Vanochtend een luchtbevochtiger besteld...zou max 3 dagen duren voor het bezorgd zou worden. Helaas zag ik te laat dat het wel 15 dagen kon gaan duren...had zo'n ding zsm nodig ivm luchtwegklachten. W... Toon meer

Ik had een OSMO Dashcam besteld en werd sterk in twijfel gebracht of het wel goed zou komen met de bezorging omdat er werd vermeldt dat de camera binnen 7-15 dagen bezorgd zou worden wat extreem lang... Toon meer

Ik ben positief omdat uiteindelijk het pak, een cooler, retour gezonden kon worden en ik het betaalde geld terug heb ontvangen.

Begin december 2025 bestelde ik een Osmo stofzuiger,na twee keer gebruikt te hebben gaf het toestel de geest,Ik bracht Osmo.nl daarvan in kennis en begin januari 2026 kreeg ik een volledig nieuwe sto... Toon meer

4,3

Uitstekend

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

4,3

Alle reviews

(1.138)

1.091 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Niks kopen !!

Niks kopen daar !! Is nep , heb elektrische tandenborstel gekocht voor €100 euro kost bij bol,com €38 euro !!

26 oktober 2025

Nep bedrijf (crimineel)

Nep bedrijf met nep reviews met nep experts. Via chatgpt en paypal heb ik de bestelling kunnen annuleren omdat ik snel door had na de bestelling niet klopte. Ik heb mails gekregen van ze uit Engeland, Zweden en Nederland. Ze proberen je enorm te manipuleren en het pakketje te proberen. NIET DOEN!!

Terugsturen is eigenlijk geen optie. Ik blok gesponsorde advertenties van Google voortaan.

15 oktober 2025

Osmo ProVacuum…

Ik had de Osmo ProVacuum steelstofzuiger besteld... Het product wat ik thuis gestuurd kreeg kon zo in de kinderspeelhoek... Plastic en totaal een heel ander materiaal waar ik voor betaald had. Als antwoord kreeg ik dat dat toch echt mijn bestelde product was.. Getracht het product terug te sturen en mijn geld terug.. Maar aangezien het naar het Verenigd Koninkrijk retour moest, had ik een douane code nodig.. en Een zak met geld om het mogelijk te maken... Heb uiteindelijk maar voor een restitutie van 30% gekozen om van al het gezeik af te zijn... Nu dus bijna 100 euro armer en eigenaar van een of ander prut product..
DUS KOOP HIER NIETS!!!

21 oktober 2025

Ze moeten zich schamen met zo veel…

Ze moeten zich schamen met zo veel slechte revieuws 👿. Ook net als Peter (8 okt) de zelfde soundbar met boxen en afstandsbediening besteld en ook de verkeerde ontvangen.
Verzendkosten naar Groot Britanië ad €20,60 betaald. Staat in de voorwaarden schrijven ze. Volgens mij staat ook in de voorwaarden dat je betaald voor het product wat zij moeten leveren en niet een inferieur product uit China.
Ze reageren niet op mails, lijkt wel ontmoedigingsbeleid. Als je het geld via Paypal terugboekt komt er ineens wel reactie.
Geen service te verwachten; je zou zeggen dat een eerlijk bedrijf alles er aan zou doen om de klant naar tevredenheid te behandelen.
Niks kopen daar!

20 oktober 2025

Waardeloos

Was als beste getest,kreeg na een lange tijd een chinees model,totaal wat anders als was beloofd,geen afstandsbediening,aansluiting klopte niet,waardeloos....

20 oktober 2025

Oplichters

Doordat de naam Osmo goede reviews krijgt, ging ik er van uit dat het wel wat was .
Helaas te snel gekeken ,want Nl Osmo is niet Osmo Nederland !
Stofzuiger voor 150€ gekocht (Osmo Nederland verkoopt die onzin helemaal niet,maar daar kwam ik dus te laat achter) krijg ik na 3 weken een stofzuiger anders dan de plaatjes en het neppe ’product expert ’had aangegeven.
Een ding wat nog geen 30€ waard is ,als je ze mailt krijg je een waardeloos AI bericht terug,en moet je veel moeite doen om je product terug te sturen .Ik denk niet dat ik mijn geld nog terug zie .

1 oktober 2025

let op spul komt uit china

soundlite besteld op 17-9-2025
aanbieding van 259 voor 129 euro. Deze soundbar heeft twee speakers, die je los kan koppelen en een afstandsbediening. Deze aanbieding word gepromote, door product-expert.nl. Via dit bedrijf kom je terecht bij nl.osmo-official.com en daar bestel je deze soundbar..

Na een maand van wachten werd mij duidelijk dat dit ding uit China kwam via de mail je doorgeeft waar je pakketje is, hierbij had ik al gelijk een rot gevoel .

Toen het pakketje aan kwam was het duidelijk dit is niet wat ik besteld had. deze soundbar is aan een stuk en zonder afstandsbediening. en heeft waardeloos geluid. Ik heb via de AI chat functie natuurlijk geprobeerd verhaal te halen maar je koopt al snel tegen de muur op. ik heb wel een retour adres gekregen die weer naar Engeland verwijst maar natuurlijk moet ik zelf de vervoers kosten betalen. ben natuurlijk verder gaan zoeken en met kleine lettertjes vond ik een email adres
en die heb ik meerdere malen gemaild

In het begin zonder succes uiteindelijk heb ik via deze manier mijn ordernummer achterhaald want die heb je nodig bij de retoer

ik heb mijn verhaal via de mail meer dan een keer herhaald en werd met lulkoek verhalen afgewimpeld

er werd me zelfs verteld dat ik een upgrade versie heb gehaald lol. denken dat ik daar in trap,
om het verhaal kort te houden, na over en weer gemaild, zou bij de laatste mail mijn geld worden terug geboekt

zie mail
goedemorgen Peter,

Bedankt voor je bericht. Ik waardeer je begrip en geduld enorm.

Ik kan bevestigen dat de volledige terugbetaling voor je bestelling is verwerkt. Zoals eerder vermeld, zou het bedrag binnen 5-7 werkdagen op je rekening moeten staan. De terugbetaling is echter nog in behandeling omdat er een openstaande zaak bij Klarna loopt. Sluit de zaak aan jouw kant, zodat de terugbetaling succesvol kan worden uitgevoerd.

Als je de terugbetaling niet ziet nadat je de zaak hebt gesloten of na de aangegeven termijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor je medewerking en begrip.

Alden
Klantenservice

ze wilde er eerst een klarna verhaal van maken dat ik eerst moest gaan betalen ...
maar zelfs dat is nu opgelost

zie laatste mail
Hallo Peter,

Bedankt voor je bericht en mijn oprechte excuses voor de verwarring eerder.

Je hebt helemaal gelijk — je betaling is gedaan via iDeal, niet Klarna. Wees gerust, je terugbetaling is eerder vandaag verwerkt. Gelieve 5–7 werkdagen te wachten voordat het bedrag op je bankrekening zichtbaar is.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Camille
laatste mail

ik hoop nu dat ik toch me geld terug krijg maar eerst zien dan geloven

update vanmorgen heb ik mijn geld terug gehad en hebben ze gedaan wat ze gezegt hebben. denk dat je het juiste pad moet bewandelen om je centen terug tekrijgen, zoals je ziet heeft het mij ongeveer een week geduurt en een paar mails ..

staat nu op 2 sterren omdat het leveren van slechte producten toch wel boven aan staat. maar dikke plus omdat ik mijn geld heb terug gehad

17 september 2025

Oplichters kitty find tracker

Oplichters, helaas. Voor veel te geld een kitty track Finder gekocht. Ik ontving een ander product waar ook nog een sim in moest. Terug gestuurd maar pakketje komt daar niet retour zie ik. Nu al 32 keer gemaild om mijn geld terug te krijgen. Inmiddels 12,90 terug, ik denk dat ik naar de overige 116 kan fluiten. Hoezo stort je niet gewoon in 1 keer het bedrag terug. Wel mailtjes terug, van elke keer een andere naam. Met veel begrip voor mijn zorg, dat ik me vooral geen zorgen moet maken, dat ze het geld echt hebben terug gestort. Of ik alsjeblieft contact wil opnemen met m’n bank. Alsof die wat kunnen doen, nee dus. En dat we er samen alles aan doen om me tevreden te houden. Zeer frustrerend dus.

5 oktober 2025

Pas op

Pas op! oplichters. Dropshipping van goedkope Temu en AliExpress goederen

19 september 2025

Laat je niet afpoeieren.. de aanhouder wint

Mijn vrouw is hier ook ingestonken, had voor 89 Euro een tandenborstel besteld die nog geen 10 Euro op Aliexpress kost. Zogenaamd de beste uit de test van een site die op die van de consumentenbond lijkt.

Ik heb direct annulering aangevraagd via de chat en mail. In eerste instantie ook het verhaal dat de order helaas al verwerkt was.

Na enig aanhouden, expliciet refereren naar het consumentenrecht, zeggen dat ik niet de (dure) retourprocedure ging volgen maar het pakket ging weigeren aan de deur, vragen om een supervisor en uiteindelijk dreigen met het openen van een geschil bij PayPal... toch meteen een terugbetaling ontvangen.
Succes en hou vol als je ook in getrapt bent.

19 september 2025

Niet kopen

Niet kopen. Slechte kwaliteit en als je retour wilt doen krijg je letterlijk geen reactie. De zelfde product is aangeboden voor minder dan de helft van de prijs op andere sites.
NIET KOPEN

17 september 2025

Zeer slecht

Zeer slecht. Levering duurt lang. Ze mailen met een Duits mail adres en dan zie je op de site weer Noorwegen en de bestelde stofzuiger kwam uit China. Nou vraag ik je!!!
Na heel lang aandringen en veel mails kon ik het op eigen kosten retourneren. Ik denk dat je een betere kwaliteit krijgt als je het in China besteld.

1 september 2025

Oplichters!!

Oplichters!!! Deurbel besteld, werkt niet
Moest teruggestuurd worden naar een vaag adres in de UK voor eigen kosten!
Meer dan een maand geleden, vandaag kwam deze weer terug. Weg geld! Nooit bij bestellen!!

25 juli 2025

Metaaldetector

Vandaag de bestelde metaaldetector binnengekregen van €149. Wat een ontzettende troep. Mijn man keek er jaren naar uit en is zwaar teleurgesteld. Weg geld. Terug krijg je het toch niet. Stelletje oplichters. Niet kopen
open hier.

9 september 2025

Dropshipper

Dropshipper. Merkloos product. Osmo lijkt zelf verzonnen en te staan voor Onze Service Moet Onduidelijk. Na bestelling komt het eruit. Levertijd 15 dagen, pakket komt uit China. U doet er goed aan nog eens €4,95 te dokken voor verzekering, er kan van alles mis gaan. Of dat niet hun zorg is! Adres van verkoper is ergens in Noorwegen. Opvallend: de bestelde mifi-router werd op "product-expert.nl" als beste aangeprezen. Mogelijk doorgestoken kaart. Service? Geen idee, gelukkig werkt mijn apparaat correct, maar veel te veel betaald en te lange levertijd!
Het is doorgestoken kaart. De andere reviews (van de stofzuiger) worden op eendere wijze aangeprezen. Je vind: beste 5 ... van 2025 als je surft en als je erop klikt krijgt je een "test", waarbij Osmo er zeer positief uitspringt. Vervolgens een link naar de bestel site (deze komt met een wisselende URL). Dezelfde foto van dezelfde man. Alleen Robert T (digitale nomade) heet nu Robert M.,Technisch specialist. Maar dus vooral aanprijzer van een niet bestaand merk. Stink er niet in!

25 juli 2025

Het is dat ik niet minder dan een stet…

Het is dat ik niet minder dan een ster kan geven.
Jammer dat ik hier niet eerder heb gekeken, inderdaad een plastic stofzuigertje ontvangen, wat een nep, kont ook nog uit china, en moet retour naar Engeland gestuurd worden á € 27
Schandalig!!

30 augustus 2025