Super fantastisk lække mad som altid. Gæsterne var vildt begejstrede og det var vi selvfølgelig også. Portionerne er meget passende, alle blev mætte. Vi hentede i Slet og det var klar på præcis d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som sædvanlig en lækker oplevelse - mundretter med god smag og fin afpyntning - brødet er fortsat super lækkert. Emballagen gør det nemt at transportere mundretter ne hjem og er nemt at bortskaffe b... Toon meer
Vi havde den dejligste familie fødselsdagsmiddag i haven med det lækreste mad. Vores gæster taler stadig om det jeg glæder mig selv til næste gang vi skal have Mundret❤️
Bedrijf heeft geantwoord
Mundret er mundrette anretninger med fine smagsnuancer. Det er vigtigt at købe ekstra brød, fordi det smager vildt godt, og en rest kan let lunes et par minutter dagen efter også. Hvis jeg skal gi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.
Silkeborgvej 280, 8230, Åbyhøj, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Virkelig velsmagende og lækker mad😊
Blev leveret som aftalt.
Store anbefalinger!!!

Hej
Jeg synes at prisen er for høj til hvad man får.

Antwoord van Mundret
Vi fik den 19/4-26 "Take Away" fra Mundret.
Det var ganske enkelt fantastisk.
Frisk og raffineret madoplevelse, som alle i selskabet var meget imponeret over.
Kan varmt anbefales.

Antwoord van Mundret
Fantastisk lækkert mad. Flot serveret og kræset for detaljen i hver en lille serveringsbøtte. Lækre smags-sammensætninger.

Fantastisk mad igen 🍀👍og gæsterne var imponeret 🍀

Antwoord van Mundret
Nem bestilling og pick up, alle smagsløg var på arbejde virkelig lækker mad kan kun anbefales

Altid superfin service - og ikke mindst fantastisk mad 👍♥️
Tusind tak - fortsæt ….

Antwoord van Mundret
Det er helt klart vores bedste valg som tale away.
Vores gæster er vildt begejstrede.
Vi fik det 17.4. og skal have det igen den 19.4.
Har købt det mange gange.

Lækre retter.
Personalet gav sig tid til at forklare hvad det var man skulle hæfte sig ved.

Antwoord van Mundret
Virkelig lækkert mad og store portioner. Vi kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Mundret
God oplevelse, dejligt mad som alle kunne lide. Ville ønske der var mulighed for udbringning der hvor vi bor, så man ikke skulle forlade sine gæster for at hente mad.
Kunne bestemt finde på at bestille der fra igen.

Antwoord van Mundret
Alletiders betjening i butikken og meget venlig levering af fuldstændig fantastisk madoplevelse!
Tak for mad! Vi bestiller gerne igen og anbefaler Jer gerne!

Antwoord van Mundret
Bestilte 7 retter til en aften med gæster. jeg har fået fra Mundret en gang før. Det var en god oplevelse. Denne her gang var den vanvittig god. Det hele smagte fantastisk og vi blev meget mætte. vores gæster var meget begejstrede.

Antwoord van Mundret
En super god oplevelse både ift madens kvalitet og smag men også, hvor nemt det var at bestille og ændre i sin ordre. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van Mundret
Super tillavet mad, klar ved afhentning, god og venlig betjening.
Vi kommer igen.

Antwoord van Mundret
Havde hørt det skulle være så lækkert,men jeg må indrømme jeg blev skuffet,svarede ikke til det jeg havde forventet

Antwoord van Mundret
Lees meer over geverifieerde reviews.