Goededag ben super enthousiast over motea erg snelle levering en mooie producten met goede handleiding.De manier hoe ze de producten verpakken is ook noemenswaardig goed te noemen en dan de prijzen go... Toon meer
Beenkappen besteld voor een streetglide 2014. Ze haaden een paar 2e hands exemplaren voor de fractie van de nieuwprijs. Gokje genomen . Betaling en vezending perfekt. Erg goed verpakt. De kappen zi... Toon meer
Voor Guzzi V85tt gekocht, daar worden ze voor aangeraden in uw lijst. Goede kwaliteit en vlot geleverd. Helaas geen gebruiksaanwijzing bijgeleverd, de montage bleek lastig door de vele losse onderdeel... Toon meer
Twin rail harley-davidson roadking Door de lasspetters in schroefdraad,en afgebroken bout. Na ons telefoon gesprek met motea, Een complete en goede Twin rail ontvangen. Terwijl er maar 2 sta... Toon meer
MOTEA bietet seit 2003 alles rund um Tuning, Styling und Protection für Motorrad, Roller und Co. Der Kunde profitiert im Webshop von der stetigen Entwicklung neuer Produkte, die das Motorradfahren noch angenehmer machen. Gemeinsam kümmert sich das erfahrene Team darum, dass der Kunde findet was er sucht.
Gewerbepark Grünewald 2, 58540, Meinerzhagen, Duitsland
Vraagt klanten om een review
artikelen teruggestuurd per abuis 2 maal zelfde besteld en betaald, 1x geen geld terug bij retour van beide bestellingen.
Maanden gemaild hierover 'geen resultaat.
273 euro armer.
retour niet te vinden door klantenservice,

Antwoord van MOTEA
Mooie topkoffer besteld, was met een paar dagen binnen.
Helaas was deze veel te groot voor mijn motor.
Koffer retour gestuurd en binnen een week stond het bedrag weer op mijn rekening.
Prima geregeld
Dit bedrijf is niet te vertrouwen, het pakket onder hun verzend bewijs is retour gegaan en na bijna 1 maand nog steeds mijn geld niet terug gekregen, ze gaan zelf niet automatisch achter hun pakket aan want ik als ontvanger kan GEEN informatie of een onderzoek starten bij de bezorg bedrijf alleen de verzender dus motea, naar meerdere maals een email te hebben gestuurd naar ze om dit net af te handelen wat ze maar niet doen reageren ze ook niet meer op mijn mail, dus zo gaan ze dus met KLANTEN om

Antwoord van MOTEA
Ik heb een bestelling gedaan maar meer dan de Pakketgegevens verstuurd naar verzendpartnerde komt er niet.
awb CT327292362DE
bestelling 8000342112
Al 3 keer een contactformulier ingevuld maar krijg geen reactie.

Antwoord van MOTEA
een tuinpaviljoen aangekocht, twee dagen later zeggen ze pas leverbaar twee maanden later en dat ik de datum zelf moet controleren en als je dan kijkt op de site staat nog altijd 3 a 4 werkdagen.andere tent was ook niet mogelijk, dan vraag ik mijn geld terug en komt er niks reactie meer, alleen dat de bestelling is geannuleerd, Dit is al bezig van 05/05025,

Antwoord van MOTEA
Motortassen + houder besteld. Snel gelever Houders pasten niet op de motor. Tassen gehouden, houders terug gestuurd. Binnen vier dagen stond het geld weer op mijn rekening. Prima geregeld!
Had mn twijfels na sommige reviews maar na 3 bestellingen voor mn tracer ben ik meer dan tevreden. Prijs en kwaliteit op en top. Ga zeker vaker bestellen bij MOTEA.
Moet een maand wachten op een bestelling. Dan gaat het ergens fout en moet ik nog langer wachten. Klantendienst is onbestaand. Hoewel eerdere bestelling correct verliepen gaat het nu volledig de mist in. Ik had een scherm besteld voor mijn Harley maar door het uitblijven van de levering moet ik nu op reis vertrekken zonder scherm. Lijkt mij meer een meer een 'Dropshipper' verhaal te zijn.
Kan niet minder dan 1 STER EN DAT IS JAMMER.
Probeerde een retour aan te melden,binnen de 30 dagen retour
Hier zat geen communicatie in Probeerde op 2 manier antwoord te krijgen en zelfs in te loggen ook daar ging het al een paar keer verkeerd.
Lukte zelfs niet al was al ingelogd.
Nu ziet ik met een onderdeel van €140,- waar ik niks mee kan en of doorverkopen..schandalig..internet bedrijven moeten zich echt gaan schamen hoe je met je klanten omgaat
Motorrent besteld met inrijklem
Zeer slechte levering
1ste duurde lang
2de van de 2 pakketten die moest ontvangen maar 1 ontvangen
3de tweede pakket zwaar beschadigd aangekomen de doos helemaal beplakt met dhl plakband om pakket aan een kant dicht te maken, andere kant gleden de tentstokken er gewoon uit.
Proberen contact te leggen met Motea maar helemaal niks wat een K.,bedrijf zeg, proberen de klachten pagina in te vullen maar werd tot 4 keer toe niet geaccepteerd
Geen normaal contact mogelijk over de zending
Bij opzetten misten we boutjes sommige stokken waren beschadigd en niet meer rond.
Tent doek sluit niet aan
Al met al een waardeloos motor tent en dat zelfs voor €255,-
Waardeloze rommel, en bedrijf wil er niks van weten of horen
Waardeloos
Twin rail harley-davidson roadking
Door de lasspetters in schroefdraad,en afgebroken bout.
Na ons telefoon gesprek met motea,
Een complete en goede Twin rail ontvangen.
Terwijl er maar 2 stangen slecht waren.
En 2 bouten.
Nu zo tevrede over motea dat ik er weer een volgende bestelling durf te bestellen.
Klant te vrede heid staat hier hoog in het vaandel ga zo door met allen klanten.
Raad het iedereen aan hier te kopen.
Groeten JLGL van der Linden.
tevreden over de levering maar niet te spreken over de klantenservice want er is gewoonweg geen klantenservice. op berichten naar de klantenservice ( al 5 berichten gestuurd )wordt gewoon niet gereageerd en op de site geven zij misleidende kortingen want er staat doorgaans zwart op wit "- 25% korting op alles " maar in realiteit is dat lang niet zo. uitleg daarover wordt eveneens pertinent genegeerd, daarom is deze site onbetrouwbaar naar mijn mening.
Heel slecht geen tekeningen en er is altijd een onderdeel niet meegeleverd. Je kan ook niks checken geen stukljst bij. Besteld windscherm voor Harley Davidson en voetsteunen zodat je voeten meer naar voren zitten. Bij beide bestellingen geen tekening en 1 onderkant niet geleverd. Koop daar niks dus
Levertijd van een maand en zeggen dat ze snel kunnen leveren. Product komt gewoon uit China en geen beschrijving hoe te monteren.
Ooooo wat een joker ben ik .
Het gegeven dat je moet kijken wanneer het geleverd wordt komt pas na betaling
Dus 1 1/2 maand wachten op handvat verwarming Triumph
Eerst dus ook laatste keer bestelling
Daarom ook geannuleerd en geld terug gekregen .
Wacht al paar weken op dat de bestelling verzonden is mail.
20ste mei besteld
Hoop dat het bestelde artikel alsnog snel geleverd wordt .
Gr Marianne
Bestellin en levering gaat prima.
Maar bij retourzending moet je wel geduld hebben en afwachten of je je geld terug krijgt.
Op de website kun je niet een contactformulier vinden of een emailadres om navraag te doen.
Telefoonnummer is ook lastig
Kuipruit passend voor Harley Davidson Dyna Wide Glide 93-05 Craftride met vork 39mm, een fxdwg uit 2002 heeft een vorkpoot van 41mm en past dus niet op dit model. Treeplanken voor dit model staan ook verkeerde diamaters bij. en zo zijn er nog veel meer dingen die gewoon niet kloppen. Ze zijn niet te bereiken per mail of telefoon dus dat wordt niet bestellen hier
Kofferset voor Honda VFR 800 gekocht .
Zou passen op deze motor.
Als eerste motage handleiding van dd fabrikant zit er niet bij, die moet je downloaden. Dan blijkt er voor de topkoffer geen montage handleiding te zijn, althans ze noemen het montage handleiding maar het is alleen een veiligheids instructie.
De handleiding voor de zijkoffers is alleen in het Duits.
Set gaat retour. Gelukkig betaalt met PayPal dus mochten ze moelijk doen, ik krijg mijn geld wel terug.
Tio voor iedereen, neem een PayPal rekening en betaal met PayPal. Ben je altijd beschermd.

Antwoord van MOTEA
ik heb een verkeerd product besteld en meteen een email gestuurd met dat ik deze wilde ruilen nog voor dat die verzonden was. op email wordt al 2 weken niet gereageerd bellen neemt niemand op. ik neem aan dat ze 30 dagen wachten zodat de retour termijn is verlopen. erg jammer dit!!!!!!