Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fantastisk lække mad som altid. Gæsterne var vildt begejstrede og det var vi selvfølgelig også. Portionerne er meget passende, alle blev mætte. Vi hentede i Slet og det var klar på præcis d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde den dejligste familie fødselsdagsmiddag i haven med det lækreste mad. Vores gæster taler stadig om det jeg glæder mig selv til næste gang vi skal have Mundret❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte menuen med 8 retter og alt var virkelig lækkert. Det var indbydende med de lækreste smage. Alle gæster, børn og voksne, var meget begejstret, det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestille... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mundret er mundrette anretninger med fine smagsnuancer. Det er vigtigt at købe ekstra brød, fordi det smager vildt godt, og en rest kan let lunes et par minutter dagen efter også. Hvis jeg skal gi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Afhaalservice
  2. Tapasrestaurant

Geschreven door het bedrijf

Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lækkert men lidt for lidt

Lækker mad. Vi fik en stor festmenu. Dog var det ikke nok med ét brød, så vi måtte spæde til, og desserten var også lige lille nok, så vi måtte tilføje elementer.
Næsten alle spiste helt op, så 8 retter var lige lidt nok, eller også er bægrene lige små nok.

Kære Jeacec

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at festmenuen var lækker, og at maden generelt blev godt modtaget. Vi noterer også din feedback omkring portionsstørrelserne, herunder brød, dessert og de enkelte retters mængde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker mad til overkommelige priser

Klar til tiden - sød betjening - lækker mad til overkommelige priser.
Skønt at der er mulighed for selv at sammensætte sin favoritmenu og at der ikke er krav om antal kuverter.

Kære Helle

Tak for din feedback. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med både betjening, pris og kvalitet, samt muligheden for selv at sammensætte sin menu uden minimumskrav på bestillinger!

Et fantastisk koncept

Et fantastisk koncept. Meget velsmagende og god betjening.

Kære Gert

Tak for din feedback! Dejligt at du synes vi har et fantastisk koncept med velsmagende mad og god betjening!

Kæmpe anbefaling

Vi har brugt Mundret, med afhentning i Ry, to gange til større anledninger (konfirmation & rund fødseldag). Altid mega nemt og stort udvalg. Ros fra os og vores gæster. Derudover har jeg været i tlf kontakt med personale pga spørgsmål til fremtidig menu, hvor at hun var så sød og imødekommende. Det bedste anbefalinger herfra og vi bruger dem meget gerne igen!

1 mei 2026

Kære Trine

Tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at I har haft gode oplevelser ved både konfirmation og rund fødselsdag, og at I har haft glæde af det store udvalg og den nemme løsning ved afhentning i Ry.

Vi sætter pris på din ros af vores personale i telefonen.
Tak for jeres anbefaling – vi ser frem til at hjælpe jer igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte menu til 30 personer til…

Vi bestilte menu til 30 personer til vores jubilæum og det var super lækkert og nemt at gå til. Virkelig god service fra Mundret som tilmed arrangerede levering til tiden. Kan varmt anbefales

Kære Charlotte og Nikoline

Tak for din feedback!

Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse hos os, samt at det var nemt, lækkert og nemt at tilgå med en god betjening fra vores personale!

Godt koncept

Godt koncept
Lækre retter
Venlig og hurtig betjening
Parkering lige udenfor👍

1 mei 2026

Kære Lars

Tak for din feedback! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med både retterne og betjeningen, samt at afhentning og parkering fungerede nemt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen leverer Mundret en virkelig lækker…

Igen leverer Mundret en virkelig lækker menu. Maden er udsøgt, håndteringen er nem og kommunikationen er fejlfri.
Vi bestilte mad til levering til konfirmation til ca. 35 gæster.
Tak for mad. Vi vender helt sikkert tilbage.

Kære Marie

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at menuen igen levede op til forventningerne, og at både mad, håndtering og kommunikation fungerede godt i forbindelse med jeres konfirmation.
Vi sætter stor pris på jeres tillid og ser frem til at hjælpe jer igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service og hjælp fra…

Virkelig god service og hjælp fra pigerne i forretningen.Dejlig lækkert mad.Vil anbefale til andre.Fint til tøssefrokost 80år 🤪🥂

30 april 2026

Kære Ragna

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse med både service og maden, og at det fungerede godt til jeres selskab. Vi sætter pris på din anbefaling.

Lækker mad

Lækker mad. Alt var som forventet

30 april 2026

Kære Niels

Tak for din feedback - dejligt at høre at alt var som forventet!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende koncept og kvalitet!

Fremragende!
Vi var et selskab på 33 mennesker. Nogle kendte til Mundret allerede, men langt hovedparten gjorde ikke - men de var begejstrede. Både over konceptet som helhed, men også kvaliteten.
Der er stor variation i de forskellige retter, og mange er nyskabende.
Kan varmt anbefales - også til mindre arrangementer, fx en familiefrokost.

29 april 2026

Kære Henrik

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at I som stort selskab på 33 personer havde en god oplevelse, og at både nye og kendte gæster blev positivt overraskede over konceptet og kvaliteten.
Vi sætter stor pris på din anbefaling – både til større og mindre arrangementer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu en gang fantastisk mad fra…

Endnu en gang fantastisk mad fra Mundret, det smager virkelig godt.

29 april 2026

Kære Trille

Tak for din feedback. Det glæder os at høre, at I endnu en gang havde en god oplevelse hos os, med velsmagende mad!

lækker mad

Nemt at bestille og venlig udlevering i Odder.

28 april 2026

Kære Peter

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at bestillingen samt den venlige udlevering i Odder var god!

Lækker mad

Lækker mad, som aldrig skuffer. Vi får jævnligt mad fra Mundret, og er endnu ikke blevet skuffede.

27 april 2026

Kære Elin

Tak for din feedback! Det betyder meget for os at høre, at I vender tilbage til os, og at maden fortsat lever op til forventningerne.
Vi sætter stor pris på jeres tillid og glæder os til at levere til jer igen.

God kundeservice og maden var fab

God kundeservice og maden var fab

Kære Signe

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du oplevede en god kundeservice og at du synes om maden.

Fantastisk lækre retter.

Fantastisk lækre retter.

Kære Birgitte

Tak for din feedback! Det glæder os at høre at du nød retterne!

Selskab på 55 personer

Fantastisk mad med super smag og sammensætning. Kvaliteten i top.
Meget venlig service og helt styr på allegener.
De bedste anbefalinger herfra.

Kære Gitte

Tak for din anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at både mad, smag og sammensætning levede op til forventningerne til jeres selskab.
Vi sætter også stor pris på din ros af servicen og håndteringen af allergener.
Tak for de flotte anbefalinger.

Fantastisk

Super service ved bestilling og afhentning. Maden er mega god.

24 april 2026

Kære Lars

Tak for din respons!
Det glæder os at høre, at du oplevede en super service ved både bestilling og afhentning, samt at smagsoplevelsen var god!

Virkelig velsmagende og lækker mad😊

Virkelig velsmagende og lækker mad😊

Blev leveret som aftalt.
Store anbefalinger!!!

19 april 2026

Kære Helena

Tak for din positive respons! Det glæder os at høre at du havde en god oplevelse hos os!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kvalitet og pris

Hej
Jeg synes at prisen er for høj til hvad man får.

18 april 2026

Kæe Jette

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplever prisen som for høj i forhold til det, du får. Vi sætter pris på din feedback og tager den med i vores løbende vurdering af kvalitet og pris.

Teamet bag Mundret

Lees meer over geverifieerde reviews.