Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og rask service. Noe annet med Samsung, der vedkommende jeg henvendte meg til på "support" ikke en gang visste om at Mobylife hadde support på Samsung smarttelefoner. Min siste Samsung (den endte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jobben var garantijobb på en Samsung telefon. Jeg fylte først ut et skjema på nettet som normalt sendes sammen med telefonen, men jeg skulle i nærheten noen dager senere og leverte telefonen litt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mobil på skjerm bytte. Rett etterpå virket ikke lyd annet enn på øre plugger. Vi tok kontakt med Mobylife som tok imot mobil, evaluerte feil og ordnet med Apple at det ble ny mob på garanti. Utmerket... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leverte telefonen for å få prisestimat på reparasjon. Skrev tydelig at den var vannskadet. De bare sa de ikke ville prøve å reparere den. Her burde de hatt noe automatikk som gikk gjennom skademeld... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Mobylife er ledende i Norden på service og reparasjoner av mobile enheter. Hos oss for du en kjapp, enkel og sikker autorisert reparasjon med originale deler og fabrikkgarantien beholdes. I tillegg har vi har alltid 3 måneders garanti på reservedeler og utført arbeid.

4,2

3 sterren
2 sterren
1 ster

Rask og god service!

Utrolig fornøyd med servicen! Leverte telefonen direkte i Lier og kunne plukke den opp igjen samme dag! Serviceinnstilte medarbeidere!

Hei Jon.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med utført service og at du ble tatt godt i mot i vårt kundemottak.

Dårlig service!!!

Hei Kari_Anne.
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Beklager å høre at du ikke har en positiv opplevelse av Mobylife. Jeg har vært inne på din ordre for å undersøke hva som har skjedd, og jeg kan se at tekniker ikke klarte å fremkalle feil mens enheten var inne på verksted. Telefonen er nettverkstestet uten avvik. Som autorisert verksted har vi mange retningslinjer fra produsenten som vi må følge. Hvis vi ikke kan bevise for produsenten at enheten er defekt, så kan vi dessverre ikke reparere den. Du må gjerne kontakte oss på telefon 32242870 eller på epost kundeservice@mobylife.no hvis du har noen spørsmål.
Ønsker deg en fortsatt god sommer.

Rep Huawei Mediapad M3

Leverte direkte i Lier. Tatt hyggelig i mot og fikk effektivt svar på pris. Oppfølging videre vi sms/e-post/nett fungerte veldig bra.

Hei Rune.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd med utført service og at du ble tatt godt i mot i vårt kundemottak.

Rask behandling

Rask behandling. Og telefonen fungerer etterpå. I alle fall inntil Samsung kommer med ny oppdatering. Lyden ble elendig - gurglete og særlig til/fra fasttelefon ved begge oppdateringer i mai/juni. Minus for at telefonen var satt opp på engelsk språk.

Hei Ola.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er godt å høre at du fikk en raskt utført service.
Vi i Mobylife ønsker deg en god sensommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sendte inn telefonen på mandag

Sendte inn telefonen på mandag, og den var tilbake og ferdig fikset fredag. Super service!

Hei.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er flott å høre at du fikk en super service!

Lynrask reparasjon

Lynrask reparasjon. Kommer garantert tilbake ved behov.

Hei Knut.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med utført service.

Telefonen var ubrukelig

Telefonen var ubrukelig, så ble hovedkortet byttet og nå funker den bra. Det tok ikke lang tid heller

Hei Trond Markus.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er flott å høre at du fikk en raskt utført service.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Forventet tid, men usikker på resultatet

Problemene med telefonen ble fikset og til forventet tidsforbruk, noe som ville gitt 3 stjerner.
Telefonen har derimot fått et nytt problem, slik at telefonen må skrus av og på ca 2 ganger om dagen

21 juli 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mobilen har fungert utmerket etter at…

Mobilen har fungert utmerket etter at den ble reparert. Svært godt utført arbeid.

10 juli 2019

Hei Morten.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd med utført service.

Rask og god service

10 juli 2019

Hei Nuel.
Tusen takk for dine 5 stjerner! Det gleder oss å høre at du fikk en rask og god service.
Vi i Mobylife Ønsker deg en god sommer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trust worthy and fast service

Trust worthy and fast service. 👍👍👍👍👍

9 juli 2019

Hi Olsen Svennung.
Thank you for taking the time to give us your feedback. It is good to hear that you are satisfied with our service. We wish you a great summer!

Best regards Hege Leypoldt @Mobylife

Trygg og god service

9 juli 2019

Hei Per.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er flott å høre at du fikk en trygg og god service.

profesjonalt arbeid

God kommunikasjon, brukervennlig system særlig kortfattet inndataskjema.
Jeg er svært fornøyd.

Hei Zaheer-uddin.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du syns kommunikasjonen og systemet var brukervennlig, og at du er svært fornøyd med din opplevelse av Mobylife. Vi ønsker deg en flott sommer.

Tommel opp!

Rask og god service slik det skal være. Tommel opp!

Hei Bernt.
Tusen takk for tommel opp og dine 5 stjerner. Flott å høre at du fikk en rask og god service.
Vi Mobylife ønsker deg en strålende sommer.

God service,rask og bra👍👍

Hei Lars Inge.
Tusen takk for dine 5 stjerner. Det gleder oss å høre at du fikk en rask og god service.
Vi i Mobylife ønsker deg en flott sommer.

Rask og go service

Hei Johanne.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er godt å høre at du fikk en rask og god service.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Joda neida triste saker jeg gråter

Leverte fungerende maskin. Fikk tilbake ødelagt maskin.

Hei Marius.
Beklager å høre at du ikke har en positiv opplevelse av Mobylife. Jeg har vært inne på din ordre for å undersøke hva som har skjedd, og jeg kan se at tekniker ikke klarte å fremkalle feil mens enheten var inne på verksted. Det at touchen nå ikke er responsiv i det hele tatt skal vi selvfølgelig rette opp i. Det kan jeg også se at du allerede har avtalt med tekniker, så da får vi håpe at det løser problemet du opplever med produktet. Du må gjerne kontakte oss på telefon 32242870 eller på epost kundeservice@mobylife.no hvis du har noen spørsmål.
Ønsker deg en god sommer.

Utrolig rask service

Utrolig rask service! Jeg tror pakken knapt rakk å komme frem, før den var på vei tilbake, ferdig reparert.

Hei Silje.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er supert å høre at du fikk en rask service. Vi i Mobylife ønsker deg en god sommer.

Meget bra service.

Hei Per Ove.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Utrolig hyggelig å høre at du er fornøyd med utført service. Ønsker deg en god sommer.

Med vennlig hilsen Hege Leypoldt @Mobylife

Lees meer over geverifieerde reviews.