Memphis Mansion Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En virkeligt sørgelig omgang, burger lille bøf stort brød, ca 10 profitter til. Salt med kød, kødet ikke til at skære over. En bøf medium nermest gennem stegt. Alt ialt en sørgelig omgang, der ikke v... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi besøgte dineren til morgenmad. Helt fantastisk oplevelse og ingen gik sultne derfra. Kaffe med gratis opfyldning. Priserne var normale. Venligt personale som så ud til at hygge sig. Vi kommer helt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Museum
  2. Amerikaans restaurant
  3. Eetcafé
  4. Multifunctionele ruimte

Geschreven door het bedrijf

Elvis Museum, Johnny Cash Museum, Souvenirshop, Musikforhandler, Amerikansk Diner Highway 51, Selskabslokaler & Mødefaciliteter, Events, og meget, meget mere!

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

39 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Du kan trygt handle og spise hos Memphis Mansion

Jeg har handlet hos Memphis Mansion siden de åbnede. Jeg handler der stort set hver måned, enten online eller fysisk. Jeg har stort set altid været tilfreds med at handle der og de meget få gange der har været noget at reklamere over, er det blevet løst så jeg har været tilfreds. Dineren er fantastisk god. Høj kvalitet af mad og store Jyske portioner. Jeg kan absolut anbefale at handle hos Memphis Mansion.

15 februari 2026

Kære Martin,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Memphis Mansion i Randers er et absolut…

Memphis Mansion i Randers er et absolut must-see! En helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Stedet emmer af Elvis, amerikansk kultur og gennemført 50’er-stemning. Museet er imponerende og lavet med stor respekt for Elvis’ liv og musik – man mærker virkelig passionen bag.

Den amerikanske diner fuldender oplevelsen med lækker mad, god service og autentisk atmosfære. Man føler sig næsten transporteret direkte til USA. Personalet er venligt, engageret og giver sig tid til gæsterne.

Et unikt sted i Danmark, som både er perfekt for Elvis-fans og for alle, der bare elsker en anderledes og hyggelig oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen!

6 februari 2026

Kære Claus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber, at du har lyst til at besøge os igen en anden gang..

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At komme til Memphis Mansion gående fra…

At komme til Memphis Mansion gående fra parkeringspladsen og slentrer langsomt op af gangstien alt i mens man lytter til Elvis 💙🎸og går forbi Johnny Cash museet og Elvis fødehjem og dernæst ind i (Kongens) 👑hus og hilse på et venligt personale og få noget godt at spise, og få shoppet lidt🎬 så er målet nået. Tak til Henrik Knudsen & hans personale. Nyder det hver gang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🤗

13 februari 2026

Kære Mona,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ein Erlebnis in die Welt von Elvis,die dich bestimmt nicht enttäuschen wird.

Für Elvis fans oder die nur neugierig auf seine Welt sind, ist das "Memphis Mension" ein "das muß ich sehen" Erlebnis.
Das Elvis museum ist ein fantastisches Erlebnis mit eksklusive Originalen Elvis Gegenstände die dich in die Elvis Welt zurück versetzt. Gib dir Zeit, denn es ist eine Wanderung durch Elvis leben die du nicht bereuen wirst. Eine persönliche Führung mit dem Eigentümer Henrik Knudsen ist fantastisch, seine Begeisterung wird dich greifen und dich verzaubern.
Es lohnt sich eine Pause im Restaurant "Highway 51" mit freundlicher Bedienung und ausgesuchten Menüs zu nehmen und lass dich gerne mit dem fantastischen "milkshake" des Monats verführen.
Der Fanshop mit einer riesen Auswahl von Musik, Bücher und Souvenirs geben den Besuchern ein vollständiges Erlebnis.
Im ganzen Hause Ein ausgesprochenes freundliches und sehr behilfliches Personal. 🌟🌟🌟🌟🌟

29 december 2025

Lieber Irene,

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung, es freut uns sehr, dass Sie eine gute Erfahrung bei uns gemacht haben. Wir hoffen, dass Sie uns ein anderes Mal wieder besuchen möchten.

Mit freundlichen Grüßen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et godt sted at spise og så på…

Det er et godt sted at spise og så på museum bagefter, så ind i butikken og købe dvd og musik , vi tar tit til Randers fra Sjælland med tog for en hyggelige dag ud af det, så i kan rolige tage til Memphis Mansion i Randers få nået godt at spise de er meget flinke og søde altid hjælpesom , de har osse tænkt på børne der er milkshake og kage de har det hele, det er besøget vær mvh Linda grethens ❤️❤️❤️

10 januari 2026

Kære Linda,

Med venlig hilsen Memphis Mansion

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit absolutte yndlings sted!

Mit absolutte yndlings sted og en skam det ikke ligger tættere på hvor jeg bor. Stemningen starter allerede på parkeringspladsen og turen op til huset🥰 kunne sidde timer i dineren og bare kigge rundt og nyde stemningen. Altid venlige og smilende personale. Lækker mad. Skøn shop og museum.

12 februari 2026

Kære Jannie,

Med venlig hilsen Memphis Mansion

kommer ikke igen

Vi kommer som familie ikke igen. Dyre priser og lang ventetid er hvad man som familie kan forvente.

Kære Jannie,

Vi er kede af at høre, at I har haft denne oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at yde vores bedste og ønsker, at alle vores gæster går herfra glade og tilfredse.

Vi håber, at vi får muligheden for at give jer en bedre oplevelse en anden gang.

Trist service

Trist service, dårlig mad - kommer ikke igen.

9 februari 2026

Kære Kim,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er den hyggeligste Diner på stedet

Det er den hyggeligste Diner på stedet. Fantastisk personale og skøn amerikaner mad man ikke lige finder andre steder. 😘

6 februari 2026

Kære Inge,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Long live Memphis Mansion!

Jeg har besøgte Memphis Mansion en del gange..Som en forholdsvis nye fan var jeg taknemligt over at kom så tæt på Elvis her i DK..💙⚡️. Jeg var så høj. De gøre det så godt! - Selv om man er ikke E.P. fan! Fed Johny cash udstilling. Mange events om sommeren. Lækker mad. Er ked jeg bor ikke tættere på!

Kære Laura,

Med venlig hilsen,

Jeg elsker dette sted

Jeg elsker dette sted. Tænke sig at vi i lille Danmark har sådan et fantastisk hus, som Elvis havde.
Har spist der flere gang, og maden har altid været super god. 👍
Er med i fanklubben, og køber tit noget med Elvis, og få altid en fantastisk service, og god betjening.
Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️her fra ❤️

Kære Teddy,

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig akustik

Dårlig akustik i lokalet, vente lang tid på drikkevarer, meget lille portion pommefritter med burgeren.

22 januari 2026

Kære Ove,

Vi er kede af at høre, at I har haft denne oplevelse hos os.

Vi vil gøre opmærksom på, at vi altid tilbyder gratis refill på vores pommes frites, I skal blot henvende jer til en tjener.

Nytårsmenu ud af huset

Bestilte nytårsmenu ved Memphis mansion til 8 personer.
Desværre modtog vi kød til 3 af menuerne , som ikke kunne tygges grundet fedt og sener(oksemørbrad).

Ved henvendelse modtager vi i første omgang en fin dialog, men da deres restaurantchef kommer til, mødes vi af arrogance og nedladende tilbagemelding.

31 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi ventet længe på vores mad i min…

Vi ventet længe på vores mad i min buger var salaten slatten det ost i min mands buger var gummi og skære i cola havde ingen brus min søns Kylling var så tørt at han ikke kunne spise det og prisen er alt for høj

21 november 2025

Rå bøf i burgeren

Ved vores besøg modtog vi en burger med en bøf, der var decideret rå i midten. Da vi gjorde personalet opmærksom på det, fik vi at vide, at bøffen var “medium rare”. Som kok kan jeg tydeligt se forskel på råt og medium rare kød, og jeg forklarede roligt, at vi gerne ville have den lavet om. Svaret var dog både surt og uhøfligt, og vi fik at vide, at fordi vi havde spist halvdelen af pomfritterne, kunne vi ikke få den byttet.

Jeg forklarede, at vi først opdagede det, da bøffen blev skåret over. Efter lidt frem og tilbage tilbød de at varme bøffen hurtigt igen, men på det tidspunkt var resten af bordet stort set færdige med maden.

Under besøget kunne vi desuden høre flere andre gæster klage over råt kød og dårlig service.

Det er desværre ikke første gang, vi oplever problemer her. Den eneste grund til, at vi gav stedet endnu en chance, var fordi nogle bekendte synes, det er hyggeligt ved Elvis Shoppen. Det bliver dog ikke aktuelt fremover.

1 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Slatten, kold og smagløs.

Sørgelig oplevelse på dineren.
Efter laaang ventetid gik vi serveret en gang lunkne spareribs med en MEGET sød barbecuesauce og en smagløs coleslaw.

Burgeren skuffede desværre også. Kedelig kold bolle med grå kylling og slatne røsti.

Pommes var gode.

Vi kommer nok ikke igen!

14 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikke en skøn skøn oplevelse👍🏻😊fik…

Sikke en skøn skøn oplevelse👍🏻😊var på rundtur, hvor Henrik fortalte de mest fantastiske fortællinger og anekdoter, som han har oplevet samt hvor mange af tingene stammer fra. Virkelig besøget værd. Hvis man kunne havde jeg givet flere stjerner 😊👍🏻😀

12 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I did the guided tour today and it was…

I did the guided tour today and it was a pleasure. The guide was Henrik Knudsen, founder of the museum, and he was very entertaining with his stories about his many travels to the real Graceland in the USA.

My visit today gets 5 well deserved stars but I am not sure that I would have given quite as much without Henrik's guidance.

There is also a restaurant in the mansion but I didn't have time for a meal today. Too bad, it looked and smelled great.

9 augustus 2025

Flot lavet

Flot lavet
Man kan fornemme det er lavet med hjertet, kan kun anbefales og forslår en udvidelse ! Gerne en tilbygning ❤️
Måske mere tekst på udenlandsk til turisterne.

1 augustus 2025

Kære Rona,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg og min kone havde virkelig sat…

Jeg og min kone havde virkelig sat næsen op på at besøge museet, men hold nu op vi blev skuffet aldrig i mit liv har jeg været mere skuffet kom ind af døren til højre kun man få noget at spise til venstre solgte de elvis ting og på første sal var der fødselsdag og i kælderen var der en lille biograf og nogen ting som havde tilhørt elvis og på johnny cash museet var der ikke noget nyt under stjernerne, jeg havde glædet mig til at besøge museet men det var første og eneste og sidste gang

26 juli 2025