Een tas die ik in de sale gekocht, ging binnen 2 maanden bij normaal gebruik kapot. Ik had het eerlijk gezegd netjes gevonden als dit gewoon opgelost werd met een nieuwe tas. In plaats daarvan kreeg... Toon meer
Ook toen mijn bestelling niet aan was gekomen, heeft Nakd mij uit de brand geholpen en deze opnieuw toegezonden. Zeer behulpzaam en super snelle reactie terug, nogmaals hartelijk dank en ik bestel zek... Toon meer
1 dag na mijn bestelling gingen de bestelde artikelen in de korting met 25%, na mail contact willen ze geen korting geven ik moest de artikelen maar retour sturen en opnieuw bestellenen anders het vo... Toon meer
Ik had bij mijn bestelling per ongeluk een verkeerd mailadres ingetypt waardoor ik geen bevestiging had ontvangen en dus ook niet de voortgang van het pakket kon volgen en dus ook niet de code kon ont... Toon meer
NA-KD is one of Europe's top 20 fastest growing companies, breaking new records every month and showcasing ourselves as one of the leading fashion company in the world. At NA-KD you will find the most passionate and talented employees in the industry, with a combined knowledge of 50 years in both fast and high fashion. We were born in 2015 and have been growing ever since, creating the hottest fashion trends across the globe and being seen on all the hottest influences and celebrities. We push the envelope daily with our social media content and art direction. NA-KD is dedicated to breaking the mold and showing our followers what it means to be unique and stand out from the crowd. Top follow us on our journey, be sure to follow us here for all the latest updates! With love, NA-KD.com
Gamlestadsvägen 4, 415 11, Göteborg, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mega leuke kleding wel ietswat aan de prijzige kant. Levering geen problemen mee gehad maar de retourprocess is gewoon ernorm traag. Ik had 2 aparte bestellingen en wat ook jammer is, is dat je ze niet samen kan retourneren. Het scheelt in de portomonee en daarnaast is het ook duurzamer. Maar beide bestellingen zijn al een maand geleden geretourneerd. Van een bestelling kreeg ik een bevestiging dat de order ontvangen is en het dan nog 14 tot 21 dagen kan duren voordat de retour is verwerkt en met mijn andere bestelling die ik zelfs nog eerder had teruggestuurd ben ik via klantenservice erachter gekomen dat ze pakket had ontvangen maar wederom weer lang wachten op terugbetalingen. Verder echt niks te klagen kleding is super leuk maar ik vind het aan de dure kant vergeleken met de service van de webshop

Antwoord van NA-KD.com
Twee keer meerdere items besteld, elke keer bijna alles retour want de kwaliteit valt zo tegen. Doorzichtige dunne stoffen, dit zie je dan niet op de foto van de website. En wat ik wel heb gehouden is na een keer wassen al vergaan… Bij retourneren komen ook nog flinke kosten. 4,59 + 1 euro per geretourneerd artikel, dus uiteindelijk betaalde ik voor mijn enige gehouden artikel het dubbele, en dat was het geld zeker niet waard…
Ik ga hier niet meer bestellen, het is fast fashion wat binnen de kortste keren op de land fill hoop terecht komt, zonde daarvoor en zonde van je geld.

Antwoord van NA-KD.com
Zeer ontevreden en teleurgesteld in deze webshop. Was een van mijn favorieten maar zal er nu zeker niets meer gaan bestellen.
Zeer trage en langdurige afhandeling wat betreft retouren. Ik ben momenteel hoog zwanger en had voor een bruiloft meerder maten jurken besteld. Deze bestelling is geplaatst in juni, artikelen die niet passen snel retour gestuurd binnen de geldende voorwaarden. Het is vandaag 20 Augustus !!!! En retour is nog niet afgehandeld 😡. Tevens kom ik nu ook in de problemen met Klarna omdat deze geen bericht krijgen van NAKD dat de retour is ontvangen.
Het gaat om een bedrag van €150!!!
Klantenservice is zeer slecht te bereiken , je kan niet chatten of telefonisch contact opnemen. Alleen via een contactformulier, waar ik vooralsnog geen reactie op heb gehad.
Erg teleurgesteld in deze winkel en ik hoop dat ze snel met een oplossing komen.

Antwoord van NA-KD.com
Snelle levering en zelfs de retournering van een artikel die ik per ongeluk verkeerd besteld had, werd ook heel correct en met een persoonlijke mail heel netjes en klantvriendelijk opgelost .
Ga absoluut vaker iets bestellen !

Antwoord van NA-KD.com
Op 18 juli heb ik twee retourzendingen naar NAKD gestuurd met meerdere artikelen van hoge waarde. Inmiddels zijn we ruim vier weken verder en zijn mijn retouren nog steeds niet verwerkt. Ik heb geen terugbetaling ontvangen en zelfs problemen gekregen met Klarna omdat de retouren niet correct zijn geregistreerd.
Tot overmaat van ramp stonden de artikelen ook onjuist in hun systeem. Ik heb dit meerdere keren gemeld, maar tot nu toe zonder resultaat. De klantenservice reageert traag en biedt geen concrete oplossing of tijdlijn.
Ik ben erg teleurgesteld in de afhandeling en betrouwbaarheid van NAKD. Voor mij is dit een waarschuwing aan andere klanten: wees voorzichtig met bestellen, want retouren kunnen maanden duren en je moet zelf achter je geld aan.

Antwoord van NA-KD.com
Ik las ergens dat het retour beleid in Nederland 30 dagen is en dat heeft de klantenservice hier ook bevestigd, heb het pakket binnen 30 dagen retour gedaan. Krijg vandaag een mail binnen dat het niet binnen 15 dagen was en nu moet ik alsnog betalen. Ik ben ontzettend boos dit kost mij onodig veel tijd. Ik hoop dat jullie dit zo snel mogelijk kunnen oplossen…

Antwoord van NA-KD.com
Echt niet oke. Ik bestelde een jurk voor mijn uitreiking, maar deze zat niet mooi. Na 7 dagen al teruggestuurd en na een maand kwam ie aan bij hun... daarna krijg ik te horen dat m'n retour is geweigerd, terwijl ik hem gewoon netjes en optijd had opgestuurd. Moet ik nu €60+ euro gaan betalen voor letterlijk niets. Wat een oplichterij!
Status: het is uiteindelijk opgelost!

Antwoord van NA-KD.com
I was very well helped by Marjory. Very satisfied with the quick help.

Antwoord van NA-KD.com
Ik heb mijn bestelling binnen 30 dagen ingeleverd bij DHL. Nu krijg ik een mail dat het buiten het termijn van 15 dagen valt dus een voucher krijg die binnen 6 maanden besteed moet worden.
Op de website staan de volgende teksten: “We accepteren het terugsturen van artikelen in originele staat binnen 30 dagen na ontvangst, met recht op volledige terugbetaling.”
“De terugbetaling gebeurt via de oorspronkelijke betaalmethode.”
Het gaat hier om een groot bedrag en aan een voucher die in 6(!) maanden besteed moet worden heb ik niks.
Bestelnummer EP0026518531

Antwoord van NA-KD.com
Niet bestellen. Op de site staat er een retouttermijn van 30 dagen. Toen ik effectief wou retourneren kon ik mijn items niet meer als retour aanduiden. Ik heb daarom gemaild naar de klantendienst. Ik kreeg geen antwoord op de vraag of ik mijn geld zou terugkrijgen, enkel werd er geantwoord dat ik mijn items perfect kon retourneren, zonder problemen. Ik heb dit gedaan en nu, 3 weken later krijg ik een mail dat ik mijn geld niet terugkrijg, maar enkel recht heb op een voucher. De site en mails van de kantendienst zijn bewust heel misleidend

Antwoord van NA-KD.com
Goede website en communicatie als er iets is? Het wordt netjes en duidelijk opgelost met een snelle reactie op je vraag.
En leuke kleding!

Antwoord van NA-KD.com
Ontzettend slechte service, ze lopen achter met hun retouren en zorgen dat de klant hiervan de dupe wordt. Ik zit te wachten op mijn geld van 3(!!) bestellingen. Sturen mails met automatisch reply antwoorden, waarin ik een achterlijk formulier moet invullen van vermiste items. Terwijl de bestellingen wel deels (andere items) wel de retouren zijn geregistreerd maar iedere keer items missen die retour zijn gestuurd in dezelfde boxen. Waardoor ik informatie moet verstrekken terwijl dit dus gewoon op hun warehouse is geleverd en dus aan hun kant misgaat... Zorg dat je je ** op orde hebt Na-kd en niet de klant hiervan de dupe wordt. EP0026351679 en EP0026397395 en request 4392714.

Antwoord van NA-KD.com
Bestelling op zich snel in huis maar als je een item retourneert, duurt het zeer lang alvorens je je geld terug hebt. Ik heb een bestelling van 28 juni jl. meteen geretourneerd en nu, 6 augustus, nog steeds mijn geld niet terug. Erg jammer, zal er niet meer snel iets bestellen terwijl ze wel een leuke collectie hebben.

Antwoord van NA-KD.com
Slechtste klantenservice ooit! Retour pakket binnen 30 dagen geretourneerd en nu hebben ze random besloten dat ze na 15 dagen mogen beslissen of ze dit aannemen of afwijzen. Ze bevestigen namelijk ook dat er verder niks mis was met het geretourneerde pakket. Op de site staat ook: 30 dagen retour. Uit coulance krijg je dan shop tegoed, wat helemaal niet op je account wordt gezet dus je krijgt helemaal niks. Nu wil ik ook geen shop tegoed maar mijn geld terug en dan wordt je gewoon compleet genegeerd.
Update: geld is retour, maar zonder enige communicatie.

Antwoord van NA-KD.com
Ik had een bestelling geplaatst met leuke kleding, bestelling liep vlot! Na 3 weken wilde ik een paar items retouren. Op de website staat een retourbeleid van 30 dagen aangegeven. Echter is het niet mogelijk om sommige artikelen te retouren omdat ze een 15 dagen beleid hebben. Dit staat niet aangegeven op de website en had dit ook gedaan als ik dit had geweten... Contact geprobeerd op te nemen zonder resultaat... Ik hoop dat ik alsnog mijn retour kan aanmelden binnen de 30 dagen... bestelnummer: EP0026635858

Antwoord van NA-KD.com
Ik had een bestelling geplaatst en omdat het retourbeleid aangaf tot 30 dagen te kunnen besloten even het retourneren uit te stellen tot ik meer tijd had. Dus na 3 weken probeerde ik het pakket terug te sturen en wordt ik verrast met een andere retourbeleid waar staat dat ze maar 15 dagen retours aannemen. Als dit op de website gecommuniceerd stond had ik dit gedaan, dus voel me uiteraard redelijk belazerd. Daarna meteen geprobeerd contact op te nemen, maar er is geen telefoonnummer en via de form natuurlijk geen reactie gekregen. Toch zonde.

Antwoord van NA-KD.com
Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vraag. Ben ook tevreden met het resultaat van de kleding

Antwoord van NA-KD.com
Ik probeer het maar op deze manier aangezien NA-KD geen telefoon nummer heeft om te bellen. Via de mail krijg ik constant algemene informatie op de mail over mijn retour ipv antwoord op mijn vragen. Ik heb bestelling gedaan en netjes mijn retour aangegeven, ik heb 2 items retour gestuurd in hetzelfde pakket. Ik krijg retour bevestiging van 1 item het andere item weten ze niks van af wat gek is aangezien die in hetzelfde pakket zit. Hoop dat ik nu fatsoenlijk antwoord krijg op mijn vragen via deze weg. Ik raad aan om hier met klarna te betalen altijd !! Zodat je geen geld kwijt bent als het in het magazijn een rotzooi is bij hun. Kleding was wel leuk, aantal items gehouden, jammer van de gebrekkige klantenservice. Ze sturen constant hun algemene voorwaardes, die kan ik ook op de site vinden! Hoop nu echte hulp te krijgen en me geld terug! ( EP0026560738 + EP0026553971 )
UPDATE
Na het schrijven van deze review had ik opeens retour bevestiging gekregen, nu heb ik 2 bedragen op mijn rekening ontvangen van na-kd die niet over een komen met wat ik heb uitgegeven. Echt een zooitje bij hun in het magazijn en ook de klantenservice bakt er niks van….. ZEEEEEER ontevreden heb al meer dan 15x moeten mailen niet normaal dit

Antwoord van NA-KD.com
Ik heb meerdere bestellingen gedaan, echter ben ik het he-le-maal zat met dit bedrijf. De hoge retour koste.. altijd met klarna zelf achter je retour aan moeten gaan waarom het na 30 dagen nog niet verwekt is. Het loopt nooit goed. Levering duurt ook lang. Heel leuk het "bewust" bedrijf maar ze zijn laks en jagen je zelf op de kosten.. en maar nieuwe collecties uit brengen. Reageren zelf niet op klachten..

Antwoord van NA-KD.com
Super slecht. Op de website staat een retourtermijn van 30 dagen. Als je vervolgens je bestelling retour wil gaan sturen staat er opeens dat je dat binnen 15 dagen had moeten doen. Op geen enkele manier kan je contact opnemen met de klantenservice om dit te regelen.