ik mijn Jazzmaster CS ontvangen > werkelijk fantastische gitaar en dito sound!! Ook nog een dikke merci voor de service en de bereikbaarheid in deze Coronatijden, en zeker ook de uitgebreide uitleg en tijd die jullie ervoor namen 🙂 Tot de volgende!! Birger
Ontzettende mooie gitaar gekocht bij…
Ontzettende mooie gitaar gekocht bij Max Guitar. Besteld en de volgende dag al bezorgd, het was helaas de verkeerde.
Gelijk telefonisch contact gehad en het werd gelijk geregeld, de volgende dag werd de gitaar weer opgehaald.
Na het weekend werd de verkeerde gitaar weer opgehaald en de juiste gitaar werd gelijk daarna bij mij thuis bezorgd.We zijn door dit ongemakje tot een hele mooie oplossing gekomen.
Ik ben heel erg tevreden over hoe ik geholpen ben en heb er een hele mooie gitaar bij , bij mijn taylor collectie! Ik kom zeker weer terug bij Max Guitar!!
Bedankt voor de goede, snelle service en adviezen om tot deze mooie gitaar te komen.
King Tone Rise & ltd Max Pedaltrain
Vorige week de speciale ltd maxguitar editie van de pedaltrain gekocht en vandaag de King Tone Rise. Maxguitar is er voor de grote én de kleine koper. Service is altijd uitstekend !!!
Super service
Super service, ook tijdens covid. Ze zijn makkelijk bereikbaar via de chatfunctie van de website (blijkbaar zelfs op zondag). Medewerkers denken goed mee en gaan voor je aan de slag in de winkel!
Super winkel met super mensen
Wat een super mensen werken hier. Ik heb hier mijn electrische gitaar besteld. Helaas had ik tijdens het bestellen een cijfer van mijn postcode verkeerd ingevoerd waardoor ik er bij de track en trace code er achter kwam dat het pakket onderweg was naar t verkeerde adres.
Na gebeld te hebben met de winkel hebben deze mensen gelijk aan de slag gegaan om het probleem op te lossen. Het liefst hadden ze de ophaler terug laten komen om het adres te veranderen. Zodat ik het pakket nog voor de feestdagen zou hebben. Helaas is dat niet gelukt. Ze hebben er wel gelijk voor gezorgd dat het pakket de volgende dag al retour gegaan is naar hun winkel om er een nieuwe zending van te maken. Dat allemaal problemen of opnieuw verzendkosten betalen.
Kort om wat een super mensen kan niet wachten om hun winkel een keer in het echt te mogen bezoeken👍🏻
Hele goede service
De online chatfunctie werkt super, zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. De bestelling, een Taylor GS Mini, was de volgende dag al binnen! MAX Guitar, echt een aanrader!
Gibson J-15, geen reactie bij een probleem
Toen ik een maand geleden een mail stuurde dat ik interesse had in een Gibson J-15 kreeg ik binnen 5 minuten antwoord en was de koop binnen een uur geregeld. Nu ik een probleempje heb met het element ( de hoge E snaar klinkt niet goed ) ben ik al een week en 2 verschillende e-mails ( 2 verschillende adressen ) verder. Overigens was men vergeten om wat grafiet op de topkam te doen bij het afstellen, heb het zelf maar gedaan. Enfin er is niemand die reageert of zelfs maar de moeite neemt om de ontvangst van de mail te bevestigen, wat een aanfluiting!!!!!!!!!!!!!! Ik had al mijn bedenkingen om een gitaar te kopen bij MG want nadat ik in Utrecht bij MG mijn 12 snarige Danelectro na een gratis afstel beurt terug kreeg beweerde de tech met droge ogen dat ik niet te hard aan moest slaan want dan rammelde de snaren zo. Bleek dat een snaar naast de brug lag kwam ik na inspectie achter, ik bedoel maar! Voor mij is 1799 € voor een akoestische gitaar ontzettend veel geld, en je mag toch verwachten dat men even de tijd voor je neemt om eventuele problemen op te lossen. Enfin, wat er ook gebeurd, ik koop nooit meer een gitaar bij MG ik ben er klaar mee. Want de kreet " Uitstekende service " op hun website is blijkbaar een holle kreet!!
Edit: Na het plaatsen van mijn bericht nam MG gelijk contact met me op er was een nieuw systeem waardoor mijn mail niet op de juiste plek aankwam. Het probleem is adequaat opgelost.
Beetje jammer
Ik schrijf nooit reviews maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb een gitaar strap besteld bij deze shop voor de verjaardag van mijn vriend. Om vervolgens na 4 dagen een email te krijgen dat deze er niet meer is... Op de dag dat hij zoals zij aangegeven hebben op de site binnen moest komen... leugens dus. Nu zit ik zonder cadeautje voor mijn vriend. Dit hadden zij veel eerder aan moeten geven. Vreselijk vervelend en onprofessioneel
Edit: ik ben gebeld door het bedrijf met uitleg en zij hebben mij gecompenseerd. En duidelijk gemaakt dat dit probleem een uitzondering was. Dit is dus enigszins goed opgelost.