Musti Norge AS Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt elendig kundebehandling på Musti Ålesund Moa. Hver eneste gang jeg har vært der er de ansatte helt uinteresserte i å hjelpe og spør aldri om noen trenger hjelp. De oppfører seg som om de hater li... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svært skuffende opplevelse hos Musti Hamar på pinseaften. Når man handler til dyr forventer man kompetanse, service og litt engasjement – dessverre manglet dette helt. Personalet virket uinteresserte,... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Helt håpløst å komme i kontakt med oppdretterklubben her for å få bestilt valpepakker. Nå er det to uker siden jeg sendte mail fordi det ikke fungerte i nettbutikk, fikk automatisk svar om besvarelse... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøper fôr til diabetes syk hund, det er en god del rimeligere hos Musti enn det er hos veterinær. Bestilte varer nærmere midnatt 17.juni, varene ble levert på døren før kl 13, den 20 juni. Musti er... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenwinkel
  2. Veevoerhandel
  3. Dierenverzorgingswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Velkommen til Nordens største dyrebutikkjede! Vi har et stort utvalg av alt du trenger til ditt kjæledyr fra kjente merker. Fri frakt ved kjøp over 500kr!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Liker min lokale Musti butikk

Liker min lokale Musti butikk. Inne i butikken har de også «spa og velvære» for hunder. Ser at Musti retter seg mest mot hunder generelt. Savner fokus på katter, særlig i forhold til spa og velvære. Katter trenger også pelsstell!

12 maart 2022

Ett års anmeldelse

Så langt har jeg vært en kunde i et helt år, og jeg er fornøyd med dem. Søte små butikker med mulighet for å shoppe på nett og der har de som regel det jeg trenger for katten min.

Veldig fornøyd med kattesanden fra Musti, selv om jeg fremdeles jobber med å finne riktig kattetoalett. Har ikke funnet helt riktig enda selv om begge toalettene kommer fra Musti, men det er en kink jeg og pus må finne ut av sammen. 😂

Ble tatt godt i mot av kundeservice begge ganger jeg har tatt kontakt; den ene gangen for å sette opp klipp for katten min og den andre gangen da jeg hadde fått problemer med leveringen.

De har også tilbud av og til, samt typ «klippe-kort/stempel-kort» som er ganske nyttig.

Musti møter behovene våres ☺️ Og vi håper de er nyttige for andre dyreeiere!

8 februari 2022
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Midt på treet

Gammel historie: Skulle egentlig bare bestille kattefontene, men endte opp med å bestille kattemat og litt annet også. De hadde ikke kattefontenen på lager, selv om det stod det på siden da jeg bestilte. Ikke bra.

En annen ting er at matstasjonen for katt som jeg også kjøpte var latterlig stor. Størrelsen tilsier at det må være for større kattedyr, ikke type kjæledyr. De kunne latt være å plassere den sammen med slikt for katter (ser nå at den er kategorisert under hund, men den kommer opp når man trykker for katt og matstasjon). Det er en matstasjon for hunder, ikke for katter. Den er alt for stor, selv for den ene katten min som er veldig stor.

Oppdatering: De ordnet alt med retur tilslutt, men jeg måtte purre på tilbakebetaling av returnert vare. Det hadde de glemt. Ikke helt bra det heller for å være ærlig. Men, jeg har vært på butikken deres i Arendal og handet litt, og skal bumpe opp scoren min litt her fordi de er så hyggelige og hjelpsomme der. Når det er sagt - jeg opplever at prisene både på nettbutikk og fysisk butikk er langt høyere enn andre steder, så full score blir det ikke. Et eksempel er kattesand fra EverClean som koster 50% mer enn hos konkurrenten. Etter å ha flyttet til Kristiansand handler jeg ikke på Musti lengre på grunn av de store prisforskjellene.

12 oktober 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grei butikk

Grei butikk. Hyggelig og behjelpelig betjening. Bestilte vare som jeg plukket opp i butikk et par dager senere. Fungerte veldig greit.

3 juli 2021

Tommel opp

Føler meg alltid godt ivaretatt hos musti, både i butikk og på nett. Folka som jobber der er hyggelige, sortimentet er stort og frakta er kort.

Eneste minuset er kanskje at de har dårlig utvalg av tyggegreier til hund.

8 juni 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke fornøyd

Litt treg levering, produktene er dyre i forhold til at de ikke er noe bra. Bestilte en vannautomat som står og bråker konstant etter en uke i bruk. Kattegresset jeg kjøpte vil ikke vokse selv om jeg gjorde alt som stod på lappen, og når jeg kontakter kundeservice angående kattegresset spør de hvor jeg har kjøpt det.. Forklarte de at jeg kjøpte det hos de, hvor jeg attpåtil får enda en mail med spørsmål om hvor jeg har kjøpt kattegresset. Så litt dårlig forståelse for kunden sitt problem tydeligvis.

22 september 2020

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.