Ik had een OSMO Dashcam besteld en werd sterk in twijfel gebracht of het wel goed zou komen met de bezorging omdat er werd vermeldt dat de camera binnen 7-15 dagen bezorgd zou worden wat extreem lang... Toon meer
Ik ben positief omdat uiteindelijk het pak, een cooler, retour gezonden kon worden en ik het betaalde geld terug heb ontvangen.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Komt uit China, bij Ali veel goedkoper
Komt uit China, Ik wilde een luchtbevochtiger en kwam steeds bij Osmo uit. Voor 116 euro (ze geven aan dat het een aanbieding is) maar op ali staat precies dezelfde voor 38 euro.
Deze deurbel NIET kopen.
Ook ik kocht een deurbel van 139 euro. Kwam als beste deurbel tevoorschijn. Echter is dit een ai opgezet verhaal. Dom van me. De deurbel komt niet vanuit Nederland. Het is een shipping artikel. Ik probeer me altijd goed in te lezen maar ben er toch ingetrapt.
Als de deurbel het nou prima zou doen dan zou dit alle niet zo een ramp zijn maar het is een deurbel van niks. Iemand moet er met zijn gezicht recht voor staan dan zie je wat. Maar ik krijg wel 30 keer op een dag het bericht dat er een witte auto staat. Ik heb nog geen contact gehad met de klantenservice omdat ik bezig ben geweest met enkele ( jonge) personen om dat ding goed in te laten stellen. Wat dus niet lukt.
Als ik nader onderzoek doe lijkt dit wel een deurbel van nog geen 50 euro. Zelfs bij bol com te koop voor dit bedrag. Geen aanrader.
Vreemde ervaring
Vreemde ervaring
Ik bestelde een video-deurbell-pro. Hoewel ik dacht dat ie vanuit Nederland verzonden zou worden, bleek dat anders.
Deurbel vanuit buitenland in goede orde ontvangen, maar hier begon echt de teleurstelling.
Hoe ik hem ook instelde, hij bleef bijna elke minuut bewegingsalarm te geven bij alles wat langs komt. Kun je niet uitzetten!
App nogal beperkt en vol met icoontjes voor een abonnement.
Contact met support was beetje vreemd. In plaats van antwoord te geven op mijn vragen boden ze me gelijk een korting aan van 15% over de door mij betaalde € 139,- (die later nog verhoogd werd)
De handleiding is erg kort en op de website wordt geadviseerd de uitgebreide handleiding te downloadden. Er is echter geen link om te downloaden en zelfs mij zoon kon hem nergens op internet vinden.
Als ik dit vraag aan de support bied men mij korting aan in plaats van een antwoord te geven op deze vraag.
Positief is wel dat ze echt snel reageren!
Na paar keer heen en weer mailen werd wel duidelijk dat de bel ongeschikt was voor een drukke straat zoals hier.
Men bood toen een korting aan van 30%, maar toen heb ik aangegeven dat ik 99% korting niet zou aanvaarden, want wat heb ik aan zo'n ****-bel.
Uiteindelijk een formulier gekregen met retour-instructies.
Het lijkt dat ze bewust het retour-proces voorzien van drempels, zodat t meerde stappen vereist indien men dat wil.
Het moet ook nog eens terug naar Engeland en de verzendkosten (€ 15,-) waren voor mij
Na sturen verzendbewijs werd het wel gelijk afgehandeld en stond het bedrag vrijwel direct als "reservering" op mijn creditcard.
Mijn conclusie: Heel twijfelachtig. Vriendelijke mails, maar geen antwoord/oplossingen. Slecht produkt
Ik koop hier helaas niet meer! Snelle, maar waardeloze service
Oplichters
Oplichters
Verzendtijd blijkt 15 dagen te zijn - komt het product uit China? - en product vind ik veel goedkoper elders. Contact verloopt moeizaam - via Chatbot - en bestelling kan niet geannuleerd worden.
Pas op mensen bij deze dropshipper
Pas op mensen, dit is een dropshipper. Niet na de beloofde 4 dagen maar na ruim 3 weken komt het pakket rechtstreeks vanuit China. Wanneer het product niet werkt, krijg ik via de chat de optie óf retourneren en weer 3 weken wachten op een waardeloos product óf ik mag het kapotte product houden en krijg 30% van de aankoopwaarde retour. En dat terwijl ze op hun website zeggen: 100% retourgarantie. Retourneren naar het buitenland dus en dat kost je meer dan €20. Al bij al, kun je dan beter zelf bij temu of ali bestellen, dan krijg je hetzelfde waardeloze product maar dan voor minder dan de helft €
Goed product en excelente service
"heated socks" gekocht. Het product doet wat het beloofd. Lekkere warme voeten. De acculading is ( net ) voldoende voor een avondje warme voeten voor "de buis". Service; de zending werd ( ondanks de bevestiging van de vervoerder ) door mij als "niet ontvangen" gerapporteerd. Er werden verder geen vragen gesteld en de bestelling werd opnieuw ( kosteloos ) uitgeleverd. Toen later de eerste zending toch boven water kwam en ik vervolgens om een rekening vroeg voor de 2e set omdat ik die toch wel wilde behouden werd dat afgedaan als coulance terwijl "de fout" volledig bij mij lag. Top!
Van een uitstekende service gesproken,dus aan te raden !
Begin december 2025 bestelde ik een Osmo stofzuiger,na twee keer gebruikt te hebben gaf het toestel de geest,Ik bracht Osmo.nl daarvan in kennis en begin januari 2026 kreeg ik een volledig nieuwe stofzuiger geleverd die nu zonder enig probleem en tot mijn grote opluchting omdat alles zo vlot en zonder problemen verlopen is prime werkt en waarvan ik zeer tevreden ben.
Waardeloze spullen
Ik heb de straalkachel, de stofzuiger en raamcleaner gekocht. Komt allemaal uit China en je betaalt er veel te veel voor en de kwaliteit is heel matig. Je kan beter bij Temu bestellen, dan weet je, dat je zeer matige spullen krijgt, maar de prijs is er ook na. Bij retourneren moet je de spullen opsturen naar Engeland, wat veel geld kost en je ook nog eens te maken krijgt met invoerrechten. Ik heb het dan ook niet gedaan.
Erg moeilijk retouneren
Ik heb een automatische raamwisser besteld . Ik was er niet tevreden over en wilde het terug sturen omdat dat volgens de site kan , met terugbetaling , zonder vragen. Maar ik krijg geen retouradres van ze zonder foto of filmpje op te sturen . Uploaden lukte niet , dus via de mail gestuurd , zeggen ze dat ze geen mail ontvangen hebben. Waarom zo moeilijk doen over retouneren ? ???
Oppassen!!!!
Product, dashcam, voldoet niet aan de verwachtingen maar terugsturen is niet mogelijk. In mijn ogen pure oplichting!!
Provacum steelstofzuiger is niets waard…
Provacum steelstofzuiger is niets waard , veel te veel betaald voor da stukje speelgoed , bestel niets op de site totaal bedrog
Vanochtend een luchtbevochtiger…
Vanochtend een luchtbevochtiger besteld...zou max 3 dagen duren voor het bezorgd zou worden. Helaas zag ik te laat dat het wel 15 dagen kon gaan duren...had zo'n ding zsm nodig ivm luchtwegklachten. Was al betaald..ik hield mijn hart vast als dit maar goed ging geld retour krijgen...en warempel alles naar volle tevredenheid afgehandeld.
2x Ozmo air purify pro besteld maand…
2x Ozmo air purify pro besteld maand moeten wachten is het meest waardeloze apparaat wat ik ooit heb gekocht je moet een lopende pc hebben je kan niet op stroom zetten er zit geen aan/uit knop aan dus waardeloos
Oplichting
Op een vergelijkingssite komen ze als eeste uit de bus. Trustpilot score heel hoog. Na bestellen toxh eens verder gekeken, want verzending 14dagen, dat moet een dropshipper zijn.
Gemaild dat ik wil annuleren, wat gewoon mag binnen 3 dagen. Ja en dan krijg ik in eerste instanties mailtjes dat ik maar 15procent van het aankoopbedrag terugkrijg.
Uiteindelijk doorgezet en de koop is geannuleerd. Maar wat een oplichterij
Valse belofte over levering
Valse belofte over levering, 2 tot 4 dagen (op voorraad) werd meer dan een maand! Eerste zending is nooit geleverd, na veel klagen 2e zending uiteindelijk na 3 weken wel geleverd, maar 5 dagen op koerier zitten wachten! Nou ik heb mijn lesje geleerd, nooit meer iets bestellen op deze manier!!! Pure oplichting!
Ander product ontvangen dan besteld
Ander product ontvangen dan ik had besteld. Eerst probeerden ze met een minimale korting dat ik het product zou houden, waar ik dus niet mee akkoord ben gegaan. Vervolgens kon ik het product retour sturen waarna ik een terugbetaling zou ontvangen. De retourkosten naar de UK bedroegen maar liefst 21 euro hetgeen ze NIET terugbetalen gezien hun bedrijfspolicy. Ook al hebben ze een artikel toegestuurd dat ik niet heb besteld! Het bedrag van het product heb ik wel terugbetaald gekregen
Osmo dashcam pro, Dropshipping, Fraude
Ik kwam op een vergelijkings site terecht waar de Osmo dashcam als beste uit de test kwam.
Nou kwam ik er later achter de die dus nep is, je wordt alleen bij osmo doorgestuurd naar hun website, bij de andere dashcams kom je gewoon op amazone.
Ik had hem al besteld en omdat er stond dat hij op voorraad was met 1 tot 5 dagen bezorgd wordt.
Totdat ik de mail krijg, 2 weken levertijd.
Je wordt dus voorgelogen.
Volgens Osmo hebben ze 5 sterren bij Trustpilot, dat is Fraude klopt ook niet.
Ik wilde de dashcam retour sturen, nou dat werd een hele toestand.
Retour naar UK, kosten 13 euro.
Mailen tot je een ons weegt.
Eerst 15% terug op je rekening, of retour sturen.
Dan 30% terug op je rekening, of retour sturen.
Dan 50% terug op je rekening, of retour sturen.
Bij de laatste mail pas een retour aangemeld gekregen.
Ik stuur hem retour en krijg na het afgeven van het pakket al mijn geld terug. Retouren worden dus niet gecontroleerd.
Als het artikel zo goed is kan je geen 50% korting geven.
Doe geen zaken met Osmo, dropshipping. Goedkope troep uit China. 1 sterren omdat ik mijn geld terug heb.
Wegblijven van deze website
Wegblijven van deze website! Doen aan valse advertenties op hun website. Claimen 4,7/5 sterren hier bij Trustpilot, wat uiteraard niet klopt. Je kan ook niet op hun website op de sterren van Trustpilot klikken. Oplichters!
Geen contact mogelijk en niets…
Geen contact mogelijk en niets geleverd, dus gewoon opgelicht.
Is geen klooten waard