Mephisto Shoes Reviews 3.735

TrustScore 4 uit 5

4,2

Reeds 3 maal in de Mephisto winkel terecht gekomen in Antwerpen en telkens super tevreden! De verkoopster van Turkse afkomst kent haar vak en is super vriendelijk. Zo vindt je ze niet veel meer tegen... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Schoenenfabrikant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bienvenue sur la boutique en ligne Mephisto shoes ✓ Livraison gratuite ✓ Retour offert ✓ Satisfait ou remboursé ✓ Paiement sécurisé. Chaussures Mephisto pour la femme et l'homme.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

4K reviews

Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord

Top verkoopster in Antwerpen

De verkoopster van Turkse afkomst kent haar vak en is super vriendelijk. Zo vindt je ze niet veel meer tegenwoordig. Haar vleugje humor doet ook deugd in deze tijden. Tot een volgende keer! Groetjes uit Mol, Tilly

27 april 2026

Beste Tilly,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw trouwe bezoeken aan onze Mephisto winkel in Antwerpen. Het doet ons veel plezier te lezen dat u telkens zo tevreden bent.
We geven uw complimenten met veel plezier door aan onze verkoopster. Haar vakkennis, vriendelijkheid en gevoel voor humor maken duidelijk het verschil, en zulke waardering betekent enorm veel voor ons team.
Wij kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen bij een volgend bezoek. Groetjes terug naar Mol!
Met vriendelijke groeten,
Het Mephisto team

Niet tevreden

De zolen zijn hard. Zeker niet gemaakt voor mensen met voetproblemen. Zoals hieldpoor, platvoeten en Geen ondersteuning binnenkant voet.
Je bent verplicht om extra steunzolen te laten maken.
Vrij duur dus.

13 oktober 2025

Buenos días,

Le agradecemos que se haya tomado el tiempo de evaluar su pedido.

Le rogamos que disculpe las molestias ocasionadas. Para que podamos tramitar su reclamación lo antes posible, le invitamos a ponerse en contacto con nosotros a través del formulario de contacto de nuestra página web.

Quedamos a su disposición para cualquier otra consulta.

Que tenga un buen día.

Schoenen zijn nooit aangekomen en nu…

Schoenen zijn nooit aangekomen en nu moet ik het oplossen met DHL terwijl DHL zegt de schoenen zijn terug gestuurd. De bestelling is 16 juni geplaatst, ik heb geen schoenen en ben mijn geld kwijt. Waardeloos!

21 juli 2025

Slechte dienst na verkoop - geen waar voor je geld

Onlangs dure Mephisto schoenen gekocht en de ritssluiting hapert - sluit niet goed, wat zeer ergerlijk is. Terug mee naar de mephisto winkel in Antwerpen geweest. Verkoopster wou het niet laten herstellen of inruilen. Volgens haar was dit normaal!? Dit is allesbehalve klantvriendelijk en onaanvaardbaar! Wij zijn jaren klant geweest maar na dit voorval zetten we er nooit meer een voet binnen! Customer experience bij Mephisto verdient een dikke 0/10!
A.Car

17 februari 2025

WAARDELOOS!!

WAARDELOOS!!! Bestel NIET online want ze laten je kei hard vallen !!!! Ik moet zelf achter mijn schoenen aan!! Betaald niet geleverd maar zelf DHL bellen. Daar krijg ik geen contact mee dus €250.00 kwijt !!!

7 juni 2024

Tóch weer Mefisto

Na een aantal andere schoenenwinkels bezocht te hebben zijn we tóch weer bij Mefisto Arnhem uitgekomen. Ik geef winkelbeheerder Stefan een 10 voor zijn geduld, vriendelijkheid en doorzetten om voor mijn 'moeilijke' voeten een passend model te vinden. Ouderwetse service en ik ging weg met een heerlijk paar kwalliteitsschoenen. Absluut de meerprijs waard.

21 februari 2024

Schoenen binnen 3 maanden versleten

Schoenen binnen 3 maanden versleten. Zool komt los bij beide schoenen. 240 euro weggegooid.

Ik vermoed dat de fabrikant stevig heeft bezuinigd op de kwaliteit en de prijs hoog heeft gehouden. Normaal gaat dit model een jaar zonder problemen mee. 8 jaar heb ik dit merk gedragen. Nu overgestapt op meindl.

Voorlopig zijn jullie mij als klant kwijt. Andere kopers raad ik aan om je goed te realiseren dat je voor deze prijs zoveel beter kan hebben.

5 februari 2024

Hallo,

Wat vervelend om te horen dat uw schoenen voortijdig versleten zijn. Kun je ons vertellen waar je deze schoenen hebt gekocht? Als je ze via www.mephisto-shoes.com hebt gekocht, raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice via 03 60 86 00 67, zodat we de situatie kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen vinden.

Bedankt voor uw begrip.

Het MEPHISTO-team wenst u een fijne dag en staat tot uw beschikking voor verdere informatie.

Wat een slechte klantendienst

Op 16 oktober heb ik een paar Mephisto schoenen besteld (bestelling 8000407526). Een week later ontving ik de schoenen en heb ze enkele dagen gedragen.
Omdat de schoenen hinderlijk kraken heb ik op 27 oktober een mail gestuurd met de vraag wat ik hieraan kan doen.
Op 30 oktober kreeg ik antwoord dat de vraag doorgestuurd zou worden naar het hoofdkantoor en werd mij gevraagd foto’s te sturen van de schoenen.
Ondanks dat ik niet begrijp waarom ik foto’s moet sturen omdat het kraken niet beoordeeld kan worden adhv foto’s, heb ik de foto’s toch op 30 oktober gemaild.
Op 1 november kreeg ik een mail dat de aanvraag aan de desbetreffende afdeling is voorgelegd. Opheldering van de kwestie kan enkele dagen in beslag nemen.

Op 7 november ontving ik een mail dat ik de schoenen mag terugsturen. Ik heb de schoenen dezelfde dag teruggestuurd met het retourlabel.
Op 14 november ontving ik een mail dat de retourzending was ontvangen en het betaalde bedrag zou zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

Op 27 november heb ik per mail gevraagd wanneer ik de terugbetaling mag verwachten. Daar kwam geen reactie op dus op 30 november nog maar een keer gemaild met dezelfde vraag.
Op 1 december kreeg ik per mail het verzoek om het bestelnummer, want dan kan men het nakijken. Bestelnummer stond in alle eerdere mails maar ik heb het bestelnummer toch maar gelijk gemaild.
Dezelfde middag kreeg ik een mail dat men geen terugbetaling kan vinden en of ik het verzendbewijs kan mailen. Dit is uitermate vreemd want op 14 november heeft Mephisto de ontvangst van de retourzending bevestigd.
Toch heb ik maar het verzendbewijs van 7 november en de bevestiging van Mephisto gemaild. Het enige antwoord was weer het standaard mailtje dat de kwestie is voorgelegd aan de betreffende afdeling en dat het enkele dagen kan duren.

Inmiddels ben ik het amateurisme van Mephisto meer dan beu en heb een formele klacht ingediend.
Ik wil mijn geld terug en niks meer met Mephisto te maken hebben.

7 november 2023

Hallo.

Onze excuses voor het eventuele ongemak dat u mogelijk heeft ondervonden. Na het zoeken op uw voor- en achternaam konden we echter geen overeenkomende bestelling in ons systeem vinden.

Kunt u voor meer specifieke hulp controleren of u uw bestelling rechtstreeks op onze website www.mephisto-shoes.com heeft geplaatst? Indien dit het geval is, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wij zijn hier om eventuele problemen met uw bestelling op te lossen.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Snelle levering. Mooie kleur en goede kwaliteit sandalen, zitten erg comfortabel en bieden voldoende steun.

20 maart 2023

Mephisto laat het erbij zitten

De reactie van Mephisto Nederland op mijn review van 14 december 2022 is vriendelijk. Het blijft echter bij vriendelijke marketinggerichte opmerkingen. Het gaat uiteindelijk om het resultaat. Mijn opmerking zal worden doorgestuurd naar de kwaliteitsafdeling, zo luidt de reactie. Het is echter die afdeling die zich er al over gebogen heeft en die oordeelt dat rubberuiteenvalling niet gebruikelijk is. Bij inmiddels al twee paar Mephisto schoenen van het zelfde type. Daarbij blijft het. Mephisto doet er gewoon niets aan. Ik zeg, neem contact met mij op en geef een tegoedbon. Dáár heb ik wat aan. Niet aan marketingopmerkingen. Dit doet uiteindelijk Mephisto meer kwaad dan goed. Los het op!

13 december 2022

Bonjour,

Merci de votre message.

Notre service client gère uniquement les achats de notre site internet : https://www.mephisto-shoes.com/fr/

Nous vous invitons à contacter le site ou votre achat a été effectué.

Nous sommes désolés de la gêne occasionnée.

L'équipe MEPHISTO vous souhaite une bonne journée et reste à votre disposition pour toute information complémentaire.

Geen schoenen, geen geld maar wel betaald

Op 10 april 2022 heb ik via de Mephisto online shop mooie Mephisto Lisandro schoenen gekocht voor € 211,50. Niet goedkoop maar ze zagen er mooi uit. Nadat de schoenen geleverd zijn heb ik ze een paar dagen gedragen. In de praktijk bleek echter dat de schoenen echt niet lekker zaten om mijn voet. Ik heb ze toen retour gestuurd met de opmerking erbij dat ze niet geschikt zijn voor mijn voet. Op 17 mei kreeg ik zonder enige mededeling de schoenen weer terug van Mephisto. Ik nam aan dat dit een vergissing was en heb ze dus weer opgestuurd met de mededeling dat ik nu wel graag mijn geld terug wil hebben. Dat was op 18 mei. Ik heb dat toen ook in een email aan Mephisto laten weten. Er werd helemaal niet gereageerd op mijn mail en er gebeurde helemaal niets. Op 25 mei heb ik weer een mail gestuurd maar ook daar werd niet op gereageerd.
Op 30 mei heb ik de schoenen weer terug gekregen zonder uitleg en ik heb ze meteen weer retour gestuurd. Ook heb ik weer een email naar de service afdeling gestuurd en daar werd weer niet op gereageerd.
Intussen is de vakantie voorbij en ben ik maar gaan bellen met de zogenaamde service afdeling. Op 3 augustus heb ik een medewerker gesproken en die begreep het ook niet maar hij zou het uitzoeken. Op 8 augustus heb ik maar weer gebeld en heb ik een andere medewerker gesproken en die begreep het ook niet en hij zou het uitzoeken. Hij verzekerde mij dat hij echt absoluut terug zou bellen. Dat heeft hij ook gedaan op 9 augustus om informatie te vragen over de laatste retour zending, Hij zou ervoor zorgen dan ik nog dezelfde week echt wat zou horen. Niet dus....
18 augustus maar weer gebeld. En toen kwam de aap uit de mouw. Volgens de dame (die me nauwelijks normaal te woord wilde staan) kwam het omdat ik de schoenen gedragen zou hebben (staat niet in hun voorwaarden) ! Dat is mooi maar nu heb ik dus geen schoenen en ik heb wel betaald. Een schande! Ik zou toch na bijna een half nu toch wel eens mijn geld terug willen hebben!

18 augustus 2022

Bedankt voor je bericht.

Om u beter te kunnen helpen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice omdat wij geen account op uw naam kunnen vinden.

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak.

Vraag om terug sturen

Vraag om terug sturen, en maar geen antwoord met procedure hiervoor nodig

16 mei 2022

Bedankt voor je bericht.

Op 16-05 hebben we je de retourprocedure en je gratis retourbon gestuurd.