Verkeerd product ontvangen. Geretourneerd op eigen kosten en nog steeds geen antwoord van de klantenservice op mijn mail.
Vanwege drukte kreeg ik geen reacties op mijn mails. Ik maakte me druk over de reviews van hieronder. Desondanks heb ik contact gekregen via Instagram waarbij ze me hebben geholpen direct. Ze zijn teg... Toon meer
6 augustus heeft mijn dochter een broek besteld. Na betaling hebben we een orderbevestiging ontvangen. Het pakje zou via PostNL verstuurd worden maar niet geleverd en ook geen mail van PostNL ontvange... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fijne service!
Ik had bij Naetur een oorbel set gekocht. Deze beviel erg goed alleen na twee weken ging er een oorbel kapot. Ik had Naetur via insta een dm gestuurd. Ze reageerde erg snel en waren dan ook erg begrip en hulp vol. Fijn contact! Ik krijg kostenvrij een nieuwe oorbellen set opgestuurd! Hele fijne service!!!
Spread some kindness 🫶🏼
Enorm blij met de lime sweater! 💚 een zomers kleurtje en ook lekker warm nu het toch wat frisser word. Een echte must-have!
De gepersonaliseerde ketting is daarnaast ook een aanrader.
JuliaBozenna
Goede klantenservice via instagram!
Er was helaas iets fouts gegaan met mijn bestelling. Ik heb besloten om een bericht te sturen via de site, maar kreeg geen reactie terug. Toen besloten om via instagram een berichtje te sturen. Daar kreeg ik erg snel antwoord en er werd gelijk actie ondernomen! Waardoor ik de dag erna gelijk mijn pakketje toch binnen had gekregen.
Omdat er iets fout was kreeg ik nog sokken en een tasje erbij opgestuurd!
De medewerkster stuurde mij zelf nog een berichtje of ik alles had ontvangen en of ik tevreden was met alles.
Top service!
Fijne klantenservice!
Wij hadden in de sale 2 broeken en 2 t-shirts besteld. De bestelling kwam binnen 2 werkdagen binnen en wij waren super enthousiast. Helaas was er iets mis gegaan met onze bestelling want we hadden 1 van de 2 broeken in de verkeerde kleur opgestuurd gekregen. Wij hadden een berichtje gestuurd via de site waar we helaas geen melding terug van kregen, dus besloten we via hun instagram een berichtje te sturen. Via hun instagram kregen we binnen hetzelfde uur een reactie van een super lieve medewerker, die dezelfde dag nog de juiste broek naar ons heeft gestuurd (zonder extra kosten) met zelfs een gratis goodie erbij. Overall een super goede ervaring gehad met de klantenservice. Wij zullen zeker nog is bestellen!
Mega goede service
Mega goede service! Ik had 1 keer een foutje met mijn bestelling, heb direct een dag later een nieuwe T-shirt opgestuurd gekregen. Ook toen ik een T-shirt wilde om ruilen voor een andere maat, had ik gemaild met de track en tracé en werd ik gebeld dat mijn T-shirt in een andere maat direct opgestuurd werd en ik hem morgen in huis zou hebben! Dit was omzoomd.
Ook wilde ik graag een trui hebben die niet meer op voorraad kwam. Ze hadden er nog 1 achter in maat L. Deze mocht ik proberen en kreeg zelfs een gratis retour label mocht deze niet passen.
Nu kreeg ik ook nog 20% korting omdat die avond zo’n zelfde soort trui in de sale kwam! Echt super!! Zeker een aanrader en ga zeker vaker bestellen🩷
Super mooie producten en top klantenservice!
Ik had één vraag over de maten van een van de sweater en heb heel snel een antwoord gekregen. De klantenservice was super aardig en lief.
De producten van Naetur zijn ook super mooi en de kwaliteit is top!
Ik ben heel erg blij met mijn inkopen en zou altijd weer bij Naetur bestellen 😍
geen retourkaart ontvangen
geen retourkaart ontvangen. Op beide mails geen reactie gekregen.
Wat een top service
Wat een top service!
Mijn vraag werd binnen 1 dag opgepakt en geregeld. Erg vriendelijke communicatie en goed advies.
Hele fijne service
Hele fijne service! De sluiting van mijn oorbel was in een korte tijd stukgegaan. Maar dit heb ik erg fijn kunnen oplossen met het bedrijf! Super!
Mooie producten en super service!
Heel erg goed geholpen door de klantenservice!! Mooie producten en snelle service! Aanrader. Na een klein defect mocht ik zelfs iets uit de nieuwe collectie uitzoeken. Top!
Retourlabel ontbrak :(
Lieve Naetur,
Bedankt voor het oplossen van het ontbreken van het retourformulier in mijn order. Super adequaat geholpen door Boris! Dankjewel.
Fijne klantenservice
Super fijn!!
Heerlijke kleding en prachtige sieraden. Altijd snelle levering en leuk verpakt. Ook erg blij met de snelle reacties op de vragen.
Altijd super tevreden!
Al vaker een bestelling gedaan bij Naetur en altijd super tevreden! Bestellingen zijn super snel binnen en altijd leuk verpakt. Oorbellen heb ik altijd in met douchen en blijven mooi en ook de ringen die ik heb zijn van goede kwaliteit. Ook de kleding van Naetur vind ik top en draag ik mega vaak!
Joggingpak
Zeer tevreden met mijn blauw joggingpak! Het was snel geleverd en zit echt heerlijk. Kan ‘m iedereen aanraden.
Enorm goede kwaliteit
Enorm goede kwaliteit, snelle levering en altijd blij met de producten! Heb er al vaker besteld en elke keer zeer tevreden!!
Top kwaliteit! Heel blij mee!
Met black friday een bestelling van joggingpak & oorbellen gedaan en snel binnen! Kleding is super goede kwaliteit en echt hele fijne stof. Oorbellen heb ik dagelijks in, douche ik mee, en zijn nog even mooi! Heel blij!!!
Broek had productie foutje toen die binnen kwam, dit aangegeven via de mail en een dag later een nieuwe goede broek binnen gekregen! Goede service dus :)
Mijn oorbel was kapot gegaan
Mijn oorbel was kapot gegaan, ik heb ze een mailtje gestuurd. Ze hebben meteen een nieuw paar opgestuurd! Super fijn, wel jammer dat de retourkosten voor jezelf zijn🙈.