Betalen met iDeal niet mogelijk keer op keer foutmelding. Bank overschrijving duurt 4 dagen, pas na bellen met klantenservice betaling geaccepteerd. Acht dagen zijn verstrekken en bestelling wordt he... Toon meer
Hebben GEEN klantenservice! In ieder geval niet bereikbaar! Leveren is veel te grote slappe verpakkingen waardoor alle spullen door de doos zwerven ( ook kan 5 liter motor olie) alles scheurt, en geen... Toon meer
Gisteren mijn bestelling gekregen en volgens afspraak dus ik heb niks te klagen dus voor mij is mister auto een top bedrijf
Bestelling 2 weken later dan verwacht geleverd. Klantendienst doet totaal geen moeite om te helpen. Altijd hetzelfde antwoord "ik moet u vragen om nog even geduld te hebben". Ze werken met mondial rel... Toon meer
Mister Auto is HET Europese platform bij uitstek voor auto-onderdelen en -accessoires voor particulieren. We zijn aanwezig in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Polen. Sinds 2007 is het ons streven aan elke automobilist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 100 merken en 300 000 referenties, en dit zonder tussenpersoon, rechtstreeks via het internet, en tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op MISTER-AUTO.NL zijn gehomologeerd en beantwoorden aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap. Meer dan honderd medewerkers die ervaring hebben binnen de sector van de auto-onderdelen, beheren op geïntegreerde wijze alle diensten die verbonden zijn aan onze activiteiten (aankopen, supply-chain, financiën, marketing, ontwikkeling, informatica, hotline, …).
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bosch brandstofdrukregelaar besteld.
Uit de doos kwam een luchtmassameter.
Klacht ingediend en geretourneerd. Mr. Auto beweert dat het onderdeel exact hetzelfde is als wat besteld.
Auto staat nu 3 weken stil. Brandstofdrukregelaar is echt wat anders and luchtmassameter. Klacht niet opgelost, 3 weken verder. Wat een amateurs.
-------------------------------------------------------------
Update:
Uiteindelijk na een totaal van 5 weken heeft Mr. Auto toch het juiste onderdeel bezorgd. Wel jammer, ik snap dat er fouten gemaakt kunnen worden, maar mijn klacht werd eerst niet serieus genomen door helpdesk. Wat leidde tot onnodig lang wachten.
Probleem na lang email contact opgelost. Daarom 1 ster erbij gegeven.

Antwoord van Mister-Auto
Veel onderdelen niet op voorraad, soms duurt het wat lang, desondanks goede service, voor een schappelijke prijs
Zeer tevreden met Mister Auto. Ook nu weer en vaak in het verleden is mijn bestelling goed en snel uitgevoerd. De artikelen zijn ook nog eens van goede kwaliteit. Een aantal hiervan zitten al een aantal jaren in de auto gemonteerd.
Met dank.
WS
Prijzen zijn goed, ook van de betere merken onderdelen. Maar aan de levertijden heb je helemaal niks. Er staat bv : morgen verzonden.. dan duurt t vaak nog een week, of meer
Onderdelen kloppen altijd helaas duurt het verzenden soms wat lang maar voor de rest prima site/app
Snel geleverd en goede kwaliteit. Jammer wel dat het in een grote extra doos zat. Dat heb ik liever niet.
Snelle levering tegen een gunstige prijs.
Onderdelen gezocht op kenteken, toch bleek de helft van de onderdelen niet te passen.Kleppendeksel pakking was voor een nieuwer type motor die niet geleverd is in dit model auto. De thermostaat die geleverd werd zorgde er zelfs voor dat het nieuwe thermostaathuis meteen kapot barste, de diameter was corect, maar de geleverder thermostaat was 1mm dikker dan standaard en dit was de oorzaak van het probleem.

Antwoord van Mister-Auto
Snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.