Jeg har handlet i shoppen flere gange. Det skyldes som udgangspunkt de lækre håndlavede produkter og de personlige hilsner, og så er det dejligt at vide at man betaler til "rigtige" mennesker.
Bedrijf heeft geantwoord
Tilbage i maj købte jeg tre vasketøjskurve fra Mollys Heart efter at have ledt længe efter de perfekte kurve. Nu er der gået flere måneder og jeg er stadig helt vild med mine kurve, de er så smukke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi skaber muligheder for afrikanske kvinder – og værdige liv. Vores mission er enkel: at give afrikanske kvinder og deres familier en stærkere, mere selvstændig fremtid gennem arbejde, der betaler sig. Med Fair Trade åbner vi døren til et marked, hvor håndværk bliver til reel indkomst – ikke velgørenhed. Når du køber vores produkter, er du med til at styrke kvindernes egen vej ud af fattigdom. Vores speciale er alt indenfor kurveflet. Tak fordi du støtter et køb, der gør en forskel.
Skærødvej 60, 3200, Helsinge, Denemarken
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Molly's Heart
Hurtig og problemfri levering og lige den rigtige, røde kurv

Antwoord van Molly's Heart
Hurtig levering. Kurvene er super flotte og er godt håndværk. De pynter i badeværelset, samt de støtter et godt formål.

Antwoord van Molly's Heart
Har lige modtaget den fedeste kurv måtte straks bestille en til.

Antwoord van Molly's Heart
Har lige modtaget den flotteste stor kurv. Meget hurtigt levering.
Skønt at kunne støtte afrikanske kvinder til et bedre liv.

Antwoord van Molly's Heart
Flot hjemmeside, nem at finde rundt på og hurtig ekspedition og dejligt at kunne støtte de rigtige steder

Antwoord van Molly's Heart
Har modtaget de flotteste læderæsker. Virkelig god kvalitet.
Fantastisk service og opdatering på ordren.

Antwoord van Molly's Heart
Det er enkelt og intuitivt at bevæge sig rundt i online butikken, der tydeligt udfolder et stort hjerte og ansvar som en del af salget. Jeg erfarede mig godt informeret i købs og leveringsprocessen og havde en oplevelse af en mere personlig korrespondence, hvor der var hurtigt svar ved spørgsmål.
Det har stor værdig for mig at være med til at støtte en betydningsfuld sag. Med en ekstra bonus af at få noget smukt og helt unikt til mit hjem.

Antwoord van Molly's Heart
Modtaget super flot Malawi kurvestol. Hurtig levering. En glad og tilfreds kunde😀

Antwoord van Molly's Heart
Ang køb hos Mollys heart.
Super hurtig levering.
Og den håndstrikkede bluse var bare lækker og perfekt.
Det er første gang jeg har handlet der og det var en rigtig god oplevelse.

Antwoord van Molly's Heart
Havde direkte kontakt med ejer, da produktet jeg ville købe desværre var udsolgt. Ejer vendte retur da produktet igen var online, endda med en rabatkode som tak for toldmodigheden✨✨. Produktet er af super kvalitet og levering foregik uden problemer!

Antwoord van Molly's Heart
Den skønneste bænk produceret bæredygtigt og knyttet op på den fineste historie. Leveret lige til døren. Super service.

Antwoord van Molly's Heart
Lees meer over geverifieerde reviews.