Dansk Center For Neurocoaching Reviews 317

TrustScore 5 uit 5

4,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var stressramt og havde gået hjemme et par måneder da jeg fandt Neurocoaching. Jeg var faldet ned i et mørkt hul af uduelighed og selvhad og følte mig fastlåst i mit syn på verden og mig selv.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget dygtige og kompetente folk. Har fået nogle gode redskaber og en langt bedre forståelse af mig selv. Kan klart anbefales

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra personlig krise til selvindsigt og et stærkt fundament Efter et svært svigt i mit parforhold ramte jeg et absolut lavpunkt. Jeg kunne ikke genkende mig selv eller mine egne værdier, og en t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Psychotherapeut

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Neurocoaching er en en hurtig og effektiv behandling af bl.a stress, angst og depression gennem træning af hjernen. Neurocoaching er baseret på hjernens biologiske måde at arbejde på. Læs kundernes egne historier og se de dokumenterede resultater.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hjælp til at skabe en ny fortid..

Jeg har de sidste 5–6 år haft store søvnproblemer, som har påvirket min hverdag med manglende energi.
Jeg har prøvet mange former for alternativ behandling som hypnose, kranio-sakral terapi, akupunktur, kinesiologi og meget andet uden større effekt.
Min livshistorie rummer en række udefrakommende oplevelser og traumer, som jeg besluttede mig for at arbejde med at få bearbejdet, og derfor kontaktede jeg Dansk Center for Neurocoaching.
I denne proces opdagede jeg, hvordan man kan påvirke sin hjerne til at “tro” noget andet. Det, man har oplevet, bliver en sandhed for hjernen – uanset om det objektivt set er sandt eller ej.
Det gør det muligt gennem målrettet træning at skabe nye spor og mere hensigtsmæssige sandheder i hjernen og dermed ændre de mønstre, som ikke længere tjener en.
Et vigtigt og stærkt redskab, jeg har fået med mig, er erkendelsen af, at det man fokuserer på, er det, man forstærker. Når man gentager de samme tanke- og søgemønstre, får man de samme resultater. Når man derimod ændrer fokus og begynder at søge i en ny retning, åbner der sig nye muligheder og perspektiver.
Det kræver en indsats at ændre retning, og det er vigtigt at være indstillet på det. Det indebærer blandt andet at afsætte tid til læsning, udfyldelse og indsendelse af træningsdagbøger, lytning til lydfiler samt visualiseringsøvelser. Derfor er det nødvendigt at strukturere hverdagen anderledes end man plejer. Dertil gode IT evner.
Jeg er ikke nået i mål med min søvn endnu, hvilket jeg tror skyldes overgangsalderen. Til gengæld er jeg meget positiv omkring forløbet og arbejder fortsat målrettet med at rydde op i min “tidslinje” og give hjernen nye og mere hensigtsmæssige informationer. Det er en tilgang, som mange mennesker kunne have gavn af, da det kan rykke meget.

16 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget dygtige og kompetente folk

15 april 2026

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Kære Kevin, tak for din feedback =) Det har været en fornøjelse at følge dig i forløbet og samtidig være vidne til det flotte arbejde, du gør med dig selv ud fra den forståelse, du har fået om dig selv - Kh Matheus, Dansk Center for Neurocoaching

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var stressramt og havde gået hjemme…

Neurocoaching hjalp mig med at ændre det negative perspektiv og se de gode ting ved mig selv og mit liv igen.
Jeg havde Joumana som coach.

28 januari 2026

Kære Mai.
Det er din træning og engagement som har skabt din vidunderlige forandring og flotte resultater.

Det er været en fornøjelse og ære at få lov at samarbejde med dig og bevidne din fantastiske udvikling.

De bedste hilsner Joumana, Dansk Center for Neurocoaching

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik kontrol med min vrede

Jeg har altid døjet med ukontrollerbar vrede og haft et stort ønske om at arbejde med mig selv. Jeg har prøvet mange forskellige muligheder fx foredrag om øvelser til at komme dette til livs eller gode råd fra venner/bekendte. Det har virket i kort tid og så er jeg faldet tilbage i den gamle rolle.
Med min forløb hos neurocoach fandt jeg det som virkelig har rykket mig. At være tilknyttet en coach, som kunne hjælpe mig og guide mig har været en 'game changer'. Jeg har lært så meget om mig selv og mine reaktionsmønstre.

Det har været en sand fornøjelse og en meget spændende rejse. Min varmeste anbefaling til Dansk Center For Neurocoaching og specielt min coach Matheus - tak for et rigtig godt forløb :-)

24 maart 2026

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Kære Natasja. Tusind tak for din ærlige og meget rørende anmeldelse – det betyder virkelig meget for mig at læse.

Jeg er utrolig glad for at have fået lov til at følge dig på din rejse. Det kræver mod at arbejde med sig selv, især når det handler om noget så stærkt som vrede, og jeg har stor respekt for den indsats, du har lagt i forløbet.

Det gør mig virkelig glad at høre, at du har fået nye indsigter i dine reaktionsmønstre, og at forløbet har været en “game changer” for dig. Det er netop det, jeg håber at kunne bidrage med – varige forandringer, som giver mening i hverdagen.

Tak fordi du deler din oplevelse og for din varme anbefaling – det sætter jeg stor pris på.
De bedste hilsner
Matheus, Dansk Center for Neurocoaching

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra personlig krise til selvindsigt og…

Fra personlig krise til selvindsigt og et stærkt fundament

Efter et svært svigt i mit parforhold ramte jeg et absolut lavpunkt. Jeg kunne ikke genkende mig selv eller mine egne værdier, og en traditionel psykolog kunne ikke give mig de svar, jeg søgte. Derfor kontaktede jeg Dansk Center for Neurocoaching, hvilket viste sig at være en absolut gamechanger.

Allerede fra første samtale med Birgitte følte jeg mig mødt og forstået. I stedet for kun at dvæle ved fortiden, fik jeg konkrete værktøjer til at forstå de mønstre, der styrede min adfærd. Gennem forløbet har jeg fået genopbygget mit selvværd, lært at tage ansvar og fået et sprog for mine følelser, som jeg aldrig har haft før.

I dag står jeg som et helt andet og stærkere menneske. Min partner og jeg har fundet hinanden igen med en dybere kommunikation end nogensinde før. Jeg kan ikke takke Birgitte nok for hendes positive og professionelle guidning. Det er den største gave, jeg har givet mig selv.

24 maart 2026

Kære Henrik.
Mange tak for din fine anmeldelse. Det har været en fornøjelse at være vidne til din flotte indsat og dine flotte resultater.
Jeg ønsker dig - og jer - alt det bedste.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde ingen tillid eller tro på mig selv.

Jeg brød ud af et 20 års langt psykisk voldeligt forhold, jeg havde ingen selvtillid eller tro på at jeg var noget værd, jeg var blevet fyret fra mit job, stod med et hus der skulle sælges, 2 børn og en bunke dyr.
Igennem 20 år havde jeg tilsidesat mig selv, mine grænser og værdier, jeg tog antidepressiv medicin og havde panik angst.

Så googlede jeg coach forløb og fandt frem til neurocoaching, ringede dem op og fik en indledende samtale med Jesper, den samtale gjorde at jeg begyndte at se anderledes på mig selv, og sprang ud i den mest fantastiske udvikling, jeg nogensinde kommer til at opleve igen.

Jeg blev teamet op med Joumana, hun har støttet mig, guidet mig, udfordret mig, og været den der holdt faklen lidt, indtil jeg selv var klar til at tage teten på mit liv.

Idag har jeg netop haft afsluttende session, og hold nu op, hvor har jeg rykket mig, jeg har lært mig selv at kende, jeg har fundet mine værdier, jeg ved hvem jeg er og jeg kan li mig selv, tager intet medicin. mine børn er blevet roligere og gladere, mine omgivelser reagerer så positivt på mig, men vigtigst af alt.... Jeg har fundet min frihed og jeg står nu sikkert i mig selv uanset hvad!

Jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor taknemmelig jeg er for at have fået styrken og modet til at bryde ud, også var hjælpen der bare med det samme, ingen var mistroiske eller så skævt til mig, jeg er blevet lyttet til hele vejen, men mine traumer har egentlig ikke være så vigtige, som at finde mig selv igen, hvor er jeg glad for at Joumana viste mig vejen.

Det har været hårdt arbejde og der venter mere forude, men til jer der overvejer at kontakte neurocoaching, så kan jeg kun sige, det er alt det hårde slid værd, i kommer i den grad til at holde af jer selv, når i er i mål.

Tak af hjertet tak fra mig og mine børn.

23 maart 2026

Kære Pernille
Din villighed og motivation til forandring har fra start været bemærkelsesværdig. Du er gået ind i forløbet med åbenhed og ansvar, og WOW sikke en forandring.Det er både rørende og inspirerende at have været vidne til.
Tak for din tillid og et berigende samarbejde🙏 Joumana, Dansk Center for Neurocoaching

De varmeste anbefalinger

For 9 år siden tog jeg et forløb hos Birgitte K.C. hos Dansk Center for Neurocoaching. Det har vist sig at blive livsforandrende for mig.
Med hjælp af deres teknikker fik jeg ryddet op i gamle traumer og hændelser, der havde skabt destruktive konklusioner og overbevisninger. Samtidig blev en ny sti skabt, så de mere rigtige konklusioner og overbevisninger om mig selv kunne blive automatiseret i hjernen. Du styrer det hele med din hjerne, og der er mange dele der er ubevidste. Men med neurocoaching, kan du få adgang til det ubevidste.
Jeg fik et sundt og solidt selvværd.
Jeg fik bedre relationer, og jeg blev robust.
Jeg lærte at se forskellen på, hvad der er mit, og hvad der er andres.
Jeg blev stærk.

Efterfølgende har jeg et par gange rakt ud igen, når livet var særligt udfordrende, og der har Birgitte med relativ få virkningsmidler kunne hjælpe mig tilbage til mit sunde og stærke ståsted, fordi fundamentet var skabt mange år tidligere.

Klassisk samtaleterapi kan være udmærket til at forstå og føle omsorg for sin situation. Men med neurocoaching HANDLER du også. Og du bearbejder de gamle dele af hjernen, som ellers kan være svær at få adgang til. Det giver power og varig hjælp.

Jeg vil give min varmeste anbefaling til neurocoaching og især Birgitte. Jeg var ikke, hvor jeg er, hvis jeg ikke havde taget dette forløb for 9 år siden.

18 maart 2026

Kære Lise-Lotte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Du har virkelig fortjent at stå, hvor du står i dag. Og stor ros til dig for, at du stadig bruger redskaberne. Du er vedholdende, du er i action. Kæmpe respekt herfra 🙂

Birgitte Christiane, , Dansk Center for Neurocoaching

En stor anbefaling

Jeg har været i et forløb fordi jeg oplevede stress og angst.

Jeg har haft den bedste neurocoach Birgitte. Hun har til en hver tid været faglig, ærlig, nærværende og virkelig behagelig. Hun har holdt mig fast i at jeg har de ressourcer jeg har brug for, også når jeg selv lige glemte det i ny og næ. Hun har aldrig givet mig svarene, men viden og redskaber til selv at kunne finde frem til dem. Det har været en gave at være i et forløb hos Birgitte.

Forud for mit forløb her, forsøgte jeg med et forløb hos en almen psykolog, endda forebyggende fordi jeg stod et sted i mit liv, hvor jeg mærkede at jeg havde brug for nogle redskaber. Samtalerne virkede kun kortvarigt for mig, fordi jeg fik for lidt konkret viden og ingen konkrete redskaber.

I mit neurocoachingforløb har jeg opnået ro og tillid til mig selv. Jeg har fundet mine ressourcer.

Jeg har fået en kæmpe indsigt i mig selv og de mekanismer som foregår inde i mig. Jeg har lært at lytte og handle på de signaler min krop sender, fordi jeg nu ser det som små kærlige beskeder, der altid har et positivt formål. Jeg er blevet meget opmærksom på, at handle i overensstemmelse med mine værdier.
Jeg har forstået, at der ikke er noget inde i mig ”der var i stykker”, jeg skulle bare lære at forstå mig selv, så jeg kunne lytte og handle på en sund måde.

Jeg har endelig lært, at alle følelser kan sameksistere og at de ikke er farlige. De behøver endda ikke, at definere mit humør. Jeg øver mig stadig, når hverdagen og livet har bump, men sikke dog en befrielse.

Derudover har jeg opnået en forståelse for:
At jeg ALTID har et valg. Giver det her mig noget godt? Så jeg kan nu selv være herre over mit liv, min hverdag og derfor også min lykke. En vigtig erkendelse for mig, har været at lykke ikke er en fælles definition, men en utrolig subjektiv oplevelse, som kun tilfalder den enkelte at definere.

Det samme gælder med selvomsorg, jeg behøver hverken strikke, hækle eller sy, hvis jeg ikke har lyst. Kæmpe befrielse. Jeg kan gøre lige det, som gør mig glad.

En vigtig erkendelse, som jeg har fundet roen og tilliden til at kigge på, er mit eget indre værdisæt og den ”tjekliste” mit liv har været stablet op omkring. I mange år har jeg løbet efter en bold, som i virkeligheden ikke passer til mit værdisæt – jeg elskede anerkendelsen, men den føltes hul. Jeg har lært at den vigtigste anerkendelse er den jeg giver mig selv, måden min indre stemme taler på. For selv det smukkeste træ, har brug for et solidt rodnet til at bringe nok næring og vand.

Processen har for mig krævet dedikation og daglig træning, for at ændre/slippe gamle mønstre og måder at leve på, men det er det hele værd. Det er for mig her friheden ligger og muligheden for at forme mit liv præcis som jeg drømmer om.

Jeg har nu redskaber til at håndtere, at livet går op og ned. Jeg har lært at det ikke handler om at forebygge det eller ”regne løsninger ud på forhånd”, men om at håndtere det på en måde. hvor jeg bliver i mine ressourcer.

Altså en kæmpe anbefaling fra mig, jeg kommer aldrig til at fortryde mit valg om at starte op i et forløb. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv.

11 maart 2026

Kære Karina.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Jeg har været meget imponeret over din indsats og din vedholdenhed, og du har fortjent dine flotte resultater.
Jeg har virkelig nydt vores samarbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En forandring jeg ikke havde forestillet mig

Jeg begyndte i neurocoaching hos Matheuz, fordi jeg kæmpede med mit selvværd. Jeg havde tidligere gået hos psykolog, men jeg manglede noget, der kunne skabe reel og langtidsholdbar forandring. Jeg ønskede en tilgang, hvor jeg ikke bare forstod mig selv bedre –men hvor jeg samtidig kunne stå stærkere i mig selv i de situationer, hvor jeg før mistede fodfæstet.

Allerede fra starten stod det klart, at neurocoaching beror på, at man arbejder med sig selv. At tage ansvar for sin egen udvikling, træne vedvarende og være åben for at finde sine egne ressourcer og lære at bruge dem aktivt. Det var præcis dét, der kom til at gøre forskellen for mig.

Forløbet hos Matheuz gav mig forklaringer, indsigt og værktøjer, der var skræddersyet til min proces. Jeg fik ikke bare “gode råd” – jeg fik ryddet op i min bagage, fik konkrete øvelser, som jeg kunne bruge i min hverdag, og som fra start ændrede ting og som gradvis blev bygget mig videre op. Det gav mig en følelse af, at jeg faktisk kunne gøre noget selv, og at jeg ikke var afhængig af, at “fikse” nogen eller noget for at være ok og accepteret.

Undervejs gik det op for mig, at jeg ikke stod med det resultat, jeg troede, jeg skulle have. Jeg stod med noget bedre. Jeg begyndte at mærke mig selv tydeligere, stå stærkere i mine valg og forstå mine egne reaktioner på en helt ny måde. Jeg blev en mere afklaret og robust version af mig selv – en version, jeg ikke havde troet, jeg kunne nå frem til.

Hos Matheuz lærte jeg at styrke mit rodnet – at slippe det, der tyngede mine grene, og bygge noget solidt indefra.

Det mest værdifulde for mig er, at jeg nu har redskaber, jeg kan bruge resten af livet. Hvis gamle tanker eller mønstre dukker op, ved jeg præcis, hvordan jeg skal tage fat, og jeg kan hurtigt bringe mig selv tilbage på sporet igen. Det giver en enorm tryghed og frihed.

Jeg er dybt taknemmelig for mit forløb hos Matheuz. Hans måde at forklare tingene på, hans ro, hans indsigt og hans evne til at tilpasse værktøjerne til lige præcis dér, hvor jeg var – det har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg står et helt andet sted i dag, og jeg ved, at jeg kan fortsætte min udvikling selv.

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Matheus til alle, der ønsker reel, dyb og holdbar forandring.

19 januari 2026

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Kære Birgitte Tak for din flotte og dybtfølte anmeldelse! Det glæder mig oprigtigt at høre, hvordan forløbet har gjort en forskel for dig – og at du nu står stærkere i dig selv med redskaber, du kan bruge resten af livet. Tusind tak for tilliden og dine varme anbefalinger.  Med kærlig hilsen Matheus, Dansk Center for Neurocoaching

Virkelig anbefalelsesværdigt!

Startede hos Neurocoaching, da jeg i længere tid havde døjet med angst og stress pga mange travle år og et hårdt ophold på uni. Jeg havde prøvet en del selv med diverse CBT-teknikker og andet, men følte lidt, at det stagnerede og ikke rigtig blev ordnet til bunds. Jeg trængte kort sagt til at få nogle værktøjer der virkede og bare få én køreklar plan, jeg kunne følge. Den meget evidensbaserede og biologisk forankrede tilgang tiltalte mig meget, så valgte at give det et skud.

Jeg fik i dén grad noget ud af det og havde en fantastisk coach, Matheus, der var virkelig god at have med mig i mit forløb :) Jeg har fået meget mere ro på nervesystemet og har fået nogle virkelig gode værktøjer jeg kan tage med mig resten af livet, så man slipper for at ryge ind i en "ond cirkel" igen. Det gav også bare meget på det personlige plan og føler jeg hviler meget mere i mig selv. Kan virkelig anbefales, men man skal gøre meget for det selv, så det skal også være noget man virkelig prioriterer aktivt.

19 januari 2026

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Kære Luca. Tusind tak for din ærlige og flotte anmeldelse! Det glæder mig meget at høre, hvordan du har fundet ro og fået værktøjer, du kan bruge videre i livet. Din indsats og vilje til at tage ansvar for processen har båret frugt – tak fordi du valgte at dele din rejse. De bedste hilsner Matheus, Dansk Center for Neurocoaching

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, meget erfarne og dygtige!
Jeg følte mig meget tryg og har udviklet mig helt vildt efter mit forløb.

2 januari 2026

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Kære Caroline. Du har virkelig også fortjent det bedste. Du har leveret lige præcis den flotte indsats og vedholdenhed, som gør, at du kan træne hjernen til næsten hvad som helst =) De allerbedste hilsner Joumana, Dansk Center for Neurocoaching

En ny chance i livet

Mit forløb hos Dansk Center for Neurocoaching udsprang af en årrække med uhensigtsmæssig adfærd og reaktioner blandet med vredesudbrud. Min kæreste og jeg kæmpede med at leve med min adfærd, og da foden blev sat i fra min kæreste, besluttede jeg, at jeg ville finde hjælp til mine problemer.
Mit problem var, at jeg sagtens kunne se, at jeg gjorde ting forkert, men jeg havde ingen redskaber til at håndtere tingene, før de skete og få bugt med det hele. Min opvækst har været præget af lignende adfærd fra forældre, og jeg har blot kopieret, hvad jeg er vokset op i.

I min søgning på nettet faldt jeg over Neurocoaching. En hjemmeside hvor jeg kunne læse om mine deciderede problemer, og hvor der stod side op og side ned omkring, hvad man kunne gøre ved denne adfærd for at få bugt med tingene.

Da jeg greb telefonen og fik fat i Michael, så blev jeg med det samme taget seriøs, og Michael var kanon til at forsikre mig, at der var håb forude og muligheder for at hjælpe mig af med netop mine ting.
Jeg husker at få at vide, at det ikke ville være noget problem at hjælpe mig med mine problemer, og at det sagtens kunne fikses. Og hvor jeg spørger: “Så noget jeg har kæmpet med hele livet, det mener du, at man sagtens kan få styr på relativt nemt?” - Og svaret fra Michael her var et meget kort “Ja”.

I august 2025 starter jeg op i et forløb med Pia, som virkelig har været fantastisk at arbejde sammen med. Hun er på, hun er skarp og så er hun ikke mindst en sympatisk og forstående person, som virkelig forstår at sætte sig i ens sted.

Pia har givet mig redskaber, indsigt og en ny forståelse for ting omkring mig, og jeg endte med at have 6 sessioner med hende, og så har jeg haft 2 sessioner ved siden af med både min kæreste og jeg.

Det tog noget tid for mig at få alting ind under huden, at forstå systemet ved Neurocoaching samt at implementere alting i mit liv. Og ingenting kommer gratis til en. Jeg måtte arbejde for mine ting - jeg har lagt den mængde arbejde med Pia og mine redskaber, der var nødvendig, for at få succes. Jeg kunne hurtigt mærke, at Pia var inde at trykke på nogle af de rigtige ting hos mig, og at tingene havde en effekt. Så motivationen for succes og følelsen af at opnå ting, jeg ikke troede var muligt, det begyndte stille og roligt at give mening hos mig.
En af de helt fantastiske egenskaber ved Pia var, at jeg ALDRIG fik lov at køre ud af samme spor, som jeg kom fra, som jeg mange gange havde gjort ved en normal psykolog.
Jeg blev afbrudt hver gang og bedt om at ændre mindset og køre i et andet spor. Og jo mere man træner og øver det, jo nemmere kommer sådan noget naturligt til en. Jeg havde en tendens til før at tænke, alting var synd for mig, at alle andre var nogle idioter, og at jeg skulle fortælle andre, hvordan de skulle begå sig i verden. Det, blandet med vrede, var ikke en sund kombi, og det er jeg så dybt taknemmelig og lykkelig for i dag, at jeg er sluppet af med. Og kommer noget af det en smule retur, så har jeg så mange redskaber til at få styr på det.
Det har endt med at give mig en følelse indeni af, at jeg faktisk er normal og ligesom alle andre. Noget jeg ikke har følt i mange år.

Jeg har personligt ændret så meget karakter efter mine sessioner, at folk omkring mig, som ikke kender til mit forløb, har nævnt, at jeg har ændret mig markant, og at ting fra før ikke eksisterer på samme måde mere. Det var en af de største sejre i mit forløb.

Samtidig har min kæreste haft en enkelt session alene med Pia og 2 sammen med mig, fordi Pia gerne ville have os begge med i forløbet for at få alting til at falde på plads. Og netop det at inddrage min kæreste gjorde den største forskel for, at vi kunne forstå hinanden korrekt, og hun kunne forstå, hvilken proces og ændring jeg skulle igennem.

Pia har været helt fænomenal igennem det hele. Været hurtig til at svare på spørgsmål udenfor sessionerne, og hun har virkelig været med til at give mig en ny chance i livet. Noget jeg aldrig kan værdsætte nok. Jeg er så taknemmelig for mit forløb og for det, jeg har fået af redskaber til at begå mig i livet og få bugt med mine ting fra opvæksten.

Selvom det har kostet lige på den anden side af 20.000 kroner for mig, så ville jeg uden tøven i dag betale det dobbelte for samme forløb, da det er uvurderligt, hvor meget livsglæde og kvalitet mit forløb hos Neurocoaching har givet mig.
Jeg havde aldrig troet, jeg ville stå her i dag og tænke, at jeg er kommet i mål med mine største udfordringer. Men det var pengene og arbejdet værd.

Jeg kan kun komme med de største anbefalinger herfra. Giv dem et kald. Det kan ændre hele ens liv.

Af hjertet tak.

Jacob

3 januari 2026

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Kære Jacob. Tusind tak for ordene. Og så er dine ord spot on, - for lige netop det at holde fast og træne de nye vaner er helt afgørende. Og her var det imponerende, hvordan du holdt fast og gik efter dit mål! Bedste hilsner Pia, Dansk Center for Neurocoaching

Livsforandrende

Livsforandrende

Jeg har været i et coachingforløb med Birgitte. Jeg havde ikke nogen større krise, men et grundlæggende ønske om at hvile i mig selv.

For det første så må jeg sige, at selve metoderne, som bruges af Dansk Center for Neurocoaching er genial.

Der er ikke noget magi over det, selvom det føles magisk :-). Metoderne er videnskabligt og metodisk forankret, og det går igennem hele forløbet. De har styr på det, og det føles rart.

Og selvom det til tider kan virke lidt overvældende med så mange gode værktøjer, så bliver man ikke efterladt alene. Tværtimod; så får man super coaching.

Jeg havde fornøjelsen af at have Birgitte som coach. Og her kan jeg desværre kun give 5 stjerner.

Birgitte har været helt afgørende for, at jeg nået så langt ift. at hvile i mig selv. Jeg er på ingen måder perfekt (det har heller ikke været et mål), men jeg er kommet ekstremt langt. Jeg har sågar fra mine omgivelser fået feedback om, at jeg virker mere afslappet.

Kæmpe ros til dig Birgitte!!!!

Det var min hustru og datter, som begge har været igennem et tilsvarende forløb, som anbefalede mig Dansk Center for Neurocoaching. De har selv tilsvarende oplevelser med andre coaches i Dansk Center for Neurocoaching.

Derfor får Dansk Center for Neurocoaching mine bedste og uforbeholdne anbefalinger.

21 december 2025

Kære Christian.
Tusind tak for din fine anbefaling 🙂

Og jeg vil også vende rosen mod dig. Det har været et virkeligt privilegium at arbejde sammen med dig og være vidne til din indsats og vedholdenhed.

Ganske enkelt livsændrende

Jeg startede i neurocoaching, fordi jeg var træt af hele tiden at tvivle på mig selv, lade andres vurdering styre min følelse af “at være god nok”, overskride mine egne grænser og have svært ved at mærke, hvad jeg egentlig ville med mit liv.
Forløbet har givet mig mere, end jeg håbede på: en tydeligere bevidsthed om forskellen på tanker og følelser - og hvordan mine overbevisninger påvirker mit følelsesliv. Jeg er i gang med rejsen mod mit “fremtids-jeg” og har oplevet styrken i at vælge (ikke håbe på) mere hensigtsmæssige tankespor.

Det vigtigste for mig er, at neurocoaching har givet mig konkrete redskaber. Jeg har tidligere haft indsigt i mine mønstre, men jeg kunne ikke rigtig omsætte det til forandring. Her fik jeg noget helt lavpraktisk at gøre - og en træning, der virker.

Jeg er især glad for øvelserne og værktøjerne, og oplevede kæmpe værdi i, at få øvelserne gradvist så jeg kunne nå at træne og bruge dem løbende.

Og ja: Hvis jeg slipper træningen, kan jeg nogle gange mærke de gamle, uproduktive tanker snige sig ind igen. Forskellen er bare, at jeg nu ved præcis, hvordan jeg skal tage fat, og lynhurtigt er jeg tilbage på sporet igen - uden at skælde mig selv ud.

Jeg ville helt ærligt ikke have været samme sted i dag uden neurocoaching – og Pias kloge, indsigtsfulde støtte. På vores sidste møde, gav hun mig et trick i forhold til mit parforhold som var en total øjenåbner. Noget jeg aldrig havde tænkt på før - og lad mig bare sige wouw - dét virker.

29 oktober 2025

Kære Christina
Tak for din fantastiske historie! Specielt kan jeg godt lige din pointe om, hvor vigtigt der er at vælge i stedet for bare at flyde med, hvad den gamle del af hjernen kan finde på servere af vrøvletanker og uhensigtsmæssige følelser. Og stor ros for at holde alt det lærte vedlige! Dbh. Pia, Dansk Center for Neurocoaching

JEG STÅR NU VED MIG SELV

Jeg havde ofte vredesudbrud, når min kæreste og jeg forsøgte at tale sammen om helt almindelige ting. Det, der startede som en stille samtale, udviklede sig hurtigt til diskussion og endte i skænderier. Vi har været sammen i tre år og har en lille søn på ét år, men i næsten to år stod det på. Til sidst stillede min kæreste mig et ultimatum: Enten skulle jeg få hjælp – eller også måtte vi gå hver til sit.

Målet for mig var at kunne håndtere min vrede, så jeg ikke længere mistede kontrollen – og at genfinde roen i mig selv.

Jeg har af Karina fra Neurocoaching fået nogle meget konkrete redskaber, som gør, at jeg nu kan bevare overblikket i situationer, hvor jeg tidligere ville have eksploderet. Jeg kan hurtigt finde tilbage til roen, og jeg ved, hvordan jeg skal håndtere de situationer, der før fik mig op i det røde felt.

Undervejs blev det tydeligt for mig, at vreden ikke kun handlede om situationer med min kæreste – det var et mønster, jeg havde med mig fra opvæksten. Jeg har lært, at jeg er god nok, som jeg er, og at jeg ikke behøver at gøre mig til et offer. Jeg må gerne stå ved mig selv og tage ansvar for mine reaktioner.

Jeg har lært at bruge en række konkrete værktøjer – blandt andet SOK-modellen, som hjælper mig med at tage beslutninger uden hele tiden at skulle spørge om lov.

Jeg kan lytte til min “indre medarbejder”, når noget trigger mig, og jeg har en mental “ro-knap”, jeg kan trykke på, når jeg mærker, at jeg er ved at koge over.

Jeg spørger mig selv, hvad en god ven ville have gjort i samme situation – og det hjælper mig med at vælge den rigtige reaktion.

Det vigtigste, jeg har lært, er, at vrede i sig selv ikke er farlig. Det er en sund reaktion – hvis man bruger den rigtigt. Jeg har lært at sige fra i øjeblikket i stedet for at samle det hele sammen, indtil vulkanen springer.

27 oktober 2025

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Hej Johan. Tak for dit mod til at dele din rejse! Det er til stor inspiration for mange andre, at du viser vejen. Og hvor er det bare fedt, at du fastholder dig selv nu, så du kan være den bedste udgave af dig, være farmand og kæreste. Dejligt I har fundet hinanden igen som familie. Ønsker dig og familien alt det bedste. Karina, DCN

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nu genfundet styrken i mig selv

Jeg døjede med angst. Jeg havde dage, hvor jeg følte mig magtesløs, og det afspejlede mine valg i livet – jeg sagde bl.a. tit nej til aftaler med mine venner, fordi jeg frygtede, at jeg ville få angst til diverse arrangementer. Jeg havde været til mange psykologer, og det der blev sagt, var mest, at jeg skulle eksponeres for de ting, som gjorde at jeg havde angst. Det er holdbart så længe, at man kan gøre de ting, som giver én angst kontinuerligt i en lang periode, men det kunne jeg ikke, så det var virkningsløst.
En af de mest prævalente ting, som jeg gennem Neurocoaching-forløbet har oplevet på mit liv og person som helhed, er, at jeg er mere rolig. Jeg bekymrer mig ikke på samme måde over fremtidige ærinder, da jeg ved, at jeg har værktøjerne til at kunne tackle, hvad end der måtte komme min vej. Jeg har både fået lavpraktiske redskaber i momentet, men også redskaber, hvor jeg kan øve mig i at vænne min hjerne til at ”kunne” ting. Ydermere er jeg blevet bedre til at mærke min krop og mine ”indre medarbejdere”, og komme til en enighed, så jeg kan samarbejde med min krop i stedet for at kæmpe imod den. For at opsummere er jeg alt i alt blevet bedre til at være mig selv ,pga. at jeg ikke er mine tanker og bekymringer, men i stedet er ham, der styrer mine tanker.
Jeg har fundet ud af, at jeg faktisk er meget resilient, men at mine overbevisninger tidligere gjorde det svært at udfolde den. Jeg var alt for god til at fortælle mig selv, hvor svært jeg havde det med ting. Jeg kunne i bund og grund også de ting, som jeg lærte af Birgitte, før Neurocoaching forløbet, men jeg har nu genfundet den styrke i mig selv at kunne fortælle mig selv, at jeg godt kan. Det har jeg på baggrund af forløbets manifesterende værktøjer, da hjernen præsenterer det for dig, som du fortæller den. For at opsummere, har jeg genfundet troen på mig selv, og af den grund forstærket mit rodnet.
Jeg fik en helt masse værktøjer, som jeg frit kan gøre brug af til diverse givende situationer. Men helt overordnet og måske vigtigst, fik jeg underbygget en anelse, som jeg også havde før forløbet, om at hjernen er en muskel, som man kan træne, og som man kan gøre brug af så det gavner en mest muligt. Jeg vil gøre mit bedste for at holde fast i disse rigtigt gode metoder, som jeg har fået i forløbet, til at bibeholde mit momentum - også når det føles svært. Tak for et godt forløb.

26 november 2025

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Det har været den største fornøjelse at samarbejde med dig. Du har gjort en flot indsats, og ikke mindst har du været vedholdende. Du har virkelig fortjent dine resultater 🙂

Birgitte C.K., Dansk Center for Neurocoaching

RESULTATET ER EKSTRAORDINÆRT

Min kontakt til Dansk Center for Neurocoaching opstod, fordi jeg følte, at jeg havde ramt et plateau med mit mentale helbred. Efter universitetet blev jeg ramt af en stressbelastningsreaktion, som efterlod mig med generaliseret angst – særligt social angst.

Det var første gang, jeg havde stiftet bekendtskab med angst på den måde, og effekten af det satte sig dybt i mig, gav mig en underliggende frygt for at “falde i et sort hul” med mit mentale helbred. Jeg turde ikke rigtig tro på, når det gik godt, at det ville vare ved – jeg vidste ikke, om jeg var købt eller solgt.
Ved egen kraft gennem selvstudie af mentalt og fysisk helbred (og deres sammenspil) kom jeg langt; men jeg følte til sidst, at jeg sad fast… Jeg havde prøvet kognitiv adfærdsterapi uden det store afkast, og min medicinering begyndte også at føles mere eller mindre virkningsløs (også fordi medicinen var en mild form, men ikke desto mindre). Jeg følte mig slidt og forvirret i mit forsøg på at stable mit liv helt på benene igen og komme tilbage på fuld tid på arbejde uden angst, hovedpine og tinnitus.

Gennem en simpel søgning efter en angstspecialiseret psykolog i Aarhus faldt jeg over Neurocoaching. Jeg har længe været fascineret af, hvordan neurovidenskab kan hjælpe en i terapeutisk forstand, så jeg blev naturligt interesseret i, hvordan de bruger den nyeste forskning og empiri til at udvikle deres værktøjer.

Jeg havde en prøvesession med ejeren Michael, som var radikalt anderledes end den terapi, jeg ellers kender til; men jeg tænkte, at det ikke kunne skade at give det en chance – gudskelov for det.

I Neurocoaching har jeg fundamentalt lært, at der ikke er noget hul, for mit udgangspunkt som menneske er tryghed. Der er så kommet nogle ting op gennem mit liv, som gav mig angsten ovenpå, men min natur er tryghed, og det er en instinktiv del af mig. At lære, at jeg aldrig skulle (gen)opbygge evnen til at være tryg, men blot finde tilbage til en del af mig selv, jeg havde været væk fra i lang tid – det ændrede mit liv. Og det ændrede min tro på at få det bedre, mit håb for fremtiden

Jeg lærte i min proces, at jeg har uendelig ressource inde i mig, og at jeg kan klare alle situationer ved at drage omsorg for mig selv og kommunikere med alle dele af min hjerne – som man lærer gennem de forskellige værktøjer.

Jeg lærte, at ligesom man kan tillære dårlige mønstre, så kan man i allerhøjeste grad også tillære gode og erstatte dem med de dårlige. Før var jeg ikke særlig vild med at “kigge indad”, granske mine oplevelser, fordi det føltes ubehageligt at være så meget i mit hoved; men nu har jeg lært, at det er et fundamentalt trygt sted at være, og at alle mine mekanismer kun agerer for at beskytte mig eller gøre mig glad.

Værktøjerne og processen har ledt (og leder) mig til et kraftigt styrket forhold til mig selv. Det har reduceret min daglige hovedpine, ligeså den stress-tinnitus, jeg kæmpede meget med; og ja, så har det også gjort, at jeg nu er på vej ud af min medicinering.

Alt sammen fordi jeg med min kyndige coach, Karina, bearbejdede roden til mine reaktioner i stedet for reaktionerne selv. Det gav en enorm forløsning i mig, fordi vi faktisk arbejdede med hele min livsbane, og hvornår de forskellige ting var opstået. Til at starte med tænkte jeg: “Åh nej, nu skal jeg til at bearbejde min barndom en gang til,” men at gå tilbage og assistere hver version af mig selv op gennem mit liv tillod, at jeg kunne give mig selv den omsorg, jeg havde manglet; og det tillod, at jeg kunne gå op gennem mit liv med en følelse af, at trygheden netop var det, den er: en umistelig, instinktiv del af mig.

Jeg bliver rørt ved tanken om, hvad det har rykket i mig personligt, og jeg vil anbefale Neurocoaching til alle og enhver, som går og kæmper med noget – lige meget hvad det er. Det er ikke en mirakelkur; det kræver stor indsats og selvdisciplin, men resultatet er ekstraordinært og noget, man kan bære i sig for evigt.

Rom blev ikke bygget på én dag, og ligeså kurerede Neurocoaching ikke mine problemer fra den ene dag til den anden; men Karina lærte mig, at det ikke handler om at være perfekt – det handler om at vide, hvordan man finder tilbage til sig selv, og hvordan man kan drage omsorg for alle dele af sig selv.

Det handler om altid at handle på, hvad vores kroppe og følelser prøver at signalere til os; og selv hvis man glemmer det, ja, så kan man altid gå tilbage og give sig selv den omtanke, man fortjener.

11 september 2025

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Kære Laura. Du kan kun være stolt af din indsats, og dine resultater kunne ikke være mere velfortjente. Tak for at inspirere! Dbh. Karina og Michael

ET FANTASTISK FORLØB

ET FANTASTISK FORLØB, HVOR KUN JEG VAR I CENTRUM

Mit problem var, at jeg led af kraftig sygdomsangst, som stort set styrede hele min dag. Jeg mærkede og tjekkede min krop dagen lang, og blev fyldt med negative overbevisninger. Jeg fik dagligt angstanfald over
Jeg har gået til psykologer, psykoterapeuter og læst og lyttet til mange emner om sygdomsangst. De sidste 3 år har jeg udforsket metakognitive behandlinger meget, men ville ikke betale for det.

Har altid troet/håbet at der var en metode, som bare kunne få det hele til at gå væk............

Jeg var kommet dertil i mit liv, at nu ville jeg have hjælp, og jeg fik en tid ved lægen.
Ville forberede mig lidt aftenen før, og læste på nettet om psykologbehandling til sygdomsangst.......og wuupti, så dukkede Neurocoachings side op på skærmen.

Jeg blev fuldstændig blæst bagover af de positive omtaler fra deres klienter.
Det kostede lidt mange penge, men for første gang, tænkte jeg ikke over prisen, for det her lød bare som det rigtige for mig.

Og man får et fantastisk forløb, hvor der kun er en selv i centrum og ikke andre.
Og den største erkendelse har været, at jeg endelig sammen med min Neurocoach, Birgitte, har fundet årsagen til, hvorfor jeg har haft det så dårligt i mange år. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle helt tilbage til min barndom for at finde årsagen til, hvorfor jeg havde udviklet mig til den, jeg var. Og jeg har erkendt, at problemerne aldrig har haft noget med mig at gøre som person. Det var mine forældres mønstre og min opvækst, som havde gjort mig til den, jeg var blevet.

Jeg har nu lært at tage styringen over mig selv og mit liv. Fundet en meget mere indre ro inde i mig selv. Og jeg har virkelig lært at tage ansvar for mig selv først, og ikke ryge i den dårlige offerrolle. Jeg har lært at stole på mig og stå ved mig selv.

Mine yndlingsredskaber er helt klart alle lydfilerne, Neurocoaching-bogen, samt SOK (en teknik til at ændre negative overbevisninger) og PERSONLIG COACH-teknikken (her lærer du at være din egen coach)

5 augustus 2025

Hej Liselotte.

Tusind tak for din feedback =)

Jeg har meget stor respekt for din flotte og vedholdende indsats. Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med dig og være vidne til din fantastiske udvikling.

Birgitte C.K.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god guide bog. "Neurocoaching - manualen til din hjerne"

Jeg kan varmt anbefale 'Neurocoaching: Manualen til din hjerne'. Jeg begyndte at læse den midt i et krævende stressforløb, og den blev min vigtigste guide. Bogen formår at oversætte kompleks, anvendt neuropsykologi til letforståelige strategier. Det er ikke bare teori – det er en konkret manual, der lærer dig, hvordan du bruger din hjerne bedre.
​Særligt værdifuld var den måde, bogen hjalp mig med at forstå de neurologiske mekanismer bag stress, hvilket gjorde, at jeg kunne møde min situation med indsigt i stedet for frygt. Hvis du leder efter en bog, der giver dig kontrol tilbage og transformerer dit syn på din egen mentale kapacitet, er det denne bog, du skal have fat i. Bonus: Inklusionen af lydbog og ekstramateriale online gør den til en utrolig komplet pakke."

7 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uvurderlig hjælp i en svær situation

VORES DATTER UDVIKLEDE OCD
Vores datter udviklede i sommeren 2024 OCD. Under vores søgen efter en behandlingsmulighed opdagede vi Dansk Center for Neurocoaching. På DCN’s hjemmeside blev forklaret, at OCD biologisk er en såkaldt sikkerhedsadfærd (f.eks. ”Jeg skal vaske hænder hele tiden for en sikkerheds skyld”) som aktiveres af vores indre alarm. Så ved at regulere den overaktive alarm, vil sikkerhedsadfærden automatisk forsvinde.

Vi synes det gav rigtig god mening, at det var den bagvedliggende mekanisme der skulle behandles og ikke selve sikkerhedsadfærden. Som et kæmpe plus var konsultationerne online.

VI FORÆLDRE TOG ACTION
Efter at have kontaktet DCN viste det sig, at min datter ikke var gammel nok til selv at komme i behandling, og at det derfor var min mand og primært mig som skulle i behandling og lære at bruge et træningssystem. Det var i vores tilfælde superheldigt, da min datter klart sagde fra overfor at ville modtage hjælp.

JEG HAR NU FÅET ET MERE AFBALANCERET LIV
Der har været mange erkendelser undervejs i forløbet. Jeg har undervejs i min udvikling måtte gøre ting på nye måder og anskue ting på nye måder. Jeg har hele tiden haft support og guidning af Birgitte, der på en meget professionel og meget behagelig måde har hjulpet mig af med dårlige vaner som lavt selvværd og stress. Jeg er kommet langt på min rejse til et mere afbalanceret liv, og har i processen erhvervet redskaber, så jeg selv kan fortsætte den positive udvikling.

VORES DATTER HAR DET NU OGSÅ RIGTIGT GODT IGEN
Som følge af alle de ændringer, jeg og min mand har lavet, har vores datter det nu også rigtigt godt – og hun spejler vi voksnes udvikling: Hun sover, hun vasker ikke hænder mere, end hvad man bør gøre, hun er social og hun spiser nu sin madpakke 😊

Jeg giver Birgitte 5 stjerner for fantastisk coaching og 5 stjerner til konceptet bag Dansk Center for Neurocoaching.

24 november 2025

Antwoord van Dansk Center For Neurocoaching

Kære Anne. Det har været et virkeligt privilegium at følge jeres gode arbejde. Og jeg håber at din historie også vil give andre forældre både håb og inspiration. Og mange tak for de fine stjerner =) De bedste hilsner, Birgitte Christiane, Dansk Center for Neurocoaching.

Lees meer over geverifieerde reviews.