**Tittel: Utsatt gang på gang – endte uten produkt** Kjøpte varen på tilbud, men leveringen ble utsatt flere ganger. Da jeg til slutt tok kontakt selv, fikk jeg beskjed om at de ikke trodde varen... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har renovert badet og har handlet mesteparten til dette prosjektet hos Megaflis Fredrikstad. De som jobber der er helt fantastiske. Alle er hjelpsomme og imøtekommende. De yter service langt utover... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!
Contactgegevens
Billingstadsletta 14, 1396, Billingstad, Noorwegen
- megaflis.no
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Utsatt gang på gang – endte uten produkt
**Tittel: Utsatt gang på gang – endte uten produkt**
Kjøpte varen på tilbud, men leveringen ble utsatt flere ganger. Da jeg til slutt tok kontakt selv, fikk jeg beskjed om at de ikke trodde varen ville komme inn, og ordren ble bare kansellert.
Nå sitter jeg igjen uten produktet og uten noe tilsvarende tilbud. Dårlig oppfølging når varen ble solgt på tilbud og jeg har ventet lenge i god tro.
Helt fraværende kundeservice
Helt fraværende kundeservice. Meldte meg inn i kundeklubb for å få poeng, handlet for første gang og tenkte jeg hadde funnet en ny favoritt butikk. Der tok jeg feil. Som ny kunde vil jeg si jeg er ufattelig skuffa, det er null kundeservice verken i butikk eller på nett. Jeg sendte mail til kundeservice og fikk et saksnummer. Så skjedde det ikke noe mer. Greit. Jeg kommer ikke til å handle her mer. Korteste kundeforholdet jeg noensinne har hatt.
helt elendig
helt elendig. bestilte dremmel som aldri kom selv med reservert betaling. jeg bestilte en bestillings vare fra de og estimerte en leveringstid på 2 uker. det har gått nesten 60 dager å jeg fikk aldri varen før jeg bestemte meg for å kanselere. aldri handle på en nettside som ikke har det som de påstår er tilgjengelig eller som er bestillings vare. bedre å handle direkte fra leverandøren eller finne en seriøs nettbedrift som clas, ikea eller proshop
Klage på dusjkabinett og svært…
Klage på dusjkabinett og svært mangelfull kundeservice
Jeg ønsker å fremme en formell klage på både kvaliteten på dusjkabinettet og den svært mangelfulle håndteringen av saken fra Megaflis.
Dusjkabinettet har vist seg å være av dårlig kvalitet og har blitt defekt på kort tid. Det som imidlertid har vært mest frustrerende, er måten reklamasjonen og bestillingen av nødvendige deler har blitt håndtert på.
Jeg har nå brukt rundt fire måneder på å få levert én nødvendig del til dusjkabinettet. I løpet av denne perioden har det vært utallige e-poster og telefonsamtaler frem og tilbake, i tillegg til at jeg har møtt fysisk opp i butikken for å forsøke å løse saken. Til tross for dette har Megaflis gjentatte ganger klart å bestille eller levere feil vare.
Da delen endelig ble levert etter fire måneder, viste det seg at det var levert et dusjkabinett i feil størrelse. Dette innebærer nå at jeg må vente ytterligere fire måneder på riktig vare. Det er etter min mening helt uakseptabelt at en så enkel sak skal kunne ta så lang tid og kreve så mye oppfølging fra kunden.
Jeg opplever også at det mangler tydelig lederskap og ansvar i håndteringen av saken. Ingen ser ut til å ta et helhetlig ansvar for å løse problemet, og jeg har som kunde selv måttet bruke betydelig tid og energi på å følge opp feil som Megaflis har gjort.
Jeg har forståelse for at feil kan oppstå, men når det skjer gjentatte ganger over en periode på flere måneder, uten at noen tar ansvar eller sørger for en rask løsning, blir dette svært belastende og lite kundevennlig.
Dette er uten tvil den dårligste kundeopplevelsen jeg har hatt. Jeg forventer at Megaflis tar ansvar for situasjonen og finner en løsning som står i forhold til den lange ventetiden, de gjentatte feilene og den betydelige tiden jeg har brukt på å følge opp saken.
Jeg ber om at saken løftes til ansvarlig leder, og at jeg får en konkret og snarlig løsning på problemet. Jeg forventer også en forklaring på hvordan det har vært mulig å gjøre så mange feil i forbindelse med samme sak.
På bakgrunn av denne opplevelsen kommer jeg ikke til å handle hos Megaflis igjen.
Raske tilbakemeldinger og gode…
Raske tilbakemeldinger og gode løsninger på problem med baderomsinnredning. Vi er veldig fornøyde.
Møtte samme person i kassen for andre…
Møtte samme person i kassen for andre gang, lite kundevennlig og en holdning som gjør at du ikke ønsker å spørre hen om hjelp.
Forferdelig dårlig kundeservice ifm…
Forferdelig dårlig kundeservice ifm feil produkt og forsinkelser. Fortjener 0,1 stjerne på Trustpilot.
Norges verste kundeservice.
Norges verste kundeservice.
Hva enn du gjør, ikke kjøp varmepumpe av dette drittselskapet, du kan som meg bli sittende med en 25 000 kloss på veggen som ikke virker, og som de nekter å reparere.
Meldt inn reklamasjon på defekt…
Meldt inn reklamasjon på defekt varmepumpe 1.6. Nå to måneder senere trenerer de fortsatt saken. Vi har en ubrukelig varmepumpe hjemme, og står helt sjakkmatt.
Jeg kjøper aldri et produkt av Megaflis igjen, de hater virkelig kundene sine.
Skulle hente bestilling på clikk og…
Skulle hente bestilling på clikk og hent. Disken lå rett innenfor inngangsdøren, men måtte gå gjennom hele butikken for å komme dit. Helt umulig planløsning for de som kun skal hente bestilling. Elendig og frekk kundebehadling, kundeservice. Aldri mer!!!
Bestilte skap for henting hos Megaflis…
Bestilte skap for henting hos Megaflis Alnabru. Etter nær 1 times venting viser deg seg at alle varene som er bestilt og betalt for ikke kan leveres. Videre var det skade på ytterligere 1 kolli. Enden på visa ble at vi ble sendt til Megaflis Billingstad for å hente resterende varer. Totalt tok henting tok nærmere 4 timer, og leie av bil kostet 1.500. har hatt gode opplevelser med Megaflis tidligere, men dette var utrolig skuffende.
Ingen leveranse og kansellert ordre
Bestilte i slutten av juni luftkjøler på tilbud. Produkt var da estimert på lager uken etter. Allerede dagen etter kom melding om utsatt leveranse, men produktet ble fortsatt solgt dog til forhøyet tilbudspris. Fikk enda en beskjed om utsatt levering seinere i juli før orderen ble kansellert i slutten av måneden. Da hadde den vært solgt i ukesvis til forhøyet tilbudspris. Den er også tilgjengelig i butikk, så dette kunne Megaflis ordnet om de hadde ønsket.
Jeg hadde klikk og hent
Jeg hadde klikk og hent, og da jeg kom inn ble jeg nr 6 i køen. Det ble fort 4-5 bak meg igjen - uten at det var noen i skranken på over ti minutter etter at jeg kom inn. Utrolig dårlig service. Ingen som brydde seg av de ansatte. Mange på jobb inne i butikken, og de kikket innom der vi stod i kø uten å tenke service og steppe inn. Utrolig at man ikke er opplært til service og kundebehandling. Jeg stod i kø langt over en halvtime. Og mens jeg stod der kom det reklame for klikk og hent på skjermen deres, at det var veldig effektivt for å spare tid når man handler hos Magaflis. Jeg er godt opp i 50-årene, og denne opplevelsen har jeg ikke hatt før hos andre enn Megaflis. Jeg er ferdig med Megaflis. Dette var Megaflis Haukås.
Klikk og hent
Trodde poenget med klikk og hent var at varen skulle være klar til henting, noe man blir forespeilet når ordrens bekreftelse kommer på mail.
Var innom lageret, viste bestillingsnummer og betalte. Brukte totalt 1 time og 10 min for å hente litt småtteri som skulle være klart for henting.
Klikk og vent kan man fint kalle det når det kommer til megaflis Alnabru
Jeg bestilte 60 m2 uteflser på nett med…
Jeg bestilte 60 m2 uteflser på nett med levering. Mottar 1/3 av flisene med beskjed om at resten var pakket for tungt for transportøren som selv returnerte flisene.
Ved kontakt med kundeservice Megaflis fikk jeg beskjed om at all retur ble kreditert og at resten er opp til meg. ELENDIG!
Kjøpte en spikerpistol hos Megaflis for…
Kjøpte en spikerpistol hos Megaflis for ca. 4 måneder siden. Verktøyet har vært svært lite brukt, men sluttet likevel å fungere. Jeg leverte inn produktet på reklamasjon og måtte vente i over én måned uten å få noe svar.
Etter at jeg selv purret opp saken, fikk jeg beskjed om at jeg enten måtte betale for reparasjon eller kassere verktøyet. Dette opplever jeg som svært skuffende, spesielt når produktet er så lite brukt og fortsatt burde omfattes av reklamasjonsretten.
Jeg er veldig misfornøyd med håndteringen av saken og servicen jeg har fått. Basert på min erfaring kan jeg dessverre ikke anbefale å kjøpe verktøy hos Megaflis. Forventningene til kundeservice og garantioppfølging ble ikke innfridd.
Kjøpte en vifte fra dem på tilbud
Kjøpte en vifte fra dem på tilbud, tok lang tid før de sente den. Boksen var teipet med megaflis teip overalt fordi den var skadet, så megaflis visste den hadde fått seg en smell. Vifteburet var så skadet at vi måtte bøye ting på plass for å få det til og passe.
ER DETTE INNAFOR?! LES DENNE
Pusset opp badet i oktober 2022, og som mange nordmenn flest reiste vi frem og tilbake en del turer til megaflis. Endte opp med en dusjvegg på salg, som vi betalte omlag ca 2000-3000kr for. 80x190 i klart glass, som med festene som fulgte med skrudde og fuget dem opp på veggen, (ved hjelp av rørfirma).
25.05.2026, så kommer kona ut av dusjen, og begynner og føne håret, da hele glassveggen plutselig eksploderer, hun står 30cm unna, eksplosjonen hørtes i hele huset, og glass over alt. Lagde tydelige skrap i vegger, tak, og tilogmed flisene på gulv .+ mosaikk inne i dusj sonen. Kona har nå fått lege time for og sjekke bla hørsel.
Og her kommer forbannelsen! Jeg sender en tilsynelatende høflig e-post, etterfulgt av 5 telefonsamtaler til megaflis i Sørlandsparken uten hell., jeg spør om dette er vanlig kost og om det finnes noe form for reklamasjon / erstatning mulighet. Men nå, 14 dager etter, verken svar på mail, ikke blitt ringt opp, ikke fått ei tekst melding hvor det kanskje kunne vært innafor og hørt om dette resulterte i personskade? Mulig at dette står litt nært, men ville alikavel la dere få avgjøre det selv! Jeg har i hvert fall begynt og sjekke produkter og priser andre steder🥳
Leverte inn et Bosch-batteri til…
Leverte inn et Bosch-batteri til reklamasjon i november 2025. Etter flere måneder med manglende oppfølging, gjentatte purringer og flere besøk i butikken, viste det seg at Megaflis hadde mistet batteriet jeg leverte inn og sendt inn et annet batteri til Bosch. Likevel ønsket de ikke å ta ansvar eller finne en løsning. Dette er den svakeste reklamasjonshåndteringen jeg har opplevd som kunde. Svært skuffende.
lang leveringstid ut fra Megaflis
Ekstremt lang leveringstid ut fra Megaflis. ordren ble oppdatert til "plukkes" og ble stående slik i nærmere en uke før den kom videre. opplysninger om lagerstatus på nettbutikk bør ikke stoles på, får ikke beskjed om at varer må bestilles inn til dem.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.