En virkeligt sørgelig omgang, burger lille bøf stort brød, ca 10 profitter til. Salt med kød, kødet ikke til at skære over. En bøf medium nermest gennem stegt. Alt ialt en sørgelig omgang, der ikke v... Toon meer
At komme til Memphis Mansion gående fra parkeringspladsen og slentrer langsomt op af gangstien alt i mens man lytter til Elvis 💙🎸og går forbi Johnny Cash museet og Elvis fødehjem og dernæst ind i (... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Memphis Mansion i Randers er et absolut must-see! En helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Stedet emmer af Elvis, amerikansk kultur og gennemført 50’er-stemning. Museet er imponerende og l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi besøgte dineren til morgenmad. Helt fantastisk oplevelse og ingen gik sultne derfra. Kaffe med gratis opfyldning. Priserne var normale. Venligt personale som så ud til at hygge sig. Vi kommer helt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Elvis Museum, Johnny Cash Museum, Souvenirshop, Musikforhandler, Amerikansk Diner Highway 51, Selskabslokaler & Mødefaciliteter, Events, og meget, meget mere!
Graceland Randers Vej 3, 8960, Randers SØ, Denemarken
- info@memphismansion.com
- memphismansion.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Som altid et besøg værd 😀
Vanvittigt smagsløst mad!👎🏽
Vanvittigt smagsløst mad!👎🏽
Hverken steak eller burgerbøf havde det mindste smag - ikke engang salt.
Coleslaw’en i burgeren smagte værre end den færdigblandede fra Netto.
Deres hvidløgsbrød lignede mest af alt et hotdogbrød med ost på, og smagte knap nok af hvidløg.
Maden var ærligt ikke værd at spise og føltes mest af alt som ligegyldige kalorier.
Personalet var flinke, og servicen fejlede intet - bare en skam de skal servere det mest kønsløse mad.
Det var slet ikke penge eller tiden værd, og vi havde været bedre tjent på McDonald’s, Jensens eller Bones
- Der har maden trods alt smag
Vi havde en dejlig aften sammen alligevel, men kommer ikke igen.
Vi fik hurtigt et bord til 2 ingen…
Vi fik hurtigt et bord til 2 ingen problem.
Problemet opstod først da menukortet kom, det var op engelsk og det er noget jeg hverken kan læse eller forstå, bad så om et på dansk, vi er trods alt i Danmark, men det havde de ikke, så gik vi igen og fandt et sted i nærheden hvor menukortet kunne fås på dansk.
Uhyggelige høje priser på drikkevarer🫣
Første gang vi besøgte dineren. Rimelig hyggelig og udmærket service. Maden var i top og rimelig ift pris. Hvorfor den ringe vurdering er simpelhen priserne på drikkevarer. 70kr for en øl og 69kr for 1 glas ros’e, hvor der ikke var mere end 11/2dl i. Røveri. Uforskammet dyrt for drikkevarer ift maden.
Fantastisk oplevelse
En meget bedre oplevelse end forventet. Også i Dineren. Især filmen og alle Elvis og Priscillas tidligere ejendele var fantastiske at se. Og Henriks lys i øjnene, da han fortalte om Elvis i filmen. En ægte entusiast.
Fødselsdagsfest
Vi holdte den mest fantastiske fødselsdagsfest for vores far på Memphis Mansion. Vi fik en suveræn rundtvisning af Henrik, der virkelig blev festen sjove indslag. Derefter blev festen afholdt i et hyggeligt festlokale. Maden var super og personalet gjorde alt for at give os en god aften. Det kan kun anbefales 🤗
Vi havde bestilt bord
Vi havde bestilt bord, som vi har gjordt før.
Der gik 15 min fra, vi satte os, til de kom og tog imod bestillingen, den unge dreng stillede tillægsspørgsmål som om han var en maskine. Drikkevarer kom efter 15 min og maden måtte vi vente yderligere 30 min på. Det er desværre ikke første gang vi oplever dette
Maden smagte dog rigtig godt, da den endelig kom.
Highway 51 Diner
Highway 51 Diner, meget lang ventetid på at kunne bestille og længere venten på maden. Gik efter 53 minutter uden at have fået vores mad
Butikken bliver mindre og mindre men…
Butikken bliver mindre og mindre men maden er fantastisk og museum er godt
Daglig leder er en karastrofe
Vi har været der en gang om året i fem år .... men kommer aldrig mere.
Det skyldes alene hvad der virkede som daglig leder - en tofarvet rødhåret og hvad man nok må kalde lidt jævn dame i Museet shop og billetsalg. Hun er i et forkert job og totalt har misforstået sin opgave. Hun ejer ikke service og er direkte uhøflig overfor kunderne. Jeg håber Henrik Knudsen ... giver hende fem kolde tæer i bagen inden hun kører butikken i sænk. Vi var fire personer som hun en ad gangen og i forskellige situationer lykkedes med at give en dårlig oplevelse.
PS! Ellers alt godt i Graceland. God mad og fin betjening i restauramt og dejlig udstilling som altid😩
Fantastisk sted
Igår d 1/8 tog vi turen fra sydsjælland kun til Memphis Mansion for at spise frokost og se udstillingen, inden turen gik hjem igen.
Og det var det hele værd! Super hurtig service og rigtig god mad som mættede helt til dagen efter.
Tjeneren var hurtig og meget imødekommende, vi havde bestilt bord og luret menukortet hjemmefra.
Og en vild oplevelse at se museerne. Godt arbejde!
Absolut et besøg værd
Vores datter havde anbefalet os musset og dineren, og vi blev bestemt ikke skuffede. En veloplagt Henrik Knudsen gav os og mange andre en fantastisk rundvisning. Virkelig interessant. Maden og betjeningen i dineren var i topklassen.
Alt i alt en super oplevelse😊
Trods travlhed fik vi et bord og…
Trods travlhed fik vi et bord og drikkevarer meget hurtigt. Maden kom meget hurtigere end vi var blevet stillet i udsigt og det var superlækkert. Personalet er meget imødekommende. Virkelig en god oplevelse!
Elendig service
Elendig service. At man skal stå 4 mennesker bag baren istedet for at betjene folk er mig en gåde. Personalet virker nervøse og tør ikke tale med folk.
Har været hos dem 6 gange nu
Har været hos dem 6 gange nu. De 3 af gangene blev vi afvist, fordi vi ikke havde bestilt bord. Restauranten var ikke fyldt, men det virkede som om, at personalet overhovedet ikke kunne overskue det. Og så valgte, at sige der ikke var plads. De 3 gange hvor det er lykkedes, at få bord, har vi ventet 30-50 min på en standard burger med pomfritter. Personalet virker meget ungt, og virker ikke til, at have fået nok oplæring. Man får lidt ondt, af dem, med deres mangel på engagement, og lyst til, at være der. Jeg kommer nok tilbage, fordi jeg kan lide omgivelserne og lokalerne, men jeg har talt med mange, der har haft lign. oplevelser. Det er ærgerligt!
Elendig service og ventetid
Næsten 30 min på de kommer og tage mod bestilling. Derudover helt vild ventetid på at få serveret maden.
God mad og venlig betjening
Vi var på besøg på fars dag.
Vi var meget begejstret for maden, fik 3 burger menuer (Ring of Fire, Memphis Soul og Highway 51) og Ribs Highway 51. Burgere var tilpas størrelse, perfekt stegt bøf, og der var ikke for meget snask i. Ribs var enormt møre og en perfekt barbecue marinering, ikke for meget, så man stadig kunne smage kødet. Pommes frites var sprøde udenpå og bløde indeni.
Serving i top, venlige og humoristiske. Vi ventede cirka 15 minutter på maden, hvilket vi synes indikerer hjemmelavet mad, det er ikke noget de lige har varmet op, så vi hurtigt kunne få maden og komme ud af døren i en fart.
Vi hyggede os og havde en god aften.
Overhovedet ingen service…
Overhovedet ingen service…
Og så skulle Vi vente 100 år og en madpakke på vores mad.
Det sjældent jeg bliver skuffet
Det sjældent jeg bliver skuffet, når jeg har behov for en god burger og pommes frites.
Stedet er hyggeligt og bestemt en anderledes oplevlese end så mange andre spisesteder.
Der masser af smag i den første bid, og du går aldrig derfra sulten.
Det er ærgerligt at ventetiden på maden…
Det er ærgerligt at ventetiden på maden er fra bestilling til maden kom til bordet er 50 min og især når bord bestillingen er på 2 timer , det stresser meget .Både foret og hovedret kom ind på samme tid. Personale står i gangen mellem køkken og restaurant og snakker og griner samtidig med at de kigger ud på gæsterne ( ganske uprofessionelt og ikke iorden ) og jeg hørte under spisningen at andre også havde bemærket det. De unge mennesker skal have mere pli og respekt. Det skal dog siges at vi fik foret uden beregning men når det så er sagt så vil jeg mene at det er personalet opgave at sørge for der er styr på bestillingen. Vi ville også have milkshake og der kunne vi kun få chokolade samt combo sliders der var to af burgerne det samme og donuts var så tør at man skulle tro det var en tørkage og limonade havde i heller ikke. Det er så ærgerligt når man har glædet dig til at skulle ud og have et par gode timer med vores to voksne børn.