Banner for Moov

Moov Reviews 2.309

TrustScore 4 uit 5

4,1

De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel. Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht o... Toon meer

In februari mijn loopband ontvangen. Helaas is deze groter en zwaarder dan verwacht. Er werd aangegeven dat je de loopband kunt retourneren als deze niet bevalt. Vrijwel direct contact opgenomen maar... Toon meer

Ik ben zeer tevreden met de band,maar er zijn 2 minpunten.hij is nl.kort en de helling moet je handmatig bedienen,het is of plat of 10%terwijl je andere banden hebt die automatich met afstandsbedieni... Toon meer

Heel tevreden met deze loopband! Hij is breed en lang genoeg om comfortabel stevig door te stappen met mijn lengte van 1.70 m. De loopband voelt stabiel aan en werkt tot nu toe prima. Een klein aan... Toon meer

1. Fitnesswinkel
  2. Fitnessapparatuur groothandelaar
  3. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  4. Sportwinkel
  5. Sportartikelenwinkel

Over Moov

About Moov

Movement has disappeared from modern life. We're giving it back its place. Work, commutes, and packed schedules make it hard to move every day. Moov brings movement indoors close enough to get started and easy enough to pick up again tomorrow. A treadmill is the beginning. Keeping moving is the goal.

Integrity

We say what we do and do what we say. Nothing more, nothing less.

Quality

A treadmill that gets used every day needs to handle every day. That's what we build for.

Customer satisfaction

If someone buys a treadmill and never uses it, we need to do our job better. Not because the product isn't good, but because we didn't help that person keep moving. Because that's where we want to make a difference. So, got a question or just want to share your story? We're reachable by phone and email and do our best to help you the same day.

30-day trial

You have 30 days to try the treadmill at home. Not happy with it? We'll pick it up for free and give you a full refund.

2-year warranty

Every Moov treadmill comes with a two-year warranty. Standard.

Our promises

Integrity
How do you build something people trust? You start by being honest. At Moov, everything we do is rooted in transparency. We deliver what we promise, no fine print, no surprises. What you see is what you get — and sometimes a little more.
Quality
Movement that fits into everyday life deserves a treadmill that keeps up. One that's thoughtfully designed, built with care and made to last. At Moov, quality isn't a feature. It's the foundation. Something you feel the first time you step on and every time after.
People
Without the people who trust us, there is no Moov. That's why you always come first. Whether you have a question, a concern, or just want to talk things through, we're here. Call or email, and we'll get back to you the same day. Because being there for you isn't a policy. It's how we move.

Service guarantees

30 days to try. 2 years guaranteed.

Thirty days to give Moov a place in your day. Walk between calls. Try a few minutes before work. Step on after dinner. See how it fits into your routine no pressure, no commitment. Doesn't feel right? We'll collect the treadmill at no cost and refund you in full. No hassle, no questions. And every Moov treadmill comes with two years of warranty as standard. Built to stay. Covered for the long run.

Promotion box for Moov

Discover the Moov treadmills

Feel fitter every day and boost your energy from your home!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Wat een geweldig apparaat

Wat een geweldig apparaat! Doet precies wat ik wil, is stil, neemt niet veel ruimte in en is krachtig, een mega aanrader. De team van Moov is ook geweldig, hun persoonlijke aandacht gaf me meer vertrouwen in het apparaat.

24 april 2026

Hi Mira,
Wat een geweldige review om te lezen, dank je wel. Fijn dat de persoonlijke aandacht je dat extra vertrouwen heeft gegeven, daar doen we het voor. Blijf lekker lopen.

Team Moovv 🧡

Super mooie handige loopband.

Super mooie handige loopband.
Puntje van kritiek is dat de klem om hem uit en in te klappen erg zwaar gaat. En de band is zwaarder dan ik dacht, maar ook wel logisch. Met de helling die in principe 1 stand heeft moet je goed opletten dat je doorstapt want anders lig je er wel af.
Verder top ding!

24 april 2026

Hi Linda,
Fijn dat je zo blij bent met de loopband. Je punt over de klem nemen we mee, en als tip alvast: deze kan losser worden gedraaid door de schroef aan de linkerzijde aan de onderkant een kwartslag los te draaien. Dat scheelt een hoop kracht bij het uit- en inklappen. Mocht je hier hulp bij willen, laat het ons gerust weten via support@moovv.nl.

Klopt ook dat de helling één vaste stand heeft, een goede heads-up voor anderen die twijfelen. Dank je wel voor je review.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.
Goeie loopband.
Goeie communicatie

Hi Loes,
Snel, goed en duidelijk, drie keer raak. Dank je wel voor je review.
We wensen je veel loopplezier.

Mooie inklapbare band

Het is een mooie band, makkelijk onder bed of bank te plaatsen. Wat ik wel mis is dat ik niet rechtstreeks mijn prestaties naar mijn telefoon kan zetten. Ik moet nu onthouden welke getallen er op de display staat, maar als ik nu stop met lopen zijn die getallen meteen weg. Dit zou een fijne toevoeging zijn!

Hi Carin,
Fijn dat de loopband zo goed past in je interieur. Je punt over het overzetten van je prestaties naar je telefoon is een waardevol signaal en dat snappen we helemaal. Dat de cijfers wegvallen zodra je stopt is niet ideaal als je ze nog wil noteren. We nemen deze feedback mee in de doorontwikkeling van onze toekomstige modellen.

Fijne loopband thuisgebruik ; compact & kwaliteit

SmartStep Pro v3 Incline
Mijn dochter en ik waren op zoek gegaan naar een loopband: compact en makkelijk voor thuisgebruik maar wel goede kwaliteit. Aangenaam verrast door Moovv. Ondanks nog kort in gebruik nu al positief. De uitvoering is fraai, montage eenvoudig, de mat zorgt voor goede demping. Loopt fijn en de stang is ook stevig wat ook fij. Is. Geluid hier laag. Stofhoes = optie. Deze ook gekocht en bevelen we aan. Levering en contact met Moovv ook prima. Top!

23 april 2026

Hi Patricia,
Wat fijn dat jullie samen tot een goede keuze zijn gekomen en dat de SmartStep Pro v3 Incline zo positief uitpakt. Mooi ook dat je de stofhoes erbij hebt genomen, dat houdt 'm net wat langer in topconditie. Dank je wel voor de uitgebreide review en veel plezier samen met de loopband.

Prima degelijk product

Prima degelijk product. Snelle levering

Hi Nicole,
Degelijk en snel bezorgd, daar doen we het voor. Dank je wel voor je review.

Fijne loopband

Fijne loopband. Voor mensen die grote stappen zetten weet ik niet of deze band geschikt is.
Prima communicatie met bedrijf

7 april 2026

Hi,
Fijn dat je tevreden bent met de loopband en de communicatie. Je punt over grote stappen is een goede observatie voor anderen die twijfelen, dank je wel dat je dat meegeeft.

Top product!

Een vriendelijke mail gekregen, dat er enige vertraging was.
Product voldoet aan verwachting, geen moeilijke instructies, binnen 20 minuten in gebruik. Geluidsniveau boven verwachting, top product!

Hi Jeannet,
Fijn dat de communicatie over de vertraging goed is aangekomen en dat de loopband daarna snel stond te draaien. Leuk om te horen dat ook het geluidsniveau je meeviel. Dank je wel voor je review.

Top!

In eerste instantie niet geleverd terwijl we thuis waren. Maar na contact met MOOV, is de loopband heel snel geleverd was top service van MOOV en dit was een zeer goede ervaring. De loopband is top.

21 april 2026

Hi Frank,
Vervelend dat de eerste bezorging misging, maar fijn dat we het samen snel konden rechtzetten. En nog mooier dat de loopband zelf ook goed bevalt. Dank je wel voor deze review.

Team Moovv 🧡

Snelle levering, goede service, nette afhandeling. Vriendelijke medewerkers.

Hi Bella,
Dat zijn mooie woorden om mee te werken, dank je wel. We geven de complimenten door aan het team.
Veel plezier met je loopband.

Mooi apparaat, werkt goed

Netjes verpakt aangeleverd.
Duidelijke handleiding erbij.
Werkt goed, zoals omschreven.
Een nadeel, de resultaten zie je alleen tijdens het lopen. In pauze of stop stand kun je het niet meer uitlezen.

2 april 2026

Hi Robin,
Fijn dat de loopband goed bevalt en dat de handleiding duidelijk was. Je punt over de resultaten is terecht en goed dat je dit meldt, dat de cijfers wegvallen zodra je pauzeert of stopt is niet ideaal als je nog even wil nakijken wat je hebt gedaan. We nemen deze feedback mee in de ontwikkeling van onze toekomstige modellen.

Team Moovv 🧡

Ik vind de moovv loopband ideaal

Ik vind de moovv loopband ideaal, compact, makkelijk weg te rijden door de wieltjes. Als je hem ergens tussen wil schuiven is het wel even lastig, maar dat hou je bijna niet tegen
Hij is makkelijk te bedienen en heeft zelfs een afstandsbediening als je de railing niet gebruikt, voor bijv onder een bureau

Ik ben lang en heb lange benen, maar vind de grootte echt voldoende, je kunt grote stappen zetten als je dat zou willen

Wat ik fijn had gevonden is dat de railing, dus waar je ook je tablet op kan zetten is dichter naar je toe zou zijn
Ik loop soms wat wiebelig waardoor ik me wil vasthouden, maar dat is dan net ongemakkelijk. Klein puntje van verbetering, maar ik ben er echt ontzettend blij mee

Hi Esther,
Wat fijn om zo'n uitgebreide review te lezen, dank je wel. Mooi dat de loopband ondanks je lengte genoeg ruimte biedt en dat ook de afstandsbediening goed van pas komt. Je punt over de railing nemen we serieus mee, dat je dichter bij de steun zou willen kunnen staan als je je even wil vasthouden, is een waardevol signaal voor toekomstige modellen.

Fijne, betaalbare loopband

Gemakkelijk bestellen en betalen, en een snelle levering. De loopband is gemakkelijk en prettig in gebruik. Een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Eenvoudig te bedienen en via Bluetooth te koppelen met je telefoon voor muziek via de box van de loopband. Ik ben heel tevreden!

Hi Ingrid,
Fijn dat alles zo soepel is gegaan, van bestellen tot gebruik. Leuk ook dat je de Bluetooth-functie hebt ontdekt, lekker muziek erbij maakt het lopen net wat fijner. Dank je wel voor je review.

Super blij hiermee

Super blij hiermee, het geeft me extra tijd om te bewegen tijdens het werken in de studio!

Hi,
Bewegen tijdens het werk, dat is precies waar de loopband voor gemaakt is. Mooi dat het zo goed voor je werkt in de studio.

super mooi product

super mooi product, deze loopband. Gemakkelijk te installeren. Werkt goed, degelijke uitvoering

31 maart 2026

Hi,
Fijn om te lezen dat de installatie en de kwaliteit beide in orde zijn. Dank je wel voor je review.

Hele fijne ervaring!

Zeer snelle levering (3dagen sneller dan verwacht) en heel professioneel verpakt. Het pakket voelde ogenblikkelijk zeer degelijk aan. Het opstellen was een fluitje van een cent. De loopband voelt zeer stevig en is handig in gebruik. Ik ben alvast fan!

8 april 2026

Hi Karine,
Drie dagen eerder dan verwacht en meteen een goede eerste indruk, dat is een vliegende start. Fijn dat je fan bent, blijf vooral lekker lopen.

Ik beveel het niet aan

Ik beveel het niet aan. Loopband maakt zeer veel geluid en vertoont na enkele weken al duidelijke mankementen. Prijs-kwaliteit GEEN aanrader. Geen reactie van de klantendienst.

Hi Louise,
Wat vervelend om dit te lezen en we nemen dit serieus. Een loopband die na enkele weken al mankementen vertoont en daarbovenop geen reactie van onze kant, dat had niet zo mogen gaan. Onze oprechte excuses.

We nemen nu persoonlijk per mail contact met je op om uit te zoeken wat er aan de hand is en samen naar een oplossing te werken.

Prima loopband

Prima loopband, en makkelijk op te bergen.

8 april 2026

Hi Wouter,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat de loopband naar wens is.
We wensen je er veel plezier mee.

Team Moovv 🧡

Het pakket is zonder problemen bij mij…

Het pakket is zonder problemen bij mij aangekomen. De installatie was heel eenvoudig en we hebben het zonder problemen opgezet. Voorlopig is er geen probleem en ik hoop dat dat in de toekomst ook zo blijft. Tot nu toe heb ik geen enkel probleem met de loopband.

7 april 2026

Hi Sibel,
Fijn om te lezen dat alles soepel is verlopen, van levering tot installatie. We hopen natuurlijk met je mee dat dit zo blijft. Mocht er ooit toch iets zijn, neem dsn gerust contact op.

Team Moovv 🧡

Na drie weken nog niks ontvangen

Na drie weken nog niks ontvangen, geen bevestiging van verzending of niks. Al drie keer contact opgenomen maar wordt ook weinig actie op ondernomen

1 april 2026

Hi,
Wat ontzettend vervelend om dit te lezen, en dit is absoluut niet hoe het hoort te gaan. Drie weken wachten zonder updates en dan ook nog drie keer zonder goede reactie onze kant, daar bieden we onze oprechte excuses voor aan.

We pakken dit nu direct op en nemen per mail contact met je op om uit te zoeken waar je bestelling staat en hoe we dit zo snel mogelijk voor je oplossen.