Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min ordre kom hurtigt og Malene fra Moud Home havde været så sød og skrive til GLS udenpå min pakke at de godt måtte stille den ved min dør hvis ikke jeg var hjemme og derved sparede jeg en tur i pakk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte to fine knagerækker, hvoraf to af knagerne ikke passede i gevindet. Jeg kontaktede MOUD Home herom, fik hurtigt svar, og dagen efter modtog jeg to nye knager. Det er, i min optik, virkelig g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi gør vores yderste for at give dig den bedste købsoplevelse. Vi har lynhurtig levering på alle lagervarer, du har 30 dages returret og har du brug for hjælp, så ring endeligt til os. Hos MOUD Home finder du langtidsholdbare interiør produkter i høj kvalitet til din boligindretning.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

4,9

Alle reviews

38 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har kun ros til MOUD Home!

Jeg købte brusestang, badeforhæng og ringe til badeforhænget. Havde aldrig før hørt om webshoppen, men kunne læse positive anmeldelser her på trustpilot, så jeg tog chancen. Og jeg blev ikke skuffet. Super lækre varer, hurtig levering og som prikken over i’et medfølger der en personlig hilsen. Kan give min bedste anbefalinger til MOUD Home!

29 april 2025

Hej Nathalie
Hvor bliver jeg bare glad over at høre, at du har haft så god en oplevelse med at handle hos os :-) Tusind tak fordi du deler, det betyder meget for os!

Skønne kurve + personlig hilsen - perfekt 🤩

Jeg modtog de fineste kurve og et personligt kort samt et lille stykke Daim 🫶 kurvene er så flotte, lige som jeg havde håbet på og den personlige hilsen gør en kæmpe forskel, en ekstra forkælelse og det er jo altid dejligt. Jeg handler der igen - INGEN TVIVL Ps. Levering to dage efter bestilling - what’s not to like!

23 mei 2025

Hej Jeanette
Ej men tusind tak for den skønne besked, hvor bliver jeg bare glad for at høre, at du har haft en god oplevelse, og du er glad for de fine kurve :-)
TAK fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sætter jeg stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og varen var som…

Hurtig levering og varen var som forventet

23 mei 2025

Hej Lone

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, jeg er glad for at høre du har haft en god oplevelse :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte 2 fine spejle som kom…

Jeg bestilte 2 fine spejle som kom allerede dagen efter. Stort anbefaling herfra :o)

5 mei 2025

Hej Maria

Dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med spejlene :-)

Tak fordi du gav dig tid til at dele din oplevelse :-)

Smukt prudukt

Virkelig smukt produkt - hurtig levering og så elsker jeg det lille personlige kort ;)

22 april 2025

Hej Bettina
Hvor er jeg glad for, at du blev glad for produktet og du havde en god oplevelse :-) Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, TAK :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var nemt at bruge hjemmesiden og…

Det var nemt at bruge hjemmesiden og køb/levering var helt ok

28 april 2025

Hej Mona
Dejligt at høre, at det har været en god oplevelse for dig :-) Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse :-)

God, professionel oplevelse

God, professionel og personlig kommunikation - og da varen kom var kvaliteten i top… handler gerne hos jer en anden gang. 👍

22 april 2025

Hej Gitte
Hvor bliver jeg da bare glad af at læse din anmeldelse, hvor er det dejligt at høre at du har haft så god en oplevelse :-) TAK fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sætter jeg stor pris på :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, varerne var pakket i bobleplast og godt beskyttet

8 april 2025

Hej Anne Mette

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tiden :-)

Fremragende kvalitet

Hurtig ekspedition. Havde pakken dagen efter bestilling. Meget fint badeforhæng i fremragende kvalitet

3 april 2025

Hej Christina

Hvor bliver jeg bare glad for at høre om dine gode oplevelse :-)
Tusind tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tiden :-)

Hurtig levering - fint bruseforhæng

2 april 2025

Hej Lene
1000 tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på.
De bedste hilsner

Antwoord van MOUD Home

Hvor er jeg glad for du har haft en god oplevelse med at handle hos os :-)
Mange tak fordi du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig lækker kvalitet og hurtig levering.

Købte et super fint badeforhæng. Altid svært at bedømme sådan noget på nettet, men kvalitet og farve er helt i top! Levering gik hurtigt og det er en rigtig fin detalje med det håndskrevne kort👌

20 maart 2025

Hej Ida
Ej men tusind tak for de skønne ord, hvor er jeg bare glad for at høre, at du har været glad for at handle hos os :-)
Og TAK fordi du tog dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flotte knagerækker og super…

Super flotte knagerækker og super service. Fin håndskreven note i pakken hvilket, for mig, gør det super personligt.

10 maart 2025

Kære Mette

Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :-) Jeg er virkeligt glad for, at du tog dig tiden til at dele din oplevelse, tusind tak! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, hurtig levering og flotte produkter :)

13 maart 2025

Hej Helle
Dejlig at læse, at du har haft en god oplevelse. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med at handle hos os :-)

10 maart 2025

Hej Mette

Dejligt, du har haft en god oplevelse. Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :-)

Hurtig levering af kvalitetsvare

Hurtig levering med personlig hilsen. Varen var lige så fint som på billedet i webshoppen.

4 maart 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Viola

Hvor er jeg glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :-)

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :-)

MAlene fra MOUD Home

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varen var hurtig sendt og den var lige…

Varen var hurtig sendt og den var lige så perfekt som jeg havde forstillet mig.

24 februari 2025

Hej Jette
Hvor er det dejligt at høre :-) Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive den fine anmeldelse.

Malene fra MOUD Home

Lees meer over geverifieerde reviews.