Onwijs toffe mysterybox gehad voor mijn zoontje. Had een box besteld voor zijn verjaardag omdat hij heel veel van technologie houd, hij heeft nu zijn eerste echt eigen telefoon dankzij mysterybox! Onw... Toon meer
Mysterybox.nl
Bedankt voor je bezoek aan Trustpilot. Helaas hebben we deze pagina tijdelijk moeten sluiten voor nieuwe reviews. Neem contact met ons op als je vragen hebt.
Ik heb uiteindelijk m'n mysterybox gehad. Het zou een Samsung elite box moeten zijn maar zit 1 ding in van Samsung en dan wel een glas protector voor de S10 van €10euro maar dan moet je die tel wel h... Toon meer
Had een paar dagen geleden een Apple Elite Box gekocht een deze op tijd binnen gekregen. Had de box gelijk geopend maar zag al snel dat er 12 items inzaten inplaats van 14. Direct contact op genomen m... Toon meer
Zeer ontgoocheld door de inhoud. Een Apple box als geschenk besteld voor 79.99€. Wat een hoax was echt beschaamd om dit af gegeven. Geen enkel item van Apple in de box. Enkel prullen met nog geen waar... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Boxen voor de man & vrouw, van Apple fans tot boxen voor de Tech fans. Er is voor ieder wat wils.
Nederland
- verkoop@mysterybox.nl
- mysterybox.nl
Mensen keken ook naar
Wat een oplichters
Wat een oplichters! Eerst sturen ze een pakket zonder track en trace code. Toevallig ben ik op het postkantoor en krijg het pakketje mee. (postbezorger ook geen kaartje in de bus gedaan) Ik had een men's mysterybox besteld t.w.v. € 49,95. Wat krijg ik opgestuurd? Een insectenverdrijver en 2 ledlampjes. Totale waarde zo'n 8 tot 10 euro. Bij action.
Het verband met de naam zie ik ook niet helemaal: struikelen alle mannen in het donker? Bijten insecten alleen mannen?
Niet aan beginnen dus!
Oplichters
Box besteld, niks ontvangen, klantendienst reageert niet via mail. Verder geen contactgegevens te vinden. OPLICHTERS
Nog nooit meegemaakt dit, wat een stelletje hufters.
Wat een stelletje oplichters!! Politie is onderweg.
een Apple elite box besteld en gewoon niks van Apple.. maar allemaal action troep.
Ik denk dat de waarde van de doos niet eens de 20 euro haalt, terwijl er staat dat de minimale waarde het aankoop bedrag zou zijn.
Dacht ik me gehandicapte zoontje een verassing te bieden krijg je dit, echt een schande dit!!
Vieze vuile oplichters ga jullie schamen.
Te mooi om waar te zijn
Ook ik heb na veel twijfelen 2 boxen besteld met een totale waarde van 160 euro. Een grote vergissing blijkt achteraf. 1 van de 2 boxen is binnengekomen en zou een minimale waarde moeten hebben van €80. Hieronder de inhoud met daarbij de waarde.
Benson Led Projector Ster multicolor €6,50
Re-load ppwerbank 2.600 mAh €3,89
Multi-colour Led strip 30 cm €1,95
Was led selfie light with lens €2,99
Totaal €29,08
Een mail gestuurd om ze een kans te geven hier een oplossing voor te bieden maar ik zie het somber in.
Daarnaast is het ook wel opvallend dat alle positieve reviews afkomstig zijn van personen uit Indië... maarja dat is achteraf.
Kortom, koop het niet. Ik ben erg benieuwd of dit legaal is en welke acties ik hiertegen kan ondernemen.
Het spel is natuurlijk dat je niet weet…
Het spel is natuurlijk dat je niet weet wat je krijgt maar voor 150 euro een elite apple box bestellen en dan een totale waarde aan troep ontvangen van 25 euro is wel heel karig! En als ik dan nog iets voor mijn macbook of iPhone zal ontvangen dat ik kan gebruiken, maar zelfs dat zat er niet in. Maar goed eens geprobeerd en nooit meer.
ben ook benieuwd of ze dit serieus nemen na het vragen van mijn ordernummer. en of ze er iets mee gaan doen.
Doe verstandig en geef hier geen geld aan
Had hier eerder nog een review geplaatst en verwijdert, maar ik wil het toch gewoon delen dat dit weggegooid geld is, je krijgt hoogstens 1/5de van de waard terug die je betaald hebt en bovendien is het nog allemaal Chinese en action troep. Doe wat je wilt met het kopen, maar ik raad aan je geld te sparen of gewoon hetgene waar je op hoopt te kopen. Hier op iets groot hopen is totaal nutteloos. Succes.
Lampen
Lampen, lampen en nog een slapen box van 50 euro besteld en ik kreeg alleen maar lampen. Totale waarde nog geen 15 euro denk ik.....
Wat een gedoe bestel er nooit meer!
Nou het is eigenlijk nog niet eens 1 ster waard! Ik wacht nu al dik 2.5 week op 2 boxen die ik heb besteld... heb al 3x een e-mail gestuurd met de vraag wanneer ik hem binnen krijg en of ik een track and trace kan krijgen... ik krijg totaal geen reactie maar alleen maar mijn e-mail terug gestuurd met erbij dat me vraag is afgerond 🤷🏻♀️

Antwoord van Mysterybox.nl
Godnondeju wat een kkr goeie doos was…
Godnondeju wat een vet goeie doos was dat zeg.
Ik heb voor 30 euro een box gekocht…
Ik heb voor 30 euro een box gekocht maar wat er in zat was bij elkaar net 10 euro waard. Ik ga dit nooit meer doen
(Bijna) Alle 5/5 reviews voor dit bedrijf zijn gekocht.
Ik struikelde over een reclame via Facebook op de website. Ik heb geen product gekocht van deze slinkse website en zal dat ook nooit overwegen. De 5 sterren reviews zijn 9/10 gekochte reviews. Bijna alle accounts zijn geregistreerd in Indië. Ik ben hier alleen om de score wat naar beneden te halen van deze nepperij. Als je leuke spulletjes wilt adviseer ik je om naar Aliexpress te gaan en daar een box te kopen. Is ook rommel, maar daar betaal je dan in ieder geval geen 80 - 100€ voor.
Gwn waardeloos
Niet doen
Mijn vriendin en ik hebben beide een box besteld in enthousiasme. Zij een apple box (150) en ik een mega tech box (130). Beiden gevuld met dezelfde voorwerpen. Ik heb zelf meerdere dubbele voorwerpen en voorwerpen zonder doos ontvangen. Sterke afrader.
OPLICHTERIJ
OPLICHTERIJ
Box besteld. nooit aangekomen. geen contact mee te krijgen. NIET DOEN!!
Top product
Laatst nog een Samsung mystery box besteld. Snelle levering en heel tevreden met de Samsung producten die erin zaten. Deze site is echt een aanrader als je op zoek bent naar een toffe, spannende mystery box!
Triest pakketje
Sorry maar dit is het geld echt niet waard...
Kreeg vandaag de mystery box twv 29,95 binnen. Er zaten 4 artikelen in (3 ervan te koop bij de action voor nog geen 12 euro) en een ander artikel ook nog geen 10 euro waard.
Een hoesje voor Apple earpods, een dummy camera, een 4 ports USB hub en een goedkoop setje oordopjes.
Echt belachelijk dat ze er niet eens spullen naar waarde in doen. Heel jammer dit als je de andere reviews leest...
Laat je niet in de maling nemen mensen!
Had het ook wel kunnen weten met alle reviews die uit indie afkomstig zijn.
Waardeloos
Ik had een Elite tech box gekocht ter waarde van €99
Ik ben zwaar teleurgesteld.
De totale waarde is nog geen €30.
Allemaal spul van de action.
KOOP HET NIET!! IS GELDVERSPILLING
Jammer
Dacht een leuke ladys box te kopen als verrassing, blijkt er alleen maar troep in te zitten erg jammer en veel te duur.
Heeell slecht nooit doen!!
Heeell slecht nooit doen!!! Ik had een Samsung box besteld van 79,95, nou er zat niks in van samsung en allemaal spul van action of Alie.
Je wordt gewoon opgelicht, en dan zeggen dat ze het niet retour kunnen nemen omdat de box al open is gemaakt🤬 meestal he anders weet ik niet wat erin zit! Gewoon oplichters zijn het meer niet!
Samsung elite box...
Ik heb thuis veel apparaten van Samsung. Dacht bij mezelf die Samsung elite box van 80€, al zit er een powerbank of een laadkabel bij, dan heb ik toch op z'n minst iets wat ik kan gebruiken. De doos thuis aangekomen, spannend!!! Wat zit erin? Rommel! Het meest Samsung gerelateerde wat erin zat is een Apple laadkabel...