Minpude

Bedrijfsgegevens

Elendig service

Elendig service! Har ventet over 1 måned på vare herfra, været i dialog med dem flere gange hvor de lover levering, og intet sker. Pludselig stoppe de helt med at svare

8 juni 2017

ADVARSEL

Køb ALDRIG noget via dette firma. Jeg har nu været i dialog med virksomheden i 1,5 år. Det virker simpelthen som om virksomheden lever af at undlade at levere varer mm. Som om hovedformålet for den ansatte er at holde kunderne hen med snak, de forsikre og lover gang på gang UDEN at holde ord. De tjener sikkert stort på alle dem der til slut ikke orker mere. Personligt orker jeg ikke, at forklare hele forløbet med de mængder af telefonopkald og mails der endnu ikke har nyttet noget. Men har dog brugt tid på dette indlæg, for at du kan undlade kontakt til dette firma der lover en masse de ikke lever op til.

Tilføjelse EFTER at firmaet har reflekteret herinde.
Jeg handlede hos jer i 2013, puder der skulle bruges til julegaver. I trak pengene STRAKS på min konto. Herefter kontakter jeg jer mange gange, uden virkning. Midt i januar 2014 kommer der et brev fra jeres deal udbyder, der undskylder at leveringen bliver yderligere forsinket o.s.v. De sender igen et brev sidst i januar måned om at nu skulle pakkerne være på vej. Da jeg modtager, er det kun delvis de varer jeg er lovet, hvilket igen medfører ventetid. Jeg måtte også sende en reklamation i forhold til kvalitet. Der først nu, (hvor jeg SELV betaler yderligere for tilsendelse af en erstatningsvare( over halvandet år efter) ) er ankommet til mit postafhentningssted. Dette EFTER at jeg på mail to gange tidligere er blevet forsikret om at I ville sende min pakke dd. Det er FØRST her efter den tredje klage på mail ( og flere telefoniske henvendelser), hvor jeg fortæller, at jeg har tænkt mig at gå til advokat og pressen med sagen, at I reflekterer. Jeg er også blevet bedt om de mest underlige og helt urimelige ting. Lige fra at svare på hvilket fyld der er i mine puder, til hvilket ordrenummer min bestilling havde (for over 1,5 år). Sådanne spørgsmål kan jeg kun opleve som forhalinger og at I blot prøver at holde mig hen, eller satser på at jeg opgiver/glemmer, da de oplysninger i beder om TYDELIGT fremgår af ALLE de tidligere mails ( som man i en normal virksomhed gør sig den ulejlighed at kigge igennem og servicere ud fra) Hvis jeg som kunde ikke skal opleve det, som om I trækker rundt med mig, kan jeg måske opnå bare en smule forståelse for min frustration omkring at jeg SELV betaler for fragt på en erstatningsvare, hvor I skriver, at jeg kan fremskynde forsendelsen ved at sende en kvittering, så vil den blive afsendt straks. Dette jeres ”straks” er så EN MÅNED EFTER og efter at jeg har rykket flere gange. Nu vil jeg I øvrigt ikke bruge mere af mit liv på at forklare. MEN blot fastholde, at jeg på INGEN måde kan andet end: Fraråde enhver, et hvilket som helst køb hos jer. Måske I kunne gøre jer selv den ulejlighed at tjekke mails og de utallige notater der må være på mine lige så utallige henvendelser på tlf. Ligeledes kunne al den tid der bruges på at undskylde/bortforklare og holde os hen, bruges mere konstruktivt på at opbygge et system der rent faktisk kunne medfører at I kan overholde det lover. Måske er der også en chance for at I kunne komme til yde den service de fleste firmaer har integreret som det mest naturlige og vigtigste i den daglige rutine.

22 juni 2015
Logo Minpude

Antwoord van Minpude

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse
Jeg beklager at du har haft så lang en korrespondance med os, vedr. din ordre.
Men eftersom du fra starten fik udleveret alle dine 4 ordre, hvoraf den ene dog skulle have noget byttet, kan man ikke kalde det for 'snyd og bedrag', vi har desværre bare haft en dårlig kommunikation, hvor der også har været måneders ventetid fra din side.
Din pakke er på vej til dig, jeg har sendt dig track and trace i en mail.

Du ønskes en god dag
Vh Elisabeth
MinPude.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb aldrig noget i dette firma

Jeg kan tilslutte mig øvrige udtalelser herinde, og vil prøve at gøre en meget lang historie kort.
Jeg købte en XXL-PUF fra MINPUDE, Varen som skulle være en julegave kom ikke til tiden, efter en del skriveri kom varen i sidste øjeblik. Der blev smidt gavepapir på i en fart, og under træet med den. Ved gave udpakningen viste det sig så at det ikke var en XXL_PUF men en langt billigere og ringere vare. ØV!
Efter mange anstrengelser, højt blodtryk og med hjælp fra Del firmaet "Dagensbedste". lykkedes det mig, at få mine 699,- kr tilbage i sidste uge.
Det kostede i alt 83 mails, mellem "MINPUDE" "Dagensbedste" og undertegnede.
MINPUDE var konstant afglidende, forhalende og fordrejede alting. Jeg måtte selv betale returporto, trods det at jeg bad om returlabel. Det kostede min 134,- kr. dem får jeg aldrig tilbage.
SÅ ADVARSEL: Køb aldrig noget i dette firma.

25 januari 2015

Fup-firma, ring til Operation X

D. 1/12-2014 bestilte jeg en XXL puf fra minpude.dk. Pengene blev trukket med det samme, men værdibevis udeblev. Det har jeg senere fundet via mit login på dagensbedste.dk - jeg er vant til at værdibevis også bliver tilsendt direkte fra andre dealsites. Generelt har jeg gode erfaringer med at handle hos de forskellige dealssite, men min oplevelse med Dagensbedste og minpude.dk har desværre rokket gevaldigt ved denne tillid.
Varen skulle have være leveret i sidste uge (uge 51), men jeg har intet hørt - hverken fra Dagensbedste eller fra minpude.dk. Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Dagensbedste og minpude.dk. Jeg blev for alvor bekymret, da jeg læste anmeldelser af minpude.dk og dagensbedste fra starten af 2014, hvor problemet lader til at være helt det samme: Leverancen fra minpude.dk udebliver, kontakt til leverandør og dagensbedste er nærmest umulig. Og kommer man igennem, spises man af med mere eller mindre dårlige undskyldninger. Jeg bliver endnu mere urolig, da jeg begynder at undersøge minpude.dk, da firmaet lader til at være et fupfirma med en holding-firma-struktur, der ville gøre Morten Spiegelhauer helt vild. Jeg finder det helt utilstedeligt, at dagensbedste entrerer med sådanne firmaer, når firmaet tidligere har vist sig ude af stand til at levere de lovede varer - og da slet ikke til tiden. Kontaktinfo til firmaet er også højst besynderlig, to forskellige adresser, 5 firmaer, 3 personer tilknyttet og eet telefonnummer, der aldrig besvares.
Endelig er det selvfølgelig dybt utilfredsstillende at man ikke kan ringe til dagensbedste.dk eller minpude.dk, men henvises til deres mailboks. Her kan man også se langt efter svar. Lidt hurtigere går det på Facebook, og tilsyneladende bruger de også tid på at svare forbrugeren her på Trustpilot. Hvis de overholdt deres aftaler, ville de måske ikke have så mange dårlige anmeldelser.
Jeg ønsker blot mine penge tilbage på nuværende tidspunkt - dem som Dagensbedste trak fra min konto nærmest i det øjeblik jeg afgav ordren.
Jeg kan slutteligt på ingen måde anbefale nogen at handle via Dagens bedste eller minpude.dk. Aftaler kan ændres, men der følges på ingen måde op på aftaler, og som forbruger står du helt alene i verden og skal kæmpe med utroværdige leverandører, der heller ikke er til at komme i kontakt med. Det er en kæmpe ommer, tak!
Jeg har senere fundet ud af at minpude.dk også hedder trendway - altså et 6. firmanavn, der kan knyttes til den tvivlsomme direktør for det hele. Flere kunder har modtaget identiske mails, hvor det oplyses, at pakken er afsendt, men der følger intet trackingnummer. Det kan man - ifølge mailen - få Juleaften af PostDanmark. Behøver jeg nævne, at PostDanmark selvfølgelig ikke kender noget til dette!

Indtil videre er følgende firmaer associeret med hinanden:
Trendway.dk
bigs.dk
brandrunner.dk
minpude.dk

Og slår man minpude.dk op, finder direktøren, har han mindst 6 andre firmaer også. Det er simpelthen organiseret fup!

23 december 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Minpude.dk er et FUP firma!!!

Køb eller nærmere forsøg på at købe en XXL puf fra minpude.dk via dagensbedste.dk

27. december 2013 bestilte jeg en XXL puf via dagensbedste.dk og fik et Ref. nr på at ordren var gået igennem. Og hørte så ikke mere fra hverken dagensbedste.dk eller minpude.dk

6. januar 2014 forsøgte jeg at rette henvendelse til minpude.dk via telefon og mail uden der skete noget som helst!!!

7- 10 Januar skrev jeg flere gange til dagensbedste for at få mere afvide. Jeg fik afvide at minpude ikke på nuværende tidspunkt ikke kunne levere XXL puffen. Jeg melde endvidere til dagensbedste, at jeg via trustpilot havde bemærket, at minpude var et fup firma (søg i selv på trustpilot og se hvad der ellers kommer frem)

14. janurar 2014 fik jeg mail fra dagensbedste, hvor jeg fik et tracking nr. fra postdanmark, så jeg kunne følge min vare når den blev sendt afsted den 17 januar 2014.

17-19 januar 2014 Forsøge jeg flere gange at søge på det tracking nr jeg fik på postdanmark side, uden det gav noget resultat.

20. januar 2014 henvendte jeg mig igen til dagensbedste og fik afvide at minpude's leverandør ikke kunne skaffe puderne. Jeg ville hurtigst muligt få mere afvide fra dagensbedste.

22. januar 2014 skrev jeg en mail til dagensbedste og minpude, hvor jeg meldte at hvis jeg ikke via tracking nr kunne se at min XXL puf var blevet sendt afsted 24. janaur 2014, så ville jeg have mine penge tilbage.

22-24 janar 2014 hørte jeg intet fra hverken dagensbedste eller minpude!!!

24. januar 2014 rettete jeg henvendelse til dagensbedste, hvor de informerede mig om at minpude havde problemer med deres leverandør, og at min XXL puf ville bleve sendt afsted engang sidst i næste uge. DER STOPPEDE MIN TÅLMODIGHED! JEG SKAL BARE HAVE MIN PENGE TILBAGE!!!

4 uger, fra betaling til jeg stadig ikke havde fået en bekæftigelse på at min XXL puf var sendt afsted, det er langt fra acceptabelt...!

Dagensbedste accepterede mit krav og sendte mig en mail kort efter med at ordren var blevet annulleret og at jeg ville få mine penge sat ind på det dankort jeg havde brugt ved handlen den 27. december 2013.

Nu må jeg så bare håbe, at jeg får mine penge tilbage.

Mit RÅD er: Så på truspilot.dk inden i foretager et køb ved dagensbedste eller lad vær med at benytte jer af dagensbedste tilbud!!!!!!!

24 januari 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ukoordineret, uprofessionel og elendig service

- 13. februar, bestiller en sækkepude gennem mydeal
- 12. marts, kontakter min puden om hvornår de levere, dagen efter er svaret.
- 13. marts, mail fra min pude, 130 sækkepuder strandet hos PostDanmark i Taulov pga. forkert volume. Får besked når jeg kan hente min sækkepude.
- 20. marts, min pude skriver at volumen alligevel ikke er forkert og at jeg kan afhente min pakke dagen efter.
- 24. marts, jeg kontakter min pude da jeg stadig ikke har modtaget sækkepuden. Her får jeg så at vide at sækkepuden er kørt ud med fragtmand i Kbh hvor jeg bor. Og giver mig hans nr.
- 25. marts. Ringer til fragtmanden. Han oplyser at sækkepuden er leveret på min adr. d. 6.marts og at han har en underskrift der beviser det og derfor ikke vil hjælpe mig. 8 timer efter ringer han og siger at den alligevel ikke er leveret, han vil ringe senere og sige hvornår han levere puden
- 25. marts, intet nyt fra fragtmanden
- 25. marts, skriver vred mail til min pude
- 26. marts, fragtmanden ringer, han levere puden 1,5 time senere. Det er den rigtige pude, dog er den beskidt.
.....min pude har endnu ikke svaret på min sidste mail....

27 maart 2013

Jeg tabte tålmodigheden...

• 28/2 - 2 sækkepuder bestilt
• Beløbet (998.-) trukket samme dato
• 14/3 – jeg rykker for leveringen til dealsales
• 14/3 – dealsales rykker MinPude
• 21/3 – jeg rykker for leveringen
• 21/3 – dealsales rykker MinPude
• 26/3 – min tålmodighed er sluppet op...

26 maart 2013
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligste service jeg længe har oplevet!

Jeg købte 2 sækkestole i uge 8. Pengene blev trukket på min konto dagen efter, men leveringstiden var 3-4 uger. En dag jeg kommer hjem har de forsøgt at leverer stolene, uden at informerer mig om at de ville komme. Jeg kontakter minpude for at få dem leveret igen, men bliver oplyst om, at de kun leverer en gang, og da jeg ikke var hjemme må jeg nu selv ind og hente dem?? Jeg annullere derfor ordren, da jeg synes det er rigtig dårlig service.. det er nu 3 uger siden, og jeg har stadig ikke fået mine penge retur? Jeg har skrevet et par gange, og får bare besked på at jeg skal tage fat i megarabat hvor jeg bestilte igennem - men når jeg spørger om de har informeret dem om at sende pengene retur får jeg ikke noget svar. Mener det er minpudes ansvar at sørge for jeg får pengene retur.
De har så i denne uge sendt mig mail om at de har haft problemer med levering via postdanmark og vil prøve at leverer igen? - selvom de har bekræftet min annullering af købet?

22 maart 2013
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lidt usikker følelse

Jeg købte fire sækkestole via et tilbud på mydeal.dk. Ved køb af tilbuddet blev pengene trukket af mydeal.dk - intet underligt der, da det er sådan den side fungerer. Ved køb fik jeg at vide at leveringstid ville være inden 4 uger, og at jeg ville modtage en mail med track&trace fra postdk.

Jeg modtog kun bekræftelse af købet fra mydeal.dk, men intet fra min pude. Jeg havde derfor hverken ordrenr. eller lignende.

Da jeg ikke brød mig om, at der ikke kom bekræftelse fra minpude, kiggede jeg på trustpilot, hvor anmeldelserne var meget negative. Jeg kontaktede derfor minpude pr. mail og bad om at få en leveringsdato og at få bekræftet, at der var fyld af krøyerkugler, som det fremgik af annoncen, idet flere brugere herinde havde modtaget stole med fyld af pladevat. Jeg forsøgte også at ringe flere gange, men der blev aldrig svaret.

Jeg modtog svar dagen efter at leveringstid var inden 3 uger, men svaret var generelt og gik ikke på min ordre. Jeg fik ikke svar på mit spørgsmål om fyld, så jeg skrev igen og spurgte, og fik bekræftet at der var fyld af krøyerkugler.

Stolene dukkede op ca. 3 uger efter bestilling og med det rigtige fyld, så på den måde har jeg ikke noget at udsætte, men jeg syntes at forløbet var for usikkert.

14 maart 2013
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Samme oplevelse som de nedstående

Jeg tjekker dog op inden jeg køber produkt og beder dem linke mig produktet med produktindhold. Her står det er krøyerkugler. Da produktet kommer min. 4 uger efter pengene er hævet er det pladevat der er i. Man kan ikke sidde i den stol!!! De vil sende nyt fyld, går yderligere 14 dage og så kommer samme pladevat. Når man nu taler med dem vil de have man sender retur for egen regning og de smider røret på og er yderst arrogante.

13 februari 2013
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

minpude.dk - firmaet kan ikke anbefales

Den 5. december købte jeg en sækkepude til mit barnebarn i julegave.
Jeg har rykket og rykket og hver gang fået det svar at sækkepuden ville komme ugen efter, den ene uge endda med en ekstra lille gave pga. min tålmodighed.
Flere forgæves opringninger til firmaet der ikke tager telefon men blot har telefonsvarer på - trods besked om at ringe retur til mig er der aldrig ringet tilbage.
2 måneder efter købet er min tålmodighed sluppet op og ved en kontakt til downtown.dk - det firma som tilbuddet var igennem - har jeg nu fået mine penge retur.

7 februari 2013

Fup og fidus

Min kæreste bestilte en sækkepude via downtown fra minpude.dk. Hun fik ingen bekræftelse fra minpude, så derfor måtte hun ringe ind. Kun derfor nåede vi at få den inden juleaften og hun bestilte den 3 december. Da den så endelig kom var det slet ikke en sækkepude. Ingen krøyerkugler i, den var fuldstændig flad og der var ikke oplyst på hjemmesiden hvilken materiale der var inden i. Derfor ville jeg gerne have den byttet, men de tog aldrig telefonen. Kørte ind på deres adresse i København, ingen åbnede, der hang blot en hvid seddel i vinduet hvor der stod minpude.dk. Fik så fat i downtown og klarede den derfra.

Det tog over 3 uger at få den byttet. 126kr i fragt, en køretur, 4 mails og mange telefonopkald og har endnu ikke fået pengene retur!

Hold jer væk fra den side!

15 januari 2013
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.