Jeg bestilte en prøvepakke med Tea Zero som aldri har kommet. Jeg har snakket med kundeservice både hos Riverty (da de har sendt dette til inkasso) Riverty bare slang på røret i øret mitt😡Fikk til... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Skickat tillbaka min paket ,kostade 430kr. Dom sa att inte fått tillbaka min leverans, nu måste jag betala 1490kr faktura. Har skickat min leverans tillbaka 24/8? Postord har skickat den 28/8. Kons... Toon meer
Dritt selskap. Styr unna dem. Ren svindel det de driver med. Kundeservicen deres er så dårlig at jeg må vente et år før jeg får svar. De har ikke engang folk på jobb som tar opp tlf i tide før pakken... Toon meer
Noisma påstår jeg har bestilt betakaroten. Jeg har aldri mottatt noen pakke. Prøver å snakke med dem. Svarer delvis ikke. Jeg protesterer men de sender det til inkasso gjennom Riverty. Fakturaen va... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Norisma AS
Geschreven door het bedrijf
🇳🇴 Siden Norisma ble stiftet for snart 15 år siden har vi jobbet kontinuerlig med å utvikle og tilby nyskapende varemerker til det nordiske markedet. Å handle et av våre produkter skal være enkelt og trygt for våre kunder. Pakken blir levert på døren eller i postkassen, og du betaler alltid etter mottak av varen. Ved hjelp av våre leveringstjenester sørger vi for at du aldri går tom for produktet du abonnerer på og via minside eller vår kundeservice kan du når som helst avslutte eller endre dine abonnementer. Mail oss
🇸🇪 Sedan Norisma grundades för snart 15 år sedan har vi arbetat kontinuerligt med att utveckla och erbjuda innovativa varumärken till den nordiska marknaden. Att handla en av våra produkter ska vara enkelt och säkert för våra kunder. Paketet levereras i dörren eller i brevlådan och du betalar alltid efter att du mottagit varan. Med hjälp av våra leveranstjänster ser vi till att du aldrig får slut på produkten du prenumererar på och via min sida eller vår kundtjänst kan du när som helst säga upp eller ändra dina prenumerationer. Mail oss
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Manglende levering
Manglende levering, ingen kontakt med kundeservice; men fuld opkrævning og rykkere og inkassovarsler!
De to gange jeg har modtaget varer har der samme dag ligget en rykker for manglende betaling i postkassen.
Jeg har forsøgt på flere måder at lukke abn. Nu får jeg ikke varer kun rykkere på det der aldrig kommer frem.
når man kontakter kunde'service' er der ingen respons. Det er der heller ikke når det danske opkrævningsfirma henvender sig og beder norisma kontakte mig løse sagen, de sender flere og flere regninger men ingen varer.
Nu modtager jeg så også en inkassovarsel og en opkrævning der skal betales i de for to dage.
INGEN kundeservice og umuligt at…
INGEN kundeservice og umuligt at afmelde sig!
Betalingsafgifterne bliver ved med at dumpe ind og jeg har skrevet til dem for lang tid siden at jeg gerne vil AFMELDES. Men får intet svar…. Hvordan f**** stopper man sit abonnement hos dem?!
Norisma sender SPAM
Norisma sender nyhetsbrev (reklame) på e-post uten at man har akseptert dette. De skjuler seg bak en såkalt "kommersiell partner". De hevder man kan avmelde seg "nyhetsbrev" ved å trykke på en lenke (noe jeg aldri gjør i slike e-poster). De anbefaler også at man kan blokkere avsender men dette hjelper jo ikke når det alltid er forskjellige avsender på disse "nyhetsbrevene". Jeg anbefaler alle å styre unna Norisma som er et useriøst firma når de bruker slike metoder til å markedsføre seg. Jeg hadde gitt null stjerner dersom det hadde vært mulig.
Dyrt bekendtskab
Enormt lange svartider. Og modtog pakkerne senere end den dato der skulle betales = rykkere!! Når man skriver får man ikke svar, og når man ringer er der ingen der påtager sig ansvaret.
Været et dyrt bekendtskab for én der ellers ALTID betaler til tiden!
Det er bare en god kaffe…
Det er bare en god kaffe…. Smager virkelig godt, kan kun anbefales…

Antwoord van Norisma AS
SMS spammer firma etter at jeg ringte for å slette mine data for å slippe epost spam
Samme firma har nå begynt med SMS SPAM. Møkkafirma som sender ut nyhetsbrev kjøpt og betalt via kontakt(at)emailkontact.no Men er det mulig å melde seg av fra opplyst mail adresse? Nei domene finnes ikke. Useriøst
Venter stadig på min prøvepakke 14 dage…
Venter stadig på min prøvepakke 14 dage efter bestilling...
Sender ut inkasso på produkter som ikke…
Sender ut inkasso på produkter som ikke er motatt, vanskelig kundeservice som ikke er behjelpelig. Styr unna disse. Forferdelig dårlig

Antwoord van Norisma AS
Min ordre gik flot igennem
Min ordre gik flot igennem, ingen problemer
Super tavsiye ederim
Jeg får stadig inkassovarsel av Norisma…
Jeg får stadig inkassovarsel av Norisma AS uten at jeg har kjøpt noe fra de! Det er ikke første gang! Jeg betaler ikke noe jeg aldri har kjøpt og dette er sykt irriterende. Sitter nå med en regning på 413kr for ingen grunn. Betaler jeg ikke, kommer det mer og mer. Fy for en skam!

Antwoord van Norisma AS
det var nemt at finde ud af
Forsøger at tabe mig
Det går endnu, men er kun lige godt begyndt på den 1. pakke, så ved ikke, om jeg tåler det, hvis ikke, bliver det opsagt prompte. Plejer at have problemer med grøn kaffe.
Truer med inkasso trods rettidig betaling
Jeg har gentagne gange været i kontakt med kundeservice og dokumenteret min (rettidige) betaling. Alligevel er jeg i dag blevet truet med inkasso. Lad være med at handle med dem.

Antwoord van Norisma AS
Det var let og enkel vi er 2 personer…
Det var let og enkel vi er 2 personer kan vi begge købe 2x149 ?? LARS og MURIELLE 40505577

Useriøst firma!
Jeg kan fuldt ud tilslutte mig de øvrige dårlige anmeldelser…..ingen svarer på mail og kommer man endelig igennem til en medarbejder,får man flere gange og meget hurtigt forklaret , at de er et ekstern bogholderi, som (sært nok ) kan se alle mine oplysninger, men intet opsige - han henviser til -SURPRICE - det telefonummer som kommer op på flere svar til utifredse abonnenter her på Trustpilot og som iøvrigt er det jeg selv har ringet på - og fået ham i røret!
Jeg må, som andre nu også bare vente på en rykker.

Håber det virker
Nem at læse og håber det vil virke. Smagen syntes jeg er ok. Har prøvet hos en veninde
Det gik fint og nemt
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.