Mysterybox.nl

Bedankt voor je bezoek aan Trustpilot. Helaas hebben we deze pagina tijdelijk moeten sluiten voor nieuwe reviews. Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Had een paar dagen geleden een Apple Elite Box gekocht een deze op tijd binnen gekregen. Had de box gelijk geopend maar zag al snel dat er 12 items inzaten inplaats van 14. Direct contact op genomen m... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Boxen voor de man & vrouw, van Apple fans tot boxen voor de Tech fans. Er is voor ieder wat wils.

Oplichters!!!!!!!!

Oplichters!!!!!!!!

Je kunt het niet retour doen omdat je het "open" hebt gemaakt.
Natuurlijk open je de doos zodra het binnenkomt!

24 augustus 2020

Ik heb uiteindelijk m'n mysterybox…

Ik heb uiteindelijk m'n mysterybox gehad. Het zou een Samsung elite box moeten zijn maar zit 1 ding in van Samsung en dan wel een glas protector voor de S10 van €10euro maar dan moet je die tel wel hebben veder zit de waarde er wel in maar als je specifiek een Samsung box besteld verwacht je ook Samsung producten die er niet in zitten.
DUS SOWIESO GEEN AANRADER GEWOON OPLICHTING!!!

4 augustus 2020

Scam

Scam, brol twv ongeveer 30 euro in een box van 149 euro... I tried it so you don’t have to!

23 juli 2020

Oplichters van de hoogste categorie

Oplichters van de hoogste categorie! Bestel je 2 apple boxen, krijg je 2 boxen met in beide dozen dezelfde rommel! En welke mongool stopt er nou een micro usb kabel in een doos voor apple producten!

19 juli 2020

Onwijs toffe mysterybox gehad voor mijn…

Onwijs toffe mysterybox gehad voor mijn zoontje. Had een box besteld voor zijn verjaardag omdat hij heel veel van technologie houd, hij heeft nu zijn eerste echt eigen telefoon dankzij mysterybox! Onwijs bedankt voor alles!!!

3 juli 2020

Waardeloos

Waardeloos ! Doos van 149,95 € vol met actionspullen en dummy camera's. Te triest voor woorden. Nep nep nep

29 juni 2020

Drama

Drama, console box van 79,99 besteld. 4 artikelen met een waarde van 12,50 totaal, niks met consoles te maken en een kaartje voor 15% korting waar niks op staat.

27 juni 2020

Teleurstellend

Teleurstellend. Onze zoon kreeg dit gisteren op zijn verjaardag van zijn grootouders. Inhoud: 1 blikken spaarpotje, 1 laadsnoer iPhone, 1 laadsnoer USB met drie verschillende stekkertjes, 1 LED 'sterrenlampje', 1 telefoonhouder voor op het dashboard, 1 smartphone reparatieset. Voornamelijk Chinese verpakkingen en spullen van een middelmatige kwaliteit. Mysterybox.nl vraagt € 50,- voor een doos met spullen die je voor max € 20,- bij de Action haalt.

24 juni 2020

Zeer slechte producten

Zeer slechte producten. Ik had een elite tech gekocht. Van 100 euro. Enja de waarde zal maximaal nog niet aan 40 euro liggen. Jammer ik had wel kwaliteit producten verwacht al was het 1 of 2 dingen. Dit is Alieexpress spullen!! Puur alles staat made in china. Nooit meer

6 juni 2020

ZEER SLECHT!

ZEER SLECT!!

NIET KOPEN.

Apple box besteld van 80 euro!

Zaten 8 producten in van Aliexpress.. Niks van Apple. Zat wel een Samsung lader in!

Pure oplichting!! Ze hebben mij geblokkeerd op facebook en ze reageren niet meer op mijn e-mails.

5 juni 2020

Een applepakket besteld van €80 en der…

Een applepakket besteld van €80 en der zat echt nest in wat ge beter in de action kunt gaan kopen IK RAAD NIEMAND DIT AAN!!!!!
Heb nu via mail de klantenservice gestuurd en verwact wel een antwoord.
De inhoud ws een spaarpot,soort spuitbus desinfecterende handgel oortjes en een lamp op afstandsbediening.

4 juni 2020

Geopende producten

Een Apple box bestelt terwaarde van €80.
Geen enkel voorwerp was van Apple.
Sommige producten waren al open.
Ben er ook bijna zeker van dat ik deze producten voor minder dan €50 online kan bestellen uit China, zoals zij gedaan hebben aangezien de verpakkingen in het Chinees zijn...

4 juni 2020

Niet doen

Als je contact met hen opneemt , vragen ze bewijzen , eens je die voorlegt reageren ze niet meer .ze komen hun beloftes niet na , en reageren doen ze ook niet.Samsung box besteld van 80€ . Ze beloven een min totale waarde van je bedrag . Niet dus ik verkreeg Een muggenvanger , lampensetje , 2x spaarpotje, 3x led lampje en usb verdeler voor op pc .Totale waarde 42,44€ . En geen enkel orgineel product . Had er een 0 geweest , was dit mijn review . Na lange tijd, bon van 25€ gekregen . Nieuwe box besteld , wat denk je terug dezelfde rotzooi , hun alom gekende spaarpot , beach raketten , ledlampke en apple earset .

28 mei 2020

Zeer ontgoocheld door de inhoud

Zeer ontgoocheld door de inhoud. Een Apple box als geschenk besteld voor 79.99€. Wat een hoax was echt beschaamd om dit af gegeven. Geen enkel item van Apple in de box. Enkel prullen met nog geen waarde van 20€. Inhoud: desinfecterende spray, spaarpotje, plastieken geldbeugel, led lamp, led bureaulampje voor pc, kinder puzzel , namaak veiligheidscamera, zaklampje, een stekertje voor Samsung kortingskaart van 15%. Allemaal van een een goedkoop merk. Dit alles koopt men in action voor 20€. Had toch op zijn minst iets van Apple verwacht in een Apple box.

28 mei 2020