My Mall Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var först lite skeptisk men varan skickades på rekordtid genom flera EU länder. Oklart hur svårt det är att göra returer. Måste ändå påpeka att varan jag beställde är av ytterst hög kvalitet men kosta... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi fick vårt skåp och lät det ligga ett par dagar innan vi packade upp och sorterade delarna och sedan började vi montera ihop skåpet. Bruksanvisningen var ibland svår att förstå, bilderna var så små... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidigt, snabbt och enkelt! Från beställning till betalning. Lite längre leveranstid men det är okej. Prylen, som ingen leverantör i Sverige kunde erbjuda till det priset, kom fram, installerades och... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

var repor och andra små skador på min möbel, ingenting som såg ut att komma från frakten utan som redan var där. Till exempel såg det ut som en kvin rispats på sidan innan den målats. Ingenting j... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online marktplaats

Over My Mall

Geschreven door het bedrijf

Med ett stort sortiment av utvalda funktionella, attraktiva och prisvärda produkter för ditt hem och din fritid uppmuntrar vi till en aktiv och social livsstil som berikar ditt liv och välmående.

Som kund kan du känna dig trygg och säker när du gör ett köp hos oss. Vi är en Certifierad e-handel och alla beställningar omfattas automatiskt av Köpskydd som täcker upp till 10 000 kr per köp. Som innehavare av detta certifikat har vi åtagit oss att följa en rad specifika och högt satta krav, som upprättats för att säkerställa genomgående hög kvalitet genom hela köpprocessen.

För våra Plus-produkter erbjuder vi utökad öppet köp upp till 30 dagar och dessutom med fri frakt från 699 kr.

Välj att betala med Swish, Faktura, Delbetalning, Konto eller Bank. Alla betalningar hanteras via Klarna och du får en tydlig sammanställning av dina köp i deras app.

Vi är en av Sveriges snabbast växande marknadsplatser och erbjuder mer än 100 000 produkter som levereras av e-handlare över hela landet.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Håller inte ett avtal fastän jag fått…

Håller inte ett avtal fastän jag fått order bekräftelse. Skickar ett mail efter 13 dagar och frågar då var varan har tagit vägen och får ett mail att det hade blivit tekniska fel och då makulerades orden i nästa ögonblick kommer ett nytt mail att varan hade tagit slut och på grund av detta så är orden makulerad. Märkligt för när jag går in på sidan så finns varan där men till ordinarie pris det dubbla. När jag sedan ifrågasätter förfarandet så säger dom att jag är ju välkommen att köpa varan till ordinarie pris. Jo ja tackar är det det att vara serviceminded.

13 januari 2025

Antwoord van My Mall

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme och dela med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen den situation som uppstått och förstår frustrationen som detta kan ha orsakat dig.

Ordern avbryts tyvärr på grund av ett tekniskt fel som ledde till felaktiga priser på vår hemsida. När en order avbryts skickas ett automatiskt mejl som förklarar att det berodde på att varan var slut i lager. Vi inser att detta var missvisande i ditt fall, och vi har uppdaterat dessa mejl för att undvika liknande oklarheter i framtiden.

Vi beklagar även att det tog längre tid än väntat innan du fick information om detta.

Vi uppskattar din ärlighet och hoppas att vi får chansen att ge dig en bättre upplevelse nästa gång. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Antwoord van My Mall

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att du är nöjd med våra varor och priser. Din feedback betyder mycket för oss.

Ha en fin onsdag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Håller ej ingångna avtal om leverans

Håller ej ingångna avtal trots bekräftelse på beställning där leveranstid angivits. Plötsligt kommer ett mail och meddelandet ”Din beställning kan tyvärr inte levereras då den är slut i lager”.

2 dagar senare skriver de: ”Vi har tyvärr haft ett tekniskt fel som har orsakat felaktiga priser på vår hemsida, och därför har vi varit tvungna att avbryta din order. Vi beklagar verkligen detta. Eftersom vi fortfarande arbetar med att kontakta samtliga berörda kunder har du ännu inte fått ett mejl från oss med en förklaring. Du är självklart välkommen att lägga en ny beställning till det korrekta priset.”

7 januari 2025

Antwoord van My Mall

Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar verkligen att du upplevde denna situation och förstår att det har orsakat besvikelse och frustration.

Vi vill vara transparenta och förklara vad som har hänt. När en order avbryts skickas ett automatiskt mejl med information om att produkten är slut i lager. Vi inser att detta kan vara missvisande i fall som detta, där det istället handlade om ett tekniskt fel som orsakade felaktiga priser på vår hemsida. Vi har tagit emot din feedback och har uppdaterat dessa automatiska mejl för att undvika liknande missförstånd framöver.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra rutiner och kundupplevelse, och din feedback är otroligt värdefull för oss i det arbetet. Återigen ber vi om ursäkt för det inträffade och hoppas att vi får möjligheten att ge dig en bättre upplevelse i framtiden.

Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar – vi finns här för att hjälpa dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

det var snabbt och smidigt

det var snabbt och smidigt. Bra vara

30 december 2024

Antwoord van My Mall

Tack så mycket för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att du har haft en bra upplevelse hos oss.

Önskar dig en fin onsdag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och jätte fina…

Snabb leverans och jätte fina ljusmaschetter

28 december 2024

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad glada vi blir av att höra att du har haft en bra upplevelse hos oss och är nöjd med produkten.

En helt otrolig produkt

27 december 2024

Antwoord van My Mall

Tusen tack för ditt fina omdöme.
Vad härligt att höra att du är nöjd med din beställda produkt.

Fraktkostnaden

Beställer man fler varor blir det fraktavgift på varje vara fast man beställer vid samma tillfälle!!!!!

22 november 2024

Tack för ditt omdöme.
Din feedback är värdefull för oss, och jag har tagit den vidare.

Antwoord van My Mall

Tack så mycket för ditt härliga omdöme.
Vad roligt att höra att du har haft en bra upplevelse hos oss.

Önskar dig en trevlig dag!

25 november 2024

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med leveranstiden.

Beställde 25/11 fick jackan 2/12

Beställde 25/11 fick jackan 2/12
Perfekt, enda negativa att jag skrev mail till dom och undrade om jag kunde spåra beställningen men fick aldrig något svar

2 december 2024

Antwoord van My Mall

Tack för ditt omdöme samt feedback.
Vi strävar alltid efter att svara på mejl så snabbt som möjligt, men vid högre volymer kan det tyvärr ta lite längre tid än vanligt. Vi hoppas att du fått svar på ditt mejl, och om du har fler frågor är du varmt välkommen att kontakta oss igen.

Hedrar ej avtal

1 maart 2024

Tack för din feedback.
Vad tråkigt att höra att du har haft en dålig upplevelse hos oss. Om du behöver hjälp eller vill dela med dig av din feedback, är du varmt välkommen att kontakta oss på support@mymall.se.

Det blev en 4

Det var bra från er. Men inte utlämningsställen.

31 oktober 2024

Antwoord van My Mall

Tack för ditt fina omdöme och feedback.

Snabb leverans.

28 oktober 2024

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vad roligt att höra att du är nöjd med leveranstiden.

Ha en fin eftermiddag!

Varan stämde med bild

Varan stämde med bild . Snabb leverans. Prisvärd

30 oktober 2024

Antwoord van My Mall

Tack så mycket för ditt härliga omdöme.
Vad roligt att höra om din upplevelse hos oss.

Önskar dig en trevlig dag!

Snabbt och effektivt

Snabbt och effektivt

30 oktober 2024

Antwoord van My Mall

Tusen tack för ditt fina omdöme.

Kvalitet

Kvalitet, bra pris, service

28 oktober 2024

Tack för ditt omdöme.
Vad tråkigt att höra detta. Du är varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig vidare. Du kan nå oss via e-post på support@mymall.se eller genom att ringa eller chatta med oss. Mer information finns på vår kundservicesida på hemsidan.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att beställa och betala

Lätt att beställa och betala. Snabb leverans direkt till dörren utan extra kostnad.

29 september 2024

Antwoord van My Mall

Tack så mycket för ditt härliga omdöme. Vad roligt att höra att du har haft en bra upplevelse hos oss.

Ösnkar dig en trevlig dag!

Dit is Trustpilot