Betalen met iDeal niet mogelijk keer op keer foutmelding. Bank overschrijving duurt 4 dagen, pas na bellen met klantenservice betaling geaccepteerd. Acht dagen zijn verstrekken en bestelling wordt he... Toon meer
Hebben GEEN klantenservice! In ieder geval niet bereikbaar! Leveren is veel te grote slappe verpakkingen waardoor alle spullen door de doos zwerven ( ook kan 5 liter motor olie) alles scheurt, en geen... Toon meer
Gisteren mijn bestelling gekregen en volgens afspraak dus ik heb niks te klagen dus voor mij is mister auto een top bedrijf
Bestelling 2 weken later dan verwacht geleverd. Klantendienst doet totaal geen moeite om te helpen. Altijd hetzelfde antwoord "ik moet u vragen om nog even geduld te hebben". Ze werken met mondial rel... Toon meer
Mister Auto is HET Europese platform bij uitstek voor auto-onderdelen en -accessoires voor particulieren. We zijn aanwezig in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Polen. Sinds 2007 is het ons streven aan elke automobilist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 100 merken en 300 000 referenties, en dit zonder tussenpersoon, rechtstreeks via het internet, en tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op MISTER-AUTO.NL zijn gehomologeerd en beantwoorden aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap. Meer dan honderd medewerkers die ervaring hebben binnen de sector van de auto-onderdelen, beheren op geïntegreerde wijze alle diensten die verbonden zijn aan onze activiteiten (aankopen, supply-chain, financiën, marketing, ontwikkeling, informatica, hotline, …).
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Veel langere verzendtijd dan vermeld en blijkt nu vanuit Frankrijk te komen.
Echt waardeloos, want nu kan ik het weekend niet aan de auto werken.

Antwoord van Mister-Auto
je koopt producten aan met priority om ze snel te hebben, dan kosten ze weer meer. (wat vroeger trouwens niet zo was)
Kunnen ze niet op tijd leveren krijg je dat geld niet terug maar een stomme waardebon van €5,80 die maar beperkt geldig is.
Mister auto vroeger TOP! Laatste bestellingen viel het mij altijd al op dat het duurder is geworden en zeer trage levering. Nul trouwe klanten waardering, waardeloos geworden. De volgende bestelling zal via AUTODOC verlopen!

Antwoord van Mister-Auto
Lijkt nergens op , meeste allemaal negatief . Verzending klopt echt niet zoals op de site aangegeven duurt altijd een week langer ! Slechte service dan maar ergens ander bestellen en paar euro duurder .... dat raad ik aan .

Antwoord van Mister-Auto
ik bestelde onlangs enkele onderdelen en hoera, er was een korting met code. Alles ingevoerd, na veel gefoeter de bestelling doorgegeven, bleek dat de korting niet was toegepast..... bellen naar klantendienst..... uren zoet mee geweest, kreeg een geste, bon van 15 euro, niet het volle verlies maar soit.Wilde vandaag bestelling plaatsen maar als ik optel de onderdelen min de bon klopt het voor geen meter. Ik weet niet hoe men daar rekend.

Antwoord van Mister-Auto
Op 5 november meerdere onderdelen besteld. Na 20 dagen nog steeds niets ontvangen.
Eerste poging is door DPD pakket service teruggestuurd naar Mister-Auto voor onbekende redenen.
Na meerdere keren contact op te nemen met Mister Auto en te woord zijn gestaan door de onvriendelijk een onvriendelijke medewerker van de klantenservice is er nog steeds geen oplossing.
Erg teleurstellend. Zeker omdat ik reeds enkele jaren regelmatig onderdelen bestel bij Mister-auto. Maar geleidelijk over deze jaren heen meerk ik dat de service, vriendelijkheid en het op tijd en juist leveren leveren, steeds slechter is geworden. Dit zal vrees ik de laatste keer zal zijn dat ik bij Mister-auto zal bestelde.
Jammer.

Antwoord van Mister-Auto
Afgelopen jaren een of tweemaal per jaar een bestelling gedaan. Scherpe prijzen en goede eigen producten. Ben er blij mee.
pakket op 21-08-20 besteld en niks ontvangen. meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice maar die doen allemaal moeilijk over het terug geven van mijn geld omdat er eerst een onderzoek gestart zou moeten worden naar waar het pakket gebleven is. dit zou 4 dagen duren en ben inmiddels al 2 weken verder. ordernummer is W60977790. wie kan mij helpen.

Antwoord van Mister-Auto
18 augustus een bestelling geplaatst, volgens de site zouden de bestelde artikelen 21 augustus gereed moeten zijn voor verzending. Inmiddels is het 31 augustus en heb ik nog niets ontvangen en is er ook nog niets verzonden. Natuurlijk heb ik de klantenservice gebeld, maar na 1 keer overgaan wordt de verbinding verbroken. Mijn bestelnummer is W60934818. Dit zijn echt prutsers van het ergste soort.

Antwoord van Mister-Auto
Ik heb via voertuig type 100% het juiste voertuig geselecteerd.
Na ongeveer 2 weken(!) werden pas de onderdelen geleverd. Ontzettend trage levering dus. Bleek het allemaal toch niet te passen, dus een retour procedure opgestart. Gratis terug leveren, nouja, daar heb ik tenslotte 4 euro verzekering voor genomen. Maar goed, verzend label aanmaken ging redelijk. Klantenservice bereikbaar tussen 10:00 en 16:00(!), dat zijn toch geen tijden?! En ook niet bijster vriendelijk, maar oke.
Retourzending verzonden, ik had goede hoop.
2 weken later toch maar eens een bericht gestuurd hoe lang het nog gaat duren sinds het retourpakket al bijna een week geleden ontvangen was. Wat bleek? Mister-auto heeft gewoon een magazijn in Berlijn en moet het vanaf daar alles doorvoeren naar Frankrijk, waar Mister-auto dus blijkt te zitten. Ze schatten dat het nog 17 dagen(!) duurt voor ik mijn geld terug krijg vanaf het moment dat de retourzending in hun magazijn in Duitsland is aangekomen.
1. Ik vind 1,5 maand veel te lang duren voor een retour procedure.
2. Dit is verre van duurzaam, de ecologische voetafdruk is immens groot voor Mister-auto onderdelen.
Ik ben benieuwd, wordt vervolgd.

Antwoord van Mister-Auto
Goed en goedkoop. Ruime keuze in diverse merken. Levering zou sneller kunnen.
de vorige 3 radiators waren slecht nu heb ik een betere volgens mij moet alleen nog het geld terug krijgen
het bestellen zoals altijd vlot verlopen, alleen vraag ik het mij af waarom de bezorging zolang duurde, verder het bestelde was goed van kwaliteid
Stroomverdelerrotor BOSCH 1 234 332 350
Precies zoals verwacht.
Kabeltje voor remblok slijtage melding besteld werkt .goede service.kwam dagje later dan op de site stond.Maar het werkt weer uitstekend.
Contactslot peugeot 206 gekocht.
Eenvoudig gevonden. Binnen 1 week geleverd.
Vragen over en retour van artikel inclusief geld terug snel afgehandeld"