Novaswinkel Reviews

1,4

Ik heb hier een lamp besteld (via livingnova onderdeel van novawinkels), maar achteraf bleek het een typische dropshippingwinkel te zijn. Het pakket kwam regelrecht vanuit China en ik moest er r... Toon meer

Zogenaamde ortopedische sneakers besteld..heeft even geduurd kreeg gewoon een paar pantoffels met iets dikkere zolen. Chinese maat 43 uiteraard past dus niet.. Ik neem niet eens de moeite om... Toon meer

Zo verschrikkelijk eens met al die hegatieve reacties! Echt noooooit hier bestellen! Je k7nt mailen tot je blauw ziet maar antwoord krijg je niet. Weggegooid geld. Overweeg rechtszaak re beginnen, in... Toon meer

WAARSCHUWING; Trap er niet in dropshipping….pure oplichterij….goedkope artikelen uit China totaal niet zoals op de foto….chinese maten retour zenden naar China kost minimaal €20!!! Veel heen en weer... Toon meer

1. Kledingwinkel

Novaswinkel™ is een gedreven team dat er alles aan doet om continu nieuwe trendy producten op de markt te brengen.

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

TROEP HIER NIET BESTELLEN!!!

TROEP HIER NIET BESTELLEN!!!
Broek niet geleverd en nu moet ik opdraaien voor de verzendkosten.
2 bestellingen gedaan, bij ontvangst zag ik direct dat het uit China kwam.
GEEN AANRADER!
OPLICHTERS!!!

Beste Francisco ,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over jouw ervaring met ons bedrijf. We begrijpen jouw frustratie en willen ons oprecht verontschuldigen voor eventuele problemen die je hebt ondervonden.

We willen graag helpen bij het oplossen van eventuele kwesties die je hebt. Als je specifieke problemen hebt met je bestelling, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl en geef ons jouw bestelgegevens en details van de situatie. We zullen ons best doen om jouw zaak zo snel mogelijk op te pakken en een oplossing te vinden.

We nemen alle feedback serieus en streven ernaar om onze diensten te verbeteren. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we willen eventuele problemen graag oplossen.

Waardeloos

Waardeloos, dit is gewoon drop shipping, retourneren kan alleen naar China (ik koop toch bij novaswinkel.NL), waarvoor jezelf voor de kosten opdraait, kan wel 25 euro kosten. De bestelde producten lijken niet eens op wat er op de site staat. Niet doen! Bestel hier niet!
Ik heb al contact opgenomen en geen (normale) reactie gehad, ik heb de betaling laten terugboeken, deze kwestie loopt nog.
Update 19.09.’23: Inmiddels heb ik een reactie, ze willen me 30% van het aankoopbedrag terugbetalen. En of ik mijn review wil verwijderen. Dit lijkt me geen oplossing.
Update 20.09.'23: ze willen me nu 40% terugbetalen als ik mijn recensie wijzig of verwijder.
Update 04.12.'23: Eindelijk mijn geld teruggekregen! De aanhouder wint! Nu heet het bedrijf ineens AnnaLea??

Beste Anne,

Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent over jouw ervaring met ons bedrijf. We begrijpen jouw bezorgdheid en willen ons verontschuldigen voor eventuele problemen die je hebt ondervonden.

Nogmaals onze excuses voor alle ongemakken die je hebt ervaren.

Wederom weer grote advertentie van…

Wederom weer grote advertentie van novaswinkel.kunnen dit soort advertenties niet verwijderd worden ,je wordt gewoon opgelicht. Alles is van slechte kwaliteit of van plastic ..

14 juni 2023

Beste,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over jouw ervaring met ons bedrijf en onze advertenties. We begrijpen jouw bezorgdheid en willen ons verontschuldigen voor eventuele problemen die je hebt ondervonden.

We willen graag helpen bij het oplossen van eventuele kwesties die je hebt. Als je specifieke problemen hebt met je bestelling of als je ontevreden bent over de productkwaliteit, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl en geef ons jouw bestelgegevens en details van de situatie. We zullen ons best doen om jouw zaak zo snel mogelijk op te pakken en een oplossing te vinden.

Jouw feedback is belangrijk voor ons, en we nemen dit serieus. We streven ernaar om onze diensten te verbeteren en onze klanten tevreden te stellen.

Twee, drie sterren.

Bedrijf heeft contact opgenomen, ik heb 40% van de aanschaf vergoed gekregen, want opsturen is geen optie vanwege de hoge kosten!! Let hierop bij aanschaf.

Beste,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over jouw ervaring met ons retourbeleid en de maatvoering van de producten. We begrijpen jouw bezorgdheid en willen ons verontschuldigen voor eventuele problemen die je hebt ondervonden.

We willen graag helpen bij het oplossen van eventuele kwesties die je hebt. Als je specifieke problemen hebt met retourneren of als je ontevreden bent over de maatvoering, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl en geef ons jouw bestelgegevens en details van de situatie. We zullen ons best doen om jouw zaak zo snel mogelijk op te pakken en een oplossing te vinden.

Jouw feedback is belangrijk voor ons, en we streven ernaar om onze diensten te verbeteren en onze klanten tevreden te stellen.

Eerste en laatste keer.

Dit was de eerste keer dat ik iets heb gekocht bij Novaswinkel heb gekocht en tevens de laatste keer. Ik zocht op een bepaald merk slippers en toen popte die van Novaswinkel op, mooie aanbieding leek het en goedkoper dan het echte merk waar ik op zocht en op het plaatje leken ze hetzelfde maar in werkelijkheid totaal niet. De slippers zijn hard en hebben een slechte pasvorm terwijl zo onder de naam orthopedische slippers verkocht worden. Het lijkt erop dat je besteld bij een Nederlandse winkel maar het komt rechtstreeks uit China en retour zenden kan alleen op eigen kosten.

25 juli 2023

Hallo Nicole,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring, en het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop bij Novaswinkel. We begrijpen je teleurstelling over de kwaliteit en pasvorm van de slippers, en we bieden onze excuses aan voor eventuele ongemakken.

Het is belangrijk voor ons om de feedback van onze klanten te ontvangen, en we zullen dit gebruiken om onze producten en service te verbeteren. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het retourneren van je producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl. We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je ervaring met ons, en we zullen ons best doen om je te assisteren.

Nogmaals bedankt voor je feedback, en we hopen dat je in de toekomst een positievere ervaring zult hebben met je online aankopen.

Notvas winkel nooit bestellen

Notvas winkel levert te laat. Retour van je product naar China. Kosten €25
Werkelijk absurd, zeker niet bestellen bij dit bedrijf. Zeer slecht oplichters dus.

Hallo,

Bedankt voor je feedback, en het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij Novaswinkel. We begrijpen je zorgen met betrekking tot de levertijd en retourkosten, en we bieden onze excuses aan voor eventuele ongemakken.

We zullen je feedback serieus nemen en intern bespreken om onze service te verbeteren. Als je nog verdere vragen hebt of hulp nodig hebt met je bestelling of retourzending, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl. We willen graag eventuele problemen oplossen en ervoor zorgen dat je tevreden bent met je ervaring.

Nogmaals onze excuses voor de teleurstelling, en we hopen dat je in de toekomst een positievere ervaring zult hebben.

Orthopedische slippers besteld

Orthopedische slippers besteld. Echt een hele slechte kwaliteit!
De levering duurde lang en het is een Chinese maat, dus te klein.
Terug sturen mag je doen naar China.... Kost net zoveel als de slippers.
Ik koop het in ieder geval nooit meer!

25 juli 2023

Hallo,

Dank je wel voor het delen van je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop van de orthopedische slippers en de leveringservaring. We begrijpen dat de kwaliteit en de maatvoering niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

We willen graag benadrukken dat we je feedback serieus nemen en zullen kijken naar manieren om onze producten en service te verbeteren. Als je verdere vragen hebt of hulp nodig hebt met je bestelling, retourzending of een andere kwestie, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl. We zijn er om te helpen en willen graag eventuele problemen oplossen.

Nogmaals onze excuses voor eventuele ongemakken, en we hopen dat je in de toekomst een betere ervaring zult hebben.

Bestel nóóit bij dit bedrijf!!

Bestel nooit bij dit bedrijf!!! Het blijkt rotzooi uit China. Levering duurt weken, terugsturen kan alleen rechtstreeks naar China voor 25 euro!!
Schande!!
Weg met dit bedrijf!
Nog maar niet te spreken over de CO2 uitstoot
Trap er niet in!!!!

Beste Ineke,

Bedankt voor je feedback. We vinden het spijtig te horen dat je ontevreden bent over je ervaring. We begrijpen dat lange levertijden en retourkosten frustrerend kunnen zijn.

We willen graag helpen om dit recht te zetten. Kun je ons alsjeblieft een e-mail sturen met je bestelgegevens naar info@novaswinkel.nl? We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden en je te helpen bij je zorgen over CO2-uitstoot.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

Waardeloos

Waardeloos! Levering duurt erg lang, kwaliteit is om te janken!
Je denkt orthopedische schoenen te kopen, nou mn sloffen zijn nog steviger. Wat een aanfluiting dit! Ongelooflijk dat ze dit zo mogen en kunnen verkopen. Ik laat normaal nooit een review achter, maar alsjeblieft.....bestel hier niet!

Beste Ginny ,

Bedankt voor je feedback, hoewel we betreuren te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. Het spijt ons dat de levering langer duurde dan verwacht en dat de kwaliteit van het product niet aan je verwachtingen voldeed.

We begrijpen je frustratie en willen graag helpen om dit recht te zetten. Stuur alsjeblieft een e-mail naar info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens, zodat we de situatie kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen vinden.

We waarderen je eerlijke feedback en hopen de kans te krijgen om je vertrouwen terug te winnen.

Met vriendelijke groeten,

Had ik maar de reviews van te voren…

Had ik maar de reviews van te voren gelezen wat een ellende, wilde nog ff snel 2 jurkjes en sandalen bestellen voir de vakantie, wat een ellende heb 3wkn moeten wachten eer het er was en wat een terleurstelling zeg , omdat het een adres in nederland heeft en je via klarna en pay zou kunnen betalen zocht ik er niks achter en nu zit ik dus met de gebakken peren want retourneren is het ook niet waard met de kans dat je je geld niet terug krijg mailtje sturen heeft geen zin je krijg never nooit antwoord verschrikkelijk "bedrijf"

Beste Ansjeel,

Het spijt ons zeer te horen dat je teleurgesteld bent in je recente ervaring met onze online winkel. We begrijpen je frustratie met betrekking tot de levertijd en de kwaliteit van de producten.

We willen graag helpen om dit op te lossen. Zou je alsjeblieft een e-mail willen sturen naar info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens? We zullen ons best doen om een oplossing te vinden en je eventuele retourzending te beoordelen.

We bieden onze excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren en waarderen je feedback. We streven ernaar om onze service te verbeteren en hopen op een kans om dit goed te maken.

Met vriendelijke groeten,

Terugsturen naar CHINA €25!

Duurde enige weken voordat bestelling binnen was. Ondertussen ontving ik verzend informatie.
Wat ik heb besteld was anders dan gedacht, de achterkant had ook een v-hals .Achteraf dom dat ik alleen afging op één foto. Andere artikel paste goed, Breng een kledingstuk naar GoedDoel winkel. Want terugsturen voor €25!!! met de kans niet je geld terug te krijgen is zwendelarij.
Op mijn mail dat ik dit een vreemde manier van zaken doen vind, terwijl er een adres in NL op de site staat, kreeg ik een standaard antwoord terug.
In ieder geval zal ik hier nooit meer wat bestellen en ik heb letterlijk ‘leergeld’ hierdoor betaald. Je bent gewaarschuwd.

27 juni 2023

Antwoord van Novaswinkel

Wat jammer om te horen dat je ervaring met onze bestelling en producten niet aan je verwachtingen voldeed. Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen je teleurstelling over de verschillen in het artikel en de kosten voor retourneren. We nemen je feedback serieus en zullen kijken naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Bedankt voor je eerlijke mening, en we betreuren dat je deze ervaring hebt gehad. Als je in de toekomst vragen hebt, staan we altijd klaar om te helpen. 🛍️🙁

Snelle en correcte levering sandalen

Snelle en correcte levering sandalen. Kleur en maat prima. Draagcomfort uitstekend.

Antwoord van Novaswinkel

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering, kleur, maat en draagcomfort van de sandalen! We stellen je positieve feedback op prijs. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of vragen hebt, staan we graag voor je klaar. Veel plezier met je nieuwe sandalen! 🌟👡😊

Besteld bij novaswinkel.NL

Besteld bij novaswinkel.NL. Je verwacht dus een Nederlandse winkel ook. Moet je , wanneer je wat retour wilt sturen omdat het bestelde item niet aan de omschrijving op de website voldoet, terugsturen naar het buitenland. Wat qua verzendkosten (die voor je eigen rekening zijn) hoger uitvalt dan het bestelde product.
Je krijgt maar een X percentage terug wat je hebt betaald, wat overigens in verschillende mails verschilt qua hoogte van het percentage . Dus daar zit ook geen lijn in. Je mailt ze met een vraag maar krijgt er een totaal ander antwoord op wat niet aansluit bij mijn vraag. Je krijgt ook soms geen antwoord op je mails maar ondertussen stroomt je mailbox wel vol met allemaal reclame (meerdere per week) van dit “bedrijf.” Stelletje oplichters. Ik zeg : nooit meer hier bestellen!!

15 juli 2023

Beste Suzanna

Het spijt ons dat je deze ongemakkelijke ervaring hebt gehad bij het winkelen bij Nova's Winkel. We begrijpen je frustratie over de retourprocedure en de inconsistentie in onze communicatie.

We willen graag helpen om dit op te lossen en je zorgen aanpakken. Stuur alsjeblieft een e-mail naar info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens en details van je klacht. We zullen ons uiterste best doen om de situatie te onderzoeken, je een duidelijk antwoord te geven en de nodige maatregelen te nemen om de problemen op te lossen.

We betreuren de verwarring en het ongemak dat je hebt ervaren, en we nemen je feedback serieus. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

Hele slechte service

Hele slechte service. Pas op bij dit bedrijf want als je de track en trace code na retour niet opstuurt geven ze je je geld niet terug! Terug sturen naar China!
Ze waren nooit van plan om iets te retourneren. Ik ben dus ook opgelicht als ik dit eerder had gelezen had ik nooit iets bij ze besteld!
Oplichters en dieven
Niet mee in zee gaan!!!

23 juli 2023

Beste Baberette,

Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze retourprocedure. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.

We willen graag verduidelijken dat we geen oplichters zijn en het niet onze bedoeling is om klanten te benadelen. Stuur alsjeblieft een e-mail naar info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens en details van je situatie. We zullen ons best doen om de zaak te onderzoeken en je te helpen bij je retourproces.

We waarderen je eerlijke feedback en willen graag de kans krijgen om de zaken recht te zetten. Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Oplichters zooitje,

Oplichters zooitje,
Verkopen goedkope troep uit China.
Vermelden dit niet op de site
Dit lees je helaas pas achteraf.
Hebben geen bezoekadres in Nederland.
Dit zegt al genoeg.
Je kan wel een beleefd mailtje sturen maar het blijft een feit dat jullie troep uit China verkopen en dat retour sturen geen optie is i.v.m de hoge kosten.
Ik blijf dan ook bij mijn mening en verander die niet naar aanleiding van jullie beleefde mail.
Gr P.Pauw

Beste Petra,

We begrijpen dat u teleurgesteld bent in uw ervaring met ons bedrijf en het spijt ons dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Ons doel is altijd geweest om kwaliteitsproducten en service te bieden.

We willen u graag helpen uw problemen op te lossen. Als je specifieke problemen hebt met je bestelling, neem dan contact met ons op via info@novaswinkel.nl en geef ons de kans om deze problemen aan te pakken.

We nemen uw feedback serieus en streven ernaar onze service te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor de teleurstellingen die u mogelijk heeft ervaren.

Oplichting eerste klas

2-10 en weer een reactie dat jullie het gaan oplossen. Jullie lezen de reviews niets eens. Mensen als het nog niet duidelijk dat je niets moet bestellen dan weet ik het ook niet meer. Bestel gewoon zelf Ali of een andere shop. Dan ben je een stuk goedkoper uit voor hetzelfde artikel.

Novawinkel, jullie blijven mij mailen met excuses en dat jullie het oplossen. Maar jullie hebben inmiddels de helft van het betaalde bedrag terug betaald. Wat natuurlijk belachelijk is. Jullie sturen iets wat ik niet besteld heb. Maar ik moet even goed de helft betalen. Stop met sorry zeggen. Maar laat klanten weten dat jullie een dropshipping bedrijf zijn. En ook niet weten wat er uit china komt. Doe je niet voor als een winkel in Nederland.

31juli. 24 juli is mij wederom belooft dat het geld overgemaakt zou worden. Wat al gedaan zou zijn. Maar goed. Je snapt het al. Inmiddels week verder nog niets ontvangen. Mensen bestel er niets.

17 april jumpsuit besteld, verkeerde kleur en maat geleverd gekregen. Ruim 3 maanden verder. Veel mailtjes gestuurd. 10 juni optie om de helft van mijn geld terug te krijgen. Wat belachelijk is want ik heb niet gekregen wat ik besteld heb. Binnen 5 dg zou het op mijn rekening staan. Maar helaas tot op de dag vandaag niets ontvangen. Mensen bestel hier aub niets.

Beste Mo,

Het spijt ons ten zeerste te horen dat je zulke problemen hebt ondervonden met je bestelling en de terugbetaling. Dit is niet de service die we willen bieden en we begrijpen je frustratie.

We willen dit graag oplossen. Kun je ons alsjeblieft een e-mail sturen naar info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens en details van je situatie? We zullen onmiddellijk naar de kwestie kijken en er alles aan doen om het op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we waarderen je geduld. We zijn toegewijd om dit recht te zetten en je te helpen.

Nooit meer

Orthopedische sandalen zo worden ze aangeboden....lang moeten wachten voor het binnenkwam en wat krijg je binnen. Sandalen die goedkoper dan goedkoop zijn. Maar daar komt het, je kan het retour sturen naar China voor 20 euro, scheelde maar 10 euro op het bedrag van de sandalen. En dan nemen ze het niet terug ivm met het Milieu. Nee ik snap hem wel als hun alles wat van bagger kwaliteit terug moeten sturen dan zijn ze failliet.... En dan mag je de sandalen houden en hun vergoeden de helft....wat moet ik dan met sandalen die mij niet passen..... nooit meer bestel ik bij deze winkel..... Mensen denk 2 x na voor je iets mij Novawinkel bestel want als het niet pas kan je fluiten naar je geld en je zit opgescheept met een artikel wat niet past....

10 juli 2023

Beste Boris,

We betreuren het dat je ontevreden bent over de kwaliteit van de sandalen en de retourprocedure. Dit is niet de ervaring die we willen bieden aan onze klanten.

We begrijpen je zorgen en willen graag helpen. Stuur alsjeblieft een e-mail naar info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens en de details van je situatie. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden en je te assisteren bij de retournering.

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden, en we waarderen je feedback. We hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

Orthopedische sandalen besteld

Orthopedische sandalen besteld
Maat te klein, plastic zooi uit china
Echt te schofterig
Zou hier nooit bestellen!!!!!

Beste Colinda,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over je ervaring met de orthopedische sandalen en de kwaliteit van het product. Dit is niet de service die we nastreven en we begrijpen je teleurstelling.

We willen graag helpen om dit op te lossen. Als de sandalen niet aan je verwachtingen voldoen, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden.

Onze excuses voor eventuele ongemakken en bedankt voor je feedback. We nemen dit serieus en streven ernaar om onze service te verbeteren.

Slippers besteld

Slippers besteld. Op de foto zagen ze er top uit. Drie weken op de levering moeten wachten. Ze waren afschuwelijk!!!! Komen uit China en zijn van plastic. Leken totaal niet de foto. 35 euro voor betaald. Zijn nog geen 1 euro waard.
Retourneren is een drama. Moeten weer naar China en de kosten dien je zelf te betalen. Nou die zijn meer dan de hele slippers kosten. Dus ze verdwijnen helaas in de prullenbak. Ik wens ze veel plezier met het aankoopbedrag.
Bestel hier NOOIT meer wat!!!! SUPER SLECHT BEDRIJF.

Beste Cisca,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met de slippers die je hebt besteld. We begrijpen je frustratie met betrekking tot de levering en de kwaliteit van het product.

We willen dit graag rechtzetten. Hoewel we begrijpen dat de retourkosten naar China hoog zijn, raden we aan om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden en je te helpen met je zorgen.

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we waarderen je feedback. We hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

weken geleden sandalen besteld,

weken geleden sandalen besteld,
en betaald!!!!
weken moeten wachten!!!!!
het waren niet de schoenen die ik besteld had!!!!
ze pasten ook niet!!!
maar als je ze terug stuurt, moeten ze naar CHINA!!!!
en dat betekend.... hoge portokosten!!!! dus doe ik niet!!!! NOOIT MEER!!!!

Beste Marjan,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling en dat de sandalen niet overeenkwamen met je verwachtingen. We begrijpen je zorgen over de retourkosten naar China.

We willen graag helpen bij het oplossen van dit probleem. Als je contact met ons opneemt via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens, kunnen we proberen een oplossing te vinden die aanvaardbaar is voor jou.

Onze excuses voor eventuele ongemakken die je hebt ondervonden, en we waarderen je feedback. We hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.