Ik geef mijn eerste reis met Mundero natuurlijk 5 sterren. De organisatie is top en de communicatie voordat de reis begint is zeer duidelijk. De reis zelf was een onvergetelijke ervaring. Niet enkel d... Toon meer
Alles was erg goed geregeld, waardoor het een onvergetelijk avontuur was. Zelfs toen onze wijntour niet kon doorgaan, werd er van Mundero uit gecompenseerd. Heel mooi!
Love Mundero! Heel fijne organisatie met veel vrijheid tijdens het reizen. Niets is verplicht, enkel aan te raden :) Goed georganiseerd van A-Z. I recommend!
de reisorganisatie geeft een mooie mix van avontuur, natuur en cultuur. door de leeftijdsgroepen en niet te grote groepen krijg je steeds een goede connectie met al je verschillende medereizigers. Daa... Toon meer
Avontuurlijke groepsreizen voor 20 - 39 jarigen waarbij vrijheid centraal staat. Kiest zelf je leeftijdscategorie uit. We reizen naar alle uithoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Canada, van Patagonië tot China, reis je ook mee met een groepje nieuwe vrienden en een ervaren Nederlandstalige reisleider
Muinkkaai 42, 9000, Gent, België
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
In augustus 2024 ben ik 2 weken met Mundero naar IJsland gereisd in een jongeren (22/30) groepsreis. Dat was een zeer prettige ervaring met een [vrijwilliger] reisleidster die goed haar best deed en leuke plekjes wist te vinden. Zeker een aanrader.

Antwoord van Mundero
Super fijn programma voor de reis, alsmede een heel leuke en georganiseerde reisbegeleidster! Machtige groep, activiteiten om U tegen te zeggen en een prima afwisseling tussen natuur, cultuur en actie!

Antwoord van Mundero
Omschrijving van het verloop van de reis én de realiteit lopen gelijk!

Antwoord van Mundero
Meest waanzinnige reis die ik ooit maakte! Warme, enthousiaste groepssfeer, top reisleider, adembenemende plekken. Zou geen seconde hebben willen missen. Tranen van geluk gegarandeerd! :-)

Antwoord van Mundero
Wij zijn twee jaar geleden op reis geweest naar Mexico met Mundero. Er zijn tijdens deze reis een aantal zaken misgelopen.
Op dat moment hadden wij niet door wat we van een reisorganisatie konden verwachten. Maar nu we op reis zijn geweest met een andere reisorganisatie voel ik mij toch genoodzaakt om een review te schrijven over Mundero en de magere service die je hier krijgt.
De reisbegeleidster wist amper iets over het land. Ze kon enkel Spaans spreken maar voor de rest was de organisatie ver zoek. We kregen weinig informatie over uitstappen. Ze had ook nooit genoeg cash bij waardoor wij verschillende uitstappen moesten voorschieten. We waren altijd onderweg en hadden amper tijd om te rusten, aangezien de ondoordachte planning dit niet toeliet. Voor de terugvlucht werd 1 van onze medereizigers op een andere vlucht gezet die pas de volgende ochtend zou vertrekken. Zowel Mundero als onze reisbegeleiding waren hiervan op de hoogte, zij regelden namelijk de check-in, maar vonden het niet nodig om dit even te melden. We kwamen hier pas achter in de luchthaven en hebben uiteindelijk met de groep het ticket van onze medereiziger betaald om ze met ons mee te laten gaan. Er werd zelfs geen hotel geregeld voor dit meisje… Mundero is hier niet tussengekomen en vonden het heel normaal dat een meisje alleen in Mexico achterbleef. Hiervoor hebben we ook nooit een compensatie voor terug gezien. Deze grap kostte ons €70 per persoon. Bij onze terugvlucht hadden we een tussenstop in Frankfurt. Heel de luchthaven lag plat wegens een staking. Ook dit was op voorhand geweten. Wederom was er niets geregeld (hotels, alternatief transport, …) We namen weer contact op met Mundero om te vragen hoe ze dit gingen regelen. Het antwoord was “wachten…” ,waardoor we uiteindelijk zelf een trein hebben genomen naar België en we ons vervoer zelf geregeld hebben. Dit kostte ons nogmaals €120 per persoon extra. Uiteindelijk hebben we na al deze gebreken slechts €60 van Mundero teruggekregen. Ze maakten zelfs geen onderscheid wie wel of geen verzekering hiervoor had genomen. Kortom, wil je echte service en een gids die iets van het land kent, dan ga je best niet op reis met Mundero. Om met een positieve noot te eindigen. Mexico is zeker de moeite waard om naartoe te gaan, maar denk goed na over de reisorganisatie die je neemt. Zolang er geen problemen zijn verloopt als goed. Van zodra er zich een onverwacht probleem voordoet zal je het toch nog zelf moeten oplossen en zal je hiervoor geen vergoeding vanuit Mundero krijgen.

Antwoord van Mundero
De reis was heel goed georganiseerd ik ga zeker volgend jaar een anders reis boeken 3 jaar geleden heb ook de reis Slovenië gedaan en ook super georganiseerd met mundero
Mundero is zeker een aanrader

Antwoord van Mundero
De reis had een zeer leuke inhoud: mooie natuur, gezellige cultuur, leuke activiteiten.
De verplaatsingen en overnachtingen waren prima gepland, alles was in orde.
De reisbegeleiding was goed: duidelijke communicatie, voldoende info over activiteiten en planning.

Antwoord van Mundero
Peru 2024 - Fantastische reis door de overweldigende natuur! Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze voor mijn Peru-reis met Mundero! In deze 22 dagen heb je echt de Peru Full Experience, met hoogtepunt na hoogtepunt (soms letterlijk op 4.600m hoogte). De magnifieke uitzichten en de overnachtingen in hutjes in het ongerepte Andes-gebergte of op een eilandje van het Titicaca-meer zal ik nooit vergeten. Het programma van Mundero was heel gevarieerd en de organisatie ter plaatse door onze reisleider was echt top, niets op aan te merken. Dit was mijn eerste groepsreis, maar zeker niet mijn laatste!

Antwoord van Mundero
Zeer correcte reisorganisatie. De 'Explore South Africa' reis is zeker en vast een dikke aanrader! Heel leuke afwisseling tussen avontuur en af en toe wat meer comfort. De New York City trip deed ik ook, was alweer prima in orde en exact wat je ervan zou verwachten volgens de website. De prijzen zitten scherp in de markt. Een aanrader!

Antwoord van Mundero
Als ik kon,zou ik geen sterren geven. Ik raad aan om zeker naar andere reisorganisaties te kijken. Ik ga alleszins niet meer met deze reisorganisatie op reis, inclusief enkele andere mensen.
Deze organisatie is 1. Héél duur (de maaltijden zitten er nooit in) & de accomodaties zijn soms echt smerig als je in hostels vertoeft. 2. Als alles goed gaat, geen probleem. Als er dingen mislopen, zou ik je hart vasthouden, want sommige beslissingen die deze organisatie neemt, roepen enorm veel vraagtekens op en je moet zeker niet op begrip rekenen van hun kant. Zij kijken vooral naar het maken van winst, niet per se naar het behouden van klanten of klanten gelukkig houden.
3. Valt het op dat op trustpilot vooral reviews staan met een rating van 4 of 5/5?

Antwoord van Mundero
Superfijne ervaring. Duidelijke communicatie, transparante organisatie en geweldige reisbegeleidster.

Antwoord van Mundero
Het was een heel leuke reis met een heel goeie en toffe reisleider!

Antwoord van Mundero
Fijne sfeer, goed georganiseerd, toffe begeleiding, actief en gevarieerd programma.

Antwoord van Mundero
Mijn reis naar Costa Rica en Panama was een super ervaring! De planning, de activiteiten, de reisleider,... Alles was top!