Rigtig fin altan også i detaljen. Og så fik jeg hjælp til at få nogle hvidevarer ned, så jeg slap for at slæbe dem ned af trappen :) Beklager den sene anmeldelse, er ikke helt sikker på datoen.

Shak 8: The dream team Jeg kan kun varmt anbefale Emil og Jeppe til at sætte din næste altan op! Du får ikke et bedre makkerpar end de to til at løse en opgave til perfektion. Jeg møder dem igen en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Livet har ellers lærte mig at man skal være forbeholdende med ros før udført arbejde har bestået prøven i et stykke tid . Det vil jeg blæs på her ! Her på Aldershvilevej 103 A-H har vi haft no... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Emil og Jeppe fra sjak 8 har sat altaner op i min andelsboligforening. Jeg er meget tilfreds med arbejdets udførelse. Emil og Jeppe er flinke, meddelsomme og har – med humor – svaret på mine spør... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi gør altandrømme til virkelighed! MinAltan ligger i hjertet af Frederiksberg og er en erfaren altanvirksomhed, der siden 2008 har specialiseret os i komplette altanprojekter til ejendomme, boligforeninger og ejendomsselskaber. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for rådgivning, projektering, produktion og montering, og vi har leveret mere end 12.500 altaner til tilfredse kunder. Vores fokus er at skabe funktionelle, æstetiske og holdbare altanløsninger, der øger både ejendommens værdi og beboernes livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, investeringsselskaber, administratorer og rådgivere for at sikre, at hvert projekt gennemføres professionelt fra den indledende dialog til aflevering af de færdige altaner. Som totalleverandør tager vi hånd om alle faser, herunder salg, myndighedsansøgninger, byggesagsbehandling, statiske beregninger, design, produktion og montage, så kunderne oplever et trygt og effektivt forløb. Vores gode Trustpilot-anmeldelser dokumenterer vores evne til at håndtere selv store som små altanprojekter leveret til tiden og i høj kvalitet. Hvis du søger en kompetent og erfaren partner til jeres næste altanprojekt, er vi det sikre valg. Vi kombinerer solid faglighed med dedikation og sikrer høj kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres næste altanprojekt og til, at I får jeres altandrømme opfyldt.
Hvorfor vælge MinAltan? 🤝
Geschreven door het bedrijf
- ✔ Ekspertise og erfaring
- Vi har mange års erfaring med altanmontering og håndterer hele processen fra start til slut.
- ✔ Certificeret kvalitet
- Vores altaner er Cradle to Cradle-certificerede, hvilket betyder, at de er produceret bæredygtigt og lever op til de højeste miljøstandarder.
- ✔ Tilpassede løsninger
- Vi tilbyder både facadealtaner, hjørnealtaner, franske altaner og tagaltaner – alle skræddersyet til din bygning.
- ✔ Hurtig og effektiv proces
- Vi guider dig gennem alt fra myndighedsansøgninger til montering, så du slipper for besværet.
Din garanti for mere værdi og livskvalitet ✅
Vi sikrer vejen dertil.

Nordre Fasanvej 39, 2000, Frederiksberg, Denemarken
- info@minaltan.dk
- minaltan.dk

Hent tilbud idag – scan QR-koden ✅
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Sjak 15 og 42
Stor tak til de professionelle, omhyggelige og venlige altanmontører i sjak 15 og 42.

Antwoord van MinAltan A/S
Kudos til sjak 19 og sjak 4 for god…
Kudos til sjak 19 og sjak 4 for god service på altanprojekt Roarsvej 19 - meget imødekommende og tydelige omkring fejl og mangler, der skal udbedres senere :)

Antwoord van MinAltan A/S
Manglende udbedring af misfarvning af "altanloft"
MinAltan satte i 2020 40 altaner op på Amagerfælledvej 24-30. De blev klarmeldt den 24. juni 2020. På altanerne var der 7 bundplader (for os udgør det loftet over altanen), som var misfarvede. Der blev i juni 2020 oplyst, at det hurtigt ville blive udbedret. Det skete intet. Vi har gennem vores ejendomsadministration klaget til MinAltan mange gange over perioden indtil nu. Altid med — i første omgang — afvisende svar. Senere med henholdende svar. Først ville MinAltan fraskrive sig ansvaret med henvisning til at fejlene hidrørte fra fejllevering fra en underleverandør. Senere gik man med til at fejlen skulle udbedres ved et malerarbejde. Dette arbejde er igen og igen blevet skudt til hjørne. Seneste melding i september 2023 var, at arbejdet ville blive færdiggjort i april 2024. April 2024 er udløbet og vi kigger stadigvæk på et ikke særligt pænt, misfarvet loft på vores altan. MinAltan kan helt enkelt ikke være det bekendt. Bemærk datoen 25. september 2023 handler om seneste informationsudveksling mellem ejendomsadministrationen og MinAltan.

Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
En rolig og ordentlig proces. Meget mindre larmende og støvende end jeg havde forestillet mig😊
Søde og imødekommende medarbejdere!
Altanen er skøn - Så kæmpestort tak til sjak 33 herfra!

Antwoord van MinAltan A/S
Rigtig flot udført altan vi har fået
Rigtig flot udført altan vi har fået. Tak for godt arbejde. Humøret var højt og positivt. Meget imødekommende folk der satte vores altan op. Så ekstra tak til Dennis og Jonas fra sjak 31 for at holde vores børn ud og give dem en god oplevelse. De fulgte meget intenst med i arbejdet :)

Antwoord van MinAltan A/S
Super professionelle og dygtige folk
Super professionelle og dygtige folk, der hurtigt udførte deres arbejde ordentligt. De var også virkeligt søde og sevicemindede og havde pudset mine vinduer, så stort tak her fra! :) Altanen er så flot og lækker og ekstra tak til sjak 33 og Magnus og Harry.

Antwoord van MinAltan A/S
Det var en lang proces og med den…
Det var en lang proces og med den obligatoriske forsinkelse (dog kun et par uger). Men må bare sige at håndværket og udførelse var til topkarakterer. Der. Blev taget hånd om alle detaljer med omhu og godt humør.
Tak til Sjak nr. 9

First-class install
First-class install
Outstanding, fast, super-efficient, with great attention to getting the details just right on our balcony. Incredible, two- man crew Magnus & Harry got the job done ahead of schedule, with a smile. Highly recommend adding some outdoor space to your place.

Bravo
De to dygtige håndværkere på sjak 29 gjorde et godt arbejde. De er omhyggelige og utroligt venlige. De svarede beredvilligt på alle vore spørgsmål. Efterhånden som arbejdet skred frem, ryddede de pænt op efter sig. Skulderklap herfra.

Andelsforening AB-første maj
Andelsforening AB-første maj
Vi har fået monteret altaner og vinduer fra Min Altan
Det var en rigtigt god oplevelse. På vores altan arbejdede sjak 19 Jerry og Simon.
Begge gutter var meget venlige, professionelle og imødekommende.
Arbejdet lever optil forventningerne. Det ser flot ud.
Nu glæder vi os til at benytte dem.
Venlig Hilsen
Joseph Sharif

Sjak 21
Hvor er det en fornøjelse at have håndværkere med de venlige og ufatteligt kompetente håndværkere fra sjak 21. Mads og Benjamin har været smilende og venlige lige fra start, og de laver et ufatteligt flot stykke arbejde, god kommunikation, og alle aftaler er overholdt. Det er bare en helt igennem god oplevelse!

Stor ros til sjak 08
Stor ros til sjak 08
Topprofessionel arbejde
Vh Jacky varmemester Amagerbro
Sjak 08 er verdensklasse 👍🏼 Mere flinke…
Sjak 08 er verdensklasse 👍🏼 Mere flinke og servicemindede fyre skal man lede længe efter. Friske og altid med et kæmpe smil og god morgen. Hilsner fra “Værkstedet” VSP.
MinAltan har leveret et virkelig godt stykke arbejde i vores ejendom. Men… Thomas skylder mig stadig et beslag og en gummiliste. Hvis sjak 08 kan sørge for at jeg får klaret mit udestående, så får de 6 stjerner fra mig 😂

Super oplevelse
Hvis der er nogen man vil have til at gå rundt og lave håndværk ved din lejlighed i et par måneder så bør det være MinAltan. To måneder er jeg kommet hjem til smil og liv fra de håndværkere der har været i gang fra Sjak 35. Super venlige, siger hej og godmorgen samt levere en super service. Jeg fik at vide jeg vil have en altan midt marts så blev selv megaglad da jeg kunne bruge den midt februar allerede.

Stor ros til sjak 14
Vi havde en enormt god oplevelse med fyrene i sjak 14. De er hyggelige, glade og god underholdning for mine børn, som fik mange smil og fjollerier gennem vinduet mens de arbejdede. De var desuden gode til at forklare deres proces og give tips til hvordan vi skulle efterbehandle gulve og karme osv.
Vi siger tak for en dejlig oplevelse!
Sjak 19
Sjak 19
Altid højt humør og tålmodigt hjælpsomme. God oplevelse.
Sjak 19 er verdensklasse!
Gutterne fra MinAltan’s sjak 19 leverede igennem hele processen med montering af altaner og vinduer topprofessionelt arbejde. Derudover var de altid i højt humør og ualmindeligt servicemindede. Ja, det er da lige før, at vi savner at hilse “godmorgen”, når de ofte før solen var stået op mødte os med store smil på platformen ud fra 4.sal :-)
Alt gik som det sgu
Alt gik som det sgu, der blev skiftet vindue.
Tak for hjælpen shak 37
Mvh. Magnus
Min Altan gør det godt!
Sjak 37 fra "Min Altan" er i gang med udskiftning af vinduer og opførsel af altaner.
De er super effektive og nemme at lave aftaler med, omkring tidspunkter for udskiftninger. Derudover føler man sig tryg ved at forlade lejligheden mens de er i gang, hvilket ikke, for mig, er en selvfølge. Så 5 stjerner herfra.