Een tas die ik in de sale gekocht, ging binnen 2 maanden bij normaal gebruik kapot. Ik had het eerlijk gezegd netjes gevonden als dit gewoon opgelost werd met een nieuwe tas. In plaats daarvan kreeg... Toon meer
Ook toen mijn bestelling niet aan was gekomen, heeft Nakd mij uit de brand geholpen en deze opnieuw toegezonden. Zeer behulpzaam en super snelle reactie terug, nogmaals hartelijk dank en ik bestel zek... Toon meer
1 dag na mijn bestelling gingen de bestelde artikelen in de korting met 25%, na mail contact willen ze geen korting geven ik moest de artikelen maar retour sturen en opnieuw bestellenen anders het vo... Toon meer
Ik had bij mijn bestelling per ongeluk een verkeerd mailadres ingetypt waardoor ik geen bevestiging had ontvangen en dus ook niet de voortgang van het pakket kon volgen en dus ook niet de code kon ont... Toon meer
NA-KD is one of Europe's top 20 fastest growing companies, breaking new records every month and showcasing ourselves as one of the leading fashion company in the world. At NA-KD you will find the most passionate and talented employees in the industry, with a combined knowledge of 50 years in both fast and high fashion. We were born in 2015 and have been growing ever since, creating the hottest fashion trends across the globe and being seen on all the hottest influences and celebrities. We push the envelope daily with our social media content and art direction. NA-KD is dedicated to breaking the mold and showing our followers what it means to be unique and stand out from the crowd. Top follow us on our journey, be sure to follow us here for all the latest updates! With love, NA-KD.com
Gamlestadsvägen 4, 415 11, Göteborg, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jurk besteld die ik pas na 2 weken kreeg geleverd. Deze geretourneerd en retour is nooit aangekomen. Dit gemeld en retour geweigerd. Zeer slechte emvaring en niet meer geneigd hier nog ooit te bestellen ondanks leuke kledij.

Antwoord van NA-KD.com
Update 22-07: Inmiddels al 3x het contactformulier ingevuld die ze aanbieden, ook Trustpilot review benoemd en NOG STEEDS geen antwoord. Hoe kan zo'n succesvol bedrijf zo'n waardeloze klantenservice hebben?!
Update 16-07:Superleuke kleding maar slechte service en klantenservice zelfs niet te bereiken. Pakketje ontvangen, 2 dagen over nagedacht wat ik wilde houden en daarna direct geretourneerd. Nu krijg ik een melding dat ik te laat was met retourneren omdat zij achterliepen met de retouren verwerken. Dat is geen fout van je consument! Bezwaar gemaakt en krijg gewoon 0 reactie van de klantenservice. Je kan alleen maar contact opnemen via een stom formulier - ik wil gewoon dat het wordt opgelost.

Antwoord van NA-KD.com
Ik zou hier niet meer bestellen omdat de retour verwerking echt ontzettend traag is. We zijn een maand verder en ik heb mijn geld nog niet terug. De kleding viel erg tegen, heb bijna alles terug gestuurd. Retourneren kost trouwens ook erg viel geld, wat bij andere websites niet het geval is

Antwoord van NA-KD.com
Levering duurt een stuk langer dan dat ze beloven, retourproces verloopt ook zeer traag en ze geven je niet de optie om retourzendingen samen te voegen waardoor je bijna €10 kwijt bent terwijl het toch dezelfde kant op gaat. Zelfs Shein biedt dit als mogelijkheid aan!! Sterren zijn voor de leuke kleding want de service is slecht.

Antwoord van NA-KD.com
Op 2 juni pakket ontvangen en op 26 juni geretourneerd. Nu krijg ik een bericht dat ik geen geld terugkrijg omdat ik niet binnen 15 dagen heb geretourneerd. Ik krijg een voucher. Op de website staat een retourtermijn van 30 dagen. Ik wil mijn geld terug!

Antwoord van NA-KD.com
Ik ben echt teleurgesteld in de retour procedure.
Op 10 juni een retour aangemeld en eergisteren bericht dat het is ontvangen maar nu nog 21 dagen kan duren. DIT IS NIET OKE!
16 juni nogmaals een bestelling geretourneerd en daarvan nog niet eens bevestiging en dan zal ik nog een 21 dagen moeten wachten? dat is gewoon 1.5 maand wachten op je geld. en het meest vervelend is ook nog dat het om grotere bedragen gaat waardoor ik zeker dus niet nog eens zal bestellen. Jammer wat de kleding lijkt zo leuk.

Antwoord van NA-KD.com
Ik moest tijdens het bestellen mijn adres updaten. Ik heb dit gedaan maar alleen het factuur adres is aangepast, dit stond niet gespecificeerd voor het bestellen. Mijn pakket is op een verkeerd adres afgeleverd en ook aangenomen. Wanneer je contact opneemt met de klantenservice krijg je geautomatiseerde antwoorden van AI die niet normaal antwoord geven op je vraag of ingaan op je probleem. Er word gewoon gezegd, jammer voor je. Hele slechte service en de laatste keer dat ik hier bestel in ieder geval.

Antwoord van NA-KD.com
Echt schandalig hoe traag de retourverwerking bij NA-KD is. Eerst moest ik 14 tot 21 dagen wachten voordat ik überhaupt een bevestiging kreeg dat mijn retourpakket was aangekomen in hun magazijn. Nu dat eindelijk is bevestigd, moet ik nóg eens 14 tot 21 dagen wachten op mijn terugbetaling. In totaal dus mogelijk meer dan een maand bezig voor iets wat bij andere bedrijven binnen een week geregeld is. Zo’n lange wachttijd heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Dit is echt niet van deze tijd en totaal niet klantvriendelijk. Ik bestel hier nooit meer en zal anderen ook afraden hier te bestellen.

Antwoord van NA-KD.com
De dag na mijn bestelling kreeg ik een mail met korting voor de gehele nieuwe collectie. Mijn bestelling is keurig aangepast en dit werd zeer snel toegepast. Tevens zeer vriendelijke communicatie.

Antwoord van NA-KD.com
Vroeger altijd prima, laatste bestellingen steeds veel gedoe met retourneren. Ik bestel hier niet meer!

Antwoord van NA-KD.com
1 juni t shirt netjes retour gestuurd met prijskaartje eraan en weer terug in originele verpakking. Krijg ik een Email van Nakd pas op 16 juni een dat de retour verwerking nog 14 tot 21 duurt. Maar 22 juni krijg ik via klarna bericht dat retour door Nakd niet is geaccepteerd met onbekende reden! Dus ik moet alsnog betalen. Echt niet normaal. Ga hier nooit meer wat bestellen!!!

Antwoord van NA-KD.com
Na 5 weken nog steeds geen geld terug van een retour. Op 12 mei retour gestuurd, is bij hen bezorgd op 17 mei (volgens PostNL). Is nu 18 juni…. Redelijk schandalig

Antwoord van NA-KD.com
Inmiddels wacht ik al 3 weken op mijn bestelling, welke voorradig zou zijn!! Al zo’n 5 x gevraagd per mail waar mijn bestelling blijft… en al vanaf week 1, 5x een mail met een zogenaamd track en trace. Tot op heden allemaal fake track en trace… de ene laat zien dat t onderweg zou zijn en de volgende dat t nog niet eens bij de postsorteerder is ontvangen 😤 iedere mail is zeer netjes en vriendelijk en dat t nog enkele werkdagen duurt voordat ik mijn pakketje mag gaan ontvangen maar dit zijn automatisch gegenereerde mails! De organisatie doet dus niets met jouw mail uiteindelijk! Gelukkig met Klarna betaald en die heb ik dan ook inmiddels op de hoogte gebracht van deze wanpraktijken… en zij hebben de betaling inmiddels stopgezet tori nadere orders vanuit mij.

Antwoord van NA-KD.com
Waarom beantwoordt Na-kd klantencontact mijn mail niet???
Ik heb een jack besteld in maat 36 met 30% korting en via iDeal betaald, jack was te groot … ruilen kan niet dus teruggestuurd en maat 34 besteld zonder 30% korting … nu betaling via Klarna laten lopen. Volgens Na-kd passen ze de kortingscode opnieuw toe … heb een bericht naar klantencontact gestuurd met zoals gevraagd alle benodigde gegevens, want eerst zien en dan geloven, maar krijg geen antwoord en ik wil voordat mijn Klarna uiterste betalingstermijn verloopt uitsluitsel hebben omdat ik in onderstaande reacties lees dat het slecht is gesteld met retourbetalingen! Aanpassingen vertrouw ik daarom
al helemaal niet meer! Geduld moet je hebben lees ik in verschillende reacties van Na-kd… maar kennelijk wel heel veel en oplossingen hebben ze kennelijk niet, want tja het is druk … ik vrees dat als ik Klarna niet op tijd betaal er wél direct een reactie/aanmaning komt! Heel frustrerend allemaal!

Antwoord van NA-KD.com
Waardeloze klantenservice. Verschillende keren geprobeerd om contact te krijgen. Er wordt niet gereageerd op het ingevulde formulier. Bij ons wordt zowel een geretourneerde bestelling niet terugbetaald als een bestelling niet geleverd. Wat een oplichters. Mensen, bestel hier niets, het neigt naar een criminele organisatie.

Antwoord van NA-KD.com
Zeer goed geholpen door Klantenservice toen pakket niet geleverd werd. Correct en eerlijk!

VRESELIJK!
Kleding is van geen kwaliteit, maar hun retour policy is de hel! Je kan slechts 4 stuks almost gratis retourneren (het is standaard dat ze je 4,95 aanrekenen) wil je meer dan 4 stuks retourneren.... +1 per stuk! Akkoord dit valt nog ergens te snappen/ verklaren langs hun kant gezien het overmatig terugsturen/ online kopen van de mensheid... MAAR, MAAR....
MOESTEN ZE NU EENS GELIJK IEDER ANDER NORMAAL BEDRIJF JE CENTJES OP EEN NORMALE TIJDSPANNE TERUGSTORTEN..... helaas pindakaas! wees maar zeker dat je je centjes een dikke maand kwijt bent! Ik heb een bestelling geplaatst bij NA-KD op 30 april.... ik heb geroutineerd op 5 mei heb ik mijn retour aangegeven en verzonden..... OP F*****G - sorry voor het schelden - 12 JUNI heb ik mijn geld (min het geen wat ze van je stelen onder een goed vermomd excuus) terug! SCHANDALIG!

Antwoord van NA-KD.com
Maand geleden iets geretourneerd, moeten verzendkosten betalen, oke. Nu krijg ik opeens dat ik ook nog retourkosten moet betalen ?! Nooit meer iets kopen via Naked