myCar.be Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Fijn om zonder pushy salesperson de selectie wagens te kunnen bekijken! Het team was superbehulpzaam en gaf professionele uitleg...zorgde ook dat het papierwerk vlot verliep...icing on the cake was... Toon meer

myCar, zeker aan te bevelen! Bij ons eerste bezoek aan My Car werden wij heel vriendelijk ontvangen en kregen wij duidelijke antwoorden op onze vragen. Bij een tweede bezoek en de aankoop van onz... Toon meer

Ongeveer 3 jaar geleden een auto gekocht met amper 1800 km op de teller . Verkoopspraatje : De vorige eigenaar verandert graag van auto . Nu voor de eerste keer naar de keuring geweest . Conclusie van... Toon meer

Reeds vele jaren klant bij MyCar Brugge, hier komen wij graag terug. Het vriendelijke onthaal aan de receptie door Dieter, de goede service na verkoop, ruime keuze in nieuwe en jonge tweedehands wagen... Toon meer

1. Autodealer

myCar.be is dé specialist in bijna-nieuwe wagens! +500 occasies en nieuwe auto’s in stock van alle merken! Scherpe prijzen en snel leverbaar: myCar.be!

• Koning Albert I-laan 84, 8200, Brugge, België

• mycar.be

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik kocht een auto aan voor een euro 6

Ik kocht een auto aan voor een euro 6. Verkoper wist duidelijk te zeggen dat de wagen een euro 6 was. Blijkt nu alles geregeld is, een euro 5 te zijn. Oplichterij van jongeren is dit! Kwamen ze met een voorstel af om 500 euro van de prijs te doen. Schandalig dit, is nog eens gewoon de mensen uitlachen in hun gezicht.

Koop hier nooit uw wagen bij deze bende prutsers!

8 augustus 2019

Super ervaring bij "MY CAR Brugge."

Super ervaring bij MY CAR Brugge.
Vrijblijvend info verkregen zonder aankoopverplichtingen .
Vriendelijke verkoper "Thierry", op de hoogte van zijn wagenpark en degelijke info over de wagen van je interesse.
Overname van je wagen zonder probleem.
My Car is zeker aan te bevelen om uw nieuwe wagen te kopen.
Niets moet en bijna alles kan.
Groeten van een tevreden klant

6 augustus 2019

Aanrader!

Ondanks de drukte in de vestiging deed Thierry alle moeite om mij te woord te staan, uitleg te geven en de wagen uitgebreid te demonstreren. Door het kapotvallen van onze vorige wagen was het voor ons dringend, Thierry deed de nodige moeite om ons voor te nemen en de wagen zo snel mogelijk af te leveren.

6 augustus 2019

Op een mooie zondag naar Brugge…

Op een mooie zondag naar Brugge gereden, een mooie showroom met vele verschillende merken en modellen. De auto van mijn dromen gezien en de vrijdag daarop reed ik er al mee naar huis. Thierry, ontzettend bedankt voor het onthaal en de service, voor ons was het perfect.

5 augustus 2019

Fijn om zonder pushy salesperson de…

Fijn om zonder pushy salesperson de selectie wagens te kunnen bekijken!
Het team was superbehulpzaam en gaf professionele uitleg...zorgde ook dat het papierwerk vlot verliep...icing on the cake was de poster met proficiat daniella en guy bij ophaling van de wagen...kleine gedte maar van heel veel waarde!
Ik kan enkel maar goede reclame maken voor mycar brugge en zen medewerkers👌

5 augustus 2019

Super vriendelijk

Super vriendelijk, uitstekende service.
Zoeken de perfect passende wagen voor je. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

14 juli 2019

Aankoop

Sympathieke en vakkundige service bij de aankoop van onze nieuwe wagen. Zeer tevreden!

9 juli 2019

Mercedes cla shooting break

Onze wagen werd aan ons geleverd zoals afgesproken en perfect volgens de vooraf afgesproken specificatie zelf 1 of meerdere proefritten zijn voor hen geen probleem proficiat aan diankame en het mycar team

6 juli 2019

Heel goed ontvangen in een bomvolle…

Heel goed ontvangen in een bomvolle toonzaal met heel veel mooi's.soms te mooi zodat we moeilijk konden kiezen .Wat een luxeprobleem .We luisterden naar de goeie raad van Thierry en daardoor hebben we zeker de juiste keuze gemaakt .Bedankt Thierry om niet te pouchen wat voor ons altijd heel belangrijk is bij het kopen van een nieuwe wagen .Bedankt en wij zijn tevreden naar huis gereden met de juiste wagen en de juiste velgen ...

5 juli 2019

MyCar one place to by

Vriendelijke personeel prachtige wagens goed onderhouden die staan te blinken in de showrooms en een goede service. mbCar.be verleidelijk voor iedereen die een tweedehands wil aanschaffen

5 juli 2019