Mister-AutoReviews

18.431
TrustScore 2 uit 5

2,0

Betalen met iDeal niet mogelijk keer op keer foutmelding. Bank overschrijving duurt 4 dagen, pas na bellen met klantenservice betaling geaccepteerd. Acht dagen zijn verstrekken en bestelling wordt he... Toon meer

Hebben GEEN klantenservice! In ieder geval niet bereikbaar! Leveren is veel te grote slappe verpakkingen waardoor alle spullen door de doos zwerven ( ook kan 5 liter motor olie) alles scheurt, en geen... Toon meer

Gisteren mijn bestelling gekregen en volgens afspraak dus ik heb niks te klagen dus voor mij is mister auto een top bedrijf

Bestelling 2 weken later dan verwacht geleverd. Klantendienst doet totaal geen moeite om te helpen. Altijd hetzelfde antwoord "ik moet u vragen om nog even geduld te hebben". Ze werken met mondial rel... Toon meer

1. Automaterialenwinkel
  2. Auto-accessoire winkel

Mister Auto is HET Europese platform bij uitstek voor auto-onderdelen en -accessoires voor particulieren. We zijn aanwezig in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Polen. Sinds 2007 is het ons streven aan elke automobilist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 100 merken en 300 000 referenties, en dit zonder tussenpersoon, rechtstreeks via het internet, en tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op MISTER-AUTO.NL zijn gehomologeerd en beantwoorden aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap. Meer dan honderd medewerkers die ervaring hebben binnen de sector van de auto-onderdelen, beheren op geïntegreerde wijze alle diensten die verbonden zijn aan onze activiteiten (aankopen, supply-chain, financiën, marketing, ontwikkeling, informatica, hotline, …).

Slecht

TrustScore 2 uit 5

18K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(18.431)

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Twee keer een verkeerd product geleverd…

Twee keer een verkeerd product geleverd gekregen, terwijl ik duidelijk via e-mail als telefonisch had uitgelegd wat het probleem was. Ik heb zelfs nog foto's opgestuurd, maar helaas was het niet meer mogelijk om nog een derde poging te wagen. Ik kon het product alleen retour sturen, en ik zou mijn geld terug krijgen. We zijn inmiddels twee weken verder, en nog steeds mijn geld niet terug!

29 april 2024

Geachte heer,

Bedankt voor uw bericht. Wij hebben het voor u nagekeken.

Er is reeds een verzoek gedaan bij de financiële afdeling voor bespoediging van terugbetaling van 38.13 + 5.00 €.
U kunt deze binnen 2-3 werkdagen verwachten.

Wij hopen u hiermee naar tevredenheid geholpen te hebben.

Mister-Auto Service Team.

Goed nieuws Karim,

Goed nieuws Karim,
Uw bestelling met nummer Y21455709 die geplaatst is op 01/03/2024 is onderweg!
De leveringsdatum is naar verwachting 07/03/2024. Dan toch nog 10€ aanrekenen verzendkosten en ik bel er naar toe ja uw pakje zal je 11 maart kunnen ontvangen goede weekend Karim 🧐 daar ben ik vet mee

1 maart 2024

Geachte heer Lamsadya,

Bedankt voor uw bericht. Wij hebben het voor u nagekeken.

We hebben de bestelling Y21455709 verzonden op 06/03/24, dus 1 dag eerder dan de geplande verzenddatum.

Volgens ons systeem is uw bestelling bezorgt vandaag.

Uw Mister-Auto Service Team

Geen email of contactformulier

Te mijden webshop
Ik moest mijn paswoord wijzigen en nu kan ik niet meer inloggen.
5 keer opnieuw geprobeerd: altijd antwoord: paswoord of inlognaam verkeerd.
En uiteraard kun je die niet bereiken. Enkel telefonisch (maar dat gaat dus niet)
Een email of contactformulier is er niet.

Helaas, deze klant zijn ze kwijt

Antwoord op de reactie van Mr-Auto 20/02/2024
U zegt "dat ik mijn contactgegevens moest doorgeven aan u"
Helaas vond ik nergens op de site een contactformulier of zelfs een e-mail adres

14 februari 2024

Bedankt voor uw bericht.

Allereerst willen we onze excuses aanbieden voor de ontevredenheid die u onlangs heeft ervaren. We willen u laten weten dat we uw feedback op prijs stellen. Zo kunnen we eventuele problemen oplossen en kunnen we onze services verbeteren.

We zouden contact met u hebben opgenomen als u contactgegevens had verstrekt.

Uw Mister-Auto team.

Ik heb op 13/01/2024 een zeer simpele…

Ik heb op 13/01/2024 een zeer simpele vraag gesteld,
Hoe dat ik onderdelen kan zoeken als mijn auto er niet tussen staat (Toyota Rav4, 2000cc, diesel, 105KW, Bj: 06/2017, maar tot nu nog geen antwoord gekregen,
Ik zal maar terug bij Autodoc bestellen

18 januari 2024

Bedankt voor uw bericht.

Er wordt aan het probleem gewerkt en het zal binnenkort worden opgelost.

Uw Mister-Auto team

Wat een flut firma

Wat een flut firma, hier bestel ik NOOIT meer.

Klantenservice kan je niet helpen als je als gast hebt besteld en geen bevestigingsmail hebt ontvangen, ik moet maar bewijs van betaling mailen zodat er een onderzoek ingesteld kan worden. Op naam, telefoonnummer of adres kunnen ze geen bestelling opzoeken, erg amateuristisch....
Tijdens bestellen was de leverdatum 3-12, vandaag 5-12 email ontvangen dat ze in Frankrijk?! het product hebben gevonden en dat deze zo snel mogelijk wordt verstuurd, verwachtte leverdatum is 11-12.
Ik stoot me geen 2 keer tegen dezelfde steen en heb vandaag bij een andere firma hetzelfde besteld, en guess what? Deze is reeds verstuurd.
De firma Mister-auto.nl mag een retour zending verwachten.
Bedenk je goed voordat je hier wat gaat bestellen, mij zien ze hier nooit meer.

5 december 2023

Geachte heer ,

Uw Mister-Auto team.

Niets van wat ze beweren is waar

Vandaag verzonden, niet tevreden of geld terug, leugens!!! + je kan je artikel aan een vaste prijs aankopen of extra betalen indien je het sneller geleverd wil hebben, betaal niet extra want wederom leugens!!! 28/11 besteld 's middags, 29/11 pas verzonden, dus het eerste wat ze beweren klopt al niet. Indien ik extra betaalde (wat ik gedaan heb) zou het 1/12 geleverd worden, pakje gehad? Nee hoor en als je hun belt dan zeggen ze ja wij hebben het verzonden, we kunnen er niets aan doen. Maar het is niet met prior verzonden, waarom betaal ik dan extra? Dus ik ben niet tevreden nee, ik vraag het verschil dat ik extra betaald heb terug en je kan het al raden, pech ze betalen niets terug. Krijg ik erna ineens een franse mail, waar ik niets van versta, dat ik opnieuw iets in mijn winkelmandje heb, dezelfde producten als ik besteld heb maar deze keer nog duurder! Ik kijk in de app, niets te zien in mijn mandje. En dan nog maar te zwijgen over hun app die blijft hangen bij de betaling, een probleem dat ik vorig jaar al bij hun aankaartte maar nog steeds niets aan gedaan. Waarom het gebruik van de app dan promoten. 3 weken geleden contactformulier voor ingevuld, tot op heden nog geen antwoord gehad. En toen ik er iets van zei kreeg ik als antwoord, ja ik ben alleen, weer een leugen want volgens hen staat er 150 "experts" ter beschikking. Gewoon schandalig!

1 december 2023

Geachte,

Goed bedrijf

Heb paar keer wat besteld en echt nooit problemen gehad en veleden week remslangen besteld 3 dagen. Later binnen en kreeg ook me verzendkosten terug werelds bedrijf begrijp de negatieve feedback hierop niet

31 oktober 2023

Klantenservice niet te bereiken om te annuleren

Ik heb een bestelling gedaan en probeer die nog dezelfde dag te annuleren. Dat lijkt niet in mijn account. Dus ik probeer te bellen. Ze claimen van maandag tot en met vrijdag bereikbaar te zijn met 150 man op de klantenservice maar ze hangen op na het afspelen van een bandje. Verder niet duidelijk hoe ik ze wel te pakken kan krijgen. Ik heb via een forum een mailadres gevonden en daarop gemaild dat ik de bestelling wil annuleren maar daar krijg ik ook geen reactie op. Het is nu wachten tot de bezorger komt en ik moet aangeven dat het retour moet. Waarschijnlijk gaan ze dan ook nog eens moeilijk lopen doen om bepaalde kosten van klarna. Maar ik weiger dat te betalen omdat het hun fout is. Ik wil alleen annuleren!!!!!

1 november 2023

Geachte heer Hassan,

Bedankt voor uw bericht.

We stellen het op prijs dat u ons op de hoogte stelt van uw negatieve ervaring. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice tijdig te bieden en onze excuses voor het ongemak.
Helaas kunnen we uw bestelling niet meer annuleren. Deze zijn al verzonden. We raden u aan om het pakket bij aankomst te weigeren als te laat aankomt. De bezorgdienst neemt het pakket dan mee terug en stuurt deze retour.

Als u enige dagen na het weigeren van het pakket contact met ons opneemt, kunnen we dit verifiëren bij de bezorgdienst en zullen we zo snel mogelijk de terugbetaling uitvoeren. De terugbetaling zal worden uitgevoerd naar dezelfde rekening die voor de bestelling is gebruikt.
We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog vragen heeft zullen we deze graag beantwoorden.

Laat het ons weten als u nog vragen, zorgen of opmerkingen heeft.

Uw Mister-Auto team.

Mister auto is een bijzondere club

Mister auto is een bijzondere club. Bij retourneren is een geschil ontstaan waarbij Mister Auto zich beroept op de eventueel genomen foto’s die je moet maken alvorens je zaken terugstuurt. Dit zou dan bewijzen dat de goederen retour zijn gestuurd. Dit is natuurlijk absoluut geen sluitend bewijs, het hangt er maar net vanaf wanneer je de foto maakt, maar doe er je voordeel mee. Overigens is deze club alleen telefonisch te bereiken en niet via mail. Ik doe geen zaken meer met deze organisatie.

Naar aanleiding van de reactie van Mister Auto.

Ik heb die foto’s niet, prima leergeld kost mij zo’n 68 euro.
Nogmaals, het maken van een foto van een doos waar spullen in zitten hoeft geen garantie te geven dat die spullen ook bij jullie aankomen. Fijne is wel dat jullie daarna alles uitbetalen wat er op die foto staat ongeacht of het na het maken van de foto weer uit de doos is gehaald, tenminste dat geven jullie in onderstaande reactie weer. Bedankt voor die tip, daar kunnen we wat mee.

26 september 2023

Bedankt voor uw bericht.

kunnen we eventuele problemen oplossen en kunnen we onze services verbeteren.

Helaas zijn wij telefonisch moeilijk te bereiken, dit vanwege de grote vraag naar onze onderdelen. Hierdoor kan het voorkomen dat u langer aan de lijn moet

wachten, voordat een van onze medewerkers u te woord kan staan. We doen ons uiterste best om iedereen zo vlug mogelijk te woord te staan

echter lukt dit helaas niet altijd.

We hebben foto's nodig omdat wat u retourneert, anders is dan wat u had moeten verzenden. U kunt als u inlogt op uw account op de website onder klantenservice

ons een vraag stellen. Hier heeft u ook de mogelijkheid om foto;s en documenten bij de e-mail bij te voegen of als alternatief naar: klantenservice@mister-auto.nl.

Wij zullen u dan terugbetalen.

Betrouwbaar, klantvriendelijk en Verantwoordelijk - chapeau

Augustus 2023 bestelling geplaatst voor onder andere 5 liter Motorolie, een set wisserbladen en twee gloeilampen. De bestelling werd een dag eerder bezorgd, wat ik er prettig vond. Maar het was helaas incompleet en beschadigd. De olie, hoewel beschermd – apart verpakt-, was gaan lekken, de wisserbladen waren onder druk beschadigd geraakt en er ontbrak een gloeilamp. Dit ben ik niet van mr. Auto gewend - normaal wordt alles uiterst secuur en netjes afgeleverd. Geschrokken en teleurgesteld contact opgenomen (telefonisch + mail + foto's) met de klantenservice van mr. Auto. Ik ben zeer tevreden met hun reactie. Onder excuses werd een nieuwe fles olie, nieuwe set wisserbladen en de ontbrekende gloeilampen zonder extra kosten op transport geplaatst. Wat een fijne organisatie om zaken mee te doen! Professioneel, betrouwbaar en klantvriendelijk - Men neemt de verantwoordelijk voor een goede levering van hun uitstekende producten tot aan thuis; ook als het soms mis gaat. Ik kom hier graag.

27 augustus 2023

Goed bedrijf, Nicolai regelt het !

Goeie ervaringen met dit bedrijf en Nicolai aan de telefoon. Helpt mij altijd goed. Wel vind ik dat er gekeken mag worden of men niet kan switchen van DPD naar DHL. Want de bezorging met dit bedrijf is drama. Voor de deur zetten zonder te melden. Zeg dat je niet thuis bent maar er wel bent. Enz enz.

Dus bekijk of jullie zendingen naar Nederland met DHL kunnen gaan verzorgen.

Nicolai tot de volgende bestelling!

Groet Thomas R

25 augustus 2023

Hun bezorgdienst zijn ondermaats

Hun meeste producten komen veelste laat, geen idee wat voor firma hun vervoerders zijn, maar 2.5 week wachten op een motorolie is not done! Vooral niet wanneer je binnenkort op reis gaat, ik zou die al vorige week moeten ontvangen maar telkens is er vertragingen, ik vertrek binnen paar dagen op reis en mijn producten zijn nog steeds niet binnen! Waardeloos zijn ze!

31 mei 2023

Geachte heer KUMCU,

Bedankt voor uw bericht en uw feedback. We proberen altijd onze service te verbeteren. We willen u hiervoor ook bedanken voor uw opmerking.

We zijn het met u eens dat de verzending soms iets sneller en soepeler mag verlopen. Echter is Mister Auto afhankelijk van het magazijn en de vervoerders.

Mister Auto is afhankelijk van de vervoerders waar ze mee samen werken. Als hier dingen fout gaan dan kan het pakket vertraging veroorzaken.

Het Team Mister-Auto

Ik krijg de btw niet terug betaald op…

Ik krijg de btw niet terug betaald op het gekochte artikel, kan en mag niet volgens mij.

18 mei 2023

Beste,

Bedankt voor uw bestelling bij Mister Auto.

Er is reeds een verzoek gedaan bij de financiële afdeling voor bespoediging van.

U kunt deze binnen 2-3 werkdagen verwachten.

Wij hopen u hiermee naar tevredenheid geholpen te hebben.

Mister-Auto Service Team.

Verpakking hopeloos.

Altijd goed geleverd en eventuele door mij verkeerd bestelde delen geretourneerd en de juiste verstuurd zonder problemen.
Alleen de verpakking was dit keer hopeloos.
2 zware remschijven en remblokken in een veel te grote doos met ruitenwisservegers en div. filters.
Doos was gescheurd en alle verpakkingen kapot.

16 mei 2023

Wat een onbetrouw bedrijf.

Wat een onbetrouw bedrijf.
Een einddemper voor mijn BMW 5 serie besteld en betaald. Na een controle, een paar uur later, bleek deze eenzijdig geannuleerd te zijn zonder dit aan mij te melden.
Na bellen kreeg ik een smoesje dat ze vanuit Frankrijk deze bestelling niet konden versturen. Wat een onzin. Je kan hem dus wel kopen maar ze kunnen hem niet leveren. Ik zou iedereen adviseren op te passen met dit bedrijf. Na gebeld te hebben is wel het geld terug gestort, maar ik heb nog steeds geen einddemper.
Ik denk ook dat het een teken aan de wand zal zijn dat het Thuiswinkel Waarborg Certificaat is ingetrokken !!

11 mei 2023

Bedankt voor uw bericht.

We streven er naar de informatie op de website kloppend te houden, maar met 300.000 onderdelen en zo'n 30 Mister-Auto websites, komt het helaas wel eens voor dat producten die we volgens de website op voorraad hebben, niet meer in onze magazijnen blijken te liggen. Onze excuses daarvoor.

Uw Mister-Auto team.

Heb van de week 2 parkeersensoren…

Heb van de week 2 parkeersensoren besteld vandaag binnen gekregen zijn 2 verschillende
Probeer je contact op te nemen tot 16:00 bereikbaar en het contact formulier is nergens te vinden raar bedrijf

Nu is het zo hun maken de fout en ik moet de retour verzendkosten gaan betalen dus ben ik mijn geld nog kwijt heel vreemd

28 april 2023

Geachte heer Kuster,

Schokdempers

Ik heb bij dit bedrijf een set schokdempers besteld. Ze zijn goedkoper dan de concurrentie. De meneer aan de telefoon moest ik wel alles spellen, maar hij was zeker vriendelijk. Werd later nog gebeld dat er in eerste instantie wat mis ging met de bestelling. Hij had het gecontroleerd. De uiteindelijke verzending duurt wel wat langer, houdt daar rekening mee. Dus overall een goede ervaring met dit bedrijf.

17 maart 2023