Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og rask service. Noe annet med Samsung, der vedkommende jeg henvendte meg til på "support" ikke en gang visste om at Mobylife hadde support på Samsung smarttelefoner. Min siste Samsung (den endte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jobben var garantijobb på en Samsung telefon. Jeg fylte først ut et skjema på nettet som normalt sendes sammen med telefonen, men jeg skulle i nærheten noen dager senere og leverte telefonen litt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mobil på skjerm bytte. Rett etterpå virket ikke lyd annet enn på øre plugger. Vi tok kontakt med Mobylife som tok imot mobil, evaluerte feil og ordnet med Apple at det ble ny mob på garanti. Utmerket... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leverte telefonen for å få prisestimat på reparasjon. Skrev tydelig at den var vannskadet. De bare sa de ikke ville prøve å reparere den. Her burde de hatt noe automatikk som gikk gjennom skademeld... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Mobylife er ledende i Norden på service og reparasjoner av mobile enheter. Hos oss for du en kjapp, enkel og sikker autorisert reparasjon med originale deler og fabrikkgarantien beholdes. I tillegg har vi har alltid 3 måneders garanti på reservedeler og utført arbeid.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Effektiv men utdatert

Kjapp og enkel reparasjon av skjerm, kort behandlingstid.
Installerte eldre android versjon med bloatware

Hei Jan.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er utrolig hyggelig å høre at du fikk en kort behandlingstid på din utførte service. Det at tekniker har klart å installere en eldre android versjon med bloatware, må vi bare beklage på det sterkeste! Det skal ikke skje. Du må gjerne sende telefonen inn på nytt, så skal vi installere den nyeste tilgjengelige SW. Hvis det er ønskelig, så kontakt oss på kundeservice@mobylife.no eller på telefon 32242870.

Super service

Hei.
Tusen takk for dine 5 stjerner, og for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Så flott å høre at du fikk en super service!

Good service

Good service,
Good communication

Hi Dipen.
Thank you so much for taking the time to give us your feedback. We are so happy to hear that you are satisfied with the service and communication out to the customer.
Have a nice day!

Best regards Hege Leypoldt @Mobylife

Rask service!!!!

Hei Robin.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du fikk en raskt utført service .

Prikkfritt🤙

Hei Leif-Rune.
Tusen takk for dine 5 stjerner, og for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er utrolig hyggelig å høre at det gikk prikkfritt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gikk kjapt og rask service 👍👍👍

Hei Jan Egil.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Så flott å høre at du fikk en kjapp og rask service.

Raskt

Raskt, effektivt og god oversikt over tidstabellen.

Hei Sara.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med utført service, og at du syns det var oversiktlig.

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt. God service.

Hei Sven.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du fikk en rask og effektiv service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Feilbeskrivelse blir ikke lest av Mobylife!

Feil beskrevet både til Sony og på Mobylife's kontaktformular (eget skjema for å beskrive feil). Dette ble ikke lest, mobiltelefonen åpnet og bakside knust, ingen rep. utført. Mye krangling for å få mobilen tilbake uten å betale for det.

Totalt uakseptabelt å be om feilbeskrivelse uten å lese den. Useriøst!

Hei Bjørn Inge,

Beklager å høre at du ikke har en positiv opplevelse av Mobylife.
Jeg kan se at ordre du refererer til gjelder en Sony vi hadde inne på verksted for ett år siden. Der viste det seg at apparatet var blitt utsatt for uautorisert inngrep. Siden vi er et autorisert verksted som følger retningslinjene til produsentene, så kan vi ikke utføre service på enheter som inneholder deler som ikke er originale eller som har blitt åpnet og lukket uten produsentenes spesialverktøy.

Årsaken til at kunder må betale for å få telefonen i retur ureparert, er fordi det er et undersøkelsesgebyr som skal dekke kostander i forbindelsen med undersøkelsen av produktet. Dette skal kunden også bli informert om før innsending av forhandler.

Håper dette oppklarer saken. Du må gjerne kontakte oss på kundeservice@mobylife.no eller på telefon 32242870 om du har flere spørsmål.

Kjemperask service

Hei Eva.
Tusen takk for dine 5 stjerner, og for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er utrolig hyggelig å høre at du fikk en raskt utført service.

Reparasjon

Rask og bra tjenester

Hei Zeljka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjempe god service ;) utført veldig…

Kjempe god service ;) utført veldig fort reperation.
Veldig fornoyd

Hei Tivetty.
Tusen takk for dine 5 stjerner, og for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med utført service.

Rask

Rask, ryddig og god service

Hei Stig.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du fikk en rask og god service.

Veldig fornøyd

Hei Mindaugas.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med utført service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask og effektiv service.

Hei Rune.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er godt å høre at du fikk en rask og effektiv service.

STYR UNNA!!!

STYR UNNA!!!! hva enn du gjør ikke send mobilen dit hit, de ønsker ikke å reparere telefonen, selv om den har garanti. De ønsker heller at du skal bruke mer penger hos dem. Jeg sendte inn min mobilen som er under et år gammel, for dårlig batteri og blir fortalt at dette ikke dekker garantien pga skade på skjermen?? På toppen av det hele må jeg betale for å få mobilen ureparert tilbake !?!? Jaja, håper jeg får mobilen tilbake i samme tilstand etter denne omtalen 🤪 takk for meg

5 september 2019

Hei Linn Cathrin,

Beklager å høre at du ikke har en positiv opplevelse av Mobylife.
Årsaken til at det er sendt ut prisoverslag på din ordre, er fordi du har en knust skjerm på telefonen.
Når det er knust skjerm på et apparat er det fare for at den knuses mer når vi åpner enheten. Dette er fordi at skjermen åpnes med sugekopper. Da dette er en ytre påvirkning, og ikke noe som dekkes av produsent , kan ikke vi åpne - og dermed knuse apparatet mer - uten et godkjent prisoverslag.

Grunnen til at du må betale for å få telefonen i retur ureparert, er fordi det er et undersøkelsesgebyr som skal dekke kostander i forbindelsen med undersøkelsen av produktet. Dette blir kunden også informert om før innsending på servicepapirene som blir mottatt.

Kjapp og god service

25 augustus 2019

Hei Inger Marie.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er flott å høre at du fikk en kjapp og god service.
Ønsker deg en god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk telefonen til avtalt tid. God beskrivelse av utført arbeide.

17 augustus 2019

Hei Egil.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd med utført service.
Vi i Mobylife ønsker deg en god sensommer.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Min telefon har vært til reparasjon 2…

Min telefon har vært til reparasjon 2 ganger i juni/juli. Feilen er at den tømmer seg for strøm i løpet av 10 - 12 timer. Det gjorde den før reparasjonene, og det gjør den etterpå. Verkstedet påstår at telefonen er som den skal være. Det er ikke riktig, jeg har lånt en gammel Samsung Galaxy 5, den holder i 2 - 3 døgn! Ellers er servicetid og frakt helt utmerket, men telefonen er ikke i orden. Vurderer å sende den en 3. gang, om det skulle hjelpe.

14 augustus 2019

Hei Per ove.
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Beklager å høre at du fremdeles opplever feil på telefonen din. Jeg har vært inne på dine ordre for å undersøke hva som har skjedd. Jeg kan se at vi klarte å påvise feil første gang vi mottok apparatet på verksted. Feilen ble utbedret ved at vi byttet hovedkortet. På service nummer to klarte vi dessverre ikke å fremprovosere feilen du opplever. Som autorisert verksted har vi mange retningslinjer fra produsenten som vi må følge. Hvis vi ikke kan bevise for produsenten at enheten er defekt, så kan vi dessverre ikke reparere den. Du må gjerne sende inn apparatet på nytt, slik at vi kan ta en ny undersøkelse av enheten. Kontakte oss på telefon 32242870 eller på epost kundeservice@mobylife.no hvis du har noen spørsmål.
Ønsker deg en god dag.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.