Vanochtend een luchtbevochtiger besteld...zou max 3 dagen duren voor het bezorgd zou worden. Helaas zag ik te laat dat het wel 15 dagen kon gaan duren...had zo'n ding zsm nodig ivm luchtwegklachten. W... Toon meer
Ik ben positief omdat uiteindelijk het pak, een cooler, retour gezonden kon worden en ik het betaalde geld terug heb ontvangen.
Begin december 2025 bestelde ik een Osmo stofzuiger,na twee keer gebruikt te hebben gaf het toestel de geest,Ik bracht Osmo.nl daarvan in kennis en begin januari 2026 kreeg ik een volledig nieuwe sto... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Voldoet totaal niet aan de verwachtingen
Wij waren geinteresseerd geraakt in deze osmo robotcleaner vanwege een reclame waarin deze als de beste uit de test was gekomen can experts. Melding A+. Daarnaast zou er sprake zijn van 100% geld terug garantie als het product niet zou voldoen aan de verwachtingen.
De bezorging verliep redelijk snel en goed. Pakket was traceerbaar en kwam keurig verpakt bij ons aan na ongeveer 8 dagen. Daar was niks mis mee.
De zaak uitgepakt en er bleek een zeer beknopte handleiding bij te zitten alleen in de Engelse taal. Het apparaat dat wij overigens hadden ontvangen bleek er anders uit te zien dan op de reclame. De prijs was 149 euro ipv 249 euro zo werd het gepresenteerd. En de experts waren er lovend over.
Wij niet in elk geval. We hebben even moeten wachten met uitproberen omdat het wel een beetje goed weer moest zijn tenslotte. Met regen kun je het apparaat niet gebruiken en met harde wind en vrieskou wilden we het zelf ook niet uitproberen.
Maar vandaag 30 december hebben we het uitgeprobeerd. De batterij helemaal opgeladen, met 85ml water gevuld voor de besproeiing en de doekjes een beetje bevochtigd volgens de handleiding.
Eerst het glas geprobeerd aan de binnenzijde van ons balkon op 5 hoog. Op zich ging de osmo aan de slag in de automatische modus. Je zag evenwel overal kringen op het glas. Dus streeploos, zoals de experts hadden vermeld, was zeker niet waar. Het zag er niet uit.
Toen de buitenkant van het balkon. Voorzichtig uiteraard en in eerste instantie ging de osmo weer aan de slag zoals dat ook aan de binnenkant was gedaan. Maar eenmaal aan de randen van het glas (er zit enige ruimte tussen glas en stalen frame) storte de osmo naar beneden. Gelukkig niet ver, want ik had het touwtje en het snoer van de stroomverbinding in mijn handen waardoor de val slechts 50 cm was.
Voor ons echter is deze ervaring dermate frustrerend dat we een mail hebben gestuurd naar het bedrijf en een beroep hebben gedaan op de 100% geld terug garantie.
We hebben daarop nog geen reactie gehad, dus die ervaring delen we naderhand nog wel op trustpilot.
Ben wel benieuwd of de "echte" klanten en gebruikers van dit product wel betere ervaringen hebben. Ben bang dat de zgn experts alleen hun eigen belang dienen en geld incasseren als ze een product met goede recensies aanprijzen.
Aalbert van den Hazel
Leveren niet wat ze adverteren en oneerlijke refund
Ik bestelde de window cleaner maar kreeg een minderwaardig product dan werd geadverteerd. Geen sproeifunctie, opvallend plastiekerig, minder Pads... Ik zag een review in Engels die net hetzelfde beschreef en om terug te sturen moet je zelf betalen om naar UK te zenden. Via de chat werd voorgesteld het te houden en 15% korting te krijgen. Ik vraag 25% en ze gaan akkoord. Krijg ik snel een sommetje terugbetaald maar minder dan 25%. Nooit meer hier iets bestellen dus! Ondertussen gebruikt en werkt maar matig.
Ik heb op 29-11-‘25 een RoboClean…
Ik heb op 29-11-‘25 een RoboClean besteld ter waarde van 149,00 maar helaas nog niet geleverd twee e-mails verder krijg ik ook geen feedback terug, ik ben bang dat ik ben opgelicht
Ordinaire dropshipper
Ik heb hier een projector (Osmo Flix Pro) besteld en die kwam aan zónder afstandsbediening en kabel. Ik kon er dus helemaal niks mee. Ik wilde hem terugsturen, maar tot mijn grote verbazing kon ik zelf de retourkosten betalen naar de UK. Er kwamen nog wat 'oplossingen' vanuit Osmo zoals: "Je mag het product houden en dan betalen we je 30% terug."
Ehhh, dan heb ik nog steeds een projector waar ik niks mee kan. De projector heeft trouwens de kwaliteit van de gemiddelde Temu bestelling, dus alsjeblieft...sla deze site over!
Osmo ProLite massagegun besteld met…
Osmo ProLite massagegun besteld met warmtefunctie, 20 snelheden, 6 opzetstukken, opbergtas. Levertermijn zou 2-4 werkdagen zijn. Vandaag na ruim 11 werkdagen de bestelling pas ontvangen en niet het juiste product ontvangen. Toestel met 6 snelheden en geen warmtefunctie en slechts 4 opzetstukken. Voorlopig nog geen reactie van de klantendienst.
Effectief puur bedrog
Effectief puur bedrog. Rommel uit China !!! Je betaalt 10x de prijs, het blijft 6 weken onderweg, het wordt aangeraden door een nep bedrijf product-expert NL als beste van de test en als je het terug wil sturen moet je dit naar Groot Britannia sturen adres zonder huisnummer, hetgeen meer kost dan het product waard is en er staat een telefoon nummer onder van de Verenigde staten. PUUR BEDROG
Pro lite massagegun
Puur bedrog, nooit kopen op deze site!! massage gun pro lite aangekocht voor 129 euro. Ik ontving een goedkooptoestel (20euro op bol.com), leek totaal niet op foto, stukken ontbraken, voldeed niet aan voorwaarden. Ze deden dit af als marketing, en kreeg onmiddellijk 5% restitutie, dan 30%. Na boze mail: 50%, maar ik moest nog zelf retourkosten (naar UK) betalen. Ik weigerde, het ging niet over het herroepingsrecht. Uiteindelijk geld terug en ik mocht hun brol houden.
Waardeloze 'uitlevering' en klantenservice.
10 november een stofzuiger besteld die voorradig zou zijn. 20 December 4 e-mails gehad dat de stofzuiger binnen zou zijn. 27 december bericht dat de stofzuiger in de uitlevering zat. Tot nu toe nóg niets gezien. Mails komen niet aan omdat het mailadres niet juist zou zijn. Op de chat wordt ook niet gereageerd. Ik heb ze nu een ultimatum gesteld, vóór de Kerst binnen of geld terug. Ben héél benieuwd, maar ik verwacht er niet veel van..
Osmolaser oplichting.
Niks kopen daar. Oplichting. Mooie aanbieding beloven en chinese rotzooi opsturen en dan ineens allemaal verhalen over miscommunicatie, nieuw en beter product, handleiding doorsturen van een heel ander product. De soundlite soundbar is gewoon troep. Klinkt voor geen meter en alle extra's nooit gekregen. Te mooi om waar te zijn en helaas ingetuind. Oplichting. Niks kopen hier.
OSMO Dashcam Pro een flop
OSMO Dashcam Pro een paar dagen in gebruik, en eerlijk gezegd valt het toestel me zwaar tegen. Op papier en in reclames lijkt het een geavanceerde,
betrouwbare dashcam, maar in de praktijk vind ik hem vies tegenvallen.
Ik vind de beeldkwaliteit vaak ietwat korrelig. Nachtopnames nagenoeg niet bruikbaar door ruis en overbelichte koplampen. Het downloaden van beelden mislukt regelmatig.
Bij langere ritten (ik zit dagelijks op de weg) wordt de camera warm en uiteindelijk stopte de camera zelfs met opnemen, zonder alarmering of iets dergelijks.
Gezien bovenstaande vind ik helaas de prijs kwaliteit verhouding niet overeen komen.
Nu komt het ergste, je gaat mailen met OSMO "support", dan krijg je in de eerste reactie 15% korting, mail later 30% korting. Maar gezien mijn bevindingen wil ik hem gewoon retouren. Adres op het pakket welke in hun terugbetalingsbeleid staat. Dit adres is niet te vinden als ik het pakket retour aanbiedt. Weer mailen voor het goede adres. Weer een zeer late response met wederom een andere naam onder de mail en niet het antwoord over het juiste adres. Ik heb het gevoel dat ze me aan het lijntje houden en zodoende de deadline van 2 weken retouren laten verstrijken!!!! Geen telefoonnummer te vinden voor een OSMO helpdesk, je kan alleen mailen. Ze maken je het retouren zo moeilijk mogelijk, zoniet onmogelijk.
Osmo WildPro Wifi wildcamera blijkt geen Wifi te hebben
Ik heb 2 Osmo WildPro Wifi wildcamera's besteld. Bij een bestelling van 2 kreeg je 2 64GB geheugenkaartjes cadeau. Volgens de site zouden er ook 8 batterijen bij zitten. Toen de de camera's eenmaal binnenkwamen bleken de camera's geen Wifi te hebben. Ook had ik geen batterijen en geen geheugenkaarten. Na veel e-mails (waarbij ze me steeds een grotere korting wilden geven als ik ze niet terug zou sturen) heb ik ze aangemeld voor retourzending. Daarbij gemeld dat ik vond, omdat ze een ander product hebben geleverd dan ze hebben verkocht, zij maar op moesten draaien voor de kosten van de retourzending. Dat waren ze niet van plan. Inmiddels is het een maand geleden dat ik ze heb teruggestuurd en heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Wees verstandig en koop bij een echte Nederlandse webshop en niet bij Osmo.
Ik bestelde een wildcam die volgens…
Ik bestelde een wildcam die volgens zeggen 2 tot 3 dagen levertijd had. Ging uit dus van Nederlandse levering. Helaas nog altijd niets ontvangen en zie in status dat het uit China zou moeten komen. Rotzooi dus.
Ondertussen wel om een review vragen of het product bevalt....
Bestel er niet mensen, bedrog met .nl erachter.
Belangrijker is de levertijd
Belangrijker is de levertijd. ?? Hopelijk voor eind volgende week.
Dashcam Pro
Dashcam Pro. De gepubliceerde content stemt niet overeen met wat er geleverd wordt. 24/7 opname is helemaal niet voorzien, SD card is maar 32GB ipv 64GB op de getoonde inhoudspublicatie. Het type laadkabel en sigarettenstekker komen niet overeen met de getoonde inhoudspublicatie. Het product voldoend niet aan de verwachtingen. Misleidende, valselijke informatie, testen en publicaties.
You gave the best selution for my…
You gave the best selution for my problem by sending us a new controller
Communicatie okee.Goed om te weten hoe het proces verloopt
Communicatie okee
OSMO NL bezorging
Ik had een OSMO Dashcam besteld en werd sterk in twijfel gebracht of het wel goed zou komen met de bezorging omdat er werd vermeldt dat de camera binnen 7-15 dagen bezorgd zou worden wat extreem lang is voor een bedrijf gevestigd in NL. Toen ik hier naar informeerde werd er aangegeven dat er al hard gewerkt werd aan het opsturen. Na een week wachten kreeg ik een mail dat het verstuurd was met een link om het pakket te volgen maar toen ik op deze link klikte kreeg ik de melding van mijn Beveiliging software dat dit mogelijk een nepwinkel betrof en ik hield mijn adem in of ik mijn geld niet kwijt zou zijn... Gelukkig bleek vandaag (14-11-25) mijn twijfel ongegrond want de camera is zojuist thuis bezorgd!
Een tracker gekocht na drie dagen deed…
Een tracker gekocht na drie dagen deed de accu het niet meer. Er werd heel snel een nieuwe gestuurd, zonder kosten. De vervanging deed het ook niet, kon geen gps signaal leggen. Toen begon het gedoe. Gedeeltelijke refund, gratis vervanging, noem maar op. Na dreigen met rechtsbijstandverzekering en wijzen op Europese wetgeving, uiteindelijk, ‘ bij wijze van uitzondering’ toch 100% terug gekregen.
Het foute product staat nog steeds op hun site. Mijn niet functioneren trackers hoefden ze niet meer terug.
Dure speelgoed stofzuiger
Duurde erg lang voordat wij onze stofzuiger Pro-vaccuum ontvingen. Gewoon een plastic flutding waar ik nog geen € 10 voor zou betalen in de winkel. Leuk, maar erg duur, speelgoed voor de kleinkinderen maar niet als stofzuiger voor het dagelijkse huishouden. Werkt nauwelijks. Er zit een belachelijk dweilen onder, waarom ???
Dit is meeliften op de goede naam van Osmo Nederland. Niets kopen dus.