Lookfantastic Reviews 1.534

TrustScore 2 uit 5

1,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

They refused to refund an item is sent back on 28 may and are not giving me a tracking number to send the item back, repeatedly giving me the runaround about a "warehouse” investigation. I have pai... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

If there was a 0 stars option, they’d get that! The item I ordered never arrived! When I used the chat function I was told they would sort a replacement and that a confirmation email would be with m... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fant en limetid edition vare jeg hadde leta etter en stund . Super glad ! Men skuffelsen kom raskt da krav om toll og pakken lot vente på seg . Ikke VOEC registrert så du vet . Trodde en no registre... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I ordered a beauty bag for my friend’s birthday and it arrived with one of the products missing. The bag was open on arrival so it was either stolen by staff packing or there was a lack of quali... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beauty en welzijn

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Lookfantastic Norge har alt i luksus skjønnhetsprodukter , og er en offisiell forhandler av kjente produkter som: Aveda, Redken, L'Oreal, Decléor, Ole Henriksen og mange flere. Ved å være en verdensomspennende merkevare har Lookfantastic den kompetansen du trenger for å finne nye favoritter.

Contactgegevens

• Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Cheshire, Verenigd Koninkrijk

• no.lookfantastic.com

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Prisene

Gode priser

12 september 2024

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil bli så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

Skulle du tilfeldigvis ha spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne.

Leah

Lang leveringstid og måtte betale toll

Lang leveringstid og måtte betale toll

6 september 2024

Hei Iien H.
Jeg beklager å høre om frustrasjonene i denne saken.
Jeg vil gjerne løse problemet for deg. Skriv inn bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kontoen din, så kan vi løse problemet umiddelbart.

Enkelt

Kjapt, enkelt og trygt.

28 augustus 2024

Det er alltid en glede å motta denne tilbakemeldingen fra våre lojale kunder.

Tilbakemeldingen din hjelper oss alltid med å opprettholde og forbedre tjenestene våre, og teamet vil være så glade for å høre dine hyggelige kommentarer.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var helt ekte produkter og god kvalitet

Billig og bra

23 augustus 2024

Hallo,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen din anmeldelse, vi setter pris på og setter pris på kommentarene dine.

Vi streber alltid etter å forbedre og bedre handleopplevelsen din, og vi ville ikke vært i stand til å gjøre dette uten din verdifulle tilbakemelding.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har flere spørsmål eller spørsmål, da vi mer enn gjerne hjelper deg.

Enkel og greit

17 augustus 2024

OBS tollavgift!!

Lang leveringstid, og det kommer ikke tydelig frem at tollavgift kommer i tillegg! Useriøst! Vi snakker 2024, alle nettsider burde ha fått til dette nå..styr unns! Ikke fått pakken ennå..

17 augustus 2024

Hei Janne,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg er mest glad i å bestille produkt…

jeg er mest glad i å bestille produkt hos dere fordi jeg er veldig fornøye

28 juli 2024

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Shocking product, shocking customer service.

I ordered some Jo Malone perfume around 2 weeks ago now as a gift for my mums birthday! I have complained because the perfume was not in its original packaging and smells off!

Been in touch with an agent SIX times, sent pictures in on SIX occasions, no resolution, no feedback, kept getting cut off and told to wait 3-5 days for feedback…chased and chased. Completely unacceptable treatment, will not be using this company again and wouldn’t recommend to anyone.

9 juli 2024

Hi,

Thank you for taking the time to leave a review.

We are sorry to hear of this issue and do want to get this resolved. Can you please respond to the message that has now been sent to you via your Trust Pilot account?

We look forward to getting this resolved.

Kind Regards,

Sam

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review, we value and appreciate your comments.

We are always striving to improve and better your shopping experience and we wouldn't be able to do this without your valuable feedback.

Please don't hesitate to contact us should you have any further questions or queries, as we would be more than happy to assist.

Kind regards,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

No working coupon codes for Norway

Most websites offer an 15-20% discount on your first order, it's a nice way to make your acquaintance and also to get rewarded that you as the customer are placing your trust into a new webshop.
I downloaded the app but still didn't receive a code.
Without the discount, it's not worth the risk to place an 2k order, especially with the expensive sending fee and customs/VAT that still has to be paid upon arrival.

I really wanted to order from LookFantastic, even after reading the reviews that weren't so positive from Norwegian customers.
I will update my review if things change or I have made a purchase.
Update 1: I've answered the request to provide my account info, my e-mail is the same one used for making an account on no.lookfantastic.com :)

20 juni 2024

Hello Lück,

Thank you for taking the time to leave your review.

I am sorry to hear of this matter and I want to get this looked into.

At present I cannot locate your account, can you please update your review or contact us via your account.

Kind regards,
Jess

Enkel side

Enkel side, enkel betaling og god informasjon.

18 juni 2024

Hallo,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse, vi verdsetter og setter pris på kommentarene dine.

Claire

Ødelagt produkter

Tok lang tid, produktene er ødelagt og elendig pakket

22 mei 2024

Hei Iris.
Jeg beklager å høre om frustrasjonen som denne saken har forårsaket.
Jeg løste problemet for deg og sendte meldingen til din online konto.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Hvis du trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg.
Med vennlig hilsen, Zuzana, Lookfantastic.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tilbyr en 20% discount ved å motta…

Tilbyr en 20% discount ved å motta nyhetsbrev som kun blir gyldig på 1 produkt.

23 mei 2024

Hei Kathrine.
Jeg beklager å høre om frustrasjonen som denne saken har forårsaket.
Jeg løste problemet for deg og sendte meldingen til din online konto.
Kan du logge på nettkontoen din for å se meldingen i meldingssenteret?
Med vennlig hilsen, Zuzana, Lookfantastic.

Fint og oversiktelig

Fint og oversiktelig. Noe problematisk å finne ut hvor man legger inn sine oppsparte poeng. Kunne godt vært bedre opplyst, Evnt ett lite notat inne på kontoen min, at denne velger man å legge til helt på slutten av utsjekk, ETTER at adressen er lagt inn

20 mei 2024

BEWARE!

BEWARE!
I have been a loyal subscription customer. This morning my account was hacked. Fortunately I noticed just after over £700 worth of orders were placed, they were ordering more as I tried to cancel. I reported it to look fantastic immediately and they cancelled the orders then my account disappeared. I have no idea how what is happening. For fraud look fantastic think it’s acceptable to give you feedback in 3-5 business days. They allowed someone into my account to steal my financial details and have ignored me since. Do not give them your card details.

Update: I’ve found out via the messenger service that my account has been cancelled, I’ve lost all my loyalty points because I immediately noticed the fraud they allowed to happen and reported it. Thanks look fantastic! Great customer service:)

Hi Jess,

I still haven’t been contacted so please do not lie. You do not take fraud seriously. The matter has NOT been resolved

Further update 17/05/24: I have just been advised via the messenger app that my account is still under investigation. If you read this DO NOT subscribe to lookfantastic, they allow your card details to be used and you have no way to contact the fraud team or find out how the account was hacked, you get automated responses from the messenger service. They do not care about customers

16 mei 2024

Hello Maya,

Thank you for leaving your review.

I am sorry to hear of this matter, looking at your account I can see the Customer Service Team has resolved this matter.

Kind Regards,
Jess

Rask og enkel nettside

Rask og enkel handel

12 mei 2024

Claire

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Raskt og enkelt å bestille.

Raskt og enkelt å bestille.

8 mei 2024

nice

veldig nice, elsker siden

26 april 2024

Hei Dominica,
Vi er veldig glade for å se denne tilbakemeldingen fra deg og takk for denne anmeldelsen. Hvis du har noe du trenger hjelp i fremtiden, ikke nøl med å kontakte vårt kundeserviceteam via din online konto, så hjelper vi deg.
Ha en fin dag, Lookfantastic.

Prisene er liksom greie

Prisene er liksom greie, men seriøs du kjøper for 1000 kr og forventer at det bli gratis frakt, men nei du må seff betale ekstra nei da gidder jeg ikke og fullføre bestillingen!!

26 april 2024

Hei Sima b.
Med vennlig hilsen, Lookfantastic.

Lees meer over geverifieerde reviews.