Neuf Mois Belle Reviews 948

4,7

Even gebeld omdat een bijpassend bloesje niet meer op de website stond wat in graag wou. Heel vriendelijk personeel die met veel enthousiasme actief meezocht naar een goede oplossing. Combi van online... Toon meer

zoals beloofd, snelle en correcte levering, hou rekening met de verpakking, ik dacht dat deze door de brievenbus kon, maar was mooi als cadeau ingepakt. bedankt

De levering werd op de voet gevolgd door Neuf Mois Belle en ik werd persoonlijk op de hoogte gesteld wanneer de levering zou worden gedaan, aangezien de eerste poging was mislukt. De bestelling zag e... Toon meer

Het aangekochte product was goed verpakt. Het persoonlijke kaartje vond ik erg fijn! Na terugsturen om het product te ruilen werd mijn overgemaakte bedrag meteen teruggestort. Er werd correct geha... Toon meer

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Retour niet prettig

De retourservice via DHL, waarbij je een retoursticker moet printen en dan naar een DHL punt moet gaan, vind ik niet prettig. Omdat ik geen printer heb, moest dit via mijn werk. Daarna nog een eind fietsen naar een DHL punt. Ik zou daarom niet snel nog weer iets bestellen.

18 juni 2016
Logo Neuf Mois Belle

Antwoord van Neuf Mois Belle

Beste Laura,

Bedankt voor je feedback. We zijn ermee bezig om het retourneren via DPD nog gemakkelijker te maken. Momenteel is het nog niet mogelijk om een standaard retourlabel mee te sturen maar we zijn hiervoor een oplossing aan het zoeken. Dit zal binnen enkele weken opgelost zijn. Uit milieuvriendelijk oogpunt is het wel goed om niet standaard retourlabels bij te voegen omdat uiteindelijk maar 25% van de labels gebruikt wordt. Maar omdat niet iedereen een printer heeft gaan we de procedure toch aanpassen.

Hartelijke groeten,
Ankie

Helemaal top!

Na een lange zoektocht in winkels en op het internet naar zwangerschapskleding, waarbij met name teleurstelling en verwondering de boventoon speelde over de vreselijk lelijke kleding van slechte kwaliteit (werkelijk een belediging voor de zwangere vrouw), vond ik gelukkig Neuf Mois Belle. Ik werd niet alleen blij van het assortiment van Neuf Mois Belle; ook hun service is een hele dikke 10 waard! Nu twee keer bij Neuf Mois Belle besteld, en beide keren werd het pakket snel geleverd (zowel in Nederland als in Italië!) en was de inhoud boven verwachting mooi. Eén keer ondervond ik problemen met het bestelproces op internet, maar na één mailtje werd dat direct opgepakt en opgelost.
De beschrijving bij de kleding is echt zeer nauwkeurig en correct. Volg de tips van Neuf Mois Belle dan ook op! Ik dacht zelf bij sommige kledingstukken (eigenwijs) toch een maatje groter te bestellen dan voor mijn zwangerschap (tsja, alles groeit en bloeit), tegen het advies in, en dat had ik dus niet moeten doen. Als iets klein valt, dan staat het bij het product. En de lingerie: wow! Ik weet Neuf Mois Belle nu te vinden ook voor na de zwangerschap voor borstvoedingskleding!

14 juni 2016

Ik had meer kwaliteit van de jurk verwacht

Ik had meer kwaliteit van mijn jurkje verwacht van €59.95
Ik heb de jurk 2 keer op fijne was gewassen, en deze word nu al vaal.

6 juni 2016
Logo Neuf Mois Belle

Antwoord van Neuf Mois Belle

Beste Willeke,

Ik denk dat je het jurkje Dacja bedoelt dat je vorige week ontvangen hebt. Wat vervelend dat de kleur nu al vaal wordt. Dat zou normaal niet mogen met deze viscose/lycra stof. Deze jurk is al jaren één van onze bestsellers. We nemen morgen contact met je op om een oplossing te zoeken.

Hartelijke groeten,
Ankie

Tevreden

Snelle levering en op de chat kun je met al je vragen terecht en krijg je snel antwoordt.

25 mei 2016

super

Snelle levering, mooi verpakt, leuk persoonlijk geschreven bedankkaartje en goede kwaliteit

20 mei 2016

Dag na bestelling meteen geleverd.

Had bestelling geplaatst en werd meteen volgende dag geleverd met een persoonlijk berichtje erbij. Was ook erg tevreden over de 2 Queen Mum jurken. Voldeden aan de verwachting die de foto's hadden opgewekt.

18 mei 2016

prima service

goed assortiment, duidelijke en makkelijke website.
Mijn levering bleef uit dus contact gezocht. Direct een persoonlijke reactie via telefoon en e-mail. Bleek dat allang geleverd was maar de e-mail hierover had mij niet bereikt.

18 mei 2016