Altid god kvalitet som bare holder. Har selv købt et panzerglas + iPhone cover som har reddet min tlf fra flere fald på blandt andet betongulv fra 2 meter og stadig ingen ridser eller bobler under. De... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super god service! Tabte min datters mobil, så glasset smadrede. Skrev mail lørdag aften og de svarede med det samme. De hentede mobil søndag og 2 timer efter kom den retur med ny skærm! Uden ekstra... Toon meer
Jeg var så uheldig at ødelægge glasset ved kameraet på min Samsung Galaxy S24 Ultra, og ringede efter lidt søgning på nettet til MiPhone tirsdag, fik besked torsdag om at nu havde de reservedelen. T... Toon meer
Igen en fantastisk super duper service Var forbi med en problematik som gik på, at jeg ikke kunne tage tage back up af min nye MacBook Air til mit eksterne mobile Toshiba drev, som havde fungeret f... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Telefoonreparatieservice
- ook in
- Computerreparatie
- Mobiele telefoon reparatiewinkel
- Schermreparatieservice
- Telefoonbeantwoording
Geschreven door het bedrijf
Hos MiPhone tilbyder vi professionelle reparationer af iPhones, iPads og Samsung Galaxy efter producenternes specifikationer og høje kvalitetskrav. Det betyder, at du har sikkerhed og dokumentation for originale reservedele. Vores reparationspriser er altid matchet med autoriserede og uafhængige reparationsudbydere, og inkluderer naturligvis 2 års garanti på alle reparationer. Vi er repræsenteret ved flere indleveringssteder i Danmark, hvor reparationer oftest kan foretages samme dag. Derudover har vi vores eget værksted i Herlev, hvor du altid kan droppe ind uden tidsbestilling. De fleste reparationer kan klares inden for 30-60 minutter.
Contactgegevens
Skinderskovvej 10, 2730, Herlev, Denemarken
- 70220010
- info@MiPhone.dk
- miphone.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fik repareret min højttaler i iPhone på…
Fik repareret min højttaler i iPhone på få minutter. Virkelig god og venlig service.
Super service.
Super service.
Hvis uheldet er ude og min mobil skal repareres igen, så vender jeg trygt tilbage.
God service med opdatering på reservedele levering osv.
Jeg anbefaler trygt andre at benytte MiPhone.dk
En varm anbefaling herfra.
En varm anbefaling herfra.
Hurtig, professionel og ordentlig service!
Hvis ting bliver repareret, så føler jeg mig tryg ved at det er fordi det kan betale sig og er det bedste for mig som kunde.
Jeg har aldrig skulle tilbage med noget jeg har fået repareret, som ikke virker til det niveau jeg forventer.
Mange hilsner fra en glad kunde igennem mange år - og en der helt sikkert bliver hængende!
Altid super søde
Altid super søde, hurtige og flittige. Kan give en stor opfordring på at komme der :)
Fremragende service
Snavs i ladeport. iPhone kunne ikke lade ordentligt, og frygtede at ladeport skulle skiftes. MiPhone lavede en hurtig rensning af stikket, og så var den så god som ny - og det hele var endda uden beregning. Super :-)
Meget hjælpsom
Var rigtig hjælpsom med at genstarte min telefon på grund af en sort skærm jeg havde fået efter at have brugt en ny wireless charger
I et lidt uheldigt forsøg på at sætte…
I et lidt uheldigt forsøg på at sætte cover på min datters iPad, lykkedes det mig på trods af et forsigtigt tryk på skærmen at smadre denne. Gudskelov kom MiPhone mig til undsætning og sørgerede hurtigt for en ny skærm, så min datter ikke skulle trippe længere end højst nødvendigt, tak til kean for den altid hurtige service , da vores telefoner også har fået skiftet skærme her og altid uden problemer, er der klart er sted jeg anbefaler. Tak for jer.
iphone kunne ikke lade ordentligt - blev reset
iphone kunne ikke lade ordentligt, og frygtede at ladeport skulle skiftes. MiPhone lavede en hurtig rensning af stikket, og så var den så god som ny - og det hele var endda uden beregning. Super :-)
Vi havde et jackstik der var knækket i vores iPad, de fik den ud på 30sec og var søde at gøre det u/b
Fantastisk service!
Hurtigt og præcis info
Tak til Kean for hurtig svar, for tilbud der holdt prisen, og for veludført arbejde med udskiftning af bagcover på Samsung note 20 Ultra.
Absolut anbefales værdigt.
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig og professionel udførelse af arbejdet
Mine varmere anbefalinger
Vil klart anbefale Miphone hurtige god…
Vil klart anbefale Miphone hurtige god info og super flinke godt resultat
Sublim service
Sublim service, problem med logon håndteret hurtig og kompetent og endda uden betaling.
Tak for virkelig god service
Tak for virkelig god service.
Kørte til afd. Herlev, hvor min IPhone 11 blev fixet på under 5 min.
Super service og fedt lige at kunne “chatte” om mobilproblemerne inden og så få et hurtigt og kompetent svar.
Troede også at jeg skulle have skiftet batteri, men blev rådet af Miphone om at vente.
Det er sgu’ da klasse :-)
Super god service
Super god service!
Tabte min datters mobil, så glasset smadrede. Skrev mail lørdag aften og de svarede med det samme. De hentede mobil søndag og 2 timer efter kom den retur med ny skærm! Uden ekstra omkostninger men en service de tilbyder her i Lock Down. Virkelig god service, så vil hermed give dem mine bedste anbefalinger.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service - alt i top
Sublim service og kvalitet