Altid god kvalitet som bare holder. Har selv købt et panzerglas + iPhone cover som har reddet min tlf fra flere fald på blandt andet betongulv fra 2 meter og stadig ingen ridser eller bobler under. De... Toon meer
Super god service! Tabte min datters mobil, så glasset smadrede. Skrev mail lørdag aften og de svarede med det samme. De hentede mobil søndag og 2 timer efter kom den retur med ny skærm! Uden ekstra... Toon meer
Jeg var så uheldig at ødelægge glasset ved kameraet på min Samsung Galaxy S24 Ultra, og ringede efter lidt søgning på nettet til MiPhone tirsdag, fik besked torsdag om at nu havde de reservedelen. T... Toon meer
Igen en fantastisk super duper service Var forbi med en problematik som gik på, at jeg ikke kunne tage tage back up af min nye MacBook Air til mit eksterne mobile Toshiba drev, som havde fungeret f... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Telefoonreparatieservice
- ook in
- Computerreparatie
- Mobiele telefoon reparatiewinkel
- Schermreparatieservice
- Telefoonbeantwoording
Geschreven door het bedrijf
Hos MiPhone tilbyder vi professionelle reparationer af iPhones, iPads og Samsung Galaxy efter producenternes specifikationer og høje kvalitetskrav. Det betyder, at du har sikkerhed og dokumentation for originale reservedele. Vores reparationspriser er altid matchet med autoriserede og uafhængige reparationsudbydere, og inkluderer naturligvis 2 års garanti på alle reparationer. Vi er repræsenteret ved flere indleveringssteder i Danmark, hvor reparationer oftest kan foretages samme dag. Derudover har vi vores eget værksted i Herlev, hvor du altid kan droppe ind uden tidsbestilling. De fleste reparationer kan klares inden for 30-60 minutter.
Skinderskovvej 10, 2730, Herlev, Denemarken
- 70220010
- info@MiPhone.dk
- miphone.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Udskiftning af batteri - hurtigt og smertefrit
Jeg fik udskiftet et træt og udslidt batteri i min iPhone 14 Pro. Det tog kun 20 min. og nu spiller det bare igen. Miphone kan bare deres kram og til en god pris!
Min Go-to
MiPhone har været min go-to reparatør i mange år.
God pris, utrolig kvalitetsikker, og rigtig god service.
Kan klart anbefale dem
Miphone i top
Jeg har været hos Miphone adskillige gange og jeg har ALTID fået den hurtigste og absolut bedste og billigeste hjælp.
Let at komme til og god parkering.
Fik skiftet batteriet i min iPhone 13…
Fik skiftet batteriet i min iPhone 13 Pro – hurtigt, nemt og til en god pris. Blev taget godt imod, og hele skiftet tog kun 15 minutter, mens jeg ventede. Telefonen kører som ny igen. Kan varmt anbefale dem!
Tusind tak for den gode service og kan…
Tusind tak for den gode service og kan varmt anbefale andre Mi Phone, det er virkelig en verdens klasse service, 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig og god service!
Fremragende og hurtig service ved salg…
Fremragende og hurtig service ved salg af telefon 🙌🤩
Min far på 75 år havde bøvl med…
Min far på 75 år havde bøvl med opsætning af ny telefon gr. nyt Apple-id, som han tidligere har delt med samlever. Nyt Apple-id oprettet, men det gamle figurerede stadig “bagved” nye opsætninger på tværs af telefon og MacBook og vi kunne ikke finde ud af hvad der var koblet til hvad. Bl.a. kunne vi ikke pare ny telefon med Apple ur, som viste sig at være låst til hvert deres Apple-id. Det blev klaret uden de store problemer og med kyndig hjælp og forklaringer. Kæmpe forskel for os! Jeg har brugt MiPhone i Herlev før, og er altid mere end tilfreds. Vil til enhver tid anbefale MiPhone ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk at opleve et problem blive…
Fantastisk at opleve et problem blive løst kompetent på 2 min (gendannelse af fabriksindstillinger, når man ikke kan huske sin kode), som Rep Phone I Ballerup har kludret rundt med i flere dage. MiPhone rocks :-)
Kom forbi med min nye Iphone der var…
Kom forbi med min nye Iphone der var gået i sort under overførslen fra fra den gamle Iphone. Efeter at jeg selv havde prøvet alt ned til DFU gendannelse uden held, fik Kean hurtigt liv i den, og prisen: En anmeldelse på trust pilot. Det kalder jeg service. Jeg ved hvor mine Apple produkter skal serviceres fremover.
Min telefon ville ikke lade
Min telefon ville ikke lade. Jeg henvendte mig til Miphone. De rensede stikket og sagde, at det var service. Andre firmaer ville have beholdt telefonen og krævet en rimelig løn for det. Fantastisk firma.
Jeg ringede til butikken og beskrev min udfordring med mit ladestik på min telefon og han tilbød at se på telefon og rense den i stikket. Det ser ud til at have gjort hele forskellen og jeg slap for en dyr reparation. Stor anbefaling herfra og hvis mine elektroniske enheder skulle gå i stykker, så ved jeg hvor jeg skal gå hen!
Super betjening og altid hurtig
Super betjening og altid hurtig , til at finde løsninger
Meget anbefalelsesværdigt
Dygtig, effektiv, venlig - hvad kan man forlange mere?
Hurtig og meget kompetent service
Hurtig og meget kompetent service. Kan give mine varmeste anbefalinger.
Super go kundeservice
Super go kundeservice, go kommunikation og super hurtig udbetaling jeg aldrig har oplevet andre steder før . Kan ihvertfald godt anbefale folk at sælge deres elektronik hos dette firma .😊
Igen en fantastisk super duper service
Igen en fantastisk super duper service
Var forbi med en problematik som gik på, at jeg ikke kunne tage tage back up af min nye MacBook Air til mit eksterne mobile Toshiba drev, som havde fungeret fint tidligere med min gamle MacBook Air. MiPhone løste problemet hurtigt og effektivt, og uden omkostninger. Igen en rigtig god oplevelse angående service og betjening. Én så god, reel og fantastisk service finder man bare ikke andre steder, når man har brug for at få løst sin problematik. Til alle jeg kender, anbefaler jeg MiPhone. Fem mega store stjerner herfra.
Helt outstanding service 👍
Har aldrig oplevet så fantastisk service 🙏. Rådgivning over telefonen, mere rådgivning på stedet og hurtigt rep. Kunne hente samme dag. Mac Pro med ødelagt skærm. Halv pris ift . andre steder.