Banner for MinAltan A/S

MinAltan A/S  Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fin altan også i detaljen. Og så fik jeg hjælp til at få nogle hvidevarer ned, så jeg slap for at slæbe dem ned af trappen :) Beklager den sene anmeldelse, er ikke helt sikker på datoen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Shak 8: The dream team Jeg kan kun varmt anbefale Emil og Jeppe til at sætte din næste altan op! Du får ikke et bedre makkerpar end de to til at løse en opgave til perfektion. Jeg møder dem igen en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Livet har ellers lærte mig at man skal være forbeholdende med ros før udført arbejde har bestået prøven i et stykke tid . Det vil jeg blæs på her ! Her på Aldershvilevej 103 A-H har vi haft no... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Emil og Jeppe fra sjak 8 har sat altaner op i min andelsboligforening. Jeg er meget tilfreds med arbejdets udførelse. Emil og Jeppe er flinke, meddelsomme og har – med humor – svaret på mine spør... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemersbedrijf
  2. Aannemer
  3. Algemeen aannemer
  4. Gebouwrestaurateur
  5. Ingenieur
  6. Staalplaatser

Geschreven door het bedrijf

Vi gør altandrømme til virkelighed! MinAltan ligger i hjertet af Frederiksberg og er en erfaren altanvirksomhed, der siden 2008 har specialiseret os i komplette altanprojekter til ejendomme, boligforeninger og ejendomsselskaber. Gennem mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise inden for rådgivning, projektering, produktion og montering, og vi har leveret mere end 12.500 altaner til tilfredse kunder. Vores fokus er at skabe funktionelle, æstetiske og holdbare altanløsninger, der øger både ejendommens værdi og beboernes livskvalitet. Vi arbejder tæt sammen med boligforeninger, investeringsselskaber, administratorer og rådgivere for at sikre, at hvert projekt gennemføres professionelt fra den indledende dialog til aflevering af de færdige altaner. Som totalleverandør tager vi hånd om alle faser, herunder salg, myndighedsansøgninger, byggesagsbehandling, statiske beregninger, design, produktion og montage, så kunderne oplever et trygt og effektivt forløb. Vores gode Trustpilot-anmeldelser dokumenterer vores evne til at håndtere selv store som små altanprojekter leveret til tiden og i høj kvalitet. Hvis du søger en kompetent og erfaren partner til jeres næste altanprojekt, er vi det sikre valg. Vi kombinerer solid faglighed med dedikation og sikrer høj kundetilfredshed, og vi glæder os til at hjælpe jer videre med jeres næste altanprojekt og til, at I får jeres altandrømme opfyldt.

Hvorfor vælge MinAltan? 🤝

Geschreven door het bedrijf

✔ Ekspertise og erfaring
Vi har mange års erfaring med altanmontering og håndterer hele processen fra start til slut.
✔ Certificeret kvalitet
Vores altaner er Cradle to Cradle-certificerede, hvilket betyder, at de er produceret bæredygtigt og lever op til de højeste miljøstandarder.
✔ Tilpassede løsninger
Vi tilbyder både facadealtaner, hjørnealtaner, franske altaner og tagaltaner – alle skræddersyet til din bygning.
✔ Hurtig og effektiv proces
Vi guider dig gennem alt fra myndighedsansøgninger til montering, så du slipper for besværet.

Din garanti for mere værdi og livskvalitet ✅

Vi sikrer vejen dertil.

Vi sikrer vejen dertil.
Altanen er et uderum, der gør noget godt for din trivsel og livskvalitet. Den lukker lys ind og skaber stemning, luft og stil i boligen. Altanen giver nye muligheder i boligindretningen, fordi du får mulighed for at skabe en helhedsfølelse mellem ude og inde. Både en lille og en stor altan giver ekstra kvadratmeter i boligen, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan du udnytter pladsen.

Contactgegevens

Promotion box for MinAltan A/S

Hent tilbud idag – scan QR-koden ✅

Scan QR-koden i dag, udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud ✅

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt og bare i orden.

MinAltan har lavet os den flotteste altan.
Ud over godt håndværk og sans for detaljen, har der været godt humør på “byggepladsen”. Gutterne i Sjak37 er super flinke og imødekomme og har været virkelig gode til at informere os gennem hele processen. Vi kan varmt anbefale MinAltan og Sjak37.

18 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine altandøre bandt og det blev…

Mine altandøre bandt og det blev slemmere med tiden, så jeg henvendte mig uden om min andelsforening, der gerne vil styre alt. Bingo. De kom ordnede problemet på bare 15 minutter OG forklarede mig endda også, hvad problemet havde været. Nu kan jeg "låse" op og prikke med en lillefinger, og der er åbent. Tak til Thomas Hertz og hans folk!!!!

17 januari 2024

Fremragende arbejde af SJAK14

Har fået lavet altan gennem MinAltan A/S, mere specifikt af Sjak14. De var super flinke at have med at gøre, meget chilleren og fuldt professionelle. Kan varmt anbefale dem !

8 januari 2024

Sjak 37 styrer

Sjak 37 styrer. Trods en masse uforudsete hændelser, har drengene bare styr på det og leverer varen. Det er super flinke og ved hvad de laver😊

Anbefaler varmt min altan og drengene fra Sjak 37

2 januari 2024

Verdens bedste Sjak 14!

Verdens bedste Sjak 14!

Min kæreste og jeg var så heldige at have sjak 14 til at lave vores altan, og wow vi er glade og tilfredse. De er de mest imødekommende mennesker, der arbejdede i alt slags vind og vejr, og var endda foran tidsplanen. Tak for jer og jeres hårde arbejde.

17 december 2023

Super serviceminded

Havde problemer med dør der ikke kunne lukke og hurtig ekspedition af MinAltans Servicefolk som kom hurtigt og vejledte i smøring af døren og fik døren til at fungere bedre end nogensinde.

23 november 2023

Sjak 37

Vi har virkelig haft en god kundeservice af Sebastian og Kenni fra sjak 37.
Utrolig dygtige håndværkere, meget imødekommende og rigtig gode til at svare på vores spørgsmål når vi har haft nogen. Tak til jer!
Hilsen familien på Amager. 😊😊

7 december 2023

Udsigt til fremtiden.

Efter inflation, fordyrelse og udskydelse af projekt i lille forening er den flotteste gedigne altan færdiggjort. Jeg glæder mig til foråret -24.
John Larsen

7 december 2023

Et stort tak til sjak 6

Et stort tak til sjak 6.
I er nogle seje gutter. På trods af I knoklede på, fra tidligt til sent, så blev jeg altid mødt med et smil og gode råd.
Jeg er meget tilfreds med min altan.

Dbh. Pia fra Elbagården

1 november 2023

Sjak 37

Sjak 37, Sebastian og Kenny
Tak for jeres tålmodighed og store forståelse for vores situation som erhverv. I har været helt utrolig hjælpsomme - også ud over jeres eget arbejde.
Vi vil, til enhver tid, anbefale jer.

17 november 2023

Sjak 09

Tak til Anders og Erik sjak 09 for min nye altan. Jeg er meget tilfreds. De har også været meget venlige at snakke med undervejs.

3 november 2023