Bra upplägg att regelbundet träffa sin favorit psykolog,och efter samtalen få olika ämnen att kunna jobba med hemma och få reflektion från sin behandlare. Tiderna kunde dock varit lite längre. Kan var... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Carin är väldigt varm och ödmjuk att prata med, hon är också bra på att lyssna, ställa bra frågor och väcka goda insikter hos en själv i samtalen. Henne kan jag varmt rekommendera!
Cornelia inger en stor trygghet och värme samtidigt som hon är otroligt duktig på det hon gör. På bara några samtal har jag fått med mig kunskap och tankar som hjälper mig förstå mina mönster och hur... Toon meer
Jag har uppfattat denna tid med min terapeut som mycket positiv. Jag har blivit professionellt bemött och känt mig trygg i situationen. Det program som erbjudits har hjälpt mig på olika sätt och det ä... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och har sedan starten hjälpt över 200 000 patienter via videosamtal. Du väljer själv psykolog, tid och plats som passar dig. I appen finns självhjälpsprogram som du arbetar med mellan samtalen, och som ger dig verktyg för att bättre förstå och hantera dina känslor. Din väg mot bättre psykiskt mående börjar här.
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Toppen
Jättebra psykolog som på ett objektiv sätt lyckas sätta ord på ens ord och känslor.
I felt really welcome to open up and…
I felt really welcome to open up and felt understood and comfortable talking to her.
Proffsigt konkreta verktyg för liv och…
Proffsigt konkreta verktyg för liv och arbete
Jag har fått det stöd jag behövt genom…
Jag har fått det stöd jag behövt genom samtal och uppgifter. En mycket lyhörd och empatisk person som verkligen varit till stöd och hjälp! Är mycket nöjd!
Bra bemötande och kändes att man fick…
Bra bemötande och kändes att man fick hjälp att förstå
Ulrika, psykolog, C-PTSD
Pratade med Ulrika som psykolog för trauma
Jag har C-PTSD och hon var väldigt lätt att prata med.
Hon har en lugn och snäll röst jag blir inte rädd.
Jag har svårt för att sätta ord på mina känslor
Alexitymi.
Hon var väldigt förstående och lyhörd.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Krångliga att komma fram
Krångliga att komma fram med appen då man blir uppringd trots att man haft digitala möten tidigare i år med Tedde där. Borde kanske uppdateras men det visste jag ju inte.
Hur når man tekniska supporten, det hittar jag inte, någon som kan upplysa?

Antwoord van Mindler - Psykolog online
Jag gillar Mindler eftersom jag kan…
Jag gillar Mindler eftersom jag kan berätta om mina saker och reflektera på ett annat sätt efter varje möte. Dessutom pratar jag spanska, och det är ett plus för mig eftersom jag känner mig mer bekväm och förstådd.
Efter programmet har mina tankar…förändrats genom att tankesätt har blivit annorlunda.
Efter programmet har mina tankar ändrats. Svårt att sätta ord på varför.
Professionell och mänsklig bemötande. Lite för korta sessioner 45 minuter är att föredra.
Saklighet och bra psykolog
Trevligt och prata och känna…
Trevligt och prata och känna medlidandet och godkännandet
Så smidigt och enkelt
Så smidigt och enkelt. Ett sätt att verkligen kunna förändra delar i livet på. Utbudet på vad du behöver hjälp med är otroligt.
Jag bokade ett samtal med en psykolog…
Jag bokade ett samtal med en psykolog som ville att samtalet skulle avslutas så snabbt som möjligt pga att hon inte var erfaren nog. Samtalet avslutades efter 10 minuter. Trots detta tar de betalt för samtalet. Att ta betalt för ett arbete man inte genomfört och själv valt att inte genomföra är helt absurt.

Antwoord van Mindler - Psykolog online
Har tyvärr aldrig haft förtroende för…
Har tyvärr aldrig haft förtroende för psykologerna förrän jag hittade till Mindler! Jag bokade en fantastisk psykolog vid namnet Thomas Palm. På bara 6 pass hjälpte han mig med en 25 årig sömlöshets trauma där ingen hjälp tidigare fanns att få. Han förstod verkligen vad jag pratade om och kunde ledsaga mig på rätt väg. Han är lugn, saklig och otroligt kompetent!
Rekommenderar honom på det varmaste!!!
Nada
Respektlöst
Enligt psykologen kunde de inte hjälpa mig men hon kunde ha berättat det för mig efter jag berättat om min situation istället för när vår tid var slut. Det kändes respektlöst.

Dåligt
Jätte dåligt att man inte kan söka för andra psykiska besvär när man har kontakt med någon inom vården för något helt annat.
Blev hänvisad till vården jag pratar med trots att jag inte söker för stress där.
Hoppades på att få snabb och bra hjälp nu så jag skulle må bra men blev extremt ledsen och besviken istället.

Dit is Trustpilot