Helt elendig kundebehandling på Musti Ålesund Moa. Hver eneste gang jeg har vært der er de ansatte helt uinteresserte i å hjelpe og spør aldri om noen trenger hjelp. De oppfører seg som om de hater li... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Svært skuffende opplevelse hos Musti Hamar på pinseaften. Når man handler til dyr forventer man kompetanse, service og litt engasjement – dessverre manglet dette helt. Personalet virket uinteresserte,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt håpløst å komme i kontakt med oppdretterklubben her for å få bestilt valpepakker. Nå er det to uker siden jeg sendte mail fordi det ikke fungerte i nettbutikk, fikk automatisk svar om besvarelse... Toon meer
Kjøper fôr til diabetes syk hund, det er en god del rimeligere hos Musti enn det er hos veterinær. Bestilte varer nærmere midnatt 17.juni, varene ble levert på døren før kl 13, den 20 juni. Musti er... Toon meer
Velkommen til Nordens største dyrebutikkjede! Vi har et stort utvalg av alt du trenger til ditt kjæledyr fra kjente merker. Fri frakt ved kjøp over 500kr!
Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Masse fint og bra både i butikk og online! Rask levering. Bra kvalitet og behjelpsomme ansatte. Hadde en fantastisk opplevelse!.
Beste dyrebutikken god service og gode tilbud veldig fin butikk ryddig og koselig. Og det samme til nettbutikk kjempe flott, veldig flott at det sender meg beskjed om tilbud.
Super service, både i butikk og netthandel.
Sender oss mail om sendingen ser ut til og bli litt forsinket, slik det bør.
Har vært hos de over 1 år nå. 👍👍👍
Nettbutikken er et mareritt…
To ganger på seks uker har det blitt tull med bestillingene mine.
Første gangen måtte jeg vente i tre uker på «lagervarer». Denne uka brukte jeg klikk&hent. (Det tar som regel to timer)
Der har de klart å avbestille (!), uten å gi beskjed eller svare på mail.
Elendig kundeservice!!!!
(De som jobber i de fysiske butikkene er supre mennesker, de må ikke dras under samme kam som de på kundesenteret)
Hvis du faktisk har lyst på varene dine, anbefaler jeg deg å gå i en fysisk butikk, eller benytte deg av en annen nettbutikk.
Desverre ikke mer Musti. Kong leketøy som brukes bare på belønning( noen minit) blitt ødelagt etter 1 uke. Ikke erstattning . Da kjøper jeg ogdå furet på andre plasser. Takk for servicen
Fryktelig treg utsendelse av kattefôret jeg bestillte denne gangen. Må rett å slett kjøpe et annet sted nå, for er tom 😏
Jeg var hjemme begge gangene. Den ene gangen ble levert rett til butikken, også fikk jeg beskjed fra Musti om å bestille hjem igjen med u/signatur og la det som er i butikken gå i retur. Bestilte igjen, så fikk jeg melding igjen om at jeg ikke var hjemme, selv om jeg var hjemme.
Jeg kjøpte klorestativ på nettbutikk, men katter likte den ikke, den var for stor og jeg leverte den tilbake.
Alt gikk smertefritt, måtte mase litt fordi retur prosessen var ikke helt systematisert.
Butikkansatte vær veldig hjelpsomme, både i fysisk butikk og i nettbutikk. Manglende system er like plagsomt for dem som for kunder.
Styr unna å handle på nettbutikken. Skal du reklamere på noe, så må du gjøre det i butikk. Kjedelig for oss som bor et stykke unna nærmeste Musti-butikk. Kundeservice sluttet å svare da jeg foreslo å returnere varen, eller sende bilde av produktet.
Som katte-eigar får vi registrera bursdagen til katten og får gratistiblod og lokketilbod. Vi må velga mellom 10 ulike typar kattesand frå ein og same produsent. Det er litt overveldande, men...
Heilt greit :-)
Om vi vil, kan vi sikkert svi av mange lappar på ei korg eller eit kattedo, om vi vil.
Jeg er innmari fornøyd med hjelpen jeg har fått på Musti Storo. Hun som jobber der hver gang jeg har vært der er alltid proaktiv, smilende og hjelpsom. Hun har også tipset om fri frakt på nettsiden som er digg når jeg storhandler kattemat/sand/div. På grunn av henne og at mange av kampanjene treffer meg godt, har jeg valgt å handle hos Musti de siste 2 årene.
Siste netthandel gikk ikke så bra, og de har veldig firkanta retningslinjer som gjør at de på kundeservice ikke kan være like proaktive eller hjelpsomme. Hverken på epost eller chat ønsker de å hjelpe eller finne løsninger. Det var snakk om en veldig liten sum jeg ville ha tilbakebetalt eller tilgode, men ledelsen hadde gitt "et stort nei".
Rabatten var en lojalitetsrabatt, men manglende hjelpsomhet gjør at jeg fremover ikke vil fortjene nye lojalitetsrabatter.
styr unna denne butikken!! de bedriver svindel på prisene. et godt eksempel på dette er at feliway spray (60ml) til katt koster 489 kr hos musti, men 249 kr hos alle andre. når jeg prøvde sende mail for å oppklare dette fikk jeg bare søppelsvar tilbake. skjerp dere!!
kommer til å ta handelen for katten min et annet sted, for en forbanna useriøs oppførsel!
Stort sett alltid fornøyd når jeg handler her i butikk på Bekkestua eller Sandvika storsenter, men får ikke fem stjerne da jeg nettopp handlet hundemat på nett og fikk diger kartong, men masse bobleplast materiale.
Elsker Musti Arendal, utrolig hyggelige ansatte og selve butikken er ren, pen og ryddig. Leveringstiden når man bestiller online er også 100 ggr bedre enn andre konkurrenter. Att prisene er litt høyere her tenker jeg er helt greit når man får så bra service. Heia Musti!
Har handlet flere ganger på Musti.no og kommer til å fortsette med det. Har kun hatt positive opplevelser. God kvalitet på varene, rask levering, bra nettside og gode priser. Ved en anledning høsten 2021 var det problemer med Posten, som jeg forsøkte å ordne med Posten direkte flere ganger uten hell. Tok kontakt med kundeservice hos Musti som var utrolig hyggelig og profesjonell, og ikke minst fikk ordnet opp med Posten med én gang. Veldig imponert, da det fort kan bli pekeleken når eksterne leverandører ikke leverer det de skal, men her ordnet Musti opp straks.
Bestilte en matstasjon til katt, mottok kun en skål og ikke to + stativ som var i settet. I tillegg Bestilte jeg et svart hjørnetoalett og mottok et blått.
Musti Kleppestø
Ååå er så gla i Musti. De er ikke bare hjelpsomme de er veldig hyggelige og. Gode tilbud, klippekort på både fór og klo klipp.
klo klippen er alltid bra! Og billig.
Jeg kan virkelig anbefale Musti! Meg og hunden min faktisk!
Hos Musti i Bogstadveien, møter du alltid hyggelige ansatte som tar seg tid til både deg og din firbeinte venn.
Godt utvalg til både hund og katt. Hos Musti føler jeg at hunden/katten min er trygg hva anbefalinger, kloklipp og fór gjelder.
Musti spa Østerås. Vanskelig å kommunisere med ansatte som ikke snakker norsk eller engelsk! Kanskje burde butikken tenke at de skal snakke med eieren av hunden og ikke bare hunden ?? De tar 299 kroner for å trenne hunden til å få en klipp. Men trenning er bare å være med hunden i 20 minuter uten å gjøre noe som helst. Det må være de letteste tjent hundre lappene i verden!!! Veldig dårlig opplevelse og umulig å si noe fordi ansatte ikke kan snakke norsk eller engelsk. I tillegg hadde hun veldig dårlig tid da jeg prøvde å kommunisere med henne å gikk inn i rommet sitt mens jeg stod der helt forvirret!!
Lees meer over geverifieerde reviews.