Memphis Mansion Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At komme til Memphis Mansion gående fra parkeringspladsen og slentrer langsomt op af gangstien alt i mens man lytter til Elvis 💙🎸og går forbi Johnny Cash museet og Elvis fødehjem og dernæst ind i (... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Memphis Mansion i Randers er et absolut must-see! En helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Stedet emmer af Elvis, amerikansk kultur og gennemført 50’er-stemning. Museet er imponerende og l... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi besøgte dineren til morgenmad. Helt fantastisk oplevelse og ingen gik sultne derfra. Kaffe med gratis opfyldning. Priserne var normale. Venligt personale som så ud til at hygge sig. Vi kommer helt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Museum
  2. Amerikaans restaurant
  3. Eetcafé
  4. Multifunctionele ruimte

Geschreven door het bedrijf

Elvis Museum, Johnny Cash Museum, Souvenirshop, Musikforhandler, Amerikansk Diner Highway 51, Selskabslokaler & Mødefaciliteter, Events, og meget, meget mere!

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

39 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

En virkeligt sørgelig omgang

En virkeligt sørgelig omgang, burger lille bøf stort brød, ca 10 profitter til. Salt med kød, kødet ikke til at skære over. En bøf medium nermest gennem stegt. Alt ialt en sørgelig omgang, der ikke var pengene værd.

24 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super oplevelse og virkelig god diner

Super oplevelse og virkelig god diner. Helt vildt så mange Elvis ting de har på museum og i butik. På diner fik vi en sindssyg god burger med de sprødeste pommes og himmelsk milkshake.

10 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik en super god god rundvisning og…

Vi fik en super god god rundvisning og en uforglemmelig fortælling om Elvis og hele hans liv, vi kan kun anbefale en guidet rundvisning.
Efterfølgende spiste vi en super bruger, i Highvay 51 hvor der intet var at klage over, alt i alt er Memphis Mansion noget man skal opleve for at føle stemningen at være tilbage hvor musikken rockkede.

4 augustus 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jævn oplevelse

Vi fik alle burger som smagte ok. Ikke noget prangende eller mindeværdigt. Fik cheesecake til dessert som ikke faldt i min smag. Den smagte som en sukkerfri dessert og gelelaget var sej som vingummi.

27 juli 2026

Skønne omgivelser

God mad, høflig betjening og skønne ongivelser

30 mei 2026

Kære Joan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber, at du har lyst til at besøge os igen en anden gang.

Ein liebevoll gestaltet Museum

Ein liebevoll gestaltet Museum, nicht nur für Fans des King of Rock'n Roll interessant. Es gibt zudem auch eine schöne Ausstellung zu Johnny Cash und einige Exponate zu Jerry Lee Lewis. Die Infos sind im Elvis Museum auf dänisch und englisch gehalten. Im Johnny Cash Museum hauptsächlich auf dänisch. Man kann aber eine Mappe mit der deutschen Übersetzung bekommen. Im Fan Shop gibt es alles was das Fanherz begehrt. Und auch der Diner ist sehr empfehlenswert. Kinder unter 12 Jahren haben freien Eintritt und das Personal ist sehr freundlich.

13 mei 2026

Liebe/r Besucher/in,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie eine gute Erfahrung bei uns gemacht haben. Wir hoffen, dass Sie uns ein anderes Mal wieder besuchen möchten.

Mit freundlichen Grüßen

Sehr liebevolle Ausstellung

Sehr liebevolle Ausstellung, viele Infos, sowohl über Elvis, als auch über Johnny Cash. Sehr nettes Personal. Leckeres Essen. Absolut zu empfehlen!

13 mei 2026

Liebe Ann,

Mit freundlichen Grüßen

Vi kom søndag kl.12.40

Vi kom søndag kl.12.40, skulle kun ha en club sandwich, kl.13.50 kom maden kold, det smagte som de havde glemt dem en 30min. Tid på disken, der var flere der var ved disken for at spørge om de var glemt...

19 april 2026

Kære Frank,

Vi er kede af at høre, at I har haft denne oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at yde vores bedste og ønsker, at alle vores gæster går herfra glade og tilfredse.

Vi håber, at vi får muligheden for at give jer en bedre oplevelse en anden gang.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Anmeldelse af Memphis Mansion Dineren.

Anmeldelse af Memphis Mansion Dineren.

Vi har kommet her i nogle år efterhånden og har været tilfredse hver gang, men i dag blev vi voldsomt skuffede…
Vi ankom ca. 18.40 og fik bestilt vores mad. Vi lagde mærke til at flere gik op til skranken og spurgte om I havde glemt dem, da nogle havde ventet i lidt over 1 time sagde de. Som forventet fik vi så også først efter 1 times ventetid vores mad….

Det mad vi så fik var ren skuffelse. Jeg fik 16 pomfritter! Jeg grinte, fordi det må da være en joke!? Min partner havde købt dip til og fik en ligeså latterligt lille portion pomfritter. Vi bestilte straks en “refill” kurv med pomfritter i håb om rent faktisk at få nogle pomfritter til hans dip. Ud kom en latterlig lille portion mere 😩 det er slut for vores vedkommende at komme lørdag aften mere! Det kan i godt gøre bedre!

11 april 2026

Kære Trine,

Vi er kede af at høre, at I har haft en skuffende oplevelse hos os denne aften. Samtidig sætter vi stor pris på, at I har besøgt os gennem flere år og tidligere har været tilfredse med jeres besøg hos os.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, hverken når det gælder ventetid eller kvaliteten og mængden af maden. Derfor er det ekstra ærgerligt at høre, at vi ikke levede op til jeres forventninger denne gang.

Vi tager jeres feedback med videre, så vi kan forbedre os, og vi håber, at I vil give os muligheden for at give jer en bedre oplevelse en anden gang.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Denne anmeldelse er udelukkende af…

Denne anmeldelse er udelukkende baseret på vores madoplevelse.

Min kammerat og jeg havde hjemmefra forelsket os i den meget amerikanske og autentiske menu. Da maden bliver serveret tager den ene skuffelse den anden. Jeg fik serveret Mac and cheese, som var overkogt, tør, kedelig og smagte voldsomt af muskatnød.
Min kammerat fik en burger hvor bøffen ikke fyldte bollen ud. Baconen lignede noget der var kommet direkte fra krematoriet. Og mængden af pomfritter ville få Elvis til at vende sig i graven. Det var decideret pinligt, da pomfritter er så billige i indkøb. Dog skal det siges at pomfritterne var det der smagte Aller bedst.

7 april 2026

Kære Sofie,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at besøget ikke levede op til jeres forventninger.

Hos os er det vigtigt, at vores gæster føler sig godt taget imod og går herfra med en god oplevelse, og derfor tager vi også jeres tilbagemelding alvorligt.

Vi håber, at I vil give os chancen for at byde jer velkommen igen en anden gang.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Denne anmeldelse går udelukkende på…

Denne anmeldelse går udelukkende på deres mad som jeg på ingen måde kan anbefale.

Var der ude sammen med Brudeparret.
For det første var burgerne kolde og havde maks stuetemperatur, ligeledes med pommesfrites.

En anden fik en bøf der var så rå indvendig at den stadig sagde muh. Da det så blev påtalt kom man med en totalt latterlig undskyldning om at sådan var de alle sammen. Men så kan det undre mig at vi sad 3 med hver sin kategori af stegt, min helt mørk, hende ved siden af mig en smule rød og så den sidste faktisk rå.

De tog den så ud i køkkenet til sidst for at lave den om, men kun for at servere akkurat den samme bøf igen. Et hvert køkken med respekt for sig selv havde lavet en helt ny og beklaget fejlen.

Sådan en service og kvalitet af mad kan under ingen omstændigheder anbefales!

4 april 2026

Kære Bastian,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min veninde og jeg kørte fra Hvalsø på…

Min veninde og jeg kørte fra Hvalsø på Midtsjælland for at se Memphis Mansion. Vi havde hørt meget om stedet og blev ekstra opmærksomme, da vi så, at Priscilla Presley lige havde været forbi Memphis Mansion.

Vi indfandt os i receptionen og blev mødt af en sød ung pige, Jeg spurgte lidt ind til entrebilletter, pris mv. snakken faldt også på det fornemme besøg og hun fortalte, at hun havde været på arbejde den dag Priscilla Presley kom på besøg.

Helt uskyldigt spørger jeg: Nå er hun så lige så smuk i virkeligheden som på billeder ?

I det samme kom Henrik Knudsen stormende ind i lokalet. Han RÅBTE, at han godt viste, hvor jeg ville hen med det spørgsmål. Yderligere RÅBTE han, at hvis han gik tæt på mig, så havde jeg nok også rynker. Til slut fik vi en salut med om, HVAD I ALVERDEN ER DET FOR EN VERDEN VI LEVER I HVOR ALTING GÅR UD PÅ, HVORDAN MAN SER UD.

Helt paf stod min veninde og jeg og forstod intet af, hvorfor der kom sådan en overfusning.

Jeg spurgte bare helt fredsommelig om hun stadig var smuk (jeg er så gammel, at jeg som i tusindevis af andre teenagedrenge var helt forelsket i denne gudesmukke kvinde (det var i mine drengeår i 80érne.

Jeg syntes altid, at det er dejligt, når ældre mennesker holder sig godt. Se bare på vores egen Susse Wold - stadig smuk.

Der var intet ondt i mit spørgsmål, men min veninde og jeg blev hurtigt enige om, at med sådan en "velkomst" så vil vi nok hellere bruge lidt ekstra og se det rigtige Graceland.

Til dig Henrik - vi var totalt chokeret over din opførsel - vi håber ikke, at det er din normale måde at omgås dine medmennesker.

29 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige været på Memphis Mansion…

Har lige været på Memphis Mansion i forbindelse med Priscilla Presley som var på besøg 💕 Kan kun sige det var en kanon oplevelse.Så tusind tak til Henrik Knudsen & co ☺️👌
Mvh
Mona B. Bergh-Press.

21 maart 2026

Kære Mona,

Fantastisk burger!

En af de bedste burgers jeg nogensinde har smagt. Stemningsfuldt sted med god og hurtig betjening. Sluttede af med en lækker Shake. The King ville være stolt!

19 februari 2026

Kære Peter,