MOTEA Reviews 27.338

4,4

Goededag ben super enthousiast over motea erg snelle levering en mooie producten met goede handleiding.De manier hoe ze de producten verpakken is ook noemenswaardig goed te noemen en dan de prijzen go... Toon meer

Beenkappen besteld voor een streetglide 2014. Ze haaden een paar 2e hands exemplaren voor de fractie van de nieuwprijs. Gokje genomen . Betaling en vezending perfekt. Erg goed verpakt. De kappen zi... Toon meer

Voor Guzzi V85tt gekocht, daar worden ze voor aangeraden in uw lijst. Goede kwaliteit en vlot geleverd. Helaas geen gebruiksaanwijzing bijgeleverd, de montage bleek lastig door de vele losse onderdeel... Toon meer

Twin rail harley-davidson roadking Door de lasspetters in schroefdraad,en afgebroken bout. Na ons telefoon gesprek met motea, Een complete en goede Twin rail ontvangen. Terwijl er maar 2 sta... Toon meer

1. Motoraccessoirewinkel
  2. Auto-accessoire winkel
  3. Auto-accessoirewinkel
  4. Motorfietsonderdelen winkel
  5. Motorwinkel

MOTEA bietet seit 2003 alles rund um Tuning, Styling und Protection für Motorrad, Roller und Co. Der Kunde profitiert im Webshop von der stetigen Entwicklung neuer Produkte, die das Motorradfahren noch angenehmer machen. Gemeinsam kümmert sich das erfahrene Team darum, dass der Kunde findet was er sucht.

4,4

Uitstekend

27K reviews

Vraagt klanten om een review

Snelle levering van kwaliteitsspullen…

Snelle levering van kwaliteitsspullen voor een mooie prijs

16 januari 2026

Antwoord van MOTEA

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit en de prijs. Tot de volgende keer!

Geen product ontvangen

Maand geleden een product besteld, met levertijd eerste week van januari. Tot op heden geen product ontvangen en geen bevestiging van verzending. Meermaals gemaild maar tot op heden geen reactie gehad. Erg frustrerend dat je ook geen telefoonnummer hebt waar je ze op kan bereiken.

12 januari 2026

Hallo,

bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te lezen dat u het bestelde product, ondanks de aangekondigde levertijd begin januari, nog steeds niet heeft ontvangen en dat u geen verzendbevestiging heeft gekregen. We begrijpen goed dat het erg frustrerend is wanneer er na meerdere e-mails geen reactie volgt en er geen direct telefonisch contact mogelijk lijkt.

Om de status van uw bestelling te kunnen controleren en duidelijkheid te krijgen over de verdere afhandeling, raden wij u aan om opnieuw contact op te nemen met onze klantenservice en daarbij uw bestelgegevens te vermelden, zodat uw situatie individueel kan worden nagekeken.

Motea-Team

Super kwaliteit en snel geleverd

Super kwaliteit en snel geleverd, top!!

12 januari 2026

Antwoord van MOTEA

Bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. Top, tot de volgende keer!

Uw Motea-team

Product niet ontvangen en geen klanten service

Al meerdere keren producten gekocht bij motea. Altijd voor een nette prijs/kwaliteit verhouding. Alleen nu een party tent gekocht die ontzettend lang op zich laat wachten. Ik probeer contact te krijgen met de klantenservice maar volgens mij is die er geen. Geen mogelijkheid om contact te krijgen. En als je iets vind waar je op de een of andere manier iets kan sturen dan krijg je te horen dat er iets mis ging. Dus vandaar dat ik hier maar even een slechte review plaats. Miss dat ze dan wel gaan reageren. Jammer dat het bij dit bedrijf altijd een gok is of je producten wel aan gaan komen.

Haha ff een update. Het werkt dus echt als je een review schrijft. Ik krijg net een mailtje van dpd dat er een pakket is aangemeld van motea.

Ok weer een update. De 4 zijwanden zijn bezorgd maar de tent nog niet. Als ik op de website kijk bij tracking zie ik bezorgd staan maar ik heb dus nog niet alles. Ik ben heel benieuwd hoe dit afloopt.

Update: inmiddels 3 weken na de bestel datum. Ik heb de hele tent binnen nu. Dpd had de tent weer terug gestuurd naar motea. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Wel even nog voor motea: misschien moeten jullie zorgen dat de klantenservice beter te bereiken is of in ieders geval makkelijker te bereiken is. Ik heb behoorlijk wat moeite moeten doen om contact te krijgen en pas toen ik een review plaatste lukte het pas echt.

8 januari 2026

Hallo,

bedankt voor uw uitgebreide feedback. We nemen kennis van uw eerdere positieve ervaringen met de prijs-kwaliteitverhouding, maar betreuren het dat u bij deze bestelling te maken kreeg met een lange wachttijd en beperkte mogelijkheden om contact op te nemen. We begrijpen dat dit onzekerheid kan veroorzaken.

We zien ook uw update en noteren dat de verzending inmiddels is aangemeld bij de vervoerder. Dat neemt echter niet weg dat de communicatie vooraf duidelijker had kunnen verlopen. Mocht u nog vragen hebben over de levering of verdere afhandeling, dan raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice met uw bestelgegevens.

Ziet er goed uit

Ziet er goed uit , nog niet geprobeerd

7 januari 2026

Hallo,

bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat het product een goede eerste indruk maakt.

We hopen dat het ook in gebruik aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, staat onze klantenservice graag voor u klaar.

Wat een zooi

Wat een zooi ! Geen telefoonnummer geen e-mailadres. Bestelling geplaatst in juni 2025, zou vandaag geleverd worden, maar alles blijft doof en stom ! Niks aan informatie.
Te mijden !

7 januari 2026

Hallo,

dank u voor uw bericht. Het spijt ons te lezen dat u tot op heden geen informatie heeft ontvangen over uw bestelling en dat de aangekondigde leverdatum niet is nagekomen. Wij begrijpen dat het ontbreken van duidelijke communicatie in zo’n situatie bijzonder frustrerend is.

Om de status van uw bestelling te kunnen controleren en u van meer duidelijkheid te voorzien, raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice met vermelding van uw bestelgegevens, zodat uw geval individueel kan worden nagekeken.

Motea-Team

Niet passend product, zeer slecht

Achterspatbord Zaddox RH1 zwart voor de z900 2025 gekocht. In de lijst van passende modellen past deze volgens hun.

De plaat die op de as gaat moet een stuk smaller worden en het spatbord zelf zit in een verkeerde hoek.

24 december 2025

Hallo,

bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het achterspatbord niet correct past op uw motorfiets, ondanks dat het model als compatibel wordt vermeld. De opgegeven compatibiliteit is gebaseerd op de beschikbare gegevens, maar afhankelijk van uitvoering, bouwjaar of specifieke configuraties kunnen er afwijkingen optreden.

Als u wilt dat uw situatie nader wordt bekeken of als u vragen heeft over het product, raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice met vermelding van uw bestelgegevens. Zo kan uw aanvraag individueel worden gecontroleerd.

Motea-Team

eind eindelijk alles goed ontvangen

eerst kreeg ik 1 pakket en dacht dat is niet compleet,
maar 2 dagen erna kwam er nog een pakket en was mijn bestelling compleet, jullie doen het zeer goed, maar de transporteurs laten nogal eens afweten

16 december 2025

Een duo seat/single sweater superduke

Een duo seat/single seater besteld voor een superduke 1290.
Het product was slecht gespoten waardoor ik het alsnog moest laten spuiten.
In retour had ik geen zin i.v.m.wachten plus ik denk dat het nieuwe product dat overigens 45 kost niet veel beter zal zijn.
Teleurstellend !!

5 november 2025

Antwoord van MOTEA

Bedankt voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons zeer dat de lak van de twee-/eenzitsbank voor uw Superduke 1290 niet naar wens was. Dit voldoet niet aan onze kwaliteitsnormen.

We begrijpen uw frustratie over het opnieuw moeten spuiten van het onderdeel en nemen uw feedback zeer serieus om de kwaliteit in de toekomst verder te verbeteren.

Super ontevreden

Super ontevreden, 2x een motor krik besteld, eerste keer mijn geld terug gehad , en weer besteld in september, nu al een paar keer gemaild, maar hoor NIETS.

23 september 2025

Beste klant,

dank u voor uw bericht. We noteren uw opmerkingen over de bestelling en het uitblijven van een reactie per e-mail. Als u de gegevens van uw order bij de hand heeft, kan onze klantenservice het verloop van de bestelling en de beschikbare opties voor u nakijken.

Het Motea-team

Twee sterren omdat het bagagerek voor…

Twee sterren omdat het bagagerek voor mijn Goldwing 1800 in ieder geval geleverd was. 0 (nul) sterren voor het rek zelf. Deze was volgens mijn door een dronken lasser gemaakt omdat alle 4 de pootjes zo scheef stonden dat ik de bestaande gaten moest uitboren om de bouten omder een hoek vast te kunnen zetten. Behoorlijk teleurgesteld

28 oktober 2025

Beste klant,

dank voor uw terugkoppeling. Het spijt ons te horen dat het bagagerek voor uw Goldwing 1800 niet naar verwachting past en dat u de gaten heeft moeten uitboren vanwege scheefstaande pootjes. Dat is niet de montage-ervaring die wij nastreven.
Neem alstublieft contact op met onze klantenservice met uw bestelnummer en, indien mogelijk, foto’s van het rek (met zicht op de lasnaden en de uitlijning). Zo kunnen we de situatie beoordelen en u informeren over de mogelijke vervolgstappen zoals ruilen of retourneren volgens de geldende voorwaarden.

Het Motea-team

Ik ben al maanden aant wachten op mijn…

Ik ben al maanden aant wachten op mijn windscherm van ongeveer €70
De levertijd zou zijn uiterlijk 24 oktober,
Helaas nog niks gehoord en ook niks ontvangen. Geen mails helemaal niks, meerdere malen gemaild naar het bedrijf, maar er is echt totaal niet mee in contact te komen (er is geen telefoonnummer of contact wat je kunt bereiken) Nu ben ik benieuwd of ik ooit nog mijn product ga ontvangen…

28 oktober 2025

Beste klant,
bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u nog steeds geen windscherm hebt ontvangen en dat u geen reactie hebt gekregen op uw eerdere e-mails. Dat is uiteraard niet de ervaring die u mag verwachten.
Wij adviseren u om contact op te nemen met onze klantenservice, onder vermelding van uw bestelnummer en de datum van bestelling. Zij kunnen de status van de levering rechtstreeks bij de vervoerder controleren en aangeven of het pakket nog onderweg is of dat een nieuwe verzending of terugbetaling nodig is.
Wij begrijpen dat het lang wachten erg vervelend is en danken u voor uw geduld.
Het Motea-team

Heb meerdere pogingen gedaan om…

Heb meerdere pogingen gedaan om beugelset te bestellen voor zadeltassen. Waarbij de wachttijd die ze zelf aangaven best wel langs was "gemiddeld 4 tot 6 weken" prima op het moment dat het volgens hun geleverd moest worden werd de levertijd met gemiddeld 4 maanden verplaatst. Dit was helaas met verschillende artikelen en verschillende pogingen gebeurd. Ze betalen wel netjes snel je geld terug als je de bestelling annuleert. Maar het is zonde van je tijd. Je geduld word echt op de proef gesteld. Spullen uit China komen zelfs sneller aan. Jammer,ik had graag veel meer willen kopen op hun site,maar kan niet aan op hun levertijd. Die zij zelf ook niet kunnen garanderen.

22 oktober 2025

Antwoord van MOTEA

Bedankt voor je duidelijke terugkoppeling. We begrijpen heel goed dat verschuivende levertijden van weken naar maanden — en dat bij meerdere artikelen — je geduld op de proef stellen. Het is positief dat terugbetalingen snel zijn verlopen, maar dat neemt de verloren tijd natuurlijk niet weg.
We nemen je opmerkingen mee om beschikbaarheid en levertijden transparanter en consistenter te communiceren. Wil je voor specifieke artikelen een actuele inschatting of mogelijke alternatieven met kortere doorlooptijd, stuur dan je bestel- of artikelnummers naar onze klantenservice; zij geven je een zakelijke update op basis van de meest recente gegevens.
Het Motea-Team

Goedkope troep

Het ziet er als je het binnen krijgt allemaal goed uit, alleen binnen een paar dagen begint alles te roesten. Is gewoon hele goedkope troep. Heb zelf alle bouten en moeren moeten vervangen door duur te kopen en de Sissybar die ik gekocht heb kon ik zelf opnieuw gaan spuiten na mijn vakantie. Aanschaf is goedkoop, maar uiteindelijk ben je veel duurder uit!!!!

20 oktober 2025

Antwoord van MOTEA

Bedankt voor je terugkoppeling. Jammer om te horen dat er binnen enkele dagen roestvorming optrad en dat je bouten/moeren moest vervangen en de sissybar hebt moeten overspuiten.
Stuur onze klantenservice alsjeblieft je bestelnummer, foto’s van de aangetaste onderdelen en een korte toelichting (gebruik/omstandigheden). Dan kan het team de situatie beoordelen en met je doornemen welke opties er in jouw geval passend zijn. Indien gewenst kunnen we ook onderhouds- en verzorgingsadviezen delen.
Het Motea-Team