Memphis Mansion Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En virkeligt sørgelig omgang, burger lille bøf stort brød, ca 10 profitter til. Salt med kød, kødet ikke til at skære over. En bøf medium nermest gennem stegt. Alt ialt en sørgelig omgang, der ikke v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At komme til Memphis Mansion gående fra parkeringspladsen og slentrer langsomt op af gangstien alt i mens man lytter til Elvis 💙🎸og går forbi Johnny Cash museet og Elvis fødehjem og dernæst ind i (... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Memphis Mansion i Randers er et absolut must-see! En helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Stedet emmer af Elvis, amerikansk kultur og gennemført 50’er-stemning. Museet er imponerende og l... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi besøgte dineren til morgenmad. Helt fantastisk oplevelse og ingen gik sultne derfra. Kaffe med gratis opfyldning. Priserne var normale. Venligt personale som så ud til at hygge sig. Vi kommer helt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Museum
  2. Amerikaans restaurant
  3. Eetcafé
  4. Multifunctionele ruimte

Geschreven door het bedrijf

Elvis Museum, Johnny Cash Museum, Souvenirshop, Musikforhandler, Amerikansk Diner Highway 51, Selskabslokaler & Mødefaciliteter, Events, og meget, meget mere!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 64% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

39 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dårlig betjening

Dårlig betjening, for lang ventetid,
kom kl.: 18:10, der var næsten ingen gæster i restauranten. Vi ventede 15 min, før de tog mod vores bestilling, drikkevarer ventede vi på yderligere 15 min, maden kom efter 1. time. ( 19:10 ) for ungt personale,
Vi kommer der aldrig mere. Dårlig oplevelse.
Kim S.

29 maart 2022

Lang ventetid og kold

Bestilte mad til 4. Ventede 1/2 time før en tjener kom at spurgte om vi ville vælge noget andet da noget af maden var dybfrossen. Vi bestilte nogle andet og efter yderligere 1/2 time altså nu 1 times ventetid som maden, som var kold og lavet forkert. Vi tog vores tøj og gik.

27 maart 2022

Skuffende biografoplevelse.

For en uge siden tog jeg en veninde fra København med på besøg i Memphis Mansion. Jeg har tidligere haft familie med fra både England og New Zealand, og de/vi var meget begejstrede både over selve museet og de dengang viste dokumentar-film om Elvis, med klip fra hans egne private optagelser og - som jeg husker det - interviews med eller udtalelser af både Priscilla og datteren. Men denne gang kørte kun en film, hvor det mest var snak leveret af Henrik Knudsen selv. På forespørgsel i butikken om, hvornår de andre film blev vist, fik vi dét svar, at de ikke blev vist mere. Øv! Det er jo Elvis, man kommer for at se!
Anette og Ingrid.

15 maart 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Er lige kommet hjem fra M.M

Er lige kommet hjem fra M.M, og det var trist oplevelse, men lad os tage den fra en ende af
1. Vi har bestilt bord til 6 voksende kl.18.15, (og her skal man huske der står på hjemmesiden, at vi så har bordet til 20.00 !!) og ankommer til tiden.
3 af vores drikkevarer (cola zero), var flade, hvilket jeg oplyste tjener om….de blev erstattet med 3 andre der var lige så flade, men tjener sagde han desværre intet kunne gøre.
Vores mad, kommer PRÆCIS 19.19, så nu har vi 40 minutter !! til at spise vores mad i, og “hygge” til min bonussøns fødselsdag !. Derudover manglede den Coleslaw som jeg havde bestilt til min steak, og bearnaisen var klart hældt op i den lille “sovsekande”, længe før den skulle bruges, da den havde “fedt” på toppen.
Overordnet set, er maden “fin”, men den ufattelige ventetid, og de flade cola’er, samt ingen coleslaw, trækker ned i en grad, at det sted, vist godt kan erstattes af andre steder, når jeg fremadrettet skal ud og spise. Det er i hvert fald IKKE pengene værd !

5 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

jeg har været på besøg d

jeg har været på besøg d. 18/12-21 og gjorde brug af kalenderlågerne fra randers kalenderen.
Vi så muserum og bagefter
fik vi vores kakao som take away.
Jeg vil ikke kalde det smagesløs opvaskevand kakao for sådan smagte det. Fordi det er gratis skal det smage godt... vil ikke anbefale jeres kakao eller selv købe det en anden gang.

Hilsen tina

19 december 2021

En ærgelig oplevelse

Søndag d. 28/11 havde vi bestilt bord kl 18. Vi ventede 25 min før de kom og tog imod vores bestilling.. derefter ventede vi 1 time på vores mad.. så samlet set ventede vi 1 1/2 time på at få en burger og 5 pomfritter.
Da jeg efter de knap 1 1/2 time spurgte efter vores mad fik jeg bare et flabet svar. Det viste sig dog at det var færdig… det stor bare og ventede under varme lampen…
Rigtig ærgelig at få sådan en oplevelse da de ellers laver noget lækkert mad.

1 december 2021

Dårlig oplevelse

Vi havde bestilt bord kl. 18.30 til to personer. Mødte op præcis til tiden og blev anvist vores bord. Ventede i 20 minutter, inden tjeneren kom og tog imod vores bestilling. Ventede så yderligere 37 minutter, inden vores burgere blev serveret. Altså en ventetid på i alt næsten en time. Det er ikke i orden.

5 september 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg syntes simpelthen det er så ringe…

Jeg syntes simpelthen det er så ringe at når man ringer for at bestille takeaway får man af vide det ikke er muligt pga travlhed fordi der er mange selvskaber. De reklamere med takeaway. Burde være takeaway når det passer dem.
Det er desværre ikke et enkeltstående tilfælde. Men som de sagde til os “i kan bare bestille dagen før”. Hvem gør det når det bare skulle være en hygge aften?
Jeg gir op. Jeg Gider ikke ligge penge i en forretning som ikke kan levere det de Reklamere med.

28 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Besøg det!, besøg det!. Kan jeg kun sige🥰

Virkelig et fantastisk sted! 😁( Har selv været der mange gange.).Ikke bare selve huset, men både museet, restauranten, Elvis souvenir shoppen er så seværdig,🥰, og ikke mindst, så skal man tage en rundvisning på museet med ejer Henrik Knudsen, da han ved så utroligt meget om Elvis Presley. Han er så god til at fortælle om ham og hans liv på en rigtig interessant og god måde.

12 augustus 2021

Kedelig halv kold mad

Kedelig halv kold mad, som vi skulle dele med 15 fluer ved bordet. Absolut ikke nogen smagsberigende oplevelse og totalt øv med alle de fluer over det hele på os og maden samt toilettet bagved. Øv.

Svar til jer, jo vi sagde at ribs’ne var kolde og servitricen spurgte om vi ville have en ny gang ribs efter vi var færdige med at spise og det var vi ikke interesseret i, da vi bare ville væk. Tjo så langt ligger toiletterne ikke derfra, der er kun en mellemgang og toiletkummerne var også fyldt med fluer. Har seriøst ikke oplevet nogle steder, med så stort problem med fluer. Servitricen vi snakkede med, sagde da også selv at det var klamt.
Men nok om det, jeg havde bare forventet en større oplevelse. Pyt, kommer bare ikke igen.

2 augustus 2021
Logo Memphis Mansion

Antwoord van Memphis Mansion

Hej Stine - tak for jeres besøg. Fluer er møg hamrende irriterende og om sommeren når alle døre står åben kan det til tider være svært at være helt flue fri desværre. Da vi spurgte om alt var okay fik vi svaret med fluerne og intet om at maden var kold. Så det er selvfølgelig ærgerligt at I nævner dette nu når vi intet kan gøre ved det. Vores toiletter ligger ikke opad vores diner, så den kommentar virker helt forkert.

Jeg holder meget af Memphis Mansion

Så var vi her igen. 30 års bryllupsdag. Vi holdt vores sølvbryllup på Memphis Mansion og har været der flere gange siden i små og store selskaber
Vi bor i nærområdet. Personligt har jeg ikke noget specielt forhold til Elvis, som husenes ide jo er skabt på baggrund af.
Til gengæld er jeg stor fan af dem (Herunder naturligvis Henrik Knudsen), der har skabt dette sted.
Jeg kan stadig huske min skepsis for projektet tilbage til 1990-1991, da det første klip på TV2 Østjylland bragte nyheden.
Min skepsis er blevet gjort til skamme og man kan kun have respekt for det de har skabt.
Nå ja - maden? Altid en fornøjelse!

1 juni 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækker nytårsmenu (takeaway)

Super lækker nytårsmenu (takeaway). 😊 Vi fik nytårsmenuen 2020 fra Memphis Mansion/ Highway 51 Diner i Randers og det var bare superlækkert. 😊 Skønne smagsoplevelser og supermørt oksekød med lækkert og veltillavet tilbehør. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bestiller herfra. 👍😊

2 januari 2021

Nytårs menu

SÅ lækker nytårs menu. Super service både da man afhentede maden, men også nem at lave. Samt smagte virkelig lækkert. Kan klart anbefales her fra. Gjorde virkelig det blev et godt nytår. :-)

31 december 2020

Ringe service

Vi ventede alt for laaang tid på 2x dessert og kaffe. Personalet virkede lettere irriteret uden et smil på læben

14 november 2020

Dit is Trustpilot