Vi skulle have set “Den eneste ene” d. 1/4-26, men den blev aflyst grundet sygdom i castet. Vi købte så nye billetter til d. 4/4. Alt i alt en god forestilling, der var meget tro mod filmen med... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Went to see Den eneste ene in Tivoli this past weekend, and it was a blast. The cast was spot on and all the iconic catch phrases made an appearance. Stage setting was minimal and ingenious, the overa... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God enkel kulisse! Vi kendte handlingen , så det var let at følge med for min datter. Gode skuespilpræstationer , der havde mange af de kendte gode replikker . Super gode dansere , især mændende .... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super god forestilling. Dygtige skuespillere og dansere. Eugen Miu er ikke kun god danser men også en god abortlæge. Dejlig forestilling- tak til alle medvirkende. Skøn Sus, skøn Stella, skøn niller,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
One & Only Musicals har siden 2005 produceret store musicals med fokus på det brede publikum. Vores mission er at levere musicals af international klasse til alle danskere og vi har altid publikum i fokus.
Contactgegevens
Nyvej 17B, 2. sal tv, 1851, Frederiksberg C, Denemarken
- info@oneandonlymusicals.dk
- oneandonlymusicals.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Flot skuespil præstation
Flot skuespil præstation. Også scenografi og dans var i top. Var der d. 21.3.26 kl 15.00.👍👍🪻🌷

Antwoord van One & Only Musicals
Fantastisk og flot forestilling-…
Fantastisk og flot forestilling- virkelig en god oplevelse

Fantastisk forestilling
Fantastisk forestilling. Gode siddepladser med benplads.Lidt spøjse toiletforhold

Antwoord van One & Only Musicals
Fantastisk forestilling Den eneste ene…
Fantastisk forestilling Den eneste ene…
Elsker filmen og jeg blev bestemt ikke skuffet over musicalen. Skuespillerne leverede en forestilling der var så identisk med filmen, alle skal have stor ros.
Skøn opsætning af den bedste film.

Fantastisk oplevelse
En helt fantastisk oplevelse med super dygtige skuespillere. Fantastisk at alle de kendte replikker var med. Dejlig musik og dans.

FANTASTISK
Elsker filmen, elskede opsætningen i 2012, og dette års version var i helt samme klasse.
Virkelige dygtige skuespillere, top-dansere, one-liners i tro kopi til originalen.
Blev endda positivt overrasket over de nye sange, som var helt fantastiske.
Det var en enestående oplevelse, der var både ventetiden og hver en krone værd!
Tak.

Meget underholdende.
Meget underholdende.
Meget professionelt skuespil, og god musik.

Antwoord van One & Only Musicals
Hvis man havde kunne se for folk på…
Hvis man havde kunne se for folk på rækkerne foran, ville det have været en dejlig oplevelse. Sad på række 27🥹

Igen en fantastisk oplevelse
Igen en fantastisk oplevelse. Super gruppe af dygtige skuespillere, dansere og sangere. Super god løsning med scenen🥰😃

Antwoord van One & Only Musicals
En dejlig oplevelse med masser af god…
En dejlig oplevelse med masser af god musik og dans, og mange genkendelige situationer fra filmen

Antwoord van One & Only Musicals
Super fed oplevelse jeg havde givet min…
Super fed oplevelse jeg havde givet min kone det i fødselsdagsgave hun er helt høj og vil ind og se den igen.
Hilsen Martin

Antwoord van One & Only Musicals
Det var bare fantastisk ,og det var…
Det var bare fantastisk ,og det var sjovt dygtigt og skønne skuespillere. Genial scenografi. TAK 😄 Dejlig oplevelse.

Antwoord van One & Only Musicals
Mega fed forestilling og oplevelse
Mega fed forestilling og oplevelse .
Fik mail om at jeg sku huske forestillingen var flyttet og køber mange billetter igennem der

Antwoord van One & Only Musicals
Fantastisk,farverig & fuld af skøn musik!
Fest, farve og fantastisk musik og ikke mindst de herlige skuespillere og dansere!
En meget skøn oplevelse på en solrig søndag.
Hvor er vi priviligerede i vores dejlige smørhul!

Jeg var skeptisk
Den Eneste Ene er min yndlingsfilm, så jeg var ret skeptisk over for musicalen. Det blev gjort til skamme, for den var virkelig god! Alt det originale var bevaret, men med et musical præg og karakterer som bare var spot on. Kæmpe anbefaling!

Fantastisk show
Fantastisk show! Alt er til 5 stjerner: cast, musik, sang, danse 🔥

Antwoord van One & Only Musicals
Tivolis koncertsal burde man måske…
Tivolis koncertsal burde man måske fravælge. Kunne intet se fordi der sad høje mennesker foran mig. Hældningen er simpelthen forkert taget i betragtning af man har forskellige højder i dk. Selve stykket jo fortællingen var okay men scenografi var ikke imponerende

Den Eneste Ene
Den Eneste Ene
En rigtig dejlig oplevelse.Vi kender jo filmen men det fungerede også rigtigt godt som musical

Antwoord van One & Only Musicals
Så den eneste ene med en veninde og…
Så den eneste ene med en veninde og hold nu op en fest! Men vi er nu altid glade og tilfredse når vi har set en af jeres musicals 👌🏻

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.