Ben voor 1000 euro opgelicht door Ochama. Promotiemateriaal gemaakt voor Ochama, maar mijn facturen worden niet uitbetaald door Kiki Liu van Ochama. Na 3,5 maanden eindeloos berichten nog steeds niks... Toon meer
We bestellen iedere week een groot deel van onze boodschappen en benodigdheden bij Ochama. Dit gaat naar volle tevredenheid! Uiteraard gaat er weleens wat mis. Dit wordt snel en goed opgelost. Wat ons... Toon meer
Super slecht!! Eerste keer besteld volgende dag zal het bezorgen maar nooit geleverd want ze konden niet bezorgen, wachten tot de volgende werk dag en geen status geen mail wanneer die zal bezorgen!!... Toon meer
Gisteren 9 april namiddag bestelling geplaatst voor 6 potjes crema koffie. De lage prijs die ze berekende was nergens op internet te evenaren. Vandaag 10 april werd de bestelling al afgeleverd. De po... Toon meer
Welcome to your one-stop online shop! We offer a wide range of top-rated and budget-friendly products at unbeatable prices. Enjoy the convenience of collecting your online orders from our pickup points or have them delivered straight to your doorstep. Enjoy free shipping on orders above €49 to the Netherlands, Germany, France, Belgium, and Luxembourg. Choose a nearby locker and securely pick up your orders at your convenience. Enjoy secure and diverse payment options to meet global payment needs. If you have any questions, feel free to reach out: Online chat - App only (Recommended) Phone: +31 800 8600 005 Email: support@ochama.com Service Hours: Monday to Friday 09:00-18:00
Da Vincistraat 5, 2652 XE, Berkel en Rodenrijs, Nederland
Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hier men eerste bestelling geplaatst en meteen grote (3 dozen) en de levering verliep zeer vlot, je ontvangt zeer snel een t&t PostNL en de goederen zijn zeer goed en stevig ingepakt. Dus zeer positieve eerste ervaring.
2x besteld - 2x Zeer snel geleverd, uitstekende verwerking en goede producten.
Ik ben verbaasd van de efficiency bij Ochama, binnen 5 minuten na bestelling kreeg ik mijn T&T van PostNL al binnen, dit heb ik bij geen ander bedrijf meegemaakt.
Ik had bij mijn tweede bestelling zelfs extra dingen besteld die ik achteraf niet nodig had en wilde retourneren. Ik kreeg binnen 5 minuten een mail dat ik het product mocht houden en mijn geld teruggestort wordt. Dit heb ik niet eerder meegemaakt, echt uitmuntend.
Kleine busjes Pringles besteld voor een traktatie. Mooie prijs en laat in de avond besteld en de volgende dag vanaf 16 uur al op kunnen halen bij het ophaalpunt. Bedankt! Zeer tevreden!
Toen ik dit bedrijf tegen kwam was ik eerst beetje sceptisch vanwege de lage prijze en aanbiedingen, toch maar een gokje gewaagd nadat ik toch wel vrij veel goede recensies zag. 3 traitjes energy gekocht en binnen 24 uur al binnen. Zeer tevreden! Zou het zeker aanraden.
Vandaag 10 april werd de bestelling al afgeleverd. De potjes waren per stuk verpakt in plastic folie en per stuk in een super veilige en stevige plastic “ rolcilinder “ het geheel in een degelijke dubbele golf kartonnen doos. Kortom een val op 10 meter had deze verpakking glansrijk doorstaan. Via mail werden we super goed op de hoogte gehouden betreffende de bestelling en de voortgang. 5 sterren zijn eigenlijk veel te weinig voor dit voorbeeld van een prima internetshop
Ik heb een hele lijst aan klachten. Hoe Ochama omgaat met klanten is echt schandalig.
Ze liegen en beloven het een en ander op te lossen. Vervolgens komen ze met een slap excuus om je vervolgens nog langer te laten wachten. En je kan geen kant op.
Ze doen niks. Ik ben er uit eindelijk zelf achter aan gegaan. Blijkt dat Ochama alle problemen zelf heeft gecreëerd.
En geld terug krijgen is ook niet meer mogelijk omdat de bestelling in behandeling is? Heel frustrerend en machteloos voel je je. Het gaat om best wel een bedrag.

Antwoord van ochama.com
Al meermaals besteld op Ochama, kan me niet vinden in de slechte commentaren hier... Goede prijzen, snelle verzending, leuke producten, zowel food als non-food
Wat mensen warderen is netjes op tijd op afsprak op de hoogte gehouden worden aanrader top bedrijf
Was een beetje sceptisch, Nintendo Switch voor 80,- goedkoper dan andere sites en wisselende reviews.
Toch maar proberen. 's avonds besteld en lag de volgende middag in het budbee automaat. Alles dus ok, erg blij mee.
Ochama werkt volgens een raar systeem, pakketten brengen naar de andere kant van de stad, in een gebouw waar alleen bewoners een pakket op kunnen halen.
Coclusie van de klantenservice: bestel opnieuw?

NAMAAK TROEP !
**** la roche possay en vichy****
Zonnebrand komt niet bij de bedrijven vandaan die op de verpakking vermeld staan. Dit is allemaal Chinese namaak troep. Contact opgenomen met de originele bedrijven en dit zijn NIET hun producten. Hoe durven jullie dit te verkopen ?
Je hebt geen idee wat je op je huid smeert als je dit besteld en dit gaat smeren.
BESTEL HIER NIET !!!!!!!!! oplichters !!!

Antwoord van ochama.com
Aangetrokken door een mooie TV-aanbieding besloot ik Ochama een kans te geven. Bestelling geplaatst, en de volgende dag werd ik gebeld dat de bezorger in de buurt was, zonder enige voorafgaande melding. Aangezien ik niet thuis was, ging de levering mis. Geen probleem, als ik maar weet wanneer ze komen.
Woensdag en donderdag bleef het stil, dus nam ik contact op via telefoon en chat. Ze zouden het uitzoeken, maar ik hoorde nooit meer iets. Zaterdag stond de bezorger opnieuw onaangekondigd voor de deur, wederom mis. Hij beloofde maandag terug te komen, maar ook maandag, dinsdag en woensdag gebeurde er niets.
Vandaag kreeg ik een mail: bestelling geannuleerd.
Je krijgt bij dit soort bestellingen dus 0 updates of leverinformatie. Als je zin hebt in Russisch Roulette met je bezorging, is Ochama een topkeuze. Zo niet, bestel er gewoon niet.

Antwoord van ochama.com
Ik heb tot nu toe 5 keer besteld en mijn vriend 3 keer, deze zijn allemaal in de afgelopen maand gedaan. In algemeen zijn we tevreden met prijs/kwaliteit houding van de goederen. Wat ik niet leuk vind is de afhaalpunt, dat is eigenlijke midden in een kleine achtertuin, zonder dak, alles open en bloot. een meisje van 7 jaar speelt met alle goederen, alles pakken en omgooien, haar moeder scant de code voor klant, het meisje houdt zich bezig met zoeken/pakken/omgooien, lijkt op een speeltuin, ongelooflijke onprofessioneel.
Ik had een account aangemaakt en wilde mijn 10 euro new user korting gebruiken wat je kan gebruiken vanaf besteding van 49 euro. Mijn order is bijna 80 euro en ik kan het niet gebruiken omdat ik specifieke artikelen moet kiezen hiervoor waarvan de keuze erg beperkt is. De coupon was niet zo geadverteerd. Een scam om aan nieuwe gebruikers te komen.

Antwoord van ochama.com
Eerste keer besteld. Besteld, betaald en de volgende dag bezorgd.
Wat was die snel in huis gisteren besteld en wat een mooie airfryer.
Makkelijk in gebruik erg blij mee .
Voor de 2e keer besteld. Sommige dozen ingedeukt maar inhoud niet beschadigd.
Voor de buitenlandse ( Aziatische ) voedingsmiddelen : er is een etiket opgedrukt met de productie en vervaldatum. Nog geen enkel product over datum gehad.
Vers en diepvries zou ik nu wel niet aandurven aangezien het via postnl wordt verzonden.
De 1+1 acties zijn heel leuk om in te slaan.
Ik bestel zeker opnieuw 👍
De bestelling werd snel bezorgd en de producten waren erg goed, plus ook nog eens goedkoop.
Attention! Malhonnêtes!
Produits dont la date de limite de consommation est très courte (quelques semaines). Service client inexistant. Ils répondent uniquement sur Trustpilot en disant qu'il faut contacter leur service client pour leur soumettre le problème, mais le service client ne répond jamais.
Peut-être le réglerez-vous, maintenant?
Mon numéro de commande est :
Bestelnummer: 610008755306
Tijdstip bestelling: 28-01-2025 11:21:49
L'historique de nos échanges:
"Aandacht! Oneerlijk! Ik heb zojuist Aziatische producten ontvangen die ik bij deze verkoper heb gekocht. De houdbaarheidsdata zijn zeer kort (enkele weken). Ik waarschuwde de verkoper, die niet de moeite nam om te reageren. Dus ik waarschuw je.
Date de l'expérience: 06 février 2025
Modifier
Réponse : ochama.com
ll y a 5 jours
Geachte Klant,
Hartelijk dank voor uw recensie. Wij kunnen geen inkomende berichten vinden met het door u opgegeven bestelnummer. Neem gerust contact op met onze klantenservice en wij zullen u verder helpen.
Met vriendelijke groeten,
ochama"

Antwoord van ochama.com
Super! Heb voor de eerste keer hier besteld. 3 pakken zonnebloempitten. De pitten hebben ze de volgende werkdag al proberen te leveren helaas was ik zelf niet thuis. Heb ze net opgehaald bij het postnl punt, super verpakt, alles zat erin wat ik had besteld. Datum is goed. Erg blij mee zal hier zeker weer bestellen!