Mindler - Psykolog online Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra upplägg att regelbundet träffa sin favorit psykolog,och efter samtalen få olika ämnen att kunna jobba med hemma och få reflektion från sin behandlare. Tiderna kunde dock varit lite längre. Kan var... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Carin är väldigt varm och ödmjuk att prata med, hon är också bra på att lyssna, ställa bra frågor och väcka goda insikter hos en själv i samtalen. Henne kan jag varmt rekommendera!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Cornelia inger en stor trygghet och värme samtidigt som hon är otroligt duktig på det hon gör. På bara några samtal har jag fått med mig kunskap och tankar som hjälper mig förstå mina mönster och hur... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har uppfattat denna tid med min terapeut som mycket positiv. Jag har blivit professionellt bemött och känt mig trygg i situationen. Det program som erbjudits har hjälpt mig på olika sätt och det ä... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Psycholoog

Geschreven door het bedrijf

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och har sedan starten hjälpt över 200 000 patienter via videosamtal. Du väljer själv psykolog, tid och plats som passar dig. I appen finns självhjälpsprogram som du arbetar med mellan samtalen, och som ger dig verktyg för att bättre förstå och hantera dina känslor. Din väg mot bättre psykiskt mående börjar här.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

197 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ulrika, psykolog, C-PTSD

Pratade med Ulrika som psykolog för trauma
Jag har C-PTSD och hon var väldigt lätt att prata med.
Hon har en lugn och snäll röst jag blir inte rädd.

Jag har svårt för att sätta ord på mina känslor
Alexitymi.
Hon var väldigt förstående och lyhörd.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Krångliga att komma fram

Krångliga att komma fram med appen då man blir uppringd trots att man haft digitala möten tidigare i år med Tedde där. Borde kanske uppdateras men det visste jag ju inte.
Hur når man tekniska supporten, det hittar jag inte, någon som kan upplysa?

Antwoord van Mindler - Psykolog online

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag beklagar verkligen att det har krånglat för dig i appen med videosamtal.

För att få hjälp med appen är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice. Du kontaktar oss via appen (Meny > Customer Service) eller via e-post på info@mindler.se.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag gillar Mindler eftersom jag kan…

Jag gillar Mindler eftersom jag kan berätta om mina saker och reflektera på ett annat sätt efter varje möte. Dessutom pratar jag spanska, och det är ett plus för mig eftersom jag känner mig mer bekväm och förstådd.

Så smidigt och enkelt

Så smidigt och enkelt. Ett sätt att verkligen kunna förändra delar i livet på. Utbudet på vad du behöver hjälp med är otroligt.

18 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag bokade ett samtal med en psykolog…

Jag bokade ett samtal med en psykolog som ville att samtalet skulle avslutas så snabbt som möjligt pga att hon inte var erfaren nog. Samtalet avslutades efter 10 minuter. Trots detta tar de betalt för samtalet. Att ta betalt för ett arbete man inte genomfört och själv valt att inte genomföra är helt absurt.

7 november 2025

Antwoord van Mindler - Psykolog online

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att samtalet inte blev som du hade tänkt dig, vi förstår att det kan skapa frustration. Våra psykologer kommer under första samtalet alltid genomföra en bedömning för att säkerställa att du får rätt typ av hjälp. Ibland kan detta innebära att du blir hänvisad till en annan behandlare eller vårdgivare. Patientavgiften tas ut när en vårdinsats har genomförts med medicinsk bedömning.

Vårt mål är alltid att du ska få den hjälp som passar dig bäst - oavsett om det är hos den psykolog du träffat eller någon annan som är mer lämpad för just dina behov.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har tyvärr aldrig haft förtroende för…

Har tyvärr aldrig haft förtroende för psykologerna förrän jag hittade till Mindler! Jag bokade en fantastisk psykolog vid namnet Thomas Palm. På bara 6 pass hjälpte han mig med en 25 årig sömlöshets trauma där ingen hjälp tidigare fanns att få. Han förstod verkligen vad jag pratade om och kunde ledsaga mig på rätt väg. Han är lugn, saklig och otroligt kompetent!
Rekommenderar honom på det varmaste!!!
Nada

17 oktober 2025

Respektlöst

Enligt psykologen kunde de inte hjälpa mig men hon kunde ha berättat det för mig efter jag berättat om min situation istället för när vår tid var slut. Det kändes respektlöst.

15 oktober 2025

Antwoord van Mindler - Psykolog online

Tack för att du har tagit tiden att dela med dig. Vi är ledsna att höra att din upplevelse hos oss inte levde upp till dina förväntningar.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande att först i slutet av samtalet få information om att vi inte är rätt vårdnivå.

Våra psykologer har alltid som mål att, under ett bedömningssamtal, ta in tillräckligt med information för att genomföra en korrekt bedömning. Samtidigt är det viktigt för oss att våra samtal upplevs respektfulla och tydliga från början till slut. Vi tar till oss av din feedback kring hur och när sådan information ges.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice om du vill utveckla din feedback ytterligare, eller om du har några andra frågor.

Dåligt

Jätte dåligt att man inte kan söka för andra psykiska besvär när man har kontakt med någon inom vården för något helt annat.
Blev hänvisad till vården jag pratar med trots att jag inte söker för stress där.
Hoppades på att få snabb och bra hjälp nu så jag skulle må bra men blev extremt ledsen och besviken istället.

24 september 2025

Antwoord van Mindler - Psykolog online

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att du upplevde situationen som nedslående och att du inte fick det stöd du hoppades på.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande att bli hänvisad vidare när man söker hjälp. Vår ambition är alltid att erbjuda rätt vård på rätt nivå, och ibland innebär det att vi behöver hänvisa till redan pågående kontakt inom vården.

Vi finns alltid tillgängliga för ett bedömningssamtal med hänsyn till det individuella fall för att se över om och hur vi kan hjälpa till, när det gäller mild till måttlig psykisk ohälsa på primärvårdsnivå.

Tveka inte att kontakta vår kundservice om du har några andra frågor eller funderingar.

Dit is Trustpilot