Memphis Mansion Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En virkeligt sørgelig omgang, burger lille bøf stort brød, ca 10 profitter til. Salt med kød, kødet ikke til at skære over. En bøf medium nermest gennem stegt. Alt ialt en sørgelig omgang, der ikke v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At komme til Memphis Mansion gående fra parkeringspladsen og slentrer langsomt op af gangstien alt i mens man lytter til Elvis 💙🎸og går forbi Johnny Cash museet og Elvis fødehjem og dernæst ind i (... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Memphis Mansion i Randers er et absolut must-see! En helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Stedet emmer af Elvis, amerikansk kultur og gennemført 50’er-stemning. Museet er imponerende og l... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi besøgte dineren til morgenmad. Helt fantastisk oplevelse og ingen gik sultne derfra. Kaffe med gratis opfyldning. Priserne var normale. Venligt personale som så ud til at hygge sig. Vi kommer helt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Museum
  2. Amerikaans restaurant
  3. Eetcafé
  4. Multifunctionele ruimte

Geschreven door het bedrijf

Elvis Museum, Johnny Cash Museum, Souvenirshop, Musikforhandler, Amerikansk Diner Highway 51, Selskabslokaler & Mødefaciliteter, Events, og meget, meget mere!

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

39 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Glemte vores mad og ikke færdige pomfritter!

Vi har lige spist i Dineren og det var ikke en god oplevelse.
Vi ventede på vores mad i 50 min. De havde så glemt en børnemenu + en bøf.
Det resulterede i, at et af vores børn ikke fik mad, han faldt i søvn pga. ventetiden og en voksen måtte spise alene, da vi andre var færdige med at spise da hans mad kom - 20 min. Senere. Han blev desværre ikke mæt, da pomfritterne han fik serveret, ikke var færdige.
Dette sted vil vi ikke anbefale til andre.

21 juli 2025

En super god oplevelse !

Virkelig lækker mad (og endnu mere lækker jordbærmilkshake - mums!). Fornuftige priser. Rigtig god betjening.

Museet var spændende og hyggeligt.

Kan overhovedet ikke nikke genkendende til de dårlige anmeldelser, vi synes alle 6 personer, det var en succes, og alle tog glade og meget møtte derfra :-)
Der var samtidig "sommer festival", hvilket var rigtig hyggeligt med musikken i baggrunden.

18 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sæt mere tid af end du regner med :-)

Virkelig en god oplevelse, meget for pengene. Først møder vi et mindre museum med info om Johnny Cash, hvor vi følger en rundvisning, der på en fin og informativ måde, gennemgår Cash liv, og har også lidt skæve og sjove historier med.
Derefter går vi op til selve Elvis museet, kæmpe oplevelse generelt, sjovt at kunne tage billeder foran huset, der er tro kopi af Graceland, bare lidt større, eller et billede med statuen af Elvis. På museet følger vi en rundvisning af ejeren, kæmpe lisstykke, så det er rundvisning med tempo og sjove indspark, men stadigvæk med relevant info.
Vi gik i Dineren, og fik en Burger, Cheesecake og kaffe, med gratis opfyldning på kaffen, præcis som "over there" :-), generel god oplevelse af Dineren, rigtig god burger, og totalt autentisk personalet gik i 60er tøj. Derefter vi set det sidste vi manglede af stedet. Så helt kort, vi havde regnet med at bruge 2 til 3 timer på oplevelsen, vi var der i 6 timer. Så vores anbefaling, og husker til næste gang vi kommer forbi, sæt mere tit af end du regner med, og følg hvis muligt deres deres rundvisning.

12 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I came in contact with Memphis Mansion…

I came in contact with Memphis Mansion to buy Good Times FTD. They hadn't have it on their website.
They requested me to send them an email and then they would sort things out with me.
Their website wasn;t up to date and many ftd were not on their website.
Now almost 4 days later i still haven't heard from them again. Also not on tiktok were i have send them a message too, they just won't reply to questions.
I guess they don't want to sell.
If they ignore costumers like this then i would not want to know how it goes when you pay loads of money to get things.
Costumor service: Which costumer service?

18 mei 2025

Dårlig oplevelse i Dineren

Efter vores besøg på museet , som var en fin oplevelse , ville vi besøge Dineren for at få lidt at spise. Vi bestilte en sandwich, og en kop kaffe og dagens kage. Bacon på sandwichen var total forkullet, og kagen lunken, og kaffen næsten frossen. Vi påtalte det , og fik tilbudt en ny sandwich, og kaffe, hvilket var knap så brændt bacon. Servitricen var ganske uforstående over vores klage, og sladrede til ejeren , der henvendte sig til os og sagde at vi ikke skulle betale. Sagde at vi skabte os , og at de ellers aldrig havde klager. Meget ubehageligt oplevelse. Vil ikke anbefale andre at spise på Dineren - dyre priser for dårlig kvalitet og behandling.

22 april 2025
Logo Memphis Mansion

Antwoord van Memphis Mansion

Per - beklager men jeg ville have svoren det var 2 kvinder der besøgte os og klagede over vores frisklavede kaffe var frossen. Men nuvel normalt tager vi alle henvendelse seriøst. Men lige her må jeg sige stop. Mangen til hysterisk kvindemenneske skal man lede længe efter. Lugtede fra starten der var tale hysterisk skaberi. Den anden kvinde var stille og flov over dette underlige optrin. Men 160.000 besøgende pr år kan denne type opførelser heldigvis hurtig overset. Og Per uanset hvem du repræsenterer må jeg stærkt understrege at vi ikke tillader den slags optræden overfor vores kollegaer. Rigtig god dag. Henrik Knudsen

Ringe betjening i 'dineren'

Jeg ville ha' givet 5 fuldfede stjerner, hvis ikke det var for 'dineren', som slet IKKE har noget med en 'diner' at gøre. Tænkte scenariet megafed 50'er diner men nej... Fik en burger, som isoleret set nok var som den skulle være, men cola'en var flad uden smag. De havde sparet på siruppen, gængs procedure i hele branchen. 14 pomfritter blev det til. Visuelt var det lige så spændende som på Burger King. Så er der de meget kritiserede 'tjenere'. Ufattelig langsom betjening. Sad sammenlagt 40 minutter og var vidne til, nabobordet fik deres mad hurtigere end jeg, selvom de kom noget senere. En 'tjener' gik forbi og jeg sagde, jeg havde ventet over 20 minutter. "..det er på vej.." og jeg ventede yderlige 15 minutter. Kunne godt fortælle MEGET om selve museumsoplevelsen/rundvisningen, men det blir' ikke denne gang, hvor 'dineren' fyldte alt for meget på den ufede måde. Forstår ikke Henrik (ejeren) får strammet gevaldigt op når nu de ellers har lavet et fedt sted med ret gode historier. Havde jeg læste TrustPilot før, så havde jeg spist på Bones på den anden side af gaden. Det er simpelthen med til at ødelægge oplevelsen.

19 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har været der i lørdags

Vi har været der i lørdags. Elvis udstillingen var ok.
MEN at spise i Dineren var ingen god oplevelse. Vi havde bestilt bord, der gik ca 20 min før en tjener modtog vores bestilling, derefter gik der der 50 min. før vi fik vores mad. To gange Ring Of Fire, bøfferne var skam stegte og osten var som gummi. Jeg fik en King Creole BLT sandwich, det viste sig at være et pølsebrød med tørstegt bacon og tre skiver tomat. Det eneste som var til at spise var Jail House Rock Salad. Vi vil ikke anbefale andre at spise der. Det er alt for dyrt, med den dårlige standard. Kan se af andre anbefalinger at der er mange utilfredse, så det er utroligt der ikke sker ændringer.

15 maart 2025

Venindebesøg

Venlig imødekommende personale
Fik så god vin I cafe
Der var sket meget på museet siden vi sidst var der. Fantastisk samling af alle Elvis ting. Flot arbejde Henrik.
Der var en behagelig stemning overalt.
Og musikken Der mødte os udenfor super

23 februari 2025

Aldrig mere

Jeg havde set frem til at komme ud og spise.
Da jeg havde bestilt og maden kommer er maden kun lun og sovsen er kold derefter finder jeg hår i min salat og går op og får nyt salat. …… stå i det om det ikke også er hår i det andet salat jeg får🤬🤬. Føj Ja det var så første og eneste gang jeg kommer der.

15 februari 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Museet👍 Mad👎

Museet er et besøg være, men spring cafebesøget over det er ikke pengene og ventetiden (45min+) værd. Min mad, cheese nachos var kold og tilbehøret smagte ikke af noget.

8 februari 2025

Er faktisk lidt ked af

Er faktisk lidt ked af, at skulle skrive en dårlig anmeldelse.
Har nu et par gange fået trukket beløb for mine køb, længe før varerne bliver afsendt, dette er ved internethandel ikke tilladt. Ved henvendelse får man en" søforklaring" og tilbud om tilbageførsel. Jamen det skal slet ikke forekomme.
Man skal åbenbart også, efter knap en måneds venten på sine varer, med for tidlig betaling, ej heller modtage hele sin bestilling. Har ventet på preorder vare, og vare på lager, men modtager kun preorder varen.

17 december 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Udmærket mad men uhyre sløv service/servering.

Udmærket mad, gode desserter men betjening skal man vente længe på.
Jeg har været der 5 gange nu (på forskellige tidspunkter) og hver gang har vi ventet minimum 20-30 minutter på at betjeningen kommer og tager mod ordrer derpå ekstra 30-45 minutter til maden kommer.
Sidste gang glemte de at vi havde bestilt dessert, og trods henvendelse til servitricen, skete der intet og vi valgte at gå efter yderligere 30 minutter.

5 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Christmas lunch / dinner…

Var i dag til Christmas dinner/lunch på Memphis Mansion. Havde håbet på en hyggelig julefrokost med familien samt lækker mad.
Desværre var det imponerende, så dårlig maden var. Det levede på ingen måde op til beskrivelsen af menuen, og råvarerne var af tvivlsom karakter.
Tarteletter hvor personalet havde været meget nærige med indholdet (kun halvfyldte tarteletter), “ribbensteg” der aldrig havde været ribbensteg - faktisk opgav vi at gætte, hvor på grisen den serverede udskæring sad.
En uspiselig oversaltet hjemmelavet leverpostej. Kolde brune kartofler og kolde andeburgere.
Mac n cheese så stiv og uden smag.
Og slutteligt var risene i ris a la manden rå.
Derudover var prisen på 72.- kr. for en stor sodavand i den pebrede ende.
Alt i alt kan dette arrangement på ingen måde anbefales.

7 december 2024

Skuffende…

Jeg plejer at være ret glad for at komme her… Ja.. Det er jeg så ikke mere… Jeg kom 12:15 sammen med min søster, kæreste, mine forældre og mine to niecer (5 og 3 år) og min datter (2 år). Vi bestilte vores mad kl 13… Så allerede der ventede vi 45 min… Kl 13:45 havde vi stadig ikke fået vores mad. Mine forældre vælger så at vi vil betale for vores drikkevarer og gå… Da de ville de, ville de have at vi også skulle betale for maden. ALTSÅ DEN MAD VI IKKE HAR FÅET!? Min mor gav dem 5 min til at komme med maden, ellers gik vi uden at betale noget. Maden kom, men det var noget træls noget (måtte ikke bruge det ord jeg rigtigt ville bruge…)! Altså for over saltet og under tilberedt, maden var bare kastet sammen. Ingen af os spiste op, pga virkelig dårligt humør… Sp skuffende og de burde skamme sig!

13 oktober 2024