Ik geef mijn eerste reis met Mundero natuurlijk 5 sterren. De organisatie is top en de communicatie voordat de reis begint is zeer duidelijk. De reis zelf was een onvergetelijke ervaring. Niet enkel d... Toon meer
Alles was erg goed geregeld, waardoor het een onvergetelijk avontuur was. Zelfs toen onze wijntour niet kon doorgaan, werd er van Mundero uit gecompenseerd. Heel mooi!
Love Mundero! Heel fijne organisatie met veel vrijheid tijdens het reizen. Niets is verplicht, enkel aan te raden :) Goed georganiseerd van A-Z. I recommend!
de reisorganisatie geeft een mooie mix van avontuur, natuur en cultuur. door de leeftijdsgroepen en niet te grote groepen krijg je steeds een goede connectie met al je verschillende medereizigers. Daa... Toon meer
Avontuurlijke groepsreizen voor 20 - 39 jarigen waarbij vrijheid centraal staat. Kiest zelf je leeftijdscategorie uit. We reizen naar alle uithoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Canada, van Patagonië tot China, reis je ook mee met een groepje nieuwe vrienden en een ervaren Nederlandstalige reisleider
Muinkkaai 42, 9000, Gent, België
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb mijn eerste groepsreis naar Sri Lanka achter de rug, het was een super fijne ervaring met een toffe groep in een prachtig land! Ik kijk er naar uit om nog eens op groepsreis te vertrekken met Mundero.

Antwoord van Mundero
Voor een eerste groepsreis kon ik me geen betere groep en reisleider inbeelden! We hebben samen een mooie tijd beleefd, met een mix aan natuur, cultuur, actie en ontspanning. Zeker een aanrader!

Antwoord van Mundero
Leuke reisorganisatie voor jongeren met een positieve vibe. Goede organisatie en communicatie. Leuke manier om in contact te komen met nieuwe mensen.

Antwoord van Mundero
Alles goed georganiseerd. Toffe reisleider, leuke groep.
Ga zeker nog met Mundero op vakantie gaan. Aanrader

Antwoord van Mundero
De reis, een combinatie van Tanzania en Zanzibar, was gewoon top. De planning was foutloos, de begeleiding was super & de ervaring is er eentje die ik voor héél lang zal koesteren.
Hiken in de natuur, gecombineerd met cultuur en om af te sluiten wat rust (kitesurfen, zon, strand & cocktails). Voor mij één van de mooiste en leukste reizen die ik heb gedaan. Hakuna Matata

Antwoord van Mundero
Ik vond de Griekenland Island hopping een SUPER leuke reis waarin je veel verschillende eilanden bezoekt en er voor elk wat wils is: Zowel voor de strandgangers als voor de meer actieve mede-reizigers was er voldoende keuze qua activiteiten. Daarbij kregen we zeer veel hulp en inbreng van onze reisleidster van Mundero, die steeds op voorhand opzocht wat de leukste dingen waren om te doen of bezoeken. Ik heb er alleszins heel hard van genoten!

Antwoord van Mundero
Het was een geweldig avontuur, leuke mensen leren kennen. Ik heb de tijd van mijn leven gehad. Echt een aanrader!

Antwoord van Mundero
Fantastisch reis met een geweldige reisleider en een heel toffe groep! Dankjewel :)

Antwoord van Mundero
Het was heel goed georganiseerd, we hadden een keitoffe begeleider mee en in combinatie met een toffe groep en wat geluk met het weer kon deze reis gewoon niet anders dan top zijn!

Antwoord van Mundero
Leuke organisatie om een groepsreis te doen als jongere. Veel inbreng mogelijk, maar je kan ook evengoed de groep volgen. Topervaring!

Antwoord van Mundero
De reis was super goed geregeld en de perfecte afwisseling tussen natuur, cultuur, actie en ontspanning! Het was top om op die manier nieuwe mensen te leren kennen.

Antwoord van Mundero
Iedere keer een onvergetelijke reis met bergen avontuur, zeeën van vrijheid, een toffe groep mensen en organisatoren die het reizen in hun hart hebben. Zeker een aanrader!

Antwoord van Mundero
Vooral de reis formule sprak me op voorhand heel hard aan. De goede mix van avontuurlijk bergtochten en een bezoek aan de grootste steden van Schotland waren wat mij overtuigd hadden. Ook de kleinere groepen van deelnemers zodat iedereen elkaar snel kan leren kennen en echt een band opbouwen was zeer aangenaam.

Antwoord van Mundero
De road trip in Slovenië die ik in juli deed was geweldig, maar wel intensief. Het reisprogramma en de gedane activiteiten waren zeer tof en waren zoals vermeld in de brochure. Het paragliden was echt de max en een buitengewone activiteit, net als de overnachting in een berghut! Wel was het eerste deel van de reis intensief in die zin dat we ons regelmatig moesten rushen omwille van de tijdsdruk voor het halen van onze afspraken. Dat heeft soms tot een zekere mate van stress geleid. Gelukkig werd dit gecompenseerd door het tweede deel van de reis dat veel rustiger en niet langer intensief verliep!
Verder ben ik zeker tevreden over de reis omwille van de onvergetelijke activiteiten en ervaringen die ik gedurende onze reis in Slovenië heb opgedaan!

Antwoord van Mundero
The wild Greece trip was mij een echte ontdekking naar avontuur! Vanop de top van M. Olympus tot het bungy jumping in het prachtige kanaal van Korinthe, raften met een vlot in de lousios river, de stadjes, restaurantjes… en dat allemaal samen met een fantastische groep maak je van deze trip onvergetelijke herinneringen mee. Daarnaast krijg je een toffe groepsleider die je meeneemt in het verhaal over de Griekse mythologie, de groepsleider was een vriend van de groep die zorgde voor de groepssfeer, dagverloop & planning, avontuur, motivatie.
Ik kijk alvast uit naar de volgende groepsreis met Mundero! ;-)

Antwoord van Mundero
Het bedrijf gaf me een top ervaring. En een top reis.

Antwoord van Mundero
Een heel goede uitgestippelde reis, super begeleidster iris, toffe groep, lekkere restaurantjes, goede accomodaties en de liefde gevonden bij een medereiziger 😊

Antwoord van Mundero
Het was een reis om nooit te vergeten. De reis was wel intensief, maar wel de moeite waard.
Ook was de reisleider een heel vriendelijke, oplossing-denkend persoon die voor iedereen paraat stond. De enigste "werkpunten" aan deze reis waren de intensiteit en wat tijdsgebrek.
De intensieve dagen volgden zich redelijk snel op. Op het einde van de reis was het een stuk rustiger dan in het begin. Misschien was het beter om een "rustigere" dag in te lassen na een intensieve dag.
Sommige activiteiten hebben we sneller over gedaan dan we nodig hadden. Naar mijn mening was de reis 2 dagen te kort om van sommige activiteiten op een fatsoenlijke manier te kunnen genieten.
Desondanks deze twee werkpunten raad ik deze reis ten zeerste aan! Capri en de Amalfikust hebben mijn verwachtingen overtroffen!